1762
  • fanatifo
    hihetetlen elvan szállva magátol a csávó de nemtudom mire föl ez a nagy pofa?
  • Sephi
    Ha te azt kepzeled hogy a T+1 het nel leirtakat valaha tolem hallani fogod akkor szolok hogy megsertodtem. Aszed csak neked van az a hihetettlen kepeseged hogy egy jatekot fullra vegig vigyel?

Naon nagy fax vagy :((((
  • aabyssx
    T-1 hónap
    alig varommar!!!!44 mikor jeleni kmeg ?

T-1 hét
    nem biromki!!4 allat lesz!!!!!!444

T-1 nap
    VAAA!!! KINT VANN AZ NFORCON! MA JON LE! HOLNAP NYOMOM!!!!4444

T
    NYOMOM MA! ALLAT!!!4 LEGKIRAJ GAM EEVER!

T+1 nap
    nem ertem hogyan kell ma lenyomnia zt a bosst????

T+1 hét
    Egy akkora hot szar az egesz. Nem birtam tovabb mer meguntam ma
  • aabyssx
    LOL
  • fanatifo
    áhhhhh dejó neked nekem meg ittvan a kezemben a dvd de a gép a bnőmél van lenn Szegeden!Nemtom hogy bírom majd ki a vonatutat:))))
  • Sephi
    En mar elinditottam! :DDDD

A kezdo keprnyon grafikusan le van ajzolva Snake ahogy verekszik valakivel. A Menu szurkes fekete!!!

:DDDD
  • fanatifo
    Nah ittvan a kezemben a gamma 14-20kor indul a vonat Szegedre 5kor lennvagyok 6kor gépizzitás:))))
  • fanatifo
    jaja:))Szoktam olvasgatni egy kérdést 30x tárgyalnak ki és olyan beirásk vannak hogy fogom a fejem de semmi közöm hzzá ökis csak játszani akarnak és örülnek egy játéknak!!
  • Sephi
    En mar nem mondok semmit. Szerintem unakozott es valahogy fel akarta dobni a hangulatat. De azt ne velem es veled tegye mert mi nem artotunk neki.

Ez epp olyan mintha most bemenek a HL2 topikba... hogy ott mivan!!!!
    Tenyleg abby a HL2 topikba miert nem mesz be pofazni? Ok mega TOP 10-ben is benne vannak mi meg nem!

• fanatifo
    okés!Énis megrendeletem nekemis meglesz eredetiben de nemtudom kivárni addig addig jó a "warez" verzió!De ehhez neki kicsi az agya hogy megértse!
  • Sephi
    Neki az a baja hogy mi orulunk egy "warez" jateknak de ha kivanod hetfon amikor megkapom az eredetit lefenykepezemmagamat vele rendben?
  • fanatifo
    Nekemis felbaszta az agyamat mert kurvára vártuk a játékot és végre megjött szeretnék örülni!!Mint annó amikor vártuk a Syberia 2-t oda olvass bele aby másról nemvolt szó hogy mikor jön már meg hogy alig várjuk stb mert már nagyon játszani szeettünk volna vele!Ennyi tma off:)
  • Sephi
    Es meg valami! Mi a faszomat akarod hogy irjunk a jatekrol amikor csak par jungeles kepet lattunk es egy 10 perces introt?

Majd estefele amikor mar jaccuk jovunk es teletomom a topikot infoval.

Mas helyen is ez van abby! Mit pont ide kell neked beirni.

Eskuszom elrontotad a jokedvemet mara.
  • Sephi
    Ne torodj vele! ne is irjal neki vissza mert a vegen tele lesz spammel a topik! O ezt akarja csak nem valja be! Unatkozik.

abby ez akkoris nagy fasag volt toled.
  • Sephi
    Latod abby ez is azt bizonyitja hogy mekkora fasz vagy. Ennyire unatkozol napkozben hogy akarmibe bele kotol. Mit erdekel teged hogy mi mit irunk ide! Miota van megtilva ez a dolog?

Es neked baszos sok hozzaszolasod van ide meg masnak is! Utobbi idoben negyen voltunk akik a jatek utan erdeklodtunk.

Ha unatkozol csinaj mast.

Jaj de felbasztad az agyam!
  • fanatifo
    Figyi ahogy megérkezik a játék pár embernek pl nekem ma meglesz csak a játékkal törődünk majd segítjük egymást ha elakadtünk megosztjuk a tapasztalatokat a játékról stb de amig nemjelent meg addig maradt a várakozás!
  • aabyssx
    De én szívesen olvasnám, ha olyan lenne. És ezért leírom a véleményemet, hátha változtat valamit az én irányomba.
  • fanatifo
    Oké akkor ne érdekeljen ezért mondtam nemkell olvasni oszt kész
  • aabyssx
    Persze, lehet nagyon várni. Engem is érdekel, mivel majd (jó sokára) meg is veszem! De nem ez a töltelék érdekel.
    Ennyi erővel azt is leírhatnám, hogy tegnap milyen művészi szobrot készítettem a WC-ben a thai cípősz cilke ebéd után. Kb. annyi tartalma lenne a játékkal kapcsolatban, mint a letöltési információk és a hasonló 'jajjdevárommár' magánügyi hülyeségek megosztásának.

BTW igen, fáj is, mer' ha benézek ide, amikor a látom a top-on és elolvasom ezt a sok spam-et, akkor sajnálom rá elpocsékolt időt. BTW ez nem csak itt probléma, csak itt nagyon látványosan jött elő. Azér' kötöttem bele.
  • fanatifo
    Nem én nem ezt mondtam basszus!De miért ne lehetne várni kurvára egy játékot??Ha ez neked szurja a szemed sorry!
  • aabyssx
    Mér'? Ezt szerinted jó olvasni? Érdekes? Informatív?
  • fanatifo
    jó akkor baszki nemkell olvasni és megvan oldva a dolog b+!
  • aabyssx
    Nem a f*szt nem!
    Tele van az egész 'nembíromki-nembíromki', meg 'miko-lehetmá-letőtteni' hülyeségekkel.
  • fanatifo
    Szerintem neigy van de mind1 majd ha mindenkinek meglesz csak a játékról lesz szó!!!
  • aabyssx
    Az utolsó 100 hozzászólásból 1 darab szólt a játékról.
    Az összes többi csak a hype.
    Vaze', mintha egy pécés topik lenne! >:(
  • fanatifo
    Ém 11re megyek a gaméért és utána már csak pár óra és játszom!Kissé felfog lendülni a topic:DDDD
  • Sephi
    Cseszed meg musha! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    Jaj mar csak par ora es en is jaccom!
  • Freeeee
    Egyetertek. Kojima bebuntet:) Ha igy megy tovabb,akkor a legjobb MGS lesz:)
  • musha
    azt kaptam, amit vártam.

mgs a javából, a hozzá illő részletességgel és művészi megvalósítással. az ingame movie lehúzóknak: pont annyi van benne (eddig), amennyi az előzőekben is volt, ez nemhogy nem baj, inkább hozzátesz a beleéléshez. fura mondjuk az előző részek után a dzsungel, de nagyon ki van találva. egyelőre csak egy halovány szippantásnyit kaptam a játékból, de zseniális.
    csak egy példa az eddig látottakból: ami növényt vagy állatot (békát, kígyót, krokodilt, stb) begyűjtünk mindnek külön fajtái vannak. amit még nem kóstoltunk, arról pont annyira nem tudunk semmit, mint az életben. én pl. bekaptam valami békát, ami kissé felvitte a staminámat, de jelezte, hogy elég fos íze van. ergo nekünk kell kitapasztalni, hogy mi ehető és mi nem.
    le vagyok nyűgözve ^^
  • musha
    20 perc és kipróbálom.
    nem mondom, hogy nem vagyok kíváncsi :)
  • fanatifo
    :DDDDDDDDD Áhhh mi haosnlitunk egymásra!Hihetetlen hogy ittvan a game!!
  • Sephi
    Te a baj az hogy nem merem berakni mert felo hogy elkezdek sirni. Komolyan nem kamu!

Inkabb ugy rakom be hogy tudom hogy senki nem zavar es akkor mar oromombe konnyezek :D
  • fanatifo
    Nekem mondod?:DDD
    Te mazohista vagy:))))Én nembirnám ki ottvan a kezembn csak egy kis morzsát ne lássak belőle!!
    Én mindig megkérem az asszonyt hogy egy 5percre pls:)))és feltöltődök vele lefekszem aludni és másnap nyomom és akkor nincsen beleszólása:))))
  • Sephi
    Amen testver! :DDD

En annyira izgulok mar hogy nem birom :DDD
  • fanatifo
    Énis!Én déelőtt megyek a játékért!Aztán tűzés le szegedre asszonyhoz hamar elalszik ugyis kb est 8tól kifulladásik nyomom:))))
  • Sephi
    Kesz! De nem rakom be meg mert aszony itthon van es nem lehe tole jaccani. Terveim szerint holnap delutan 6-kor egesz masnapig csak ezt fogom csinalni.
  • fanatifo
    :DDDDDDDEzt hol irták?Mert ez megalol:)
    Kb ilyen emberkék tesztelhetik a játékot és huzzák le ok nélkül!
    Márcsak egyet kell aludni?
    Sephi te hol tartasz a letöltésssel?
  • Sephi
    "Metal Gear Solid fordulatos történettel megáldott legfrissebb részében átvesszük Snake, a titkosügynök-szuperkommandós szerepét, akit elküldenek a legújabb szuperfegyver leamortizálására"

Harwired

Ebbol is latszik mennyire nem tudjak mit irnak. Mijaz hgoy legujjab szuperfegyver? Hisz ez az '60 evekben jaccodik. Az az ELSO szuperfegyver vaze.
  • Davidus
    Még mindig nem fogták fel hogy ez nem játék hanem MGS :D
  • Davidus
    Aki a sok átvezető miatt húzza le az MGS-t az egy balfasz. Én azok miatt játszom bakker:P