Metal Gear Solid 3: Snake Eater
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
E
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Aby! nezd meg mi lett ebbol! Most ugye orulsz?
Es UNREG ha mar tudni akarod akkor nalam haveri a faxozas es mesze nem a rosz szandekban mondom hanem csak mert felbaszott szandekkal.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Na én ezekre szoktam legyinteni.
www.youtube.com/aabyssx
Én vagyok a savanyú anti-hype démon. A küldetésem kötelez! 😄DD
www.youtube.com/aabyssx
Megéri?
Az ember idegeskedjen az elúszott munkája, a beteg gyereke, az összetört kocsija, a hangos szomszédja miatt. Na de egy hozzászólás miatt??
Mutkor aszem rohogtem is valami beszolasodon! 😄
Arra sajnálom az amúgy is kevés idõmet.
BTW ne mond má', hogy nem vagyok vicces! Egy világ dõl össze bennem! Sõt, mindjárt sírok is. Már szipogok.
www.youtube.com/aabyssx
Azért ez erõs volt.
Valamennyire igaza van, csak túl nagy feneket kerít a dolognak, én a helyében legyintenék rá...
Meg unatkozol! 😄
De ilyenkor meloba vagy vagy otthon!?
Na, aztán a megnyerésben meg jön egy... <#idiota>#idiota>
CSáó
Koszonyuk hogy agyon spameltetted a topikot!
Naon nagy fax vagy 😞(((
alig varommar!!!!44 mikor jeleni kmeg ?
T-1 hét
nem biromki!!4 allat lesz!!!!!!444
T-1 nap
VAAA!!! KINT VANN AZ NFORCON! MA JON LE! HOLNAP NYOMOM!!!!4444
T
NYOMOM MA! ALLAT!!!4 LEGKIRAJ GAM EEVER!
T+1 nap
nem ertem hogyan kell ma lenyomnia zt a bosst????
T+1 hét
Egy akkora hot szar az egesz. Nem birtam tovabb mer meguntam ma
www.youtube.com/aabyssx
A kezdo keprnyon grafikusan le van ajzolva Snake ahogy verekszik valakivel. A Menu szurkes fekete!!!
😄DDD
Ez epp olyan mintha most bemenek a HL2 topikba... hogy ott mivan!!!!
Tenyleg abby a HL2 topikba miert nem mesz be pofazni? Ok mega TOP 10-ben is benne vannak mi meg nem!
Majd estefele amikor mar jaccuk jovunk es teletomom a topikot infoval.
Mas helyen is ez van abby! Mit pont ide kell neked beirni.
Eskuszom elrontotad a jokedvemet mara.
abby ez akkoris nagy fasag volt toled.
Es neked baszos sok hozzaszolasod van ide meg masnak is! Utobbi idoben negyen voltunk akik a jatek utan erdeklodtunk.
Ha unatkozol csinaj mast.
Jaj de felbasztad az agyam!
www.youtube.com/aabyssx
Ennyi erõvel azt is leírhatnám, hogy tegnap milyen mûvészi szobrot készítettem a WC-ben a thai cípõsz cilke ebéd után. Kb. annyi tartalma lenne a játékkal kapcsolatban, mint a letöltési információk és a hasonló 'jajjdevárommár' magánügyi hülyeségek megosztásának.
BTW igen, fáj is, mer' ha benézek ide, amikor a látom a top-on és elolvasom ezt a sok spam-et, akkor sajnálom rá elpocsékolt idõt. BTW ez nem csak itt probléma, csak itt nagyon látványosan jött elõ. Azér' kötöttem bele.
www.youtube.com/aabyssx
Tele van az egész 'nembíromki-nembíromki', meg 'miko-lehetmá-letõtteni' hülyeségekkel.
www.youtube.com/aabyssx
Az összes többi csak a hype.
Vaze', mintha egy pécés topik lenne! >😞
www.youtube.com/aabyssx
Jaj mar csak par ora es en is jaccom!
Triathlon for life
mgs a javából, a hozzá illõ részletességgel és mûvészi megvalósítással. az ingame movie lehúzóknak: pont annyi van benne (eddig), amennyi az elõzõekben is volt, ez nemhogy nem baj, inkább hozzátesz a beleéléshez. fura mondjuk az elõzõ részek után a dzsungel, de nagyon ki van találva. egyelõre csak egy halovány szippantásnyit kaptam a játékból, de zseniális.
csak egy példa az eddig látottakból: ami növényt vagy állatot (békát, kígyót, krokodilt, stb) begyûjtünk mindnek külön fajtái vannak. amit még nem kóstoltunk, arról pont annyira nem tudunk semmit, mint az életben. én pl. bekaptam valami békát, ami kissé felvitte a staminámat, de jelezte, hogy elég fos íze van. ergo nekünk kell kitapasztalni, hogy mi ehetõ és mi nem.
le vagyok nyûgözve ^^