Metal Gear Solid 3: Snake Eater
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem lehet tudni, pontosan kik is õk - ez a sorozat egyik legvitatottab kérdése.
Snake az Outer Heaven-i lázadásban nem volt hajlandó résztvenni, egy olyan állam megalapításában, amiben katonák és harcosok vesznek részt, egy olyan világért, melyben örökös háború dúl és a zsoldosokat megbecsülik.
It\'s not my fault you suck.
lehet le kéne nyomni még1x😊
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
De milyen lazadasrol van szo amiben Snake nem vett reszt?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Gray Fox nem éled fel, mivel nem halt meg, mindössze halottnak hitték. Azért haragszik Snake-re, mert az szerinte elárulta õt és a szervezetet azzal, hogy nem állt be a lázadásba.
A Shadow Moses-i incidens tíz évvel Outer Heaven után van - a párhuzam mindössze annyi, hogy Liquid meg szeretné valósítani Big Boss álmát, ezzel túlszárnyalva õt, mint a huszadik század legnagyobb harcosát.
Ocelot a Patriótáknak dolgozik, akik Shadow Moses után felbérelték, hogy keresztbe tegyen Solidus terveinek.
Ocelot-ot viszont Liquid manipulálja - õ a Patrióták életére tör, akárcsak Solidus.
hmm....
amcsi elnök?
Outer Heaven volt az elso bazis ahol MG-er megalkottak. A fonoke az Big Boss volt akir egyben es titokban a Fox Hound szervezet fonoke volt.
Gray Fox volt az elso ugynok de nem ertem hogy kessob amiutan "feleled" miert haragszik Snake-re.
Kozben kidrul hogy a Shadow Moses szigeteken levo Liquid Snake egy uj bazison meg akarja teremnteni REx-et. De nem ertem hogy most akkor Liquid az Big Boss segedje? Mert azt tudom hogy Snake , Liquid es Solidus azok Big Boss klonjai a "Rettenthetettlen Harmas" -ok.
Otacon meg a REX-nek a feljesztoje ugye?
Kesobb meg nem ertem hogy kik azok a Patriotak...es ki az a orosz akit Ocelot elarul.. es Ocelot azutan hogy rarakta magara Liquid kezet... akkor most o kinek dolgozik?
Most jaccom a kettest es kezdem kapizsgalni de elobb az egyes szeretnem megerteni...
Koszi! 😊
Gondoltam hogy en baxtam el valamit 😊
www.youtube.com/aabyssx
Mondom hogy nekem mar startbol Raiden-t adta.
Mi a kulombseg a MGS 2 SOL es a MGS 2 Substance kozott?
www.youtube.com/aabyssx
Mer' azonnal veszek egy olyat!
www.youtube.com/aabyssx
fuuu nekem nagyon bejön eszméletlen pörgös és hangos ha a játék is ilyen (már pedig miért ne lenne😊 nagyon mondom NAGYON be fog nekem jönni
Ezt nem tudom elhinni! Csak tudsz valamit tenni ellene! Emlekszem nekem hogy fajt a szivem amikor masok itt irogattak milyen fasza a masodik resz es en nem jacchattam mert nem volt Ps2-om 😞
Majd szepen megrendelem a USA-bol oszt kesz.
Úgy tûnik, hogy újfent hatalmas nagy hátrányban lesz az európai játékosközösség. Míg az észak-amerikai gamerek már novemberben megkaparinthatják a várva-várt MGS3-at, addig úgy tûnik, hogy nekünk még fél évet(!) kell várnunk mire a Konami méltóztatik eljuttatni kishazánkba is a pakkot. A JeuxFrance értesülései szerint a PAL verzió megjelenése 2005 márciusában esedékes, addig mehetünk zabot hegyezni.
To import or not to import, that is the question.
Posted by wilson on 2004 August 29 Sunday - 13:13:01
www.youtube.com/aabyssx
www.youtube.com/aabyssx
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Felért a trailer japán változata, mindössze 20 mega, érdemes lekapni, ég és föld a különbség a minõségben 😞
trailert akarok
PSN ID.: Beegabor
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com