Ultima Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na, a Darkside-on vagytok vagy visszamentetek a Santiagora?
Részemrõl maradok a darkon, már csináltam fegyvert, nyúztam õzikét.. :o)
Részemrõl maradok a darkon, már csináltam fegyvert, nyúztam õzikét.. :o)
Sziasztok!
Mondja meg pls vki hogy ez milyen tipusu game.
Még vmi nevében benne van hogy online de ha krekes akkor hogy tudok vele jaccani?
Mondja meg pls vki hogy ez milyen tipusu game.
Még vmi nevében benne van hogy online de ha krekes akkor hogy tudok vele jaccani?
marmint azt a patchet amit az uopatch.exevel i nditok?
Always remember you\'re unique, just like everyone else.
Valamit elfelejtettem amikor megbeszéltük a találkozót a Santiagora...
Van már két karakterem, és nem csinálhatok új accountot a mostani szabályok szerint.Mivel nem akarok karaktert törölni/egyenlõre legalábbis/lennt leszek a még newbie régivel.
Másfél óra mulva lejár a newbie státusz.
Sereniának hívják a karaktert
Van már két karakterem, és nem csinálhatok új accountot a mostani szabályok szerint.Mivel nem akarok karaktert törölni/egyenlõre legalábbis/lennt leszek a még newbie régivel.
Másfél óra mulva lejár a newbie státusz.
Sereniának hívják a karaktert
hiaba inditom a The Dark Side shard nevu parancsikonnal ugyanaz beirok egy login nevet egy passwordot es azt irja hogy incorrect valaki lecci mondja el hogy mit kell a telepitestol fogva csinalni hatha elrontottam valamit.
Jarlaxe-val együtt bényászunk Minocban
Ha minden igaz akkor a recall rúna készítése a Darkon:
10 Spider Silk
1 Iron Ingot
1000 Gold
Kell hozzá 10-es Tinkering és Tinker Tools
10 Spider Silk
1 Iron Ingot
1000 Gold
Kell hozzá 10-es Tinkering és Tinker Tools
népesség természetesen egy "p"
Detto
Santiago a legjobb, csak a "néppesség" fejével van baj.Ha ott is úgy kezdõdne, hogy kreálhatok egy PK védett karakter eszem ágában sem lenne eljönni onnan.
Santiago a legjobb, csak a "néppesség" fejével van baj.Ha ott is úgy kezdõdne, hogy kreálhatok egy PK védett karakter eszem ágában sem lenne eljönni onnan.
A karakterem Urza néven fut a darkon.Most én is bányászok és kovácsolok,megcsinálom a páncljaimat magamnak.
Figyeltétek mennyivel több ásvány van ?
Abban a 36 megában jócskán lehetnek cuccok, poén volt a szavasagancs-sisak is amit találtam.
Jó lenne összejönni valahol.
Mit szólnátok a központ teremhez mondjuk 20.00-kor?
Addigra talán mindenki kiismeri magát a világban annyira, hogy oda tudjon találni.
Mivel itt partyt is lehet alakítani utánna valószínüleg könnyebben tarthatnánk a kapcsolatot egymással...
Figyeltétek mennyivel több ásvány van ?
Abban a 36 megában jócskán lehetnek cuccok, poén volt a szavasagancs-sisak is amit találtam.
Jó lenne összejönni valahol.
Mit szólnátok a központ teremhez mondjuk 20.00-kor?
Addigra talán mindenki kiismeri magát a világban annyira, hogy oda tudjon találni.
Mivel itt partyt is lehet alakítani utánna valószínüleg könnyebben tarthatnánk a kapcsolatot egymással...
probaltam többfélét 3. 4.re mar karomkodast is beirtam de az se teccet neki 😊
Hat nekem azt írja hogy incorrect a password vagy nem aktivaltak meg. Ilyenkor mi a rák van?
help help help! jaccani akarok de nemtudok
hely valaki segitsen, szoval feltelepítem a játékot, felpeccseltetem, felrakom a darkside filejait. elinditom a client.exe-t okes megy, de hol tudok accountot regisztralni? mert a bejelntkezesnel nem talaltam 😊
Nekem pár napja behalt a 3D. A tegnapi kérdésemre valaki tud választ? miszerint a 2D-s verziónál nem tudom beállítani a makrókat mert nem tudok az egérrel görgetni. Help!
Is :o)
Próbáltátok már az UO-autoMapot?
NAgyon jó. A darkon a .whereamI parancs ad egy koordinátát amit ennek a proginak meg lehet adni és megmutatja hol vagy. Ezen kívûl a map progi tartalmazza az UO területeket, jelzésekkel.
info->http://uoam.net/
Próbáltátok már az UO-autoMapot?
NAgyon jó. A darkon a .whereamI parancs ad egy koordinátát amit ennek a proginak meg lehet adni és megmutatja hol vagy. Ezen kívûl a map progi tartalmazza az UO területeket, jelzésekkel.
info->http://uoam.net/
Nem.Én végigpróbáltam vagy 5 szerver reinsatall nélkül.Eddig toronymagasan vezet nálam a Darkside.Elsõ látásra nem olyan jó mint a Santiago, de van forgalom, és ha NON PK karit választasz akkor teljes a biztonság.Egyébként a PK karaktereket sem láttam még civódni, de fiatal még az idõ...
Most a The Darkside shardot fogom kipóbálni.
A saját file-juk 36 mega !!!
Az elején választhatsz, hogy PK vagy nem Pk akarsz lenni.Az átlagos játékosszám a honlapjuk szerint 150, a max 225 volt.
Ez eddig jól hangzik....
A saját file-juk 36 mega !!!
Az elején választhatsz, hogy PK vagy nem Pk akarsz lenni.Az átlagos játékosszám a honlapjuk szerint 150, a max 225 volt.
Ez eddig jól hangzik....
Amikor csatlakoztok egy szerverre, akkor a bal alsó sarokban végigfut egy üzenetsor, többek között arról is, hogy mennyien vannak a szerveren rajtad kívûl.
A Santiagon ez most 249 volt.
A Santiagon ez most 249 volt.
Jarlaxe18, kipróbáltam az Adventát nem tûnik rossznak.
Simán odamentem egy árushoz, ráklikkelek és 'buy' ennyi elég volt. A 'train' is u.a
Ellenben csak a 2D-s verzió megy, itt viszont a macronál mikor görgetném le amit választani akarok az egérrel, nem megy le ( magyarán nem görgt lefelé). Ötlet?
Simán odamentem egy árushoz, ráklikkelek és 'buy' ennyi elég volt. A 'train' is u.a
Ellenben csak a 2D-s verzió megy, itt viszont a macronál mikor görgetném le amit választani akarok az egérrel, nem megy le ( magyarán nem görgt lefelé). Ötlet?
vki lecci csinaljon egyket screenshottot, vagy linkeljetek be hogy hol lehet nezni parat pls😊.
egy guild letrehozasanak mik a feltetelei?
bocs hogy hulyeket kerdezek de miaza guild?😊 mar toltom lefele a jatekot: ultima online age of shadows ugye ez kell? Alapban tudsz szervert csinalni vagy kell hozza vmi progi? milyen a szerver résznek a gépigénye? Össze lehetne hozni egy magyar szervert.
Bizony találkoztunk,sokan nyomtuk a Nitemare-n a játékot 😊
Építhetsz akár kastélyt is a játékban.
Szeretnék találni egy békés, de népes szervert,ahova majd átcsábíthatom a Pk-ba belefáradt magyar játékosokat is.Jó lenne egy olyan hely ahol együtt játszhatnánk és talán csinálhatnánk egy magyar guild-et is.
Építhetsz akár kastélyt is a játékban.
Szeretnék találni egy békés, de népes szervert,ahova majd átcsábíthatom a Pk-ba belefáradt magyar játékosokat is.Jó lenne egy olyan hely ahol együtt játszhatnánk és talán csinálhatnánk egy magyar guild-et is.
Mert ha ez így van akkor tök jó lenne ha összejönne egy kis magyar társaság és eggyütt nyomulnank 😊.
Halihó! Szevasz Zoidberg, létezik hogy veled freelancerben találkoztam?
Így olvasás alapján angyon tetszik ez a játék, régen sokat diablo2õztem, imadom az rpgket. Ha jól vettem ki a hozzaszólásokból akkor lehet itt házat is építeni ?😊 sõt többen is lehet lakni egybe? vagymi, meseljetek mar nekem errol valamit 😊.
Így olvasás alapján angyon tetszik ez a játék, régen sokat diablo2õztem, imadom az rpgket. Ha jól vettem ki a hozzaszólásokból akkor lehet itt házat is építeni ?😊 sõt többen is lehet lakni egybe? vagymi, meseljetek mar nekem errol valamit 😊.
Ezt nem tudom eldönteni pár órás játék után ...Annyi biztosan nincs,mivel kicsi a népesség.
Egyébként minden Ultima világ más.Nagyon hiányolom a Stone-okat.Eddig még egyetlen szerveren sem találtam.
Egyébként minden Ultima világ más.Nagyon hiányolom a Stone-okat.Eddig még egyetlen szerveren sem találtam.
Erre van egy tippem, de még nem dolgoztam ki teljesen 😞
Ha van egy hajód, és egy ship rúnád akkor AZONNAL visszajuttat a hajódra.Nincs várakozási idõ, nem ronthatod el, mivel nem kell hozzá képzettség...
Egyetlen bökkenõ van csak:a ship rúnát csak maximum életerõn használhatod, éa akkor ha nem vagy WAR módban.
Tehát vissza kellene váltani PEACE módba, gyógyitalt inni és közben használni a rúnát a hajód kulcsán.
Ha növesztesz még 4 kart magadnak, akkor tuti menekülõ tipp
Ha van egy hajód, és egy ship rúnád akkor AZONNAL visszajuttat a hajódra.Nincs várakozási idõ, nem ronthatod el, mivel nem kell hozzá képzettség...
Egyetlen bökkenõ van csak:a ship rúnát csak maximum életerõn használhatod, éa akkor ha nem vagy WAR módban.
Tehát vissza kellene váltani PEACE módba, gyógyitalt inni és közben használni a rúnát a hajód kulcsán.
Ha növesztesz még 4 kart magadnak, akkor tuti menekülõ tipp

Egyáltalán NEM !!
Rengeteg ingyenes Ultima szerver van, és mivel belebetegedtem a Santiago idióta gyilkosaiba, úgy döntöttem békésebb szervereket nézek magamnak.
Tudni kell hozzá, hogy minden szerver más, most éppen egy olyan shard-ot próbálok ki, ahol törpe kovács/bányász vagyok...
Ide azonnali és ingyenes a login.
http://www.adverna.tk/
Van egy program ami óriási segítség a hozzánk hasonló ingyen Ultimázóknak.Nyilván tartja a szervereket, a szabályaikat és a szerverek elérhetõségi idejét is.Ezen a Santiagó csak 88% elérhetõséget kapott, míg többek között az Averna 100%-ot.
A progi tartalmazza a szerverek webolgalainak a linkjeit is, így ellátogatsz oda, elolvasod a szabályokat,letöltöd a szükséges fileokat és ha szükséges passwordot igényelsz...
www.uogateway.com
Én azt hiszem végleg otthagyom majd a Santioagót 😞
Sok szerencsét minden próbálkozónak.Jó lenne, ha mindenki megírná a kipóbált szerverekrõl a tapasztalatait, és összejönnénk a legjobbon.
Rengeteg ingyenes Ultima szerver van, és mivel belebetegedtem a Santiago idióta gyilkosaiba, úgy döntöttem békésebb szervereket nézek magamnak.
Tudni kell hozzá, hogy minden szerver más, most éppen egy olyan shard-ot próbálok ki, ahol törpe kovács/bányász vagyok...
Ide azonnali és ingyenes a login.
http://www.adverna.tk/
Van egy program ami óriási segítség a hozzánk hasonló ingyen Ultimázóknak.Nyilván tartja a szervereket, a szabályaikat és a szerverek elérhetõségi idejét is.Ezen a Santiagó csak 88% elérhetõséget kapott, míg többek között az Averna 100%-ot.
A progi tartalmazza a szerverek webolgalainak a linkjeit is, így ellátogatsz oda, elolvasod a szabályokat,letöltöd a szükséges fileokat és ha szükséges passwordot igényelsz...
www.uogateway.com
Én azt hiszem végleg otthagyom majd a Santioagót 😞
Sok szerencsét minden próbálkozónak.Jó lenne, ha mindenki megírná a kipóbált szerverekrõl a tapasztalatait, és összejönnénk a legjobbon.
Jó, de nálam a Santiago exe a 2D-s verziót indítja el amivel nem szeretek játszani. ( nehéz a hátizsák tartalmát átlátni)
Nektek megy?
Nálam lefutott egy új autopeccs és most kiválasztom a karakterem de utána nem lép be csak connecting... és semmi.
Nálam lefutott egy új autopeccs és most kiválasztom a karakterem de utána nem lép be csak connecting... és semmi.
Nem is mondtam az egyik zombitól a NewbiD-ben egy uholy kardot zsákmányoltam. Kira.
Ti milyen páncélt használtok?
Ti milyen páncélt használtok?
Nekem igen.
Hasonló következtetésre jutottam...Én már olvasztottam rezet 66.3-al, de a veszteség óriási volt.Elfüstöltem némi rezet mire beláttam.
Vajon mekkora kell majd pl a Rose-hoz ?
Vajon mekkora kell majd pl a Rose-hoz ?
A játékban kaptam egy óriási helpet...
A Neutral Zone-ból nyíló "Szupershop" részben van egy Miss Craftie nevû árus.Tõle lehet venni Mark scrollt.
A problémám megoldva 😊)))
A Neutral Zone-ból nyíló "Szupershop" részben van egy Miss Craftie nevû árus.Tõle lehet venni Mark scrollt.
A problémám megoldva 😊)))
a_boy
Magyon hálás lennék, ha pár rúnára nyomnál nekem Mark-ot.Üres rúnáim vannak, a Recall-t is tudom varázsolni, de a Mark nem megy.
Ha megtennéd nekem, akkor írd meg légyszi ide, hogy hol és mikor találkozhatnánk a játékban...
Szeretném kipróbálni a Communication Crystal-t is.
Elõre is köszi.
Magyon hálás lennék, ha pár rúnára nyomnál nekem Mark-ot.Üres rúnáim vannak, a Recall-t is tudom varázsolni, de a Mark nem megy.
Ha megtennéd nekem, akkor írd meg légyszi ide, hogy hol és mikor találkozhatnánk a játékban...
Szeretném kipróbálni a Communication Crystal-t is.
Elõre is köszi.
A Neutral Zónában van Brennél is, csak sûrûn felvásárolják.Szívesen átadok párat,de nem tudom hogyan beszéljünk meg egy találkozót...
Jut eszembe: a comminications chrystal mire való ?
Jut eszembe: a comminications chrystal mire való ?
Minoc-ban és Wind-ben szoktam áskálódni...
...Használj ásót pickaxe helyett!Én egy Master Miner-tõl kaptam a tippet, és bejött.