587
Ultima onlline gamez
-
krisz073 #502 ment az e-mail -
krisz073 #499 na az eq iso 770 mb lett.
nézegetem a hyper terminalt de itt nekem valami hölyeségeket kér mint tárcsázandó számitógép meg hasonnlok. -
krisz073 #497 Ja az EQ2-t azt én is várom már.
Na hazamentem fél hét után akkor küldöm az e-mail-t- -
krisz073 #495 A diablot én csiptem,én is leszedtem a iso-t de nem igazán tudtam eggyik szerverhez se csatlakozn igy nem is foglalkoztam vele.
Viszont a Dark Age Of Camelot-ot azt kiprobálnám állitolag igen jó hangulata van. -
krisz073 #493 én még nem is probáltam az Ultimát,milyen a games? -
krisz073 #491 400-500 MB nem biztos mert az alap játékba van 1 kiegészitö.
Megnézem és utána dobok 1 e-mail-t az ip cimemmel. -
krisz073 #489 ok,hazamegyek egyáltalán megnézem,hogy az alap EQ mekkora iso-ba.
mert hát a kifele menő 64k nem olyan sok,ha nagy az iso file mérete megöszülünk mire átmegy. -
krisz073 #487 a netes ip cimre gondolsz?
ha igen azt hol tudom megnézni,mert ugye az ADSL mindig más ip cimet ad. -
krisz073 #485 Ha gondolod este megprobálhatjuk.
Ha dobsz 1 e-mail-t megadom az othoni számomat,mert én még igy nem kötöttem össze 2 gépet. -
krisz073 #483 bár nem tudom,hogy mennyire lesz lassú a kapcsolat mert az MGS2-t töltöm ezerrel. -
krisz073 #482 6-ig dolgozom,olyan fél hét fele leszek othon. -
krisz073 #480 XP van fent a gépemen,ha az alap telepitésbe benne van akkor van fent. -
krisz073 #478 nincsen.
nem is ismerem. -
krisz073 #476 nem nagyon. -
krisz073 #473 ok,megbeszélhetjük.
-
krisz073 #471 Én nem tudom,hogy megy e a game nem fizetös serveren ha kell és eljössz érte adok EQ iso-t de cd key-t nem tudok adni. -
krisz073 #469 Mindegyik megvan kivétel az utolsó a békás,de azt ugyis csak a játékbol lehet megrendelni fizetés ellenébe.
De enélkül is megy a játék,max nem tudsz béka karaktert csinálni. -
krisz073 #467 én adok szivesen iso-t ha kell,de egyszerübb ha 1 vinyoval eljössz érte.
az egész széria ami nekem van 8 vagy 9 cd. -
krisz073 #465 ADSL 384/64 van most de Ápr. elejétöl 512/128 -
krisz073 #463 Nem olyan könnyü EQ-t vagy bármejen más MMORPG-t szerezni ithon,én végigjártam az összes Méda Markt-ot,576Kbyte-ot,nagyobb bevásárló centrumokat,1-2 számtek boltot és sehol nem kaptam.
Aztán hirdetés utján sikerült nagy nehezen egy Komplet (alap + összes kiegészitő)EQ-hoz hozzájutnom.
-
krisz073 #462 Ha átirod az EQ-t akkor a másolatok csak a free servereken jók(ha van ilyen),mert a progiba lévő cd key-t regisztrálnod kell.Az alap proginak és a kiegészitöknek is van saját cd kulcsuk és mindet be kell regisztrálni különbe nem tudod öket használni. -
krisz073 #461 Bemész a K&H-ba és csináltatsz egy lakossági folyoszámlát (5000 ft.-kell rá befizetni)és csinátltatsz hozzá egy internetes web kártyát.Kb 3 hét alatt kész van és tökéletesen lehet rola fizetni.Én is igy csinálom. -
Jacky #455 Az jo lenne! Adnek cserebe mast :) -
krisz073 #445 Az EverQest tényleg jó!Havi 3000 Ft a dija nem vészes.
Én viszont szivesen kiprobálnán a Dark Age Of Camelot-t.
Esetleg ha valaki tud ingyen servert és iso-t szoljon. -
balty #435 Vissza olvastam, ezért tudtam, hogy http://www.tdsuo.com/ kell keresni a cucost a message borad alatt, csakhogy este nem müködött a link, de most érdekes módon igen. -
balty #433 A darkside filejait honnan lehet letőlteni? A http://www.tdsuo.com/ címen nincsen fent! -
Zoidberg #432 moszalmas.....lol -
Zoidberg #431 Mi is összeszedtünk majdem minden a hulláinktól.Nekünk MadDog segített.Moszalmasra sikeredett az esténk. -
Zoidberg #428 A kardot én csináltam, de a páncélt a többieknek köszönd.Közösen dobták össze. -
Zoidberg #425 Rendben, a 12:00 jó lesz.A karim neve Urza.
Még nem írtad mit kovácsoljak neked. -
Zoidberg #422 Csak iron cuccot tudok csinálni.Írd meg milyen fegyvert akarsz, és hogy mikor találkozzunk a központi teremben /TELECENTER/.
Ott leszek,és viszem a fegyvert.
-
Callisto #419 Látom mindenki csak mászkálgat, de lenne egy kérdésem:
Questek vannak? -
Zoidberg #417 Ha acélból jó akkor kikovácsolom neked.Mit szeretnél ?
-
Zoidberg #414 Én benn is voltam.Leestem, de tíz perc után vissza is tudtam menni...
Megjavították a harc-bugot, így már lehet harcolni.
A telecenterből van egy teleport, aminek a neve DESPISE.Ez itt a newbie dungeon.
Mindenkit várok szeretettel -
Zoidberg #412 TDS-re gondoltam -
Zoidberg #410 Jelenleg is a TS-en játszom....Jó lenne már hacolni is egy kicsit :( -
Zoidberg #402 Beírni a chatcsatornára úgy tudsz hogy .shout -tal kezded a mondókád.
-
Zoidberg #401 Annyiért veszik az árusok, de inkább add el másik játékosnak.
a .shouton paranccsal be tudod kapcsolni az általános chat-csatornát.
Ide beírod, hogy mennyi eladó fád van és mennyit kérsz érte.Általában ezres nagyságrendben adják el, és kb 5 aranyat kérhetsz a fáért /lehet hogy megy többért is, én ennyiért láttam most/.
Ugyenez igaz a fémre is. -
#400 Hol lehet lovat venni?
Tokjo fogtam egy csomo halat de kene kes hogy felvagjam... -
#399 valahol Britanniaban, asszem egy íjkészítonek adtam el darabonkent 1 gpert de volt vagy 600 db :))