1762
-
#800 SPOILER
Ha lesz is kov MGS akkor mivel a MGS2 vegen Snake meg akarja keresni Olga fiat ezert ugy gondolom Olga fia lesz a kovwetkezo Ocelot ... -
#799 Azoknak akik vegig vittek masnak SPOILER!!!
Tehat.
-Boss gyereket eloptak tole. Olga gyereket is eloptak.
-Ocelot kb 20 evesnek nez ki. Boss fia D-Day 1944-ben szuletett es most 1964-et irunk. Szerintem boss fia Ocelot mert mint kiderul ot nem is Orosz. Normandy-ban szuletet... D-Day...
-MGS2-ben A Patriotak "messanger" -kent nevezik Ocelot-ot. Boss aszonta hogy ok vettek el a fiat. Lehet eppen ok kepeztek ki abba a kulonleges iskolaban.
-
#798 Nekem nagyon sok teoriam van de nem akarom meg megosztani mindekivel mert egyesek meg vegig sem vittek. -
#797 Most vittem vegig. 19 ora kellet.
A Metal Gear Solid minden egyes ressze olyan elevezetet es emlekeket hagy no meg fiilinget hogy az leirhatattlan. Hogy egy ennyire tokeletes jatekot valaki meglakoson azert ahoz kell egy kis tehetseg. Be vallom oszinten en nem tudok egy olyan jatekot megnevezni amiota van a vilag (ugyertem a jatekvilag) aminek ennyire mely storyja legyen. Ez mar neha nem is jatek hanem film. Egyszeruen hihetettlen hogy mit tudtak kihozni ebbol a harmadik reszbol. Es ha belegondolok hogy Hideo Kojima nem is akarta a harmadik reszt megrendezni kiraz a hideg. Ez az ember egy zseni. Egyerszuen a jatek kozben neha olyan fiiling er engem mintha a vilag egyik legjobb akcio filmjet neznem. Szerintem ha ez nem jatek lett volna hanem rendes film istentelen nagy sikere lett volna. De jo hogy jatek mert bele tudgyuk magunkat elni rendesen. Nekem a MGS trilogia tobbet jelent matol mint jatek. Ez egy olyan dolog hogy szerintem orokke emlekezni fogok ezekre az arcokra es ha minden jol megy akkor remelhetem hogy talan a jovoben lesz egy ujjab ressze ennek a mesenek. Bar el nem tudom kepzelni hogy mi lenne a jobb... az hogy a MGS3 utani idoszakot irja e le vagy a MGS2 utan tortenteket. Az bisztos hogy ezt a storyt meg lehet huzni mert egyszeuen szerintem nem lehet megunni.
Attol eltekintve hogy persze nem kell elsietni a dolgot azert en nagyon remelem hogy a kovetkeo Metal Gear jatekot is Hideo fogja rendezni.
Ami engem legfobbkeppen bant az az hogy nagyon sok ember nem is ismeri ezt a jatekot es egyszeruen nem tudgya mirol marad le. Ez egy olyan jatek amit jaccani kell legalabb egyszer az eletben mert ez egy KITUNO jatek.
Az egyetlen baj meg vele az hogy meg mindig van egy ket dolog amit nem ertek de remelem SAVAGE majd felvilagosit. :D
Kb ennyit irtok tobbet nem. Nalam ez a jatek felulmulja a FFVII -et amirol aszt hittem hogy soha jobb jatek nem lesz.
-
#796 SPOILER
1972 - The project "Les Enfans Terribles" begins.
Thus the childs of Big Boss are born.
Ennel a jelenetnel aszitem elsikitom magam.
Most megy a cast. Majd azutan leirom mi a velemenyem errol a jatekrol. -
fanatifo #795 na én most jutottam le bossig elsőre levittem a háromnegyed energiáját szvsz nem olyan nehéz de majd meglátjuk!
Nemvolt tiszta teljesen most akkor Sorrow kicsoda? -
#794 MEGOLTEM BOSS-T!!!!!!!!!!!
MEGYEK MEGORULNI!!!!!!! -
#793 "Meg nem lattal semmi bazdmeg! SEMMIT!!!!!"
viszont a GTA:SA-ban én állok jobban:) -
#792 Adja fel a banat! -
#791 Nem mondom meg. A végénél jársz - ha eddig nem adtad fel, most se tedd. -
#790 De a lenyeg... kiderul a vegen kik a Patriotak!? -
#789 Csak birman mar megolni :((((( -
GIGASPOILER
Nem teljesen, de jó néhány dologra csak azután derül fény, hogy megölted. -
#787 MEGA SPOILER
Varj. En meg mindig nem oltem meg The Boss-t. Ezutan kiderul? -
GIGASPOILER
Azért ennél bonyolultabb a dolog...
-
#785 Volgint megolni gyerekjatek volt :D
Konnyeb volt szamomra mint The Fury-t. -
#784 MEGA SPOILER (lehet)
Savage? Akkor most a Fiolozofusok a Patriotak?!!?!? -
fanatifo #783 Áhhhh ez a menekülős jelentet és megjön az assonyés kilök a tv elől erre lekelet mentetnem!
Év játéka Hideo Kojimanak meg játékoscar díjat!!:))) -
fanatifo #782 Köszi -
SPOILER
Vedd fel a Raikov ruhát és maszkot, miközben harcolsz ellene. A shotgun, m16, ak47 igen hatásos egyébként. -
fanatifo #780 Volgint hogyan kell elintézni mert kicsit ideg vagyok tőle!Tudom hogy ha kezembe veszek egy fegyvert elkezd táémadni de párszor eltaláltam gránáttal oszt kész de 5perc alatt nemtudtam megölni!Valami tipp?
-
Padló #779 Köszi srácok! :) -
fanatifo #778 Jajaj van egy ps2-es topic oda ird be és kérdezd meg! -
#777 Kerlek szepen ezt ne itt kerdezd meg rendben? Van erre 101 topik ahol bisztos valaszolnak.
Koszi a megertest. -
Padló #776 Sziasztok skacok! ti ugye netről szedtétek le! Mi kell hozzá, hogy ha leszedem én is és kiírom menjen is? :) (gondolom chip, de milyen?) vagy nincs valamilyen boot disk amit ha benyomatok futtatja az ntsc-s lemezeket? vagy ez hülyeség? -
fanatifo #775 hehe:))))
Spoiler!
Most vagyok ott hogy betörtem a hangárba és lekell rakni 4 helyre bombát!!!
Áhh Sorrowos rész hihetetlen volt és utána a kis intermezzo a barlangban........:DDD -
#774 Vaze... te el nem tudod mi kepzelni mi van rad :DDD -
fanatifo #773 aham értem megpróbálom!Egyébként még sokvan hátra?Remélem igen mert ilyen játékkal élmény játszani minden percét élvezem! -
Az enyemen sem volt de amikor lottem jol elvoltam bujva es igy nem vettek eszre szal nem lett ALARM. -
fanatifo #771 aham!csak nálam az a baj hogy az elaltatós pisztolyom nem az igazi mert nincs rajta már hangtompito és igy eléggé nehéz:)))De azért köszi a tippet! -
#770 En azt csinaltam ott hogy mindekit elaltattam akit kellet es berohantam a budiba. Ott volt a csavo. Azt is elaltattam majd felvittem az oltozobe.
Osszesen harom ort alttatam el , Reikov-ot es ket tudost. Nem olyan nehez az :D -
fanatifo #769 SPOILER:
Basszus én tegnap ropogtattam a joyt megőrülök Gradban hogyan kell a bázison azt a csávót becserkészni akinek majd a ruháját kell felvenni mert mindig észrevesznek és enyhén ideges vagyok tőle! grrrrrrrr -
#768 Meg nem lattal semmi bazdmeg! SEMMIT!!!!! -
#767 LOL barom:)))))))))) -
#766 eh...ez egy nem rossz gáma...látom itt már igencsak előrehaladtak páran
én a krokókig mentem most...hangulat a toppon... -
#765 Na nekem meg nem jelezte a terkep. En amiutan kilittem a hulye apapgajat nagyon gyorsan kinyirtam.
De a The Boss valami firtelem mennire nehez. Es idegesito is mert mindig kicselezi a tamadasaimat es szejeszedi a fegyvereket. -
fanatifo #764 nyugi nyugi!Én The Endnél voltam igy fél déleött baszakodtam vele és utána olvastam el hogy a térképen jelöli ahol éppen van azthittem a guta üt meg basszus! -
#763 Meg mindig nem tudom megverni. Lassan kezdem totalisan megutalni. Eskuszom majdnem odabaxtam a joy-t a Tv-hez :D -
#762 RPG!!
Jo de a tobbi fegyver tul lassan hat ra es eltelik az idom :( -
SPOILER
Tűz ellen tűz, avagy itt használd ellene a saját sí-kjú-sí technikáit. Ha sikerül kicsavarnod a karját, köbö tíz másodpercig mozdulatlan marad, itt már szíved joga, melyik fegyverrel eresztesz bele (RPG nagyon hatásos). Egyébként nem olyan nehéz harc, csak ismerni kell Boss támadási szekvenciáját.