1762
  • Seth
    Véghezvitte amit eltervezett...slussz.passz..vége.
    (Nem akar olyan hibába esni mint GL :))
  • Sephi
    Hideo Kojima

"Mondanál pár szót a következõ projectedrõl?
    A MGS4-et meghagyom a társaimnak. Valami teljesen új projecten szeretnék dolgozni, egy új konzolon és gondolkozunk egy új Boktai-on is."

MEGHAGYA A TARSAINAK? KINEK HAGYOD TE SZERENCSETLEN! JEZUSOM EZ NEM IGAZ ES BESZARAS ES MEGSZENTSEGTELENITES!

Es pont olyan mintha a Star Wars-t GL valaki masra hagyna... te jho eg megorulok amikor ilyeneket olvasok :((((((((((

• Sephi
    Jah eleg gazos jelenet volt :D
  • Afe
    Áh meg van! A wc-ben probáltam oszt kiderült, hogy fel kell cipelni.
  • Afe
    Hy! Hogy kell leszedni Raikovrol a ruhát?
  • Zsoldos
    roger
  • SaVaGe
  • Zsoldos
    Nem tudjatok, a soundtrack letoltheto valahonnan?
  • Sephi
    Majd kinovod :DDDD
  • fanatifo
    jah érthetetlen vagyok értem én mit mondasz:DDDDDDDDD
  • fanatifo
    Végigvitted lehnehezebben?:DDD
    Nah léci mond meg hogy van e valami külünbség:)))
  • Sephi
    En ma' alapbol legnehezebben jaccotam le szal nem tudhatom :DDD
  • fanatifo
    Nah tegnap délután énis végigvittem kurvajó volt az ending movie áhhhh............
    Ha ujrakezdem nehezebben akkor fog valamit csavarodni a történet vagy uj dolgok derülnek majd ki?
  • Sephi
    SPOILER -

En a jobbat valaszottam es kiderult hogy Ocelot golyoja csak kamu golyo es meg a vegen ki is bekulnek :D
  • SaVaGe
    Nem, a bónusz tárgyak mindkét esetben ugyanazok maradnak. A különbség az animációban van, eddig négy különbözőről tudok (mindet kipróbáltam), de ez csak apróság, a kimenetel mit sem változik.
  • CrucifX
    Tudtommal annyiban különbözik, hogy a bal oldalit választva a Patriotot + Tuxedot kapod, míg a jobb oldalit választva egy számomra ismeretlen cuccot (na meg más lesz az animáció). Ezt ne vedd százasra: mindezt csak olvastam.
  • Sephi
    Csucs a llogod!

En a jobb oldalit valasztottam. Miert mas lesz a vege ha a baloldalit?
  • Jinchuu
    Igen csak prologicII van, ami viszont nagyon szól! 16:9 sincs sajna és progressive scan sincs!
  • NormalisEmber
    Én még sajnos nem tudtam játszani a gémmel, de szomorún olvastam a neten hogy az átvezetők most nem dd5.1-ben vannak csak prologicII-ben, továbbá hogy 16:9-es mód sincs, nembeszélve a prog scan hiányáról.

Megtudná ezeket valaki erősíteni?
    thanx!

• CrucifX
    Ofkórz - tudtommal a jobb oldalit választva sincs veszve minden, tkp a végső plusszfegyvert dönti el a dolog (bal oldali ugye a P. betűs skuló, jobb oldali legyen meglepetés).

fanatifo: a legvégén.
  • fanatifo
    Mikor kellett Oncelottal párbajozni azon kivül ami az elején volt?
  • Jinchuu
    :D és abban volt a golyó?
  • CrucifX
    Én a bal oldalit.
  • Jinchuu
    SPOILER!

Ezt csupán benézted Sephi! :)
    Snake pont ahhoz az 1 szem szeméhez tartja amelyik lát, elég jól látszik ahogy túlfordítja a fejét, hogy a bal szemével lássa mit is ló ki! :)
    BTW a végén ti melyik pisztolyt választottátok amikor Ocelottal párbajoztatok?
  • Jinchuu
    Na én is befejeztem a gamet! Így nyugodt fejjel a Boss sem volt nehéz, igaz tegnap majdnem szétvertem a joy-t még szerencse, hogy nem tettem, mert akkor ma nem fejezhettem volna be életem egyik legjobb ha nem a legjobb gamejét! Ez a JÁTÉK hihetetlen volt, azt hiszem kezdem is előröl, de most nem fogok megölni senkit! :)

SPOILER!

Ti a végén megöltétek a Boss-t?
    Milyen besorolást kaptatok?
    Ez az Ocelot gyerek nem gyengén kijátszott mindenkit, igaz ő már csak ilyen! Így már érthető, hogy miért is van olyan jó viszonban az elönnek meg ilyen nagyon fejes emberekkel!
    Most hogy tudom a Boss is benne volt ebben az egészben, már tökéletesen érthető:
    Why'd you defect?
    I didn't. I am loyal... to the "end". To my purpose!
    Most hogy elültem ez a mondat azonnal eszembe jutott és teljesen más megvilágításban látom már az értelmét! :)
    BTW nektek volt az a Johnny-s rész ami a trailer-ben benne volt? Amikor Snake beszél vele a cellában? Mert az nekem teljesen kimaradt valami miatt, no mind1 legalább van miért végignyomnom még 1x! :)
  • Sephi
    Bazeg komolyan gondoltam ra hogy megolom de gondoltam ugysem lehet :DDD
  • SaVaGe

SPOILER

A Virtuous Misson közben, miután Sokolov elmenekül, és Snake elintézi Ocelot-ot a bandájával együtt, a kiütött Ocelot-ot ha fejbe lövöd, Time Paradox keletkezik.
    Ugyanez a helyzet áll fenn, ha lelövöd, miközben Volgin-nal harcolsz.
  • SaVaGe
    Még nincs forgalomban az MGS3 OST, csak december közepén jelenik meg, ergo mp3-ba konvertált változat sincs belőle. Van pár elérhető szám, többek között a Snake Eater dal, de a teljes albumra januárig ne is számítson senki.
  • Sephi
    Valahogy azt irja hogy Ocelot-ot meg lehet olni es akkor bekiabal Cambel hogy "Snake! You just changed the future!"

Hol lehet megolni!?
  • fanatifo
    Meg az kellene még amikor Oncelottal harcolok az a kis westernes beütésűűű hatalmas feelingje van
  • Sephi
    Maga a sima cosdalatos MGS Theme-et honnan tudom letolteni? Az kene amikor gitar hangal kezodik es nem hegeduvel :D
  • fanatifo
    Köszi!
  • SaVaGe
    Innen.
  • fanatifo
    Ugyanigy csinálom csak én aknavetővel szórom a kicsikét és kb 2perc alatt alig van az életerejéből de akkor már nem menekül csak rohan felém és agyonüt volt amikor már csak egyetlen egy lövés kellett de nemtudtam kiszabadulni a kezei közül és kinyirt ez volt ugy hajnali 3 magasságában és akkor mondtam azt hogy ezt most pihentetjük mert joystick törés lesz a vége!

Más: a Sneak Eater főcimdal kellene honnan lehet lehuzni de nem a japánnyelvűt hanem az angolt!
  • Sephi
    Mondom hogy kell.

Szed elo a SVD puskadat es a AK47-est. Amikor neked rohan orulten forgasad az analogot es nyomd a O gombot. Azutan ketszer usd es rug meg. Erre o leesik a foldre ekkor lojjel ra parat. Azutan azonnal rohany el egy kindotott fa melle es hasajal. Vedd fel a legjobb Camo cuccod. Kapcsold be a senzort. Ha latod hogy toled messe jar akkor terdejel fel es vedd elo a SVD-et. Lod fejbe es azutan rogton tedd el a fegyvert es rohany ell ugy hogy kezdjen el lonni rad majd amikor eleg messze van megint ugorj a foldre (rohanas kozben nyomd es tards nyomva az X-et). Amikor nem lo mar es elbujik akkor megint terdelj fel es keresd meg majd loj es megint rohanyal el.

Ezt ismeteld meg addig amig birod. Ha elkap akkor a fenteb leirtak szerint cselekedjel. Csak szolok hogy kb 10 masodpercem maradt nekem amikor megoltem :DDD
  • fanatifo
    Én még Bossnál járok simán leviszem az nergiáját hogy már csak 2-3 lövés kelljen neki de akkor begorombul és kinyir simán!
    Osztom a véleményes Sephi a legjobb játék amivel valaha játszottam hihetetlen fantasztikus!
    A Főcimdal meg......... áhhhhh kiráz a hideg annyira jó
  • fanatifo
    Én még Bossnál járok simán leviszem az nergiáját hogy már csak 2-3 lövés kelljen neki de akkor begorombul és kinyir simán!
    Osztom a véleményes Sephi a legjobb játék amivel valaha játszottam hihetetlen fantasztikus!
    A Főcimdal meg......... áhhhhh kiráz a hideg annyira jó
  • Sephi
    Ugyertem a X-Man filmeknek... 1,2 :D
  • Sephi
    Davit irta a X-Man screenplay-t :DDD
  • Sephi
    LOOOL!!!

http://www.mycoolcareer.com/bio/bio_hayterd.html