1762
  • aabyssx
    ...hümm...
    Biztos, hogy szuper lesz egy szétrippelt változattal játszani.
    BTW már a Substance is DVD9-en volt.
  • fanatifo
    és honnan veszitek hogy specális lemezre csinálták??
  • UNREG
    Én azt szoktam mondani, hogy 8 pont felett úgy is mindegy. Mit számít, hogy 8 vagy 10, az a játék jó.
  • fanatifo
    akurva élet és nemtudják szédszedni 2dvd-re?Európába mikor jön?
  • Sephi
    Valoban!!! Erre igazat adok.

De a MGS-ra nem is remeltem kisseb pontozast... ugy is tul kicsi :D
  • UNREG
    Mondjuk nem sokat számít, amióta a Killzone-t annyira alulpontozták, én már nem sokat adok a netes pontokra.
  • UNREG
    Na, megvannak az első értékelések:

IGN: 9.6
    Electronic Gaming Monthly: 9.5
  • UNREG
    Nem is tripla, hanem quattro.. :))
  • SaVaGe
    Soha, mert egyedi, triplarétegű DVD-n van...
  • fanatifo
    de mikor jön netre?:)))))
  • CrucifX
    A hivatalos meg is volt.
  • fanatifo
    Mikor jön már???????Mára volt a megjelenés!!!!!
  • Sephi
  • UNREG
    "Szerintem meg hulye vagy"

Én is szeretlek...
  • Sephi
    :DDD
  • Seth
    huh..jó hogy szólsz..
  • Sephi
    Es es halgasa este 22:00 radiot :DDD
  • Sephi
    Es ezt is ugy irtad mintha a kurva anyaba kudtem volna. Marha eros volt a "hulye" plane azert is mert ugye mar regota ismerjuk egymast es klare hogy hulyules kepet volt irva. Mondom en hogy unatkozol :D
  • Sephi
    Az hogy mivel regota nem vitatkozott semmi ezert feltem hogy baj lesz es gondoltam kell valami amibe bele lehet kotni hogy a nehogy ubakozatok a forumba.

(mivel mostanaba csak egy nagy vita inditja el a topikot)

Tehat mivel UNREG baratom nem kepes megerteni azt amit en irok ezert lehulyezem de egyben en is hulye vagyok mert en sem ertem hogy o vegulis mit akar.

Szoval erted!
  • CrucifX
    Ennek a lehülyéznésnek most mi alapja/értelme volt?
  • Sephi
    En mindig is csodaltam hogy mennyi turelmed van egy jatekkal! En csak azt mondom hogy nekem nem lenne!
  • Sephi
    Szerintem meg hulye vagy de mind1.
  • aabyssx
    ...ööö...
    Ja! Valahogy így. Gyengén fogalmazok mostanában... ;)
  • UNREG
    Szerintem inkább te nem érted Aby-t. A "végigrohanás" az EGY volt a sok végigjátszása közül, nyilvánvalóan végigjátszotta már:

- hagyományosan
    - ölés nélkül
    - öldökölve
    - lassan, minden titkot megkeresve
    - végigrohanva, minél gyorsabban
    - és még ki tudja hogyan...

Ha már valaki ennyi féle képpen végigjátszotta, abba bőven belefér, hogy kipróbálja magát és tizenötödszörre végigvigye 2.5 óra alatt.
  • aabyssx
    De! Van a játéknak egy ilyen fícsörje is. A végén megmondja az idődet. Sőt a rangod is nagyban függ, hogy milyen gyorsan teljesíted. Ez egy...
    ...sokadik kihívás a játékban, amiért mindíg érdemes újrakezdeni.
  • Sephi
    Kicsit elrohantal a lenyegrol. En nem kerdeztem toled hogy mikepp vitted vegig. En csak arra a modra celoztam hogy hogyan kepes valaki csak igy 2 orat jaccani hogy vegig rohansz... mert abba szerintem elvezet nincs.
  • aabyssx
    Az, hogy játszok vele!
    Végigjátszottam már ölés nélkül (még a boss-okat is csak kábítottam) és végigjátszotta már stealth camo-val, brutálisan öldökölve (és kínozva, gyalázva) mindenkit. Végighallgattam (és nevettem) az összes általam fellelhető codec beszélgetést és közelről megvizsgáltam a területek összes textúráját.
    Egyszóval kijátszottam a játékot - így megérte a pénzét.
  • Sephi
    Ebbe mi az elevezet hogy csak ugy atrohansz rajta? Maga a tudat hogy te vagy az egyetlen aki vegig vitte ilyen gyorsan?
  • aabyssx
    Tudom.

2:50 körüli a rekordom.
    EU-EXTREME-en 6:50 volt az első és egyszeri időm. Ezzel egy ideig én tartottam a rekordot ezen a fokozaton az online scoreboard-on. Persze azóta már ott is 2:45 körül van az idő (reload a continue helyett és kész), de én többet nem játszom újra azon a nehézségen.
  • Sephi
    Nem tudom elerni mert elfeledtem tola kerdezni hogy hany DVD!
  • CrucifX
    Egyetlen játéknál sem tartják be a szabályokat, az ilyen megahiteknél különösen, úgyhogy ezzel nem mondtál újat :)
  • Sephi
    Az bisztos de a haver mar jaccik vele (Texas-i) es boltbol vette...
  • CrucifX
    Tévedés - 17-én jelenik meg, ma csak a nagyobb boltok raktárába érkezett meg.
  • Sephi
    Na ma jott ki... saccolom par ora mulva mar fent lesz... ez abban az esetben ha egy DVD... ha neagyisten dupla layer lehet varni fogunk amig rendesen kettore rakjak...
  • Sephi
    En azokat elvezem szal nem gond!
  • Devla
    Majd probald meg kabitopisztoly nelkul... az a fegyver egy vicc nagy tap.
  • CrucifX
    Igen betartották, de a játék tetemes hányadát ezúttal is átvezető animációk és codec beszélgetések teszik ki (mintegy másfélszer annyi van mint az MGS2-ben volt)
  • Sephi
    Vaze eszt a resz hosszura igertek es remelem be is tartjak.

De mikor jelenik mar meg? Szal szvsz hetfon mar toltheto leszen!
  • Seth
    Ha nem nézed a közjátékokat és nem hallgatod meg a codec beszélgetéseket akkor nyugodtan levonhatsz belőle úgy 5 órát...
  • Freeeee
    Azert extreme-en,minden dogcedulaval,es csak kabitopisztollyal kicsit tobb:))