Ultima Online
Oldal 1 / 12Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok!
Régebben nagyon sokat Ultimáztam még a Virtuaparadise-on. Nincs már meg a játék, ebben kérem tippjeiteket.
Hol tudom megvenni vagy akár letölteni?
Elõre is köszi.
Régebben nagyon sokat Ultimáztam még a Virtuaparadise-on. Nincs már meg a játék, ebben kérem tippjeiteket.
Hol tudom megvenni vagy akár letölteni?
Elõre is köszi.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
És ím az oldal (erõsen fejlesztés alatt) Ultima Online Magyar Beta oldal
Na mindenki jöjjön ultimazni!!!!!!!
Azutóbbi hónapokban egész jó kis magyar scene verõdött össze. Kb 15-20 Aktív magyar játékossal.
Aki nem tudná hogy kell ingyen gamelni vele az
1. írjon mail-t nekem pl.
2. látogasson el az alábbi fórumra.
Igérem amint megtalálom a magyar oldal címét belinkelem, csak a hülye fejemmel nem találom.
Ultima online Magyar fórum
Azutóbbi hónapokban egész jó kis magyar scene verõdött össze. Kb 15-20 Aktív magyar játékossal.
Aki nem tudná hogy kell ingyen gamelni vele az
1. írjon mail-t nekem pl.
2. látogasson el az alábbi fórumra.
Igérem amint megtalálom a magyar oldal címét belinkelem, csak a hülye fejemmel nem találom.
Ultima online Magyar fórum
inkább hagyom a faszomba állandóan csak felhúzom magam ezzel a játékkal.
Swedish people are albino monkeys
ott van lejjebb a link. Ja az emilben meg amit írtál: nemtudom mi a gond.
1-Elmész a board.tdsuo.com -ra.
2-Letöltöd a file-t a "Get TDS FILES HERE" boardról
3-A letöltött file-t beinstallálod az Ultima fõkönyvtárába, felülírva az eredetieket
4-A Client.exe-vel indítod a játékot
2-Letöltöd a file-t a "Get TDS FILES HERE" boardról
3-A letöltött file-t beinstallálod az Ultima fõkönyvtárába, felülírva az eredetieket
4-A Client.exe-vel indítod a játékot
Ha jól tudom a Santiagon megszünt az ingyenes karakter csinálás, ezért nem enged tovább.
Keress másik SHARD-ot, van egy csomó ahol azonnal beléphetsz.
Mindegyik helyre új file-t kell letölteni, de elég ha a régit felülírod, nem kell a reinstall.
Keress másik SHARD-ot, van egy csomó ahol azonnal beléphetsz.
Mindegyik helyre új file-t kell letölteni, de elég ha a régit felülírod, nem kell a reinstall.
nekem nem megy.. 😞( letõltõttem utána a santiago zip et bemásolgattam a helyére minden file-t és nem megy tovább amikor karaktert akarok csinálni illetve kiválaszhaton hogy pl legyen harcos meg a ruháit is de utána nem megy tovább... pls valaki segítsen..
Swedish people are albino monkeys
Na jol figyelj!!!
Amikoor automatikusan elkezd updatelni, és végzett a C-vel, és E-re akar frissiteni megszakitod a net kapcsolatod, akár internet stop(tüzfal esetén), akár kábel kihuzással, de a progit nem állitod le, igy észreveszi, hogy csak
C-re tud updatelni, és elindul C verzioval.
#560 -as hozzászolásban emlitett cimen generálsz accot, majd azzal belépsz, és a játékban kreálsz karit.
fontos, hogy van 2 fájl amit le kell tölteni, egyik az a login másik egy exe fájl, mindkettöt bemásolod a játéj könyvtárába, és az exet elinditod, az generál egy no encrypt.exe-t és az lesz a továbbiaknak a játék indito fájlja, röviden ennyi. Amennyiben vmi nem tiszta, kérdezz!
Amikoor automatikusan elkezd updatelni, és végzett a C-vel, és E-re akar frissiteni megszakitod a net kapcsolatod, akár internet stop(tüzfal esetén), akár kábel kihuzással, de a progit nem állitod le, igy észreveszi, hogy csak
C-re tud updatelni, és elindul C verzioval.
#560 -as hozzászolásban emlitett cimen generálsz accot, majd azzal belépsz, és a játékban kreálsz karit.
fontos, hogy van 2 fájl amit le kell tölteni, egyik az a login másik egy exe fájl, mindkettöt bemásolod a játéj könyvtárába, és az exet elinditod, az generál egy no encrypt.exe-t és az lesz a továbbiaknak a játék indito fájlja, röviden ennyi. Amennyiben vmi nem tiszta, kérdezz!
http://deathfellows.hu/
Köszi az infókat, letöltés és telepítés után kreálom a karakterprofilt, majd amikor ez kész és belépne "..entering Britannia.." 1xerûen semmi sem történik
Vki mondjon vmi okosat plz
( a patch 4.0.0e automatikusan telepíti ).
Vki mondjon vmi okosat plz
( a patch 4.0.0e automatikusan telepíti ).
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Sziasztok
Van 1 big problémám : letöltöttem ,felírtam, indítanám de accot kellene kreálnom
A kérdéseim : lehet-e accot kreálni cdkey nélkül (ha igen, hogy?), ha nem akkor létezik-e olyan szerver ahol tudnék játszani (és milyen feltételek mellett) ?
Elõre is köszi a válaszokat

Van 1 big problémám : letöltöttem ,felírtam, indítanám de accot kellene kreálnom
A kérdéseim : lehet-e accot kreálni cdkey nélkül (ha igen, hogy?), ha nem akkor létezik-e olyan szerver ahol tudnék játszani (és milyen feltételek mellett) ?
Elõre is köszi a válaszokat

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Az egész klán nyomja. De mi az ingyenessel nyomjuk kb 9 en. 4.0.0c peccs stb. gyere te is!!!!!!!!!
Játszik még valaki az Ultimával?
Én még nyomom, a The Dark Side shardon vagyok fenn....
Én még nyomom, a The Dark Side shardon vagyok fenn....
Hali.
Miért akarsz free szerverre menni?
Gyere a fizetös szerverre,Ayonae Ro ott vagyunk mi kb.35 Magyar.A fate csatira lépj be azon vannak a Magyarok.
Miért akarsz free szerverre menni?
Gyere a fizetös szerverre,Ayonae Ro ott vagyunk mi kb.35 Magyar.A fate csatira lépj be azon vannak a Magyarok.
követtema leírtakat de nem akar menni llandóan could not connect to server ha vki +1x leírni részletesen hogy mi meg hogy megköszönném ja meg hogy melyik serveren jácotok én a sandiegot róbáltam
Ez jól hangzik, de mi a helyzet a PK-kal?
Szívesen játszanék én is a 3D-vel, de ha nincs PK védett mód, akkor maradok a Dark Side-on.
Szívesen játszanék én is a 3D-vel, de ha nincs PK védett mód, akkor maradok a Dark Side-on.
probéltud a dcn-t csak 1 250 mb-os fiel-ra kb.5-6 orát irt,amig áttöltené.
a description hoz mit irjak?
bent vagyok DMX néven
van miRC-em csak nem tudom hogyan kell beálitani
ment az e-mail
na az eq iso 770 mb lett.
nézegetem a hyper terminalt de itt nekem valami hölyeségeket kér mint tárcsázandó számitógép meg hasonnlok.
nézegetem a hyper terminalt de itt nekem valami hölyeségeket kér mint tárcsázandó számitógép meg hasonnlok.
Ja az EQ2-t azt én is várom már.
Na hazamentem fél hét után akkor küldöm az e-mail-t-
Na hazamentem fél hét után akkor küldöm az e-mail-t-
A diablot én csiptem,én is leszedtem a iso-t de nem igazán tudtam eggyik szerverhez se csatlakozn igy nem is foglalkoztam vele.
Viszont a Dark Age Of Camelot-ot azt kiprobálnám állitolag igen jó hangulata van.
Viszont a Dark Age Of Camelot-ot azt kiprobálnám állitolag igen jó hangulata van.
én még nem is probáltam az Ultimát,milyen a games?
400-500 MB nem biztos mert az alap játékba van 1 kiegészitö.
Megnézem és utána dobok 1 e-mail-t az ip cimemmel.
Megnézem és utána dobok 1 e-mail-t az ip cimemmel.
ok,hazamegyek egyáltalán megnézem,hogy az alap EQ mekkora iso-ba.
mert hát a kifele menõ 64k nem olyan sok,ha nagy az iso file mérete megöszülünk mire átmegy.
mert hát a kifele menõ 64k nem olyan sok,ha nagy az iso file mérete megöszülünk mire átmegy.
a netes ip cimre gondolsz?
ha igen azt hol tudom megnézni,mert ugye az ADSL mindig más ip cimet ad.
ha igen azt hol tudom megnézni,mert ugye az ADSL mindig más ip cimet ad.
Ha gondolod este megprobálhatjuk.
Ha dobsz 1 e-mail-t megadom az othoni számomat,mert én még igy nem kötöttem össze 2 gépet.
Ha dobsz 1 e-mail-t megadom az othoni számomat,mert én még igy nem kötöttem össze 2 gépet.
bár nem tudom,hogy mennyire lesz lassú a kapcsolat mert az MGS2-t töltöm ezerrel.
Oldal 1 / 12Következő →