1762
-
#1041 Ott még nem tartok, amúgy az összes többi ellen le tudtad nyomni staminára? Fear-nál mondjuk nem lehet 1xű, de kipróbálom amit Martin mondott.
Amúgy melyik a legkeményebb boss? -
#1040 gratula, ez igen!
és amikor lemegy a staminájuk a kobráknak akkor felrobbannak? mert amikor megöltem őket, akkor felrobbant mind... -
#1039 Csak Volgin-t oltem meg... azt nem tudom kifarasztani :( -
#1038 normál módba nyomattam
nagy terület, sőt ugye át lehet menni másik helyekre is ahol folytatódhat a csata. kúszni lassú, de sztem megéri, ha mégegyszer lenyomom a játékot én akkor is valszeg így fogom likvidálni The End-et:) -
#1037 Basszus mázlista (: Milyen fokozatban küldted?
nemtom, elég nagy a terület, hogy laposkúszásban adjam (:
bazzeg ez a madaras téma amire rá kell feküdni, de szerintem mindig máshol van az a dög..
The Fear-t szedtem le shotgunnal 2-3 lövéssel alávertem csúnyán..
AMúgy szerintem még 1x végig fogom vinni, kiváncsi vagyok mi van akkor ha staminára rakom le a Bossokat.. -
#1036 madár nálam fix helyen volt, mivel The End-et elsőre kinyírtam:)
kúszni kell, türelmesen.....
így nem hall meg és ha nincs madár elalszik, az sem kelti fel:) ha meg mögé érsz úgy hogy nem vett észre, alő a shotgunt és nálam egy lövés volt:DDD -
#1035 Ja, látom már! -
#1033 Haverom csinálta, de 100%-os az info, én nem lőttem le, mivel nem találtam meg a snipert, az is vmi hidden helyen van. Sajnos mást nem lehet lelőni, ellenben ha The Endet lelövöd, akkor tényleg behal, azaz nem fog feltűnni már a játék során.. -
#1032 Térképen nem láttam az öreget eddig.
Ugyanezt a rohangálos style-t nyomom, kivétel néha a sniper helyeken megállók kukkolni, hátha berohan a képbe vagy vmi (:
Hmm ez a rohadt ennivalós trükk eszembe se jutott, akkor te nem is megölted, hanem lenyomtad a staminjáját a rákba? (: -
Jinchuu #1031 Ja ja, ott lehet kinyírni az öreget, szvsz ez nagyon zsír dolog!!! -
#1030 Tessek? Siman meg lehet olni? Es mi ha Volkovo-t colzod meg ot is vagy hogy? -
#1029 SPOILER!
Azon lepetéztem, haver végignyomta és lelőtte a poént. Mikor kitolják a tolókocsiban, akkor ha van nálad sniper le lehet szedni, csak 1 rakat ocelot unit szakad a nyakadba, am i right? (: -
#1028 Nekem valaki azt mondta hogy neha meg a terkepen is rajta van piros pont kent az oreg.
En ugy csinaltam meg hogy kicsit megszoktam a terepet majd rohangaltam jobra balra. Amiutan ajottem hova szokott bujkalni elkezdem azokon a helyeken rohadt ennivalot lerakni. Majd kinyirtam a papagajat. Lassan lement a staminja oszt szerusz :D -
Jinchuu #1027 BTW a The End-et már a boss harc előtt is meg lehet ölni, így nem kell itt szenvedni! Zsír game ez! :) -
#1026 Rendicsek, csak nem vágom merre van, nálad fix helyen volt?
Azt nem is vágtam, hogy az a mocsok madár ébreszti fel (:
Hmm mikrofonnal be lehet tájolni elég messziről vagy, hogy müxik? A thermal goggle-t még nem használtam, de kipróbálom, mert az öreg az vmi eszméletlen módon rejtőzködik..
Én sajna nem csak kúszok hanem rohangálni is szoktam, de kúszásnál a csendes módot használom én is.. -
#1025 Kinek kinek izlése szerint (:
Nahh akkor ezt le kell mindenképpen lőni, én sajna csak 1x találkoztam vele a folyó mellett lévő egyik fán, akkor oda is durrantottam neki (: Viszont valszínűleg változik a helye, mivel legközelebb már nem volt ott /vagy én vagyok vak (:/
A helyeket végig szoktam járni, az összes sniper helyre mászkálok ofcoz, mondjuk az a para, amit nagyon utálok, hogy ha ott lapul vmelyik helyen, akkor rámlő 1-et, utána elkezdem darálni géppuskával, majd dob 1 villanó grenade-t és elhúzza a csíkot.. Szal undorító.. -
#1024 a papagájjal kezdd a gyilkolászást. sokszor az ébreszti fel az öreget. én pl úgy nyírtam ki, hogy egyszer leszedtem a papagájt, majd utána mikor megtaláltam az öreget a következő búvóhelyén, mögé osontam és egyetlen shotgun lövéssel öltem meg:)
a keresésben legjobb barát az irányított mikrofon. simán ki lehet vele szűrni a szuszogását. amikor már közel vagy hozzá, akkor vedd fel az hőérzékelőt (thermal goggles) és azzal meg lehet találni. ja és fontos hogy én úgy kerültem mögéje, hogy végig csak kúsztam, méghozzá abból is a lassabik formában, a játék azt mondja ez az egyetlen mód arra, hogy a mozgás teljesen zajmentes legyen. -
Jinchuu #1023 Én csak a snipert használtam nálla!
A papagáj lelövése esetén az öreg bedurvul és ennek következtében több hibát ejt ergo könnyebb észrevenni a mozgását illetve hogy merre jár! A lényeg itt hogy végignézd a lehetséges helyeket ahol elbújhat ezeket a térkép mutatja. De azért ne szobrozz 1-1 helyen túl sokat szvsz, mert akkor van az hogy mögéd megy és 1 lövéssel leterít! -
#1022 Papagájról senki nem tud semmit, csak pojén, hogy le lehet lőni, vagy számít valamit, hogy az öregnek elborul az agya? -
#1021 Nahh a radaron én is gondolkoztam, hogy használni kellene. Amúgy nekem nem a nehézségével van bajom /normalon jáccom/, hanem azzal, hogy 1 lövéssel öl. Ha simán eltalál, akkor cure és okés, de mikor lesek rá és mellém áll, akkor 1 lövéssel leterít. Amúgy én nem mindig sniperkedem rá, csak akkor mikor magaslaton vagyok, amúgy vmi amcsi géppusekkal vadászom rá, 500 skuló van hozzá és rendesen megcakkoztam vele már párszor az öreget.. (: -
Jinchuu #1020 Az tényleg baj! A lábnyomát is észre lehet venni, no meg a különböző radar cuccokat érdemes használni! -
#1019 Na ez baj, én még addig se jutottam, hogy kiszúrjam. :)) -
Jinchuu #1018 Szvsz a The End a leghangulatosabb boss az egész játékban!
Nem olyan nehéz megverni, igaz egyszer engem is visszajutattott a cellába, de utána már sikerült megölnöm! Én bújocskáztam vele, mindig megkerestem hova bújik, kiszűrtem a lehetséges helyeket és távcsövessel szépen megöltem! Figyelj az ő távcsöves puskájának a csillanására, már ha süt a nap! :) -
#1017 Én is a The End-nél álltam le, nem jöttem rá a taktikára és meguntam, hogy mindig a cellából kell visszakolbászolni.
A lelőtt papagájára nekem nem reagált semmit... vagy csak nem vettem észre valamit? -
#1016 Basszus, The End-t nem bírom leszedni, 3. próbálkozásra már csak 1 pici életereje maradt, de mikor lestem rá, mögém lopakodott és kinyírt 1 lövéssel.. Ki hogy jutott át ezen a bosson?
Másik fele, annak van vmi jelentősége, hogy 1ik alkalommal lelőttem a papagáját? Kicsit bedurrant az öreg, de semmi xtrát nem tapasztaltam.. -
#1015 You're fuckin' right -
#1014 Amcsiban tudtommal nincs - európaiban van|lesz extreme. -
#1013 Arra a bekas lovos hanyos jelenetre celoz :D -
#1012 Öööö, mit? -
#1011 Dánke, ki fogom próbálni, de már csak a köv nekifutásra (:
Még 1 kérdés, a legüberebb nehézségi fokozatot csak hardban való végigvitel után kapja meg az ember? -
#1010 Igen majd vedd be a revive tabletat oszt jolvan :D -
#1009 #995 -
Astonblue #1008 Öljem meg magam?Mielött Sorrow rám szálna,igy értitek?
-
#1007 :D -
#1006 jól teszed:)
olvass vissza 10 hozzászólást;) -
Astonblue #1005 Sziasztok!Lenne egy kérdésem,mit kell csinálni Sorrow-nál?Mert mindig meghalok -
Astonblue #1004 k -
#1003 Fear staminája? Lődd le a kis színes békákat (ott ugrálnak a fűben), hadd zabálja meg azokat. Lesz rókázás olyan... :P -
Zsoldos #1002 koszike -
#1001 3 hete letölthető, katt a topic bannerében lévő képre.