1762
-
#560 ...hümm...
Biztos, hogy szuper lesz egy szétrippelt változattal játszani.
BTW már a Substance is DVD9-en volt. -
fanatifo #559 és honnan veszitek hogy specális lemezre csinálták?? -
#558 Én azt szoktam mondani, hogy 8 pont felett úgy is mindegy. Mit számít, hogy 8 vagy 10, az a játék jó. -
fanatifo #557 akurva élet és nemtudják szédszedni 2dvd-re?Európába mikor jön? -
#556 Valoban!!! Erre igazat adok.
De a MGS-ra nem is remeltem kisseb pontozast... ugy is tul kicsi :D -
#555 Mondjuk nem sokat számít, amióta a Killzone-t annyira alulpontozták, én már nem sokat adok a netes pontokra. -
#554 Na, megvannak az első értékelések:
IGN: 9.6
Electronic Gaming Monthly: 9.5
-
#553 Nem is tripla, hanem quattro.. :)) -
#552 Soha, mert egyedi, triplarétegű DVD-n van... -
fanatifo #551 de mikor jön netre?:))))) -
#550 A hivatalos meg is volt. -
fanatifo #549 Mikor jön már???????Mára volt a megjelenés!!!!! -
#548 -
#547 "Szerintem meg hulye vagy"
Én is szeretlek... -
#546 :DDD -
#545 huh..jó hogy szólsz.. -
#544 Es es halgasa este 22:00 radiot :DDD -
#543 Es ezt is ugy irtad mintha a kurva anyaba kudtem volna. Marha eros volt a "hulye" plane azert is mert ugye mar regota ismerjuk egymast es klare hogy hulyules kepet volt irva. Mondom en hogy unatkozol :D -
#542 Az hogy mivel regota nem vitatkozott semmi ezert feltem hogy baj lesz es gondoltam kell valami amibe bele lehet kotni hogy a nehogy ubakozatok a forumba.
(mivel mostanaba csak egy nagy vita inditja el a topikot)
Tehat mivel UNREG baratom nem kepes megerteni azt amit en irok ezert lehulyezem de egyben en is hulye vagyok mert en sem ertem hogy o vegulis mit akar.
Szoval erted! -
#541 Ennek a lehülyéznésnek most mi alapja/értelme volt? -
#540 En mindig is csodaltam hogy mennyi turelmed van egy jatekkal! En csak azt mondom hogy nekem nem lenne! -
#539 Szerintem meg hulye vagy de mind1. -
#538 ...ööö...
Ja! Valahogy így. Gyengén fogalmazok mostanában... ;)
-
#537 Szerintem inkább te nem érted Aby-t. A "végigrohanás" az EGY volt a sok végigjátszása közül, nyilvánvalóan végigjátszotta már:
- hagyományosan
- ölés nélkül
- öldökölve
- lassan, minden titkot megkeresve
- végigrohanva, minél gyorsabban
- és még ki tudja hogyan...
Ha már valaki ennyi féle képpen végigjátszotta, abba bőven belefér, hogy kipróbálja magát és tizenötödszörre végigvigye 2.5 óra alatt. -
#536 De! Van a játéknak egy ilyen fícsörje is. A végén megmondja az idődet. Sőt a rangod is nagyban függ, hogy milyen gyorsan teljesíted. Ez egy...
...sokadik kihívás a játékban, amiért mindíg érdemes újrakezdeni. -
#535 Kicsit elrohantal a lenyegrol. En nem kerdeztem toled hogy mikepp vitted vegig. En csak arra a modra celoztam hogy hogyan kepes valaki csak igy 2 orat jaccani hogy vegig rohansz... mert abba szerintem elvezet nincs. -
#534 Az, hogy játszok vele!
Végigjátszottam már ölés nélkül (még a boss-okat is csak kábítottam) és végigjátszotta már stealth camo-val, brutálisan öldökölve (és kínozva, gyalázva) mindenkit. Végighallgattam (és nevettem) az összes általam fellelhető codec beszélgetést és közelről megvizsgáltam a területek összes textúráját.
Egyszóval kijátszottam a játékot - így megérte a pénzét. -
#533 Ebbe mi az elevezet hogy csak ugy atrohansz rajta? Maga a tudat hogy te vagy az egyetlen aki vegig vitte ilyen gyorsan? -
#532 Tudom.
2:50 körüli a rekordom.
EU-EXTREME-en 6:50 volt az első és egyszeri időm. Ezzel egy ideig én tartottam a rekordot ezen a fokozaton az online scoreboard-on. Persze azóta már ott is 2:45 körül van az idő (reload a continue helyett és kész), de én többet nem játszom újra azon a nehézségen. -
#531 Nem tudom elerni mert elfeledtem tola kerdezni hogy hany DVD! -
#530 Egyetlen játéknál sem tartják be a szabályokat, az ilyen megahiteknél különösen, úgyhogy ezzel nem mondtál újat :) -
#529 Az bisztos de a haver mar jaccik vele (Texas-i) es boltbol vette... -
#528 Tévedés - 17-én jelenik meg, ma csak a nagyobb boltok raktárába érkezett meg. -
#527 Na ma jott ki... saccolom par ora mulva mar fent lesz... ez abban az esetben ha egy DVD... ha neagyisten dupla layer lehet varni fogunk amig rendesen kettore rakjak... -
#526 En azokat elvezem szal nem gond! -
Devla #525 Majd probald meg kabitopisztoly nelkul... az a fegyver egy vicc nagy tap. -
#524 Igen betartották, de a játék tetemes hányadát ezúttal is átvezető animációk és codec beszélgetések teszik ki (mintegy másfélszer annyi van mint az MGS2-ben volt) -
#523 Vaze eszt a resz hosszura igertek es remelem be is tartjak.
De mikor jelenik mar meg? Szal szvsz hetfon mar toltheto leszen! -
#522 Ha nem nézed a közjátékokat és nem hallgatod meg a codec beszélgetéseket akkor nyugodtan levonhatsz belőle úgy 5 órát... -
Freeeee #521 Azert extreme-en,minden dogcedulaval,es csak kabitopisztollyal kicsit tobb:))