1762
-
fanatifo #680 igen hamar kifogy az elem!De pl azis nagyon tetszik hogy a terephez öltözhetsz illetve festhetetd az arcodat!Az öngyógyítás szerintem kurvára tetszik nekemis! -
#679 Itt nem az a baj hogy en nem veszem eszre oket! Itt az a baj hogy ok vesznek engem eszre :DDD
Van az a mozgasos szenzor de hamar kifogyik az elem szal gyikhaj. Nalam marad a elaltatos kinyiros dolog. -
fanatifo #678 De van oktató rész a főmeüben asszem a special menüpont alatt! -
fanatifo #677 Nah énis elkezdtem!
Nekem hihetetlenül bejön a game de egyetértek Sephivel hihetetlenül nehéz settenkedni és észrevenni az őröket!
SPOILER:
Én most ott tartok hogy EVA kitörte a motrojával a kerítést(enyhén durván) ott hagytam abba hajnali 3kor de utána a sok elrejtett csapdáknál meghaltam!
Nekem bejön hogy nem változtattak az irányításon a grafika hihetetlenül jó és a sok ujítás is nagyon bejön!
Eddig nekem csúcs a game -
Jinchuu #676 Vannak bemutató vidók? :D Na akkor meg is lesem őket!
Szvsz ez a Snake vs Monkey nagyon jó kis ökörség, nekem tetszik! -
#675 én vagyok vak vagy nincs oktató rész (vagy csak később nyílik meg)?
az oké, hogy van a special-ben egy basic moves rész, ahol kis videókon bemutatja az egyes mozgásokat, de az MGS2-ben emellett lehetett gyakorolni is. ezt én most nem találom (bár egyelőre ezt a Snake VS Monkey-t nem tudom még hova tenni) -
#674 Hoppa... ezt en nem is tudtam! -
Jinchuu #673 :D, tényleg! -
Freeeee #672 CQC:) -
Jinchuu #671 Ez a QCQ ami ujdonság, lehet vele olyat csinálni, hogy gyereket lefogod, majd őt magad elé tartva te leölhetsz másokat, plusz utána elvághatod a torkát, persze csak akkor ha még nem lötték agyon szegényt! :) Na mivel most embereket kell ölni ezért ki is próbálom, hogy hogyan működik! Amúgy most jöttem csak rá, hogy pl. a joy iránygombjaival tudsz hangtalanul menni, analoggal azt nem lehet!! Most már értem miért hallottak meg állandóan az őrők! -
#670 Patkanyt en fogtam eleget. De van patkanyfogo csapda is... igaz meg nem hasznaltam de gondolom hogy mire jo :DD -
#669 En mindig elaltatom oket es aztan olom meg :D
MEGA SPOILER
Te de az a Ocelot-os jelenet... amikor EVA le akarta lonni es Snake nem egnedte... majd EVA aszongya Snake-nek ... "Csak aztan nehogy kesseb megband" :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Faszomba :DDDD -
Jinchuu #668 Ja azokat én is láttam, de nem tudom mit kell velük csinálni. Próbáltál már rájuklőni?
Van patkányod? Zsír, én meg még azt nem találtam! :)
Tényleg nem tudod, hogy melyik gombbal lehet az embereket egyből megfogni és utána nyomogatva megfolytani? Vagy melyikkel kell nyakat vágni? -
#667 De de en nekem van patkanyom is :D Bekam es mokust meg nem lattam.
De figyej! Te talakoztal ilyan ugyetlen kinezetu Beka babakkal ugy eldugva mindefele? En mar kettot lattam de nem lehet oket felvenni :(
-
Jinchuu #666 Patkány? Inkább béka nem? :))
Amúgy tényleg zsír a game, most legutobb egy mókust is láttam, kíváncsi vagyok mit szól majd snake az ízéhez! :) -
#665 Hehe! Birom hogy sajat magunkat kel gyogyitani.
Egy ket dolog.
SPOILER!
Snake maskja az pontosan Jack arca a MGS2 -bol :DDD
Snake bandana-ja (amit a fejere kot) az Boss-tol csente el amikor ledobta.
Ezeket igy nem nehez eszre venni :D
Kurva nehez a gama... alig tudok settenkedni. Altalban elaltatom es megolom kessel az ellen de volt mar hogy agyon vertem. Ez a kigyo es patkany eves eleg erdekes :DDD
Jelenleg eppen ott vagyok hogy ejszaka van es visszatertem... most volt az amikor bejelntette a Szovjet elnok hogy nuke-olja amcsit ha nem talalunk bizonyitekokat...
SPOILER OFF
HIHETTLEN GRAFIKA!!! Jatekmenet maradt a regi csak van benne uj dolog eleg. De sajnos az iranyitas ugyanaz... ami engem speciel idegesit de na :D ez MGS szal nem panaszkodom :D
Na huzok tovabb mert nembirom abbahagyni :D
-
#664 és jól is folytatódik :) -
#663 Most fogtam neki :D
Ez mar jol kezdodik:DD -
#662 Akarmit beirnek ugyis lenne ra magyarzat es most mivel 2 az 1 ellen vagytok meg amugy sem lenne semmi esejem egy kiados vitara :D Meg nem is akarom szal ******* el UNREG :D -
#661 Naon helyes! :DDDDD
Kesz vagyok toletek :DDD -
#660 [beírt..]
[..kitörölte..]
[..legyint] -
#659 En azt birom ahogy az UNREG agyon dramatizaja a helyzetet :DDDD
E -
#658 Sok volt? Nem birod latni ha vaalkit lefaxoznak? Ez neked faj ugye ?:DD
Aby! nezd meg mi lett ebbol! Most ugye orulsz?
Es UNREG ha mar tudni akarod akkor nalam haveri a faxozas es mesze nem a rosz szandekban mondom hanem csak mert felbaszott szandekkal. -
#657 > de amikor már harmadszor faszoztad le Aby-t, az már sok volt
Na én ezekre szoktam legyinteni. -
#656 > csak túl nagy feneket kerít a dolognak, én a helyében legyintenék rá
Én vagyok a savanyú anti-hype démon. A küldetésem kötelez! :DDD -
#655 "csak tul ideg voltam"
Megéri?
Az ember idegeskedjen az elúszott munkája, a beteg gyereke, az összetört kocsija, a hangos szomszédja miatt. Na de egy hozzászólás miatt?? -
#654 Sokáig csak olvasgattam, de nem akartam hozzászólni, de amikor már harmadszor faszoztad le Aby-t, az már sok volt. -
#653 Az fax akart lenne csak tul ideg voltam na :D -
#652 Jo na vicces is vagy na.... :P
Mutkor aszem rohogtem is valami beszolasodon! :D -
#651 Te! Eskuszom! Pont most mondom havernak hogy vajon UNREG baratom mikor fog ide okoskodni valamit? :DDDDDDDDDD
-
#650 Én otthon nem/ritkán fórumozok.
Arra sajnálom az amúgy is kevés időmet.
BTW ne mond má', hogy nem vagyok vicces! Egy világ dől össze bennem! Sőt, mindjárt sírok is. Már szipogok. -
#649 "Latod abby ez is azt bizonyitja hogy mekkora fasz vagy."
Azért ez erős volt.
Valamennyire igaza van, csak túl nagy feneket kerít a dolognak, én a helyében legyintenék rá... -
#648 Vicces nem hinnem de frapans igen :D
Meg unatkozol! :D
De ilyenkor meloba vagy vagy otthon!? -
#647 LOL
Szerintem frappáns és vicces vagyok. Vagy nem? :DDD -
#646 :DDDDDDDDDDD -
#645 ...és akkor az utolsó jelenteben azt mondja Big Boss: "Snake, én vagyok..."
Na, aztán a megnyerésben meg jön egy... -
fanatifo #644 nah én elhuztam Szegedre ha ma nemirnék már többet ma Sephi jó jtékot neked holnap ide beirom a beszámolómat!
CSáó -
#643 Hagyd. Nem eleg hogy az utobbi 20 hozzaszolas spam volt? Es ezt csak neki koszonhetjuk!
Koszonyuk hogy agyon spameltetted a topikot! -
fanatifo #642 igazábol nem nyomoztam utána!De szeretném ha nekemis ennyi időm lenne másik cseszegetésével!Jódolgában nemtudja mit csináljon -
#641 Nem rosz ember csak unatkozik es szerted a kozepontban lenni. Nem latod hogy egesz nap veszekszik ha nem velunk hat mashol.