Metal Gear Solid 3: Snake Eater

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Aszem ehez nem lehet es nem is akarok komentart hozzafuzni.

MEtal Gear Solid 3 - Trailer

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Neme.
to sneak - oson, settenkedik

Ez valami olyasmi lehet, mint az Ekaf PS2 emu. 😊

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Sephi
Hmm le akartam tolteni de nem akarjak megosztani... ez nekem gyanus.

hogy hogy Szolid lopakodo?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Neme.
Ez csak a Szolid Lopakodó, az igazi csak késõbb jön.

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Sephi
Metal_Gear_Solid_Sneak_Eater_JAP_PS2DVD-ORGASM

?!?!?!!?!?!?!!!?!!?!?!?!!!?

Sephi
Nem tudom jaccotad e a OOT -mot es benne volt egy dal... aszem az elso amit meg kell tanulni. Na most a TWW-ben ha a nagy fa hegyeben jarkalsz a haterbe neha lehet hallani ugyanazt a ritmust 😊

Petyus_
Fõcímdal.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Kaplan
Ez a Sneak Eater címû mp3 az MGS3-nak lesz a zenéje vagy csak az a címe? Mert elégjó sõttttt.....

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Sephi
Ahh az nekem nem jott be annyira 😞

Sephi
Jaaaj azt is kifelejtettem 😞

Zelda is !😊

aabyssx
(Hú, de rühellem az új James Bond filmeket.)

BTW a Zene profi.

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
OFF

SHENMUE!

www.youtube.com/aabyssx

Petyus_
Zelda? =)

Al Age
Harry Gregson-Williams remekmûve...

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Al Age
ha a mgs2 "fõcímdala" érdekel akkor privizz rám

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

SaVaGe
Valószínûleg a "The Best Is Yet To Come" címû dalra gondolsz. Ez esetben #239...

It\'s not my fault you suck.

Sephi
Szerintem a foldon eddig harom jatek letezik aminek tokeletesen eltalatak a zenejet. Egyik a MGS es a masik a FFX es a FFVII.

Mas jatekot nem tudok amire ennyire jellemzo lenne a zeneje.

Sephi
nagyenhezen megvolt de nem errol beszeltem.

En nekem az kell ami a hegedus ... nem a kezdes dal hanem maga a MSG dala... nem tudom leirni mit ertek az allat. Hegedus az tuti.

Sephi
Ajm lama de nem tudom hogyan kell letolteni 😞

Seth
Ha nem stream lenne mégjobban örülnék 😊

PSN ID.: Beegabor

Seth
mny thnks

SaVaGe

Seth
Ha már itt tartunk: MGS1 ending theme:
The best is yet to come?

SaVaGe
De, megvan.

Nincs mit.

Kár érte.

CrucifX
Sajnos két hete formatáláskor ez is odalett 😞

Hehe, kicsit pontatlan voltam. Tehát az egy vagy kettõ teljes albuma esetleg?

CrucifX
Ezt kérdezd újra akkor, ha megjelent a program.

Esetleg az egész album? 😊

CrucifX
De, nekem megvan valahol, elõkotrom.

Sephi
Nincs meg valakinek , ennek a remekmunek nagyon jo , minosegben a betet dala?

Petyus_
Bukmárkoltam az oldalt. =)

CrucifX
http://metalgear.inf.hu
Két napja kinnt van temérdek új infóval körítve...

Petyus_
www.hardwired.hu

DE AZONNAL!!!!!!

HIDEO KOJIMA

Hideo Kojima interjú:
Mivel az MGS3 a múltban játszódik, s az MGS1 és 2-ben történteket nem lehet megváltoztatni ezért Snake elhalálozásával a Game Over - Time Paradox felirat tûnik fel. Ha Snake meghalna 1964-ben, akkor a korábban már elmesélt történések érvényüket vesztenék. Ezért nevezték el idõ paradoxonnak Snake halálát. Halálunkat követõen, 30 másodpercen belül cselekedhetünk, mozgathatjuk a kamerát, illetve tehetünk valami olyat, ami visszafordítja a paradoxont.

Kojima az E3-as prezentáció alkalmával felfedte, hogy elsõként asztronauta, aztán egy vadrezervátum dolgozója, végül detektív szeretett volna lenni. Többek között eme aspektusokból adódik a környezet, jelen esetben a dzsungel - és a gorillák - iránti szeretete. Beszivárgó küldetéseknél mindig a vadonból indulunk, s a túlélés formáinak prezentálásához kiváló lehetõséget nyújt a dzsungel.

Mr. Mori, a csapat katonai szakértõje, egyik nap a hegyekbe, majd az erdõségbe vitte a csapatot. Edzettek, bemutattta a kemolázsokat, illetve sokat ücsörögtek együltében. Kojima mozdulatlanul üldögélve idõvel felfigyelt a madarak csiripelésére, a közelben csörgedezõ patak hangjára... az idegesség és feszültség kevert, kimondottan egyedi érzését szeretném visszaadni a játékosoknak, amit sosem tapasztalhatnak meg a városban.

Láthattunk néhány érdekes helyszínt a demoban (melynek a megjelenése egyelõre kérdéses), Kojima azonban biztosította az EGM szerkesztõit, hogy még számos környezet lapul a tarsolyában.

A demoban hordóval üthettük ki az egyik gyanútlan õrt. Lesznek további, környezeti interkcióval kapcsolatos megoldások. A hordókat szétlõhetjük, felrobbanthatjuk vagy valami teljesen mást csinálhatunk velük. A trailerben láthattunk a speckó, tetõn, fán és egyéb anyagokon vajként áthatoló "dum-dum" golyókat akcióban. Némely szituációban kénytelenek leszünk egy golyóval két embert likvidálni, különben kiszúrnak az õrõk és megkezdõdik a hajsza.

Végezetül Big Boss, pontosabban Snake hátizsákja tágasabb, mint valaha. Közel háromszor annyi csecsebecsét cipelhetünk magunkka. A nehéz fegyverekkel viszont csínyján kell bánnunk, különben lecsökken az állóképességünk.(Hardwired)

Kaplan
hmm.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Seth
A Painkillerben kártyáztam utoljára

Seth
Nem.

Kaplan
Seth, kártyázol valamit? Nem ilyen pókerre gondolok , hanem magic,vampir,7tenger...

Kaplan
ja,ja 😄

Seth
Ja mert akkor már össze is fosod magad?

Seth
miért is?

Kaplan
figyelj , addig jó amig ki nem jön a teljes.

Seth
Ááá...ugyanmár, teljes vagy semmi .😊

Kaplan
nem barmok, behugyálnék a gyönörtõl.
Akár 1 pálya akár 2.

Seth
Barmokat...nem rád értem ám!Azokra a csókákra mondom.

Kaplan
Kedves vagy! 😄
barmo...
Mi lett volna a vége? 😄

Seth
Épp most akartam beilleszteni ezt a hírt 😊
Ekkora barmo...akarom mondani fanatikusokat LOL

Kaplan
Már nagyon várom.
Úgy tûnik, már az E3 sem fut le anélkül, hogy ne történne valami kisebb botrány. A Gamesradar információ szerint ma délelõtt (nálunk: ma este) két, 19-20 évesnek látszó fiatalember besétált a Sony standra, kinézte magának az egyik, MGS3: Snake Eatert futtató gépet, föléhajoltak - aztán villámgyorsan feltörték a gépet védõ plasztik borítást, kiugratták a lemezt, és már futottak is (nem kifejezetten Snakehez illõ módszer, de kétségtelenül hatásos). Az E3-on kiállított verzió egyébként (állítólag) csupán egy pályát tartalmazott, így Kojimáéknak nem kell felkötniük magukat kétségbeesésükben.

Szeretnék a gyerek helyében... 😄

Én a zenére is nagyon kiváncsi vagyok! Most az MGS2 zenéjét hallgatom és tisztára "flessem" van!