587
Ultima onlline gamez
  • Stotoo
    sikerult eladnom a famat jeje :))
  • Forrest Tomee
    A fát tőlem a kovácsok is megveszik :o)
  • Stotoo
    de nincs penzem, eladni a fat nem lehet? vagy hogyan tudok penzt szerezni ?:)
  • Stotoo
    A meglévő fából hogyan tudok íjat készíteni?
  • Stotoo
    Jaja enis csak azert nyomom most ezzel mert űres a szerverünk :) egyebkent ha beragadsz a ponttablaba akkor nem kell kilepni eleg ha beirod a consolba hogy :suicide
  • Forrest Tomee
    Én inkább bányászok mivel a miner skillem a fő.
    Fegyvereket készítek és eladom őket + fa.
    Kicsit más mint a Santiago, de megéri, hogy nem kell zizegni a PK-k miatt. ( Bár a Raven Shield esténként elveszi az időt :o) )
  • Stotoo
    aa erre is rajottem, nem is olyan nehez ez :)
  • Stotoo
    There are no logs here to chop ezmi?:)
  • Stotoo
    jeee talaltam a taskamban cuccokat:)
  • Stotoo
    mar csak az a kerdes hogy honnan szerzek baltat, tudunk valahol talalkozni a tdsen ahol elmondod az alapokat?:)
  • Stotoo
    nincs valakinek esetleg egy felesleges accountja a santiagora?:)
  • Stotoo
    hogy lehet fát vágni ?:)
  • Stotoo
    sok lusta disznó mind alszatok mi ?:)
  • Stotoo
    hogy lehet pénzt szerezni?:)
    elvileg van bowcraftom meg tudok fat vagni mert ilyen ijjas izévagyok akinek még semmilye sincs jó tudom hogy ebben vagyok de segítsetek pls:)))
  • Stotoo
    ezt nemhiszem el beirtam hogy i want to buy something es feljott a buy menu :)))
  • Stotoo
    jó lenne ha valaki elarulna valami hotkeyeket, hogy lehet beszelni egy npcvel, terkep stb meg valahol ossze kene jonni mert belepem es a futkarozason kivul masra nemjutottam, pedig nagyon szeretnek vele jaccani :))
  • Stotoo
    bakker sikerult megcsinalnom el kellet utana mennem es most meg allandoan befagy a bejelentkezesnel.
  • Zoidberg
    Köszi
  • Forrest Tomee
    XP alatt ment a Santiago, de az új peccs kinyírta.
  • Zoidberg
    Akinek megy bármelyik szerveren a 3D verzió, legyen szíves írja meg milyen oprendszer fut alatta.
    Előre is köszi.
  • Forrest Tomee
    Nem tűnt lagosnak a dark. Mik a bugok ott?
  • Forrest Tomee
    na, a Darkside-on vagytok vagy visszamentetek a Santiagora?
    Részemről maradok a darkon, már csináltam fegyvert, nyúztam őzikét.. :o)
  • Bandeeka
    Sziasztok!
    Mondja meg pls vki hogy ez milyen tipusu game.
    Még vmi nevében benne van hogy online de ha krekes akkor hogy tudok vele jaccani?
  • Stotoo
    marmint azt a patchet amit az uopatch.exevel i nditok?
  • Zoidberg
    Valamit elfelejtettem amikor megbeszéltük a találkozót a Santiagora...
    Van már két karakterem, és nem csinálhatok új accountot a mostani szabályok szerint.Mivel nem akarok karaktert törölni/egyenlőre legalábbis/lennt leszek a még newbie régivel.
    Másfél óra mulva lejár a newbie státusz.
    Sereniának hívják a karaktert
  • Stotoo
    hiaba inditom a The Dark Side shard nevu parancsikonnal ugyanaz beirok egy login nevet egy passwordot es azt irja hogy incorrect valaki lecci mondja el hogy mit kell a telepitestol fogva csinalni hatha elrontottam valamit.
  • Zoidberg
    Jarlaxe-val együtt bényászunk Minocban
  • Zoidberg
    Ha minden igaz akkor a recall rúna készítése a Darkon:
    10 Spider Silk
    1 Iron Ingot
    1000 Gold
    Kell hozzá 10-es Tinkering és Tinker Tools
  • Zoidberg
    népesség természetesen egy "p"
  • Zoidberg
    Detto
    Santiago a legjobb, csak a "néppesség" fejével van baj.Ha ott is úgy kezdődne, hogy kreálhatok egy PK védett karakter eszem ágában sem lenne eljönni onnan.
  • Zoidberg
    A karakterem Urza néven fut a darkon.Most én is bányászok és kovácsolok,megcsinálom a páncljaimat magamnak.
    Figyeltétek mennyivel több ásvány van ?
    Abban a 36 megában jócskán lehetnek cuccok, poén volt a szavasagancs-sisak is amit találtam.
    Jó lenne összejönni valahol.
    Mit szólnátok a központ teremhez mondjuk 20.00-kor?
    Addigra talán mindenki kiismeri magát a világban annyira, hogy oda tudjon találni.
    Mivel itt partyt is lehet alakítani utánna valószínüleg könnyebben tarthatnánk a kapcsolatot egymással...
  • Forrest Tomee
    Megvan a dark acc-om, hát most ezerrel favágás meg bányászat a pénzcsináláshoz először :o(
  • Stotoo
    probaltam többfélét 3. 4.re mar karomkodast is beirtam de az se teccet neki :)
  • Stotoo
    Hat nekem azt írja hogy incorrect a password vagy nem aktivaltak meg. Ilyenkor mi a rák van?
  • Stotoo
    help help help! jaccani akarok de nemtudok
  • Stotoo
    hely valaki segitsen, szoval feltelepítem a játékot, felpeccseltetem, felrakom a darkside filejait. elinditom a client.exe-t okes megy, de hol tudok accountot regisztralni? mert a bejelntkezesnel nem talaltam :)
  • Stotoo
    Darksideon müxik a 3d?
  • Forrest Tomee
    Nekem pár napja behalt a 3D. A tegnapi kérdésemre valaki tud választ? miszerint a 2D-s verziónál nem tudom beállítani a makrókat mert nem tudok az egérrel görgetni. Help!
  • Forrest Tomee
    Is :o)

Próbáltátok már az UO-autoMapot?
    NAgyon jó. A darkon a .whereamI parancs ad egy koordinátát amit ennek a proginak meg lehet adni és megmutatja hol vagy. Ezen kívűl a map progi tartalmazza az UO területeket, jelzésekkel.

info->http://uoam.net/
  • Forrest Tomee
    Maradok Tutajos.