1762
-
kiskami #600 Pedíg szerintem egész tűrhető kis review-t nyomtak a játékról. -
fanatifo #599 jah magasról szarom le!És nemvéletlenül vnnak az átvezetők én szerettem nézni minden egyes mondat fontos volt!Bekaphatják egy tuti csúcsgame lesz és leszarom hogy pár mitugrász nemtudja értékelni a játékot én tuti fogom!!! -
#598 Tudod miota nem adok semmit a Gamespot pontjaira? Amiota a Doom r 8.5 !! -ot kapott!
Nehogy mar bazdmeg. -
#597 Most olvasom a review-okat es baszom mindeki a hoszzu beszelgetesektol es atvezetektol van kiakadva.
Hogy rohagyanak meg emiatt pontozzak le. -
fanatifo #596 helyes:DDD
Ennyi nekünk is jár ha jön egy ilyen korszakalkotó game:)))) -
#595 Detto :DDD
Max holnap este 8-tol egesz masnap regelig jaccom...autan vasarnap amikor elment... -
fanatifo #594 jaja holnap nekemis meglesz a király és nyomom ezerrel!Asszem a csajom ideges lesz egy picit keveset leszünk együt igaz sokat vagyunk együtt ezt talán megérti hogy ez a játék lesz a csúcs:)))(habár nemhiszem hogy megértő sőt leszarja magasról:):))) -
#593 4.5 mar alapbol nem lehet felirni szokvanyos DVD-ra... valami 4.39 -et irhacc fel max.
Attol meg hogy az ISO file annyit ir ki nem pont annyit is ir fel.
GECCC holnap mar MGS!!!! :DDDDD -
fanatifo #592 70 rar kibontva lesz vagy 4.5-4.6 giga is az tuti! -
#591 3.3 giha korul forog. 70 RAR :D -
fanatifo #590 grat bazze:)))
Hány rarból áll?
nforcon mnég nincsen fönn -
#589 Vaze' az ejjel elfejetettem bekapcsolni a letoltest :(((
Ma sem jaccok vele! :(( -
#588 na bakker holnap sem fogok unatkozni ^^ -
fanatifo #587 leszarom mennyit értékel a gamespot!Szerintem hiheetlen szuper gamez lesz megkockáztatom hogy az év játéka lesz ps2-re! -
#586 ugyan...ne is vedd figyelembe
A srác egyébként is mondja hogy aki szerette az eddigieket az ezzel is 100% elégedett lesz. Csak azt említi hogy az első pár óra javarészt mozizással telik és ez eltántoríthatja azokat akik nem fogékonyak erre a stílusra (magyarul a japán játékok monumentalitására(huh)-mármint ami a történetmesélést illeti) -
#585 Komolyan!?!?!? Te jo eg... nem akarom elhinni baze... ez szentsegtores lesz. -
#584 8.7-et adott rá a gamespot... -
fanatifo #583 Királyság!Vagyis az eredeti is egy dvd lesz és szimpladvd nem dupla rétegű szuper!!!!Ez nagyon jóhirrrrrrrrrrrrrrr!De azéer biztonság kedvéért megrendelem amcsiból:) -
#582 Nem lehet... te nem ismered az asszonyt vaze' :DDDD -
#581 Egy DVD es full! :DD -
fanatifo #580 Hajtsd el az asszonyt ilyen fontos nap következik megérti ha most inkább Snakeval "akarsz lenni":))))) -
fanatifo #579 Nemhiszem elllllllllllllllllllllllllllllllllll
Hány dvd ugye nem rippelt?Full dvd? -
#578 Neked is ?:DDDDDDDDD
Aszitem mar ize' :DDDDDD
Nem hiszem el... holnapra lejon de jon haza az asszony brrrrrrrrrrrrrr -
#577 Csak hülyülök teeeee..
A nyakamba van a szívem -
#576 Most miva'? :((( -
#575 Igaz posta csak hetfon jon de addig nem birom ki na :DDD -
#574 Anyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!
Csak birjam ki holnapig :D -
#573 jó -
#572 Metal_Gear_Solid_3_Snake_Eater_USA_PS2DVD-STRiKE -
#571 MEGJELENT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 -
#570 A Kalisto-nal volt emez kellemetlen szokasa... -
#569 En mar megtettem nekem megjon par napon belul :D -
fanatifo #568 Hát igen legyen benne minden ne legyen kivágva semi mert nem rippelt szarral akarok játszani akkor inkább lesem töltöm és megrendelem Amcsiból 60dollárért! -
NormalisEmber #567 Inkább szedjék szét 2dvd-re, minthogy agyontömörítsék a videókat(lsd xenosaga). -
fanatifo #566 Ezt hogy érted? -
#565 Nyugi! Hamarosan jon! Mar jo uton halad. -
#564 > nembírom ki addig
-
fanatifo #563 köszi -
#562 Itt. -
fanatifo #561 de honnan szerezzek meg egy eredetit és mennyiért?Márciusban jön az Európai megjelenés!nembírom ki addig!Tényleg DVD9-en volt a Subtance!