Metal Gear Solid 3: Snake Eater

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

UNREG

<..kitörölte..>

<..legyint>

Sephi
En azt birom ahogy az UNREG agyon dramatizaja a helyzetet 😄DDD

E

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Sok volt? Nem birod latni ha vaalkit lefaxoznak? Ez neked faj ugye ?😄D

Aby! nezd meg mi lett ebbol! Most ugye orulsz?

Es UNREG ha mar tudni akarod akkor nalam haveri a faxozas es mesze nem a rosz szandekban mondom hanem csak mert felbaszott szandekkal.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

aabyssx
> de amikor már harmadszor faszoztad le Aby-t, az már sok volt

Na én ezekre szoktam legyinteni.

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
> csak túl nagy feneket kerít a dolognak, én a helyében legyintenék rá

Én vagyok a savanyú anti-hype démon. A küldetésem kötelez! 😄DD

www.youtube.com/aabyssx

UNREG
"csak tul ideg voltam"

Megéri?
Az ember idegeskedjen az elúszott munkája, a beteg gyereke, az összetört kocsija, a hangos szomszédja miatt. Na de egy hozzászólás miatt??

UNREG
Sokáig csak olvasgattam, de nem akartam hozzászólni, de amikor már harmadszor faszoztad le Aby-t, az már sok volt.

Sephi
Az fax akart lenne csak tul ideg voltam na 😄

Sephi
Jo na vicces is vagy na.... 😛

Mutkor aszem rohogtem is valami beszolasodon! 😄

Sephi
Te! Eskuszom! Pont most mondom havernak hogy vajon UNREG baratom mikor fog ide okoskodni valamit? 😄DDDDDDDDD

aabyssx
Én otthon nem/ritkán fórumozok.
Arra sajnálom az amúgy is kevés idõmet.

BTW ne mond má', hogy nem vagyok vicces! Egy világ dõl össze bennem! Sõt, mindjárt sírok is. Már szipogok.

www.youtube.com/aabyssx

UNREG
"Latod abby ez is azt bizonyitja hogy mekkora fasz vagy."

Azért ez erõs volt.
Valamennyire igaza van, csak túl nagy feneket kerít a dolognak, én a helyében legyintenék rá...

Sephi
Vicces nem hinnem de frapans igen 😄
Meg unatkozol! 😄

De ilyenkor meloba vagy vagy otthon!?

aabyssx
LOL

Szerintem frappáns és vicces vagyok. Vagy nem? 😄DD

www.youtube.com/aabyssx

Sephi
😄DDDDDDDDDD

Martin576
...és akkor az utolsó jelenteben azt mondja Big Boss: "Snake, én vagyok..." <#mf2>

Na, aztán a megnyerésben meg jön egy... <#idiota>

nah én elhuztam Szegedre ha ma nemirnék már többet ma Sephi jó jtékot neked holnap ide beirom a beszámolómat!
CSáó
Sephi
Hagyd. Nem eleg hogy az utobbi 20 hozzaszolas spam volt? Es ezt csak neki koszonhetjuk!

Koszonyuk hogy agyon spameltetted a topikot!

igazábol nem nyomoztam utána!De szeretném ha nekemis ennyi idõm lenne másik cseszegetésével!Jódolgában nemtudja mit csináljon
Sephi
Nem rosz ember csak unatkozik es szerted a kozepontban lenni. Nem latod hogy egesz nap veszekszik ha nem velunk hat mashol.

hihetetlen elvan szállva magátol a csávó de nemtudom mire föl ez a nagy pofa?
Sephi
Ha te azt kepzeled hogy a T+1 het nel leirtakat valaha tolem hallani fogod akkor szolok hogy megsertodtem. Aszed csak neked van az a hihetettlen kepeseged hogy egy jatekot fullra vegig vigyel?

Naon nagy fax vagy 😞(((

aabyssx
T-1 hónap
alig varommar!!!!44 mikor jeleni kmeg ?

T-1 hét
nem biromki!!4 allat lesz!!!!!!444

T-1 nap
VAAA!!! KINT VANN AZ NFORCON! MA JON LE! HOLNAP NYOMOM!!!!4444

T
NYOMOM MA! ALLAT!!!4 LEGKIRAJ GAM EEVER!

T+1 nap
nem ertem hogyan kell ma lenyomnia zt a bosst????

T+1 hét
Egy akkora hot szar az egesz. Nem birtam tovabb mer meguntam ma

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
LOL

www.youtube.com/aabyssx

áhhhhh dejó neked nekem meg ittvan a kezemben a dvd de a gép a bnõmél van lenn Szegeden!Nemtom hogy bírom majd ki a vonatutat😊)))
Sephi
En mar elinditottam! 😄DDD

A kezdo keprnyon grafikusan le van ajzolva Snake ahogy verekszik valakivel. A Menu szurkes fekete!!!

😄DDD

Nah ittvan a kezemben a gamma 14-20kor indul a vonat Szegedre 5kor lennvagyok 6kor gépizzitás😊)))
jaja😊)Szoktam olvasgatni egy kérdést 30x tárgyalnak ki és olyan beirásk vannak hogy fogom a fejem de semmi közöm hzzá ökis csak játszani akarnak és örülnek egy játéknak!!
Sephi
En mar nem mondok semmit. Szerintem unakozott es valahogy fel akarta dobni a hangulatat. De azt ne velem es veled tegye mert mi nem artotunk neki.

Ez epp olyan mintha most bemenek a HL2 topikba... hogy ott mivan!!!!
Tenyleg abby a HL2 topikba miert nem mesz be pofazni? Ok mega TOP 10-ben is benne vannak mi meg nem!

okés!Énis megrendeletem nekemis meglesz eredetiben de nemtudom kivárni addig addig jó a "warez" verzió!De ehhez neki kicsi az agya hogy megértse!
Sephi
Neki az a baja hogy mi orulunk egy "warez" jateknak de ha kivanod hetfon amikor megkapom az eredetit lefenykepezemmagamat vele rendben?

Nekemis felbaszta az agyamat mert kurvára vártuk a játékot és végre megjött szeretnék örülni!!Mint annó amikor vártuk a Syberia 2-t oda olvass bele aby másról nemvolt szó hogy mikor jön már meg hogy alig várjuk stb mert már nagyon játszani szeettünk volna vele!Ennyi tma off😊
Sephi
Es meg valami! Mi a faszomat akarod hogy irjunk a jatekrol amikor csak par jungeles kepet lattunk es egy 10 perces introt?

Majd estefele amikor mar jaccuk jovunk es teletomom a topikot infoval.

Mas helyen is ez van abby! Mit pont ide kell neked beirni.

Eskuszom elrontotad a jokedvemet mara.

Sephi
Ne torodj vele! ne is irjal neki vissza mert a vegen tele lesz spammel a topik! O ezt akarja csak nem valja be! Unatkozik.

abby ez akkoris nagy fasag volt toled.

Sephi
Latod abby ez is azt bizonyitja hogy mekkora fasz vagy. Ennyire unatkozol napkozben hogy akarmibe bele kotol. Mit erdekel teged hogy mi mit irunk ide! Miota van megtilva ez a dolog?

Es neked baszos sok hozzaszolasod van ide meg masnak is! Utobbi idoben negyen voltunk akik a jatek utan erdeklodtunk.

Ha unatkozol csinaj mast.

Jaj de felbasztad az agyam!

Figyi ahogy megérkezik a játék pár embernek pl nekem ma meglesz csak a játékkal törõdünk majd segítjük egymást ha elakadtünk megosztjuk a tapasztalatokat a játékról stb de amig nemjelent meg addig maradt a várakozás!
aabyssx
De én szívesen olvasnám, ha olyan lenne. És ezért leírom a véleményemet, hátha változtat valamit az én irányomba.

www.youtube.com/aabyssx

Oké akkor ne érdekeljen ezért mondtam nemkell olvasni oszt kész
aabyssx
Persze, lehet nagyon várni. Engem is érdekel, mivel majd (jó sokára) meg is veszem! De nem ez a töltelék érdekel.
Ennyi erõvel azt is leírhatnám, hogy tegnap milyen mûvészi szobrot készítettem a WC-ben a thai cípõsz cilke ebéd után. Kb. annyi tartalma lenne a játékkal kapcsolatban, mint a letöltési információk és a hasonló 'jajjdevárommár' magánügyi hülyeségek megosztásának.

BTW igen, fáj is, mer' ha benézek ide, amikor a látom a top-on és elolvasom ezt a sok spam-et, akkor sajnálom rá elpocsékolt idõt. BTW ez nem csak itt probléma, csak itt nagyon látványosan jött elõ. Azér' kötöttem bele.

www.youtube.com/aabyssx

Nem én nem ezt mondtam basszus!De miért ne lehetne várni kurvára egy játékot??Ha ez neked szurja a szemed sorry!
aabyssx
Mér'? Ezt szerinted jó olvasni? Érdekes? Informatív?

www.youtube.com/aabyssx

jó akkor baszki nemkell olvasni és megvan oldva a dolog b+!
aabyssx
Nem a f*szt nem!
Tele van az egész 'nembíromki-nembíromki', meg 'miko-lehetmá-letõtteni' hülyeségekkel.

www.youtube.com/aabyssx

Szerintem neigy van de mind1 majd ha mindenkinek meglesz csak a játékról lesz szó!!!
aabyssx
Az utolsó 100 hozzászólásból 1 darab szólt a játékról.
Az összes többi csak a hype.
Vaze', mintha egy pécés topik lenne! >😞

www.youtube.com/aabyssx

Ém 11re megyek a gaméért és utána már csak pár óra és játszom!Kissé felfog lendülni a topic😄DDD
Sephi
Cseszed meg musha! 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Jaj mar csak par ora es en is jaccom!

Egyetertek. Kojima bebuntet😊 Ha igy megy tovabb,akkor a legjobb MGS lesz😊

Triathlon for life

musha
azt kaptam, amit vártam.

mgs a javából, a hozzá illõ részletességgel és mûvészi megvalósítással. az ingame movie lehúzóknak: pont annyi van benne (eddig), amennyi az elõzõekben is volt, ez nemhogy nem baj, inkább hozzátesz a beleéléshez. fura mondjuk az elõzõ részek után a dzsungel, de nagyon ki van találva. egyelõre csak egy halovány szippantásnyit kaptam a játékból, de zseniális.
csak egy példa az eddig látottakból: ami növényt vagy állatot (békát, kígyót, krokodilt, stb) begyûjtünk mindnek külön fajtái vannak. amit még nem kóstoltunk, arról pont annyira nem tudunk semmit, mint az életben. én pl. bekaptam valami békát, ami kissé felvitte a staminámat, de jelezte, hogy elég fos íze van. ergo nekünk kell kitapasztalni, hogy mi ehetõ és mi nem.
le vagyok nyûgözve ^^

musha
20 perc és kipróbálom.
nem mondom, hogy nem vagyok kíváncsi 😊