1762
-
fanatifo #760 Szerencsére még nemtartok ott ha ottlennék segítenék!!!Messze vagyok? -
#759 Hogy a picsaba olom meg The Boss-t?!?!?! Masfel oraja kinlodom es mar az idegosszeroppanas szelen alok. Anyam es asoznyal is osszevesztem olyan idege vagyok.
Aki mar legyozte aruja mar el nekem megis hogyan kell megolni? -
fanatifo #758 Nah Gradban vagyok és ott a belső helyszinen nemjó a tudós ruha mert az őrök is észreveszbek és ott nemtom mit kell csinálni! -
#757 Amikor Snake-et kinozta Volgin annyira odafigyeltem hogy a nagyanyamnak nem nyitottam ajtot es kint ult 10 peret az ajto elott :DDD -
#756 :DDD -
#755 nah. ma lattam a tv ben a bemutatojat!! nagyon allat!:)szobaban csond lett.. meg azok is elkussoltak akik azt se tudtak mijaza MGS!!!!:)))))))))))) -
#754 SPOILER!
Figyej mar! Neked is megjelent The Sorrow csomoszor a haterbe es mutatott radio frekvenciakat? En nekem mar van 3 zene musorom ahol valakik enekelnek es van egy frekvenciam ami automatikusan kikapcsoja az ALARM statust es ezekem mar nem keresnek igaz egy palyan csak egyszer hasznalhatom.
Aztan adott egy frekvenciat ami egy fegyveraktart nyitott ki es ott volt egy csomo fegyver meg cucc.
Es vegul adott egy olyat hogy akarmilyen borton ajatot ki tudok nyitni :D -
Jinchuu #753 Spoiler!
:D
Nekem is mennem kellett azért egy darabig! :) Még az az 1 szem tudós is ott volt akit a könyvtárban öltem meg! Szegénynek fájt a hasa rendesen, jól felszabdaltam! -
#752 SPOILER
En ugy jutottem el hozza hogy alig oltem meg par katonat es csak a Cobrakat es nekem ossvisz annyi szellem jott ahanyat megoltem :D
Egy haver vegig meszrolt mindent es vagy fel orat ment elore mint a hulye:D
Egyebkent van meg egy tuti csel! Amikor elkezded a palyat szedd elo a granatokat es old meg magad majd be a Revive Pill es kesz is a palya :D -
Jinchuu #751 Ja mostmár rájöttem! :D Zsír ez a game! :) -
SPOILER
Amikor "meghalsz", nyomj L2-t és vedd be a Revival Pill-t. -
Jinchuu #749 Spoiler!
Éppen a The Sorrow ellen nyomom, de nem tudom "legyőzni". Eljutokk a végére, ahol azt mondogatja, hogy wake up. Mindent kipróbáltam már ami eszembe jutott, de semmi hatása, pedig biztos egyszerű a dolog nyitja! :) Hogyan kell felébredni? -
Padló #748 Én már alig várom, hogy a kezeim közé kaphassam! :)) Most egy kis theme-vel enyhítem sebeim és napi 100 fekvőt nyomok, hogy edzésben legyek addigra! :)) -
Freeeee #747 Szvsz pedig ez a realis,mert egy suru erdoben nem tudhatod mikor,es hol var rad az ellen. Ha lenne radar akkor gyerekjatek lenne,es nem pedig MGS:) -
fanatifo #746 nah vissszaolvastam megpróbálom ugy:)))) -
fanatifo #745 CSáó!Ennél a The End gyereknél tartok hogyan kell leszedni mert sík ideg vagyok!És hol lehet felszedni távcsöves puskát mert gondolom avval kell likvidálni! -
#744 Remélem, hogy a játék közepe felé feltalálják az MGS2-es radart,mert nekem baromira hiányzik. Nem tom megszokni, hogy nem látom se az ört, se azt hogy merre néz. Vki mindig észrevesz, de azt se tom honnan. -
#743 Ah, amint megjön az eredeti, elkezdem én is extreme-en. MGS1-2 esetében is ezen a fokozaton nyilvánult meg a játékmenet valódi esszenciája: minden apró trükköt be kellett vetni a meglehetősen nehéz továbbjutáshoz. Nyílt harcról szó sem lehetett, csak bújkálásról. Itt ez még jobban ki fog jönni a nyílt terek és az álcázás miatt - alig várom. :) -
Freeeee #742 Normalon mar vegeztem,most extremen nyomom. Ajanlom mindenkinek igy is,sot meg jobban. Tobb az or,mas uton jarkalnak,kevesebb az eleterod,kevesebb a gyogycsomag,jobban sebeznek,jobban eszrevesznek,kevesebb a fegyver,es a tolteny. Semmi erzekelo nincs(sonar,radar,stb..) -
#741 En hiaba vettem fel engem mindig lelepleztek (igaz nehez fokon nyomom)
En meg nem fejeztem. Remelem holnapig fogom :D Azaz faszt! Dehogy remelem! Bar ne lenne ilyen rovid :D -
SPOILER
A tudós álca minden belső helyszínen (Graniny Gorkij, Groznyj Grad) használható. A szovjet tisztek nem vesznek így rólad tudomást, a valódi tudósok észreveszik, hogy nem közülük való vagy.
Egyébként van, aki a végére ért már? -
#739 Ott minek? Nekem nem jott be. Ott Reikov-ot kellet elaltatni es majd tole elvenni a egyneruhat. -
#738 SPOILER
Vedd fel a tudósjelmezt. -
#737 Oda irtam csak nem izelte ki na. -
fanatifo #736 Nah én mostvagyok a kanyonos rész után(lehidaltam a grafikától) most bekéne törni a bázisra de mindig észrevesznk és agyonlőnek valami tipp hogy hogyan kéne észrevétlenül bemenni? -
#735 SPOILER! -
Egy hibat esszrevettem!!! Azert az eleg gaz volt... amikor Snake fogja a raketa vetot akkor ahoz a szemhez tartja celozni amit ugye Ocelot kilott... szal ez azert eleg gaz hiba :DDD -
#733 Jelenleg az erdoben ugyeskedek EVA-val... te jo eg az a barlangos jelenet mekkora volt :DD ANYU!!! -
#732 Meg mindig nem juttotam a vegere pedig mar 18 oranal vagyok.
Ez a jatek .... ennel jobb nincs. Nalam ez a resz 10/10 nem hogy a tobbi nem jo de soha el nem erik ennek a fiilingjet.
A story eszmeletlen. A szereplok egytol egyik csodalatosak! Mindegyiknek megvan a maga vonasa! Imadom ezt a jatekot!!!!!
Bazeeee mekkora harcok voltak az utobbi masfel oraban Volgin-al :DDD
Amikor Ivan Reikov-ot leutottem akkor a bugyijan rajta volt egy villam jel ami utalast tesz Raiden-ra (mert ugye Raiden a villamok isntene) es amikor beraktam a szekrenybe a elszedult testet a szekreny ajatajan RAIDEN volt egy plakaton :DDDDD -
#731 Kepzeld el mi lesz kesobb :D
En most menekultem el Grad-bol es a The Sorrow eleg kellemetlen perceket adott nekem .... jelenleg a baralgban varom EVA-t :D -
Freeeee #730 Elkezdtem masodszorra is,most extremen,es mar az elso gyartelepen ahol Sokolovot kell kihozni igen kemeny. Tobb or van,raadasul ugy jarnak hogy mindig latjak egymast. Igazi kihivas:) -
#729 Gondoltam erre a hordos dologra. Oksa kiprobalom koszi :D -
#728 LF Recovery. Van belőle egy csomó, és, mint a neve is jelzi (LF = Life), az életerőd növeli.
SPOILER
The Fury az egyik legkönnyebb boss, csak el kell távolodni tőle, majd sniperrel belelőni párszor. Csalogasd a hordókhoz, és azokba lőj bele; szinte a teljes életerejét elveszíti a robbanás hatására. -
fanatifo #727 Nah megcsináltam igaz az életerőmet nemsikerült feltöltenem!Freeee milyen ampullával lehet feltölteni az életerőt? -
#726 Egyebkent most vagyok a The Fury-nal... igy elsore kurva nehez :(( -
#725 Hopp hopp? Hogyan lehet feltolni az eleteromet?!?! -
Freeeee #724 Van ott egy szikla,ami moge ha elbujsz,nemigen lat. O pedig a te jobboldaladon fog feltunni ahogy egy szikla mogul kukucskal kifele. Gyogyitani meg tudod magad,es van ampullad is amivel fel tudod nyomni az eleterod. Ha a fegyverbol kifogy a tolteny megjelenik a palyan az utanpotlas is. -
fanatifo #723 Oké de pl azztis megakartam kérdezni hogy mi a faszér remeg a keze snakének?alig tudok igy célozni! -
#722 Ocelot... es hogy a banatba halsz meg ott ?:DD Siman bujj el jobra a fa mellei ko hatanal es nezd kicsit hogy merre maszkal. Altalaban mar tudni kell hol bujik elo es lujjed :D Ember mit fogsz te a Cobra unit-al kezdeni ?:DDD -
fanatifo #721 kicsit idegesvagyok mert éppen Oncelottal küzdök és nincsen túl sok energiám és készvagyok hogy mindig megöl!Köszi a tippet