Metal Gear Solid 3: Snake Eater

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aabyssx
...hümm...
Biztos, hogy szuper lesz egy szétrippelt változattal játszani.
BTW már a Substance is DVD9-en volt.

www.youtube.com/aabyssx

és honnan veszitek hogy specális lemezre csinálták??
UNREG
Én azt szoktam mondani, hogy 8 pont felett úgy is mindegy. Mit számít, hogy 8 vagy 10, az a játék jó.

akurva élet és nemtudják szédszedni 2dvd-re?Európába mikor jön?
Sephi
Valoban!!! Erre igazat adok.

De a MGS-ra nem is remeltem kisseb pontozast... ugy is tul kicsi 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

UNREG
Mondjuk nem sokat számít, amióta a Killzone-t annyira alulpontozták, én már nem sokat adok a netes pontokra.

UNREG
Na, megvannak az elsõ értékelések:

IGN: 9.6
Electronic Gaming Monthly: 9.5

UNREG
Nem is tripla, hanem quattro.. 😊)

SaVaGe
Soha, mert egyedi, triplarétegû DVD-n van...

It\'s not my fault you suck.

de mikor jön netre?😊))))
CrucifX
A hivatalos meg is volt.

Mikor jön már???????Mára volt a megjelenés!!!!!
Sephi
<#love11>

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

UNREG
"Szerintem meg hulye vagy"

Én is szeretlek...

Sephi
😄DD

Seth
huh..jó hogy szólsz..

PSN ID.: Beegabor

Sephi
Es es halgasa este 22:00 radiot 😄DD

Sephi
Es ezt is ugy irtad mintha a kurva anyaba kudtem volna. Marha eros volt a "hulye" plane azert is mert ugye mar regota ismerjuk egymast es klare hogy hulyules kepet volt irva. Mondom en hogy unatkozol 😄

Sephi
Az hogy mivel regota nem vitatkozott semmi ezert feltem hogy baj lesz es gondoltam kell valami amibe bele lehet kotni hogy a nehogy ubakozatok a forumba.

(mivel mostanaba csak egy nagy vita inditja el a topikot)

Tehat mivel UNREG baratom nem kepes megerteni azt amit en irok ezert lehulyezem de egyben en is hulye vagyok mert en sem ertem hogy o vegulis mit akar.

Szoval erted!

CrucifX
Ennek a lehülyéznésnek most mi alapja/értelme volt?

Sephi
En mindig is csodaltam hogy mennyi turelmed van egy jatekkal! En csak azt mondom hogy nekem nem lenne!

Sephi
Szerintem meg hulye vagy de mind1.

aabyssx
...ööö...
Ja! Valahogy így. Gyengén fogalmazok mostanában... 😉

www.youtube.com/aabyssx

UNREG
Szerintem inkább te nem érted Aby-t. A "végigrohanás" az EGY volt a sok végigjátszása közül, nyilvánvalóan végigjátszotta már:

- hagyományosan
- ölés nélkül
- öldökölve
- lassan, minden titkot megkeresve
- végigrohanva, minél gyorsabban
- és még ki tudja hogyan...

Ha már valaki ennyi féle képpen végigjátszotta, abba bõven belefér, hogy kipróbálja magát és tizenötödszörre végigvigye 2.5 óra alatt.

aabyssx
De! Van a játéknak egy ilyen fícsörje is. A végén megmondja az idõdet. Sõt a rangod is nagyban függ, hogy milyen gyorsan teljesíted. Ez egy...
...sokadik kihívás a játékban, amiért mindíg érdemes újrakezdeni.

www.youtube.com/aabyssx

Sephi
Kicsit elrohantal a lenyegrol. En nem kerdeztem toled hogy mikepp vitted vegig. En csak arra a modra celoztam hogy hogyan kepes valaki csak igy 2 orat jaccani hogy vegig rohansz... mert abba szerintem elvezet nincs.

aabyssx
Az, hogy játszok vele!
Végigjátszottam már ölés nélkül (még a boss-okat is csak kábítottam) és végigjátszotta már stealth camo-val, brutálisan öldökölve (és kínozva, gyalázva) mindenkit. Végighallgattam (és nevettem) az összes általam fellelhetõ codec beszélgetést és közelrõl megvizsgáltam a területek összes textúráját.
Egyszóval kijátszottam a játékot - így megérte a pénzét.

www.youtube.com/aabyssx

Sephi
Ebbe mi az elevezet hogy csak ugy atrohansz rajta? Maga a tudat hogy te vagy az egyetlen aki vegig vitte ilyen gyorsan?

aabyssx
Tudom.

2:50 körüli a rekordom.
EU-EXTREME-en 6:50 volt az elsõ és egyszeri idõm. Ezzel egy ideig én tartottam a rekordot ezen a fokozaton az online scoreboard-on. Persze azóta már ott is 2:45 körül van az idõ (reload a continue helyett és kész), de én többet nem játszom újra azon a nehézségen.

www.youtube.com/aabyssx

Sephi
Nem tudom elerni mert elfeledtem tola kerdezni hogy hany DVD!

CrucifX
Egyetlen játéknál sem tartják be a szabályokat, az ilyen megahiteknél különösen, úgyhogy ezzel nem mondtál újat 😊

Sephi
Az bisztos de a haver mar jaccik vele (Texas-i) es boltbol vette...

CrucifX
Tévedés - 17-én jelenik meg, ma csak a nagyobb boltok raktárába érkezett meg.

Sephi
Na ma jott ki... saccolom par ora mulva mar fent lesz... ez abban az esetben ha egy DVD... ha neagyisten dupla layer lehet varni fogunk amig rendesen kettore rakjak...

Sephi
En azokat elvezem szal nem gond!

Majd probald meg kabitopisztoly nelkul... az a fegyver egy vicc nagy tap.

CrucifX
Igen betartották, de a játék tetemes hányadát ezúttal is átvezetõ animációk és codec beszélgetések teszik ki (mintegy másfélszer annyi van mint az MGS2-ben volt)

Sephi
Vaze eszt a resz hosszura igertek es remelem be is tartjak.

De mikor jelenik mar meg? Szal szvsz hetfon mar toltheto leszen!

Seth
Ha nem nézed a közjátékokat és nem hallgatod meg a codec beszélgetéseket akkor nyugodtan levonhatsz belõle úgy 5 órát...

PSN ID.: Beegabor

Azert extreme-en,minden dogcedulaval,es csak kabitopisztollyal kicsit tobb😊)

Triathlon for life

aabyssx
Az MGS játékok még nem voltak hosszúak. A SOL-t elsõre egy átlagos játékos 12-14 óra alatt viszi végig.
Szerencsére erõsen épít az újrajátszásra játékmenetben is, és a történet is többszöri átélés után kerekedik ki.

www.youtube.com/aabyssx

Sephi
Agya az eg mert az naon hoszzu jatekidot iger 😄DD

énsem!Engem nemérdekel hogy eredeti vagy sem melez arezrõl oszt kész játszani akarok már vele az a lényeg!Szvsz 2dvd-s lesz!!!
Sephi
Habar nem szamit mert megjelenes utan kb egy hetre meglesz eredetibe de addig nem birom ki 😄

Sephi
Felo nehogy dupla layeres legyen es azert tokolodnek most...

Sephi
Majd csak kijon... megjelenesig van meg 5 nap kb... altalaban warezba hamarabb megjon.

ne holnap most rögtön😊))Minden hülyeség megjelent de a várva várt game nem😊
Sephi
Hya... en is lesem a nforcot meg az FTP-et de semmi... 😛

Jo lenne ma' hamegjelenne holnapig....

semmi semmi és semmi!Holvan már?????????
Sephi
😄DD