Metal Gear Solid 3: Snake Eater

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SaVaGe
Igen, Amerika elnöke.

It\'s not my fault you suck.

SaVaGe
Az, hogy jók vagy gonoszok, nézet kérdése. Cenzúrázni, kiszûrni akarnak minden olyan felesleges, irreleváns információt, ami az ország fejlõdését gátolja hosszú távon. Manipulálják a tömegeket, akik tudtukon kívül az õ akaratuk szerint cselekednek. Ezzel viszont kivégzik az amerikai nemzet alapító eszméit: a szabdságot, az egyén jogait, a sajtószabadságot.
Nem lehet tudni, pontosan kik is õk - ez a sorozat egyik legvitatottab kérdése.
Snake az Outer Heaven-i lázadásban nem volt hajlandó résztvenni, egy olyan állam megalapításában, amiben katonák és harcosok vesznek részt, egy olyan világért, melyben örökös háború dúl és a zsoldosokat megbecsülik.

Al Age
hú ilyen régen játszottam mgs2-vel ezek szerint, hogy egybemosódik a kettõ?
lehet le kéne nyomni még1x😊

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Sephi
De amerika elnoke?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Tehat a Patriotak azok jo emberek? De ugye nem lehet tudni hogy ok kicsodak?

De milyen lazadasrol van szo amiben Snake nem vett reszt?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

SaVaGe
Az a MGS1 végén volt, az akkori elnök pedig a harmadik BB klón, George Sears -aka Solidus Snake- volt.

SaVaGe
Az elsõ Metal Gear-t még a Hidegháború idején alkották, többek között errõl is fog szólni a MGS3.
Gray Fox nem éled fel, mivel nem halt meg, mindössze halottnak hitték. Azért haragszik Snake-re, mert az szerinte elárulta õt és a szervezetet azzal, hogy nem állt be a lázadásba.
A Shadow Moses-i incidens tíz évvel Outer Heaven után van - a párhuzam mindössze annyi, hogy Liquid meg szeretné valósítani Big Boss álmát, ezzel túlszárnyalva õt, mint a huszadik század legnagyobb harcosát.
Ocelot a Patriótáknak dolgozik, akik Shadow Moses után felbérelték, hogy keresztbe tegyen Solidus terveinek.
Ocelot-ot viszont Liquid manipulálja - õ a Patrióták életére tör, akárcsak Solidus.

Al Age
Ocelot: az ürge nekem is zavaros, de a mgs2 végén hallani hogy pofázik valakivel és a végén aszongya: yes, mr. president.
hmm....
amcsi elnök?

Sephi
Akkor amit erttetem.

Outer Heaven volt az elso bazis ahol MG-er megalkottak. A fonoke az Big Boss volt akir egyben es titokban a Fox Hound szervezet fonoke volt.

Gray Fox volt az elso ugynok de nem ertem hogy kessob amiutan "feleled" miert haragszik Snake-re.

Kozben kidrul hogy a Shadow Moses szigeteken levo Liquid Snake egy uj bazison meg akarja teremnteni REx-et. De nem ertem hogy most akkor Liquid az Big Boss segedje? Mert azt tudom hogy Snake , Liquid es Solidus azok Big Boss klonjai a "Rettenthetettlen Harmas" -ok.

Otacon meg a REX-nek a feljesztoje ugye?

Kesobb meg nem ertem hogy kik azok a Patriotak...es ki az a orosz akit Ocelot elarul.. es Ocelot azutan hogy rarakta magara Liquid kezet... akkor most o kinek dolgozik?

Most jaccom a kettest es kezdem kapizsgalni de elobb az egyes szeretnem megerteni...

CrucifX
Sephi
Nincs sehol olyan ami fullos es hibatlan?

CrucifX
MGS History

Kicsit hézagos, kicsit hibás, de összeségében elfogadható.

Sephi
Tud nekem valaki olyan cimet adni ahol fent van az elso es masodik resznek az egesz meseje? Ugyertem leirva az egesz story es nem a vegigjaccas?

Sephi
Jaaaa!!

Koszi! 😊

Gondoltam hogy en baxtam el valamit 😊

aabyssx
Attól függ, hogy a Tanker vagy a Plant chapter-rel indul, hogy mit választasz az elején (játszottad-e az elõzõ részt).

www.youtube.com/aabyssx

Sephi
Az elejen feltesz vagy ot kerdest. En a lentit valasztottam. Lehet azert nem kezdtem el Snake-el?

Mondom hogy nekem mar startbol Raiden-t adta.

SaVaGe
A Sons of Liberty is a tankhajón kezõdik, valamit elnézhettél.

Al Age
Hát nekem a SOL van meg de abba a hajón még Snake-kel mentem...

Sephi
Te... a Substancbe amikor a jatek elkezdtem akkor Snake-el kellet vegig menni a tankhajon de a SOL-ben mar startbol Raiden van....

SaVaGe
A Substance maga a SOL, VR küldetésekkel, minijátékokkal és rengeteg extrával megtûzdelve.

Sephi
Figyuz ma'.

Mi a kulombseg a MGS 2 SOL es a MGS 2 Substance kozott?

CrucifX
Ha ez igaz, akkor ez esetben sry.

aabyssx
A Swap Magic-re gondolsz? Én úgy tudom, hogy a DVD9-et egyik sem (!!!) boot-olja (pl. Xenosaga stb.)

www.youtube.com/aabyssx

CrucifX
Hmm, miért ne tudna originál DVD9et futtatni? (mellesleg Sidetool mindent visz, na jó, egy-két cuccot nem)

aabyssx
Melyik boot "lemez" képes DVD9-es játékot indítani?!?
Mer' azonnal veszek egy olyat!

www.youtube.com/aabyssx

CrucifX
Erre sem gondoltam volna soha 😊 Sephi védelmére legyen szólva: õ MOST importálásról beszélt, nem másolásról.

aabyssx
Valszeg' DVD9 lesz, úgyhogy kiváncsi leszek, hogy hogyan oldod meg...

www.youtube.com/aabyssx

Sephi
Nem letezik hogy csalodas legyen szal ebben en is egyetertek hogy NAGYON utos lesz!

MKpowaa
Most töltöttem le a fenti linkrõl az MGS3 zenéit...

fuuu nekem nagyon bejön eszméletlen pörgös és hangos ha a játék is ilyen (már pedig miért ne lenne😊 nagyon mondom NAGYON be fog nekem jönni

CrucifX
Nézegettem, de mint mondtam, most nem fér be a keretbe, legkorábban jövõ tavasszal (ill tél végén)

Sephi
Egy uj Tv-et mar 100 euro allat lehet venni. En 50 Euroert vettem vadonatuj Samsungot igaz masodkezbol... szerintem nezegesd a ujsagot mert tuti talalsz.

CrucifX
Igen, a gép vásárlása után vettem és azóta használom,de mivel a TVm velem egyidõs, nem bírja a 60Hz-et, így fekete-fehér az egész és mindemellett kellemes csíkokkal tarkított. Mióta megvan a PS2 tervezem egy új TV vásárlását de erre valószínüleg jövõ tavaszig nem kerül sor :😞

Sephi
Tudom hulye kerdes de RBG kabelt probaltal?

CrucifX
Max. új TV-t vehetek, de erre semmi esély, jelenleg nincs rá keretem. Úgyhogy kénytelen leszek várni, fórumokat kerülgetni - szép kis mulatság lesz, azt hiszem mgshun-t is kerülni fogom (vicces, saját honlapot nem látogatni)

Sephi
KomolyanFebruarig fogsz ra varni?

Ezt nem tudom elhinni! Csak tudsz valamit tenni ellene! Emlekszem nekem hogy fajt a szivem amikor masok itt irogattak milyen fasza a masodik resz es en nem jacchattam mert nem volt Ps2-om 😞

CrucifX
Én sem bírok várni, de úgy néz ki kénytelen leszek. Vesszenek a régiókódok. (bezzeg a Rockstar meg tudja oldani a GTA-nál, hogy 3 napos eltéréssel jelenjen meg, de a 15x nagyobb Konami nem...)

Sephi
Valo igaz hogy mar maga a tudat hogy eredetiben van meg valami feldobja az erteket es a fontosaggat de egy ilyen jateknal en nem fogok varnifebruarig.

Majd szepen megrendelem a USA-bol oszt kesz.

CrucifX
Engem zavar kérlek, több mint fél évet kell várni az eredeti, szines-szagos PAL verzióra, miközben ezt nem indokolja semmi. Mellesleg a TV-m nem bírja a 60Hz-et így az importálás kizárva.

Sephi
Kit zavar? Nehogy mar nincsen 500 FT -od egy NTSC 2 Pal boot lemezre?

CrucifX
MG3: PAL megjelenés márciusban...

Úgy tûnik, hogy újfent hatalmas nagy hátrányban lesz az európai játékosközösség. Míg az észak-amerikai gamerek már novemberben megkaparinthatják a várva-várt MGS3-at, addig úgy tûnik, hogy nekünk még fél évet(!) kell várnunk mire a Konami méltóztatik eljuttatni kishazánkba is a pakkot. A JeuxFrance értesülései szerint a PAL verzió megjelenése 2005 márciusában esedékes, addig mehetünk zabot hegyezni.

To import or not to import, that is the question.
Posted by wilson on 2004 August 29 Sunday - 13:13:01

CrucifX
Semmi olyanra, ami elrontaná az örömöd - Kojima azért nem õrült meg 😊

aabyssx
Nagyon sok helyszín benne volt a késõbbi trailer-ekben (kb. mint most). Nem feltétlenül ua. a jelenet, de elég sokmindenre lehetett számítani belõlük.

www.youtube.com/aabyssx

CrucifX
Ha emlékszel az MGS2 trailekre, az ott lévõ dolgok fele nem került be a teles játékba - vagy az adott helyszínen teljesen más történt. Ez már megfigyelhetõ volt a két E3-as MGs3as trailernél is, most is ugyanez a helyzet.

aabyssx
Nem errõl van szó, hanem arról, hogy ha "napi 3x megnézed" a trailer-t, akkor a helyszíneket már eltárolod magadban és majd amikor elõször játszod észreveszed, hogy: áh, igen, ez már volt a trailer-ben, de az a jelenet még nem, úgyhogy az még jön stb.

www.youtube.com/aabyssx

Petyus_
Na igen, az a trailer nekem is megvan. De ott nem a jeleneteknél van más duma, hanem zseniálisan kiragadtak pár mondatot, összefûzték, mintha egy dialógus lenne, pedig valójában közük nincs egymáshoz. =)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

CrucifX
Igen 😊

Felért a trailer japán változata, mindössze 20 mega, érdemes lekapni, ég és föld a különbség a minõségben 😞

trailert akarok

Seth
Az a helyzet mint a substance trailerjénél...kb 100x megnéztem és amikor játszottam vele, akkor tök máshol mondták azt szöveget ami mondjuk a trailerben egy másik jelenethez passzolt...huh vajon érthetõen fogalmaztam? 😊

PSN ID.: Beegabor

Petyus_
Hmm akkor lehet tényleg stikli van a dologban. =) Bár nem hiszem, hogy a cut-scene-ekre kamu szinkront nyomnának.

CrucifX
A japán változatnál sem stimmel 😊

Petyus_
Hát ha visszaemlékeztek a Twin Snakes 27 perces trailerben sem volt meg a lip-sync, tehát lehet most is ennyi az ok.. nincs még kész, vagy esetleg japán lip-sync-re rakták rá az angol szöveget.