Metal Gear Solid 3: Snake Eater

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😄DDDDDDDD Áhhh mi haosnlitunk egymásra!Hihetetlen hogy ittvan a game!!
Sephi
Te a baj az hogy nem merem berakni mert felo hogy elkezdek sirni. Komolyan nem kamu!

Inkabb ugy rakom be hogy tudom hogy senki nem zavar es akkor mar oromombe konnyezek 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Nekem mondod?😄DD
Te mazohista vagy😊)))Én nembirnám ki ottvan a kezembn csak egy kis morzsát ne lássak belõle!!
Én mindig megkérem az asszonyt hogy egy 5percre pls😊))és feltöltõdök vele lefekszem aludni és másnap nyomom és akkor nincsen beleszólása😊)))
Sephi
Amen testver! 😄DD

En annyira izgulok mar hogy nem birom 😄DD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Énis!Én déelõtt megyek a játékért!Aztán tûzés le szegedre asszonyhoz hamar elalszik ugyis kb est 8tól kifulladásik nyomom😊)))
Sephi
Kesz! De nem rakom be meg mert aszony itthon van es nem lehe tole jaccani. Terveim szerint holnap delutan 6-kor egesz masnapig csak ezt fogom csinalni.

😄DDDDDDEzt hol irták?Mert ez megalol😊
Kb ilyen emberkék tesztelhetik a játékot és huzzák le ok nélkül!
Márcsak egyet kell aludni?
Sephi te hol tartasz a letöltésssel?
Sephi
"Metal Gear Solid fordulatos történettel megáldott legfrissebb részében átvesszük Snake, a titkosügynök-szuperkommandós szerepét, akit elküldenek a legújabb szuperfegyver leamortizálására"

Harwired

Ebbol is latszik mennyire nem tudjak mit irnak. Mijaz hgoy legujjab szuperfegyver? Hisz ez az '60 evekben jaccodik. Az az ELSO szuperfegyver vaze.

Davidus
Még mindig nem fogták fel hogy ez nem játék hanem MGS 😄

V9ykn8_TZL0

Davidus
Aki a sok átvezetõ miatt húzza le az MGS-t az egy balfasz. Én azok miatt játszom bakker😛

V9ykn8_TZL0

Pedíg szerintem egész tûrhetõ kis review-t nyomtak a játékról.

[HUN]Kami*, kiskami*

jah magasról szarom le!És nemvéletlenül vnnak az átvezetõk én szerettem nézni minden egyes mondat fontos volt!Bekaphatják egy tuti csúcsgame lesz és leszarom hogy pár mitugrász nemtudja értékelni a játékot én tuti fogom!!!
Sephi
Tudod miota nem adok semmit a Gamespot pontjaira? Amiota a Doom r 8.5 !! -ot kapott!

Nehogy mar bazdmeg.

Sephi
Most olvasom a review-okat es baszom mindeki a hoszzu beszelgetesektol es atvezetektol van kiakadva.

Hogy rohagyanak meg emiatt pontozzak le.

helyes😄DD
Ennyi nekünk is jár ha jön egy ilyen korszakalkotó game😊)))
Sephi
Detto 😄DD

Max holnap este 8-tol egesz masnap regelig jaccom...autan vasarnap amikor elment...

jaja holnap nekemis meglesz a király és nyomom ezerrel!Asszem a csajom ideges lesz egy picit keveset leszünk együt igaz sokat vagyunk együtt ezt talán megérti hogy ez a játék lesz a csúcs😊))(habár nemhiszem hogy megértõ sõt leszarja magasról😊😊))
Sephi
4.5 mar alapbol nem lehet felirni szokvanyos DVD-ra... valami 4.39 -et irhacc fel max.

Attol meg hogy az ISO file annyit ir ki nem pont annyit is ir fel.

GECCC holnap mar MGS!!!! 😄DDDD

70 rar kibontva lesz vagy 4.5-4.6 giga is az tuti!
Sephi
3.3 giha korul forog. 70 RAR 😄

grat bazze😊))
Hány rarból áll?
nforcon mnég nincsen fönn
Sephi
Vaze' az ejjel elfejetettem bekapcsolni a letoltest 😞((

Ma sem jaccok vele! 😞(

musha
na bakker holnap sem fogok unatkozni ^^

leszarom mennyit értékel a gamespot!Szerintem hiheetlen szuper gamez lesz megkockáztatom hogy az év játéka lesz ps2-re!
Seth
ugyan...ne is vedd figyelembe
A srác egyébként is mondja hogy aki szerette az eddigieket az ezzel is 100% elégedett lesz. Csak azt említi hogy az elsõ pár óra javarészt mozizással telik és ez eltántoríthatja azokat akik nem fogékonyak erre a stílusra (magyarul a japán játékok monumentalitására(huh)-mármint ami a történetmesélést illeti)

PSN ID.: Beegabor

Sephi
Komolyan!?!?!? Te jo eg... nem akarom elhinni baze... ez szentsegtores lesz.

Seth
8.7-et adott rá a gamespot...

Királyság!Vagyis az eredeti is egy dvd lesz és szimpladvd nem dupla rétegû szuper!!!!Ez nagyon jóhirrrrrrrrrrrrrrr!De azéer biztonság kedvéért megrendelem amcsiból😊
Sephi
Nem lehet... te nem ismered az asszonyt vaze' 😄DDD

Sephi
Egy DVD es full! 😄D

Hajtsd el az asszonyt ilyen fontos nap következik megérti ha most inkább Snakeval "akarsz lenni"😊))))
Nemhiszem elllllllllllllllllllllllllllllllllll
Hány dvd ugye nem rippelt?Full dvd?
Sephi
Neked is ?😄DDDDDDDD

Aszitem mar ize' 😄DDDDD

Nem hiszem el... holnapra lejon de jon haza az asszony brrrrrrrrrrrrrr

Seth
Csak hülyülök teeeee..<#papakacsint>
A nyakamba van a szívem

Sephi
Most miva'? 😞((

Sephi
Igaz posta csak hetfon jon de addig nem birom ki na 😄DD

Sephi
Anyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!

Csak birjam ki holnapig 😄

Seth
jó <#sniffles>

Sephi
Metal_Gear_Solid_3_Snake_Eater_USA_PS2DVD-STRiKE

Sephi
MEGJELENT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Sephi
A Kalisto-nal volt emez kellemetlen szokasa...

Sephi
En mar megtettem nekem megjon par napon belul 😄

Hát igen legyen benne minden ne legyen kivágva semi mert nem rippelt szarral akarok játszani akkor inkább lesem töltöm és megrendelem Amcsiból 60dollárért!
Inkább szedjék szét 2dvd-re, minthogy agyontömörítsék a videókat(lsd xenosaga).

Ezt hogy érted?
Sephi
Nyugi! Hamarosan jon! Mar jo uton halad.

aabyssx
> nembírom ki addig

<#shakehead>

www.youtube.com/aabyssx

köszi
SaVaGe

It\'s not my fault you suck.

de honnan szerezzek meg egy eredetit és mennyiért?Márciusban jön az Európai megjelenés!nembírom ki addig!Tényleg DVD9-en volt a Subtance!