587
Ultima onlline gamez
  • Zoidberg
    Nekem az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudok kapcsolatba lépni valakivel a szerveren, ha máshol tartózkodik mint én?
    Hogyan tudok megtalálni valakit amikor fellépek ??
  • Forrest Tomee
    "iron rudakat ajanlasz fel aukciora"
    És ezt hogy ?
  • Zoidberg
    Vazz, kétszer küldtem el...
  • Zoidberg
    Most te nézd meg a mailedet.
  • Zoidberg
    Közben kipróbáltam, és simán töröltem mindkettőt...
    Szóval szűz a pálya, ha még kell.
  • Zoidberg
    Hali MadDog
    Nekem van egy felesleges accountom, és szívesen átadom neked.Kicsit bénáztam eleinte, így lett két külön acc-om.Neked most pont jól jön
    Sajna már kreáltam rá 2 karit, és azt hiszem pár napig még nem lehet őket törölni.Tehát új karaktert nem csinálhatsz, de a játékkal ismerkedni ők is jók lesznek.
    Adj egy mail-t és elküldöm az accountot.
  • Forrest Tomee
    Kitartás!
    Azt hiszem regisztárok én is egy új karit.
  • Forrest Tomee
    Mennyi pénzetek van egyébként ha nem titok?
    Nekem még csak 15K körül. Nem tudom ,hogy jut majd pénz rendes páncélra a shopping m.-ben.
  • Forrest Tomee
    "Vasarolni is eldugott falukba jarok /mint pl.: Delucia, ahova nem lehet eljutni az utazo kovel"

És oda, hogy mész?
  • Forrest Tomee
    De csak tegnap éjszaka kicsit a kedvemet szegték mert szép nyugiba vásárolok egy boltban erre jön egy baromarcú és varázslattal szó nélkül leöl. Esélyem se volt. Mire gyalog találtam egy resurrection zónát beleőszültem. Nem értem miért jó ez egyeseknek + miért nem tettek bele a fejlesztők valami korlátot, hogy magas szintüek ne támadhassanak gyengébbet mert így ha állandóan leölnek semmi értelme.
  • Forrest Tomee
    "egy runaval megjelolod a helyet " Ez most akkor mit is jelent ? :o)
  • Forrest Tomee
    Hát így, hogy nem vagyok már newbie nem olyan szórakoztató. Akármerre megyek rámtámadnak nem győzök menekülni :o(
    Szerintem bele kellett volna tenni valami skill alapján támadást. Semmi esélyem a nagyobb skill-ekkel szemben.
    Ti hol tudtok nyugodtan bányászni ? Ahol próbáltam ott vagy azonnal emberek támadtak rám vagy szörnyek.
  • Forrest Tomee
    Nem néztem mert végre a gyerek elaludt és én is beestem az ágyba :o)
    Nekem hétfőn csinálta ezt. És valóban nem ment mert a weboldaluk(player számláló) is megállt. Ezek után tettek vissza egy órával előbbi állapotot és buktam pár skilt :o(
  • Forrest Tomee
    Matula bácsi :o) a karakterem
    Mekkora a sword skilletek? Sorban gyakom a népet de még mindig csak 63. Nagyon lassan nő.
  • Zoidberg
    A client bejött, köszi a tippet.Egy Thedeus nevű íjásszal gazdagabb lett Britannia
  • Zoidberg
    Köszi a gyors válaszokat :)
    Most már fent van mindkét verzió egyszerre.
    A clienttel próbálkozom.
    Köszi.
  • Forrest Tomee
    Melyiket teszed fel a2D vagy a 3D-s verziót?
    Nekem pl. a 2D-re írja ki ezt és csak a 3D-s megy ,a melóhelyemről pont fordítva :o)
    Érdekes.
  • Zoidberg
    Hali
    Lehet az Age of Shadow-al játszani a Santiagón ? Mincs meg az eredeti Ultima csak ez...
    Megcsináltam mindent amit írtatok, de nem jutok fel a szerverre.Csak a Santiago-t látom, de amikor cstlakoznék ezt írja:
    "There is some problem communicating with Origin."
    Tud valaki megoldást?
  • Lammer
    najó oké,csa szarakodott és nem rakott a városba pff
    :)
  • Forrest Tomee
    hEJJ, összekovácsoltam az első pajzsomat :o)
    Vajon a spéci fegyvereket mint pl holy kard hogy lehet létrehozni? Gondolom bizonyos skill kell hozzá, de automatikusan felhozza vagy kell valami adalék hozzá?
  • Forrest Tomee
    Mahinálj valamit mert az osztás után át kéne kerülnöd egy semleges területre ahol is először dupla klikk a vörös oszlopra (ahol megérkezel mögötted) itt szavazz, hogy pénzt kapj. Utána menj körbe és az árusoktól vegyél fegyvert páncélt + tanulj. Leljebb le van írva hogy kell. Utána keress egy sötét kék színű oszlopot a terem közepén ( olyanok mint a toronyórák) arra dupla klikk és válassz helyet hova akarsz menni. Először britannia, hogy tanulj többet.
  • Lammer
    Háj!
    Na kipróbáltam, hangulat meg minden, de én már ott elakadtam, hogy a lörningsztóónnál beállítottam mi leszek ott oké azt szeva, be vagyok zárva egy kőterembe... LOLLER
    qrva béna vagyok, valaki help plíz!
  • Forrest Tomee
    Hehe, micsoda emberek vannak! :o)
    Szóval kezd izgi lenni. Nekem ma jár le a newbie státusz.
    Tegnap éjszaka megfeküdt a szerver és egy régebbi állapotot tettek vissza :o(
  • Forrest Tomee
    Ok akkor megtanulom az armslore-t.
    Én is katanával+pajzs nyomtam de most váltok más kardra. Néha ha egy ellen nagyon kemény akkor váltok a halberd-re, az nagyokat tud ütni. Egy zombinak néha egy ütéssel leveszi az összes erejét. Ezért kéne valahogy megtudni a fegyverek ütőképességét.
    A skillem elérte az 1000-et, de nem kaptam semmi csokit vagy ilyesmi :o)
    Azt hittem hátha eloszthatok pár erő vagy mana pontot. Nem találok semmi infót ez erő növelésről. Majd megkérdedzek valakit a szerveren.
  • Forrest Tomee
    Az elöbb leöltem egy ork hadurat lvl2 az ork mágus viszont hülye betegségekkel bombáz. Szerencsére a cure varázslat gyógyítja.

Találtatok valahol leírást a fegyverekről (erő,súly)? Illetve még az érdekelne, hogy hogyan tudnám megnézni a fegyvereim, pajzsaim állapotát. Lehet, hogy tanulnom kéne kovácsolást?
    Ti milylen fegyvert preferáltok?
  • Forrest Tomee
    Már orkokat is lekalapáltam, de még 990 a skillem :o(
    Bányászni nem szoktam inkább peca meg favágás.
    Csak azért gondoltam az unnewbie parancsra mert hátha dinamikusabban fejlődne a skillem, de akkor várok még vele ~4000 percet :o)
    Szerintetek vannak olyan karakterek akik kimondottan arra mennek, hogy a többieket gyilkolásszák? Egyátalán ez lehetséges?
  • magyar ember 2
    Van ehhez is ilyen FSGS szeru hekkelt szerver, esetleg lehet singleben jaccani (vmi peccsel, moddal)?
  • Forrest Tomee
    Érdemes kiadni az unnewbie parancsot? NYerek vele valamit azon kívül, hogy legyaknak a többiek :o)?
  • Forrest Tomee
    Haladok kezdem kiismerni, de még mindig tele vagyok kérdésekkel :o)
    Azt nem értem, hogy a skillem most 990 körül van,de volt már 998 és elkezdett csökkenni. Vajon miért? Hajnalig kergettem az 1000-et de elfáradtam. Majd ma. Pénz már 12K körül van.
    Milyen városokban járkáltok és mit fejlesztetek?
  • Forrest Tomee
    Aha, jó azzal nincs baj :o)
    Egyébként csak ennyien játszuk ezt a gammát?
  • I.C.ram
    Nem... :D PvP=Player Versus Player, tehát játékos játékos elleni harc.
  • Forrest Tomee
    A pvp minek a rövidítése? Ugye nem valami payment szarság mert éjszaka valami ilyesmiről beszélgettek.
  • Forrest Tomee
    Én még sohasem bányásztam, így 5.3
    Az armor deed az valami biztosításféle?
  • Forrest Tomee
    Megsütöttem az első halamat :o)
  • Forrest Tomee
    Hol kapok kaját a lónak? A lovalda nem árul sem az állat kereskedők. Farmot keressek?
  • Forrest Tomee
    Az erőtök mekkora? Nekem még mindig 75, nem tudom, hogy fejlődik.
    Ha skillem eléri a 1000 akkor lehet valamit elosztani?
  • Forrest Tomee
    Épp egy olcsó lovat keresek egy északi szigeten, meg zombikkal harcolok.

Az egyéb szörnyekkel a piros városok erdeiban lehet összefutni?
  • Forrest Tomee
    Jahh még egy, a 'szavazó kő' minden 24 órában ad pénzt. (~2000)
  • Forrest Tomee
    "Mas: A banki ladaba nem csak penz rakhato. "
    Köszi ez hasznos infó!
    Ti használtok lovat? Megéri? Csata közben a szörnyek a lovat is amortizálják?
    Akinek sok kérdése van (mint pl. én) annak ajánlom az uo.com-ot mert ott leírják valamennyire hogy melyik skill mire jó és mivel fejleszthető.
    21 felé megyek fel én is.
    SeeU
  • Forrest Tomee
    Ha elmúlik a newbie védelem akkor bárki megtámadhat vagy szintfüggő? Egyáltalán hol jelzi a szinteket? A szörnyek az erdőkben vannak?
    Tele vagyok kérdésekkel :o)