587
Ultima onlline gamez
-
#398 sikerult eladnom a famat jeje :)) -
#396 A fát tőlem a kovácsok is megveszik :o) -
#394 de nincs penzem, eladni a fat nem lehet? vagy hogyan tudok penzt szerezni ?:) -
#392 A meglévő fából hogyan tudok íjat készíteni? -
#391 Jaja enis csak azert nyomom most ezzel mert űres a szerverünk :) egyebkent ha beragadsz a ponttablaba akkor nem kell kilepni eleg ha beirod a consolba hogy :suicide -
#390 Én inkább bányászok mivel a miner skillem a fő.
Fegyvereket készítek és eladom őket + fa.
Kicsit más mint a Santiago, de megéri, hogy nem kell zizegni a PK-k miatt. ( Bár a Raven Shield esténként elveszi az időt :o) ) -
#389 aa erre is rajottem, nem is olyan nehez ez :) -
#388 There are no logs here to chop ezmi?:) -
#387 jeee talaltam a taskamban cuccokat:) -
#386 mar csak az a kerdes hogy honnan szerzek baltat, tudunk valahol talalkozni a tdsen ahol elmondod az alapokat?:) -
#383 nincs valakinek esetleg egy felesleges accountja a santiagora?:) -
#382 hogy lehet fát vágni ?:) -
#380 sok lusta disznó mind alszatok mi ?:) -
#379 hogy lehet pénzt szerezni?:)
elvileg van bowcraftom meg tudok fat vagni mert ilyen ijjas izévagyok akinek még semmilye sincs jó tudom hogy ebben vagyok de segítsetek pls:))) -
#378 ezt nemhiszem el beirtam hogy i want to buy something es feljott a buy menu :)))
-
#377 jó lenne ha valaki elarulna valami hotkeyeket, hogy lehet beszelni egy npcvel, terkep stb meg valahol ossze kene jonni mert belepem es a futkarozason kivul masra nemjutottam, pedig nagyon szeretnek vele jaccani :)) -
#373 bakker sikerult megcsinalnom el kellet utana mennem es most meg allandoan befagy a bejelentkezesnel. -
Zoidberg #370 Köszi -
#369 XP alatt ment a Santiago, de az új peccs kinyírta. -
Zoidberg #368 Akinek megy bármelyik szerveren a 3D verzió, legyen szíves írja meg milyen oprendszer fut alatta.
Előre is köszi. -
#367 Nem tűnt lagosnak a dark. Mik a bugok ott? -
#363 na, a Darkside-on vagytok vagy visszamentetek a Santiagora?
Részemről maradok a darkon, már csináltam fegyvert, nyúztam őzikét.. :o) -
Bandeeka #360 Sziasztok!
Mondja meg pls vki hogy ez milyen tipusu game.
Még vmi nevében benne van hogy online de ha krekes akkor hogy tudok vele jaccani? -
#357 marmint azt a patchet amit az uopatch.exevel i nditok?
-
Zoidberg #356 Valamit elfelejtettem amikor megbeszéltük a találkozót a Santiagora...
Van már két karakterem, és nem csinálhatok új accountot a mostani szabályok szerint.Mivel nem akarok karaktert törölni/egyenlőre legalábbis/lennt leszek a még newbie régivel.
Másfél óra mulva lejár a newbie státusz.
Sereniának hívják a karaktert
-
#354 hiaba inditom a The Dark Side shard nevu parancsikonnal ugyanaz beirok egy login nevet egy passwordot es azt irja hogy incorrect valaki lecci mondja el hogy mit kell a telepitestol fogva csinalni hatha elrontottam valamit. -
Zoidberg #351 Jarlaxe-val együtt bényászunk Minocban
-
Zoidberg #349 Ha minden igaz akkor a recall rúna készítése a Darkon:
10 Spider Silk
1 Iron Ingot
1000 Gold
Kell hozzá 10-es Tinkering és Tinker Tools -
Zoidberg #347 népesség természetesen egy "p" -
Zoidberg #346 Detto
Santiago a legjobb, csak a "néppesség" fejével van baj.Ha ott is úgy kezdődne, hogy kreálhatok egy PK védett karakter eszem ágában sem lenne eljönni onnan. -
Zoidberg #345 A karakterem Urza néven fut a darkon.Most én is bányászok és kovácsolok,megcsinálom a páncljaimat magamnak.
Figyeltétek mennyivel több ásvány van ?
Abban a 36 megában jócskán lehetnek cuccok, poén volt a szavasagancs-sisak is amit találtam.
Jó lenne összejönni valahol.
Mit szólnátok a központ teremhez mondjuk 20.00-kor?
Addigra talán mindenki kiismeri magát a világban annyira, hogy oda tudjon találni.
Mivel itt partyt is lehet alakítani utánna valószínüleg könnyebben tarthatnánk a kapcsolatot egymással... -
#342 Megvan a dark acc-om, hát most ezerrel favágás meg bányászat a pénzcsináláshoz először :o( -
#340 probaltam többfélét 3. 4.re mar karomkodast is beirtam de az se teccet neki :) -
#338 Hat nekem azt írja hogy incorrect a password vagy nem aktivaltak meg. Ilyenkor mi a rák van?
-
#335 help help help! jaccani akarok de nemtudok -
#334 hely valaki segitsen, szoval feltelepítem a játékot, felpeccseltetem, felrakom a darkside filejait. elinditom a client.exe-t okes megy, de hol tudok accountot regisztralni? mert a bejelntkezesnel nem talaltam :) -
#333 Darksideon müxik a 3d? -
#332 Nekem pár napja behalt a 3D. A tegnapi kérdésemre valaki tud választ? miszerint a 2D-s verziónál nem tudom beállítani a makrókat mert nem tudok az egérrel görgetni. Help! -
#330 Is :o)
Próbáltátok már az UO-autoMapot?
NAgyon jó. A darkon a .whereamI parancs ad egy koordinátát amit ennek a proginak meg lehet adni és megmutatja hol vagy. Ezen kívűl a map progi tartalmazza az UO területeket, jelzésekkel.
info->http://uoam.net/ -
#328 Maradok Tutajos.