Metal Gear Solid 3: Snake Eater

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Ma'n vegig toltam 😄D

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi hol tartasz a játékban egyébként?

Hogyan? átmaszkírozzák Snake-é? 😊 Akkor már Bill Murray is játszatná! <#fogmosas> és David adná a hangját már úgy is megszokta! 😊) Csak, hogy bonyorúltabb legyen! 😊 Egyébként mirõl szólna a film? Feldolgozás lenne vagy új történet vagy elõzmény utózvány? <#pias>

Sephi
De meg lehet azt csinalni hogy ok legyen 😄 Szvsz.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Hááááát! Te láttad már Davidet? 😊 A hanga császár de a karaktere nem annyira Snake-s ...szerintem! 😊)

Sephi
Szerintem ha valaha lesz egy MGS film akkor David siman eljachassa Snake szerepet 😄

Osztom! <#eljen>

Sephi
Snake RULZ!

Én nem! 😊) Mondjuk azért nem mert én elõször az MGS2-vel játszottam és az vezetett be a sorozatba onnan szerettem meg! 😊) Szerintem Raiden sem volt rossz karakter bár ha elõször az egyel játszottam volna én is snake-et követeltem volna vissza!! 😊)

Sephi
En ki voltam akadva amikor a MGS2-ben Raidennel kellet jaccani 😄

Az tényleg nem lenne rossz! 😊 De azzal nem egy új játékot kapnánk csak egy remake-t! Metal Gear, Metal Gear2: Solid Snake MGS3 motorral! 😊) De szerintem az MGS története annyira kötõdik Snake-hez,(meg a többiekhez is) hogy egy MGS univerzumban játszódó de teljesen más irányú sztori valahogy (legalábbis most) olyan üresnek tûnne! Szerintetek nem?

Sephi
Ha lesz is MGS4 akkor szerintetek mi a jobb... meseje el a MGS3 utan mi tortenik? Ugyertem az Outer Heaven kalandot Gray Fox-al? Mert en szeretnem 😄

Seth
MGS-rõl felesleges vitázni, mert tökéletes. A Star Warsnak meg nem itt van a helye. Ami a lényeg: a régieket még ma is megnézem(holott láttam 1000x),az újakat max3x(2. 3. nézésre már csak a csatajelenetek miatt). Na majd a 3.rész talán....

PSN ID.: Beegabor

Sephi
Te szerintem eddig a MGS az egyetlen igazi jo jatek amit valaha csinaltak de nem tudom rendesen magam kifejezni hogy ezzalat mit ertek mert sokan felra fogjak erteni.

Az elozmenyek ... nekem a Phantom Manace igenis teccet... a Clone Wars kicsit volt csak gyengebb de a harmas ... jaj 😄

Seth
hogy megcsinálta az elõzményt...csak ennyi. Jójó nem mondom hogy nem kellett volna megcsinálni õket, de ebben a formában nekem nem jönnek be

Banyapapa
Azért szerintem amolyan Miyamotosan a szeme minden MGS-en rajta lesz, hisz mégiscsak kicsit az ö "gyereke" IS.
Egybeolvadt vele,az hogy másba is vág az nem is baj.

Sephi
Istenitem is de akkor sem ertek egyet hogy egy ilyen tokeletes jatekot mas kezebe agya mert az mar nem lesz ugyanaz.

GL milyen hiabab esett???

SaVaGe
"KINEK HAGYOD TE SZERENCSETLEN! "

Ezt a "szerencsétlent" istenítetted még nemrég, kéretik több tiszteletet tanúsítani felé.
Hiába, nekem sem tetszik a dolog, el kell fogadni. Bízom benne, hogy Kojima sensei nem hagyja elkallódni az új részt, az viszont megnyugtat, hogy a csapatára bízza, mert õk legalább annyit tettek a sorozatért, mint õ maga.

It\'s not my fault you suck.

De persze csak akkor kell anyázni, ha rossz lesz a game! 😄

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

Szvsz a 3. résszel õ már lezártnak tekinti az MGS-t, a 4. rész igen csak hirtelen pattant ki a Konami fejébõl mert hiszen ilyen sikeres sorozatnak kell folytatás! Biztos lehet még ezt a történetet csûrni csavarni, a kérdés már csak az hogy hova! Bár Hideo Kojima már a 3. rész munkáiban sem akart részt venni, így ez a kijelentése még nem mérvadó, majd ha nem lesz benne az MGS4 elején lévõ stáblistába NA akkor lehet majd anyázni! 😊

Seth
Véghezvitte amit eltervezett...slussz.passz..vége.
(Nem akar olyan hibába esni mint GL 😊)

Sephi
Hideo Kojima

"Mondanál pár szót a következõ projectedrõl?
A MGS4-et meghagyom a társaimnak. Valami teljesen új projecten szeretnék dolgozni, egy új konzolon és gondolkozunk egy új Boktai-on is."

MEGHAGYA A TARSAINAK? KINEK HAGYOD TE SZERENCSETLEN! JEZUSOM EZ NEM IGAZ ES BESZARAS ES MEGSZENTSEGTELENITES!

Es pont olyan mintha a Star Wars-t GL valaki masra hagyna... te jho eg megorulok amikor ilyeneket olvasok 😞(((((((((

Sephi
Jah eleg gazos jelenet volt 😄

Afe
Áh meg van! A wc-ben probáltam oszt kiderült, hogy fel kell cipelni.

Afe
Hy! Hogy kell leszedni Raikovrol a ruhát?

roger
SaVaGe

Nem tudjatok, a soundtrack letoltheto valahonnan?
Sephi
Majd kinovod 😄DDD

jah érthetetlen vagyok értem én mit mondasz😄DDDDDDDD
Végigvitted lehnehezebben?😄DD
Nah léci mond meg hogy van e valami külünbség😊))
Sephi
En ma' alapbol legnehezebben jaccotam le szal nem tudhatom 😄DD

Nah tegnap délután énis végigvittem kurvajó volt az ending movie áhhhh............
Ha ujrakezdem nehezebben akkor fog valamit csavarodni a történet vagy uj dolgok derülnek majd ki?
Sephi
SPOILER -

En a jobbat valaszottam es kiderult hogy Ocelot golyoja csak kamu golyo es meg a vegen ki is bekulnek 😄

SaVaGe
Nem, a bónusz tárgyak mindkét esetben ugyanazok maradnak. A különbség az animációban van, eddig négy különbözõrõl tudok (mindet kipróbáltam), de ez csak apróság, a kimenetel mit sem változik.

CrucifX
Tudtommal annyiban különbözik, hogy a bal oldalit választva a Patriotot + Tuxedot kapod, míg a jobb oldalit választva egy számomra ismeretlen cuccot (na meg más lesz az animáció). Ezt ne vedd százasra: mindezt csak olvastam.

Sephi
Csucs a llogod!

En a jobb oldalit valasztottam. Miert mas lesz a vege ha a baloldalit?

Igen csak prologicII van, ami viszont nagyon szól! 16:9 sincs sajna és progressive scan sincs!

Én még sajnos nem tudtam játszani a gémmel, de szomorún olvastam a neten hogy az átvezetõk most nem dd5.1-ben vannak csak prologicII-ben, továbbá hogy 16:9-es mód sincs, nembeszélve a prog scan hiányáról.<#sir>

Megtudná ezeket valaki erõsíteni?
thanx!

CrucifX
Ofkórz - tudtommal a jobb oldalit választva sincs veszve minden, tkp a végsõ plusszfegyvert dönti el a dolog (bal oldali ugye a P. betûs skuló, jobb oldali legyen meglepetés).

fanatifo: a legvégén.

Mikor kellett Oncelottal párbajozni azon kivül ami az elején volt?
😄 és abban volt a golyó?

CrucifX
Én a bal oldalit.

SPOILER!

Ezt csupán benézted Sephi! 😊
Snake pont ahhoz az 1 szem szeméhez tartja amelyik lát, elég jól látszik ahogy túlfordítja a fejét, hogy a bal szemével lássa mit is ló ki! 😊
BTW a végén ti melyik pisztolyt választottátok amikor Ocelottal párbajoztatok?

Na én is befejeztem a gamet! Így nyugodt fejjel a Boss sem volt nehéz, igaz tegnap majdnem szétvertem a joy-t még szerencse, hogy nem tettem, mert akkor ma nem fejezhettem volna be életem egyik legjobb ha nem a legjobb gamejét! Ez a JÁTÉK hihetetlen volt, azt hiszem kezdem is elõröl, de most nem fogok megölni senkit! 😊

SPOILER!

Ti a végén megöltétek a Boss-t?
Milyen besorolást kaptatok?
Ez az Ocelot gyerek nem gyengén kijátszott mindenkit, igaz õ már csak ilyen! Így már érthetõ, hogy miért is van olyan jó viszonban az elönnek meg ilyen nagyon fejes emberekkel!
Most hogy tudom a Boss is benne volt ebben az egészben, már tökéletesen érthetõ:
Why'd you defect?
I didn't. I am loyal... to the "end". To my purpose!
Most hogy elültem ez a mondat azonnal eszembe jutott és teljesen más megvilágításban látom már az értelmét! 😊
BTW nektek volt az a Johnny-s rész ami a trailer-ben benne volt? Amikor Snake beszél vele a cellában? Mert az nekem teljesen kimaradt valami miatt, no mind1 legalább van miért végignyomnom még 1x! 😊

Sephi
Bazeg komolyan gondoltam ra hogy megolom de gondoltam ugysem lehet 😄DD

SaVaGe

SPOILER

A Virtuous Misson közben, miután Sokolov elmenekül, és Snake elintézi Ocelot-ot a bandájával együtt, a kiütött Ocelot-ot ha fejbe lövöd, Time Paradox keletkezik.
Ugyanez a helyzet áll fenn, ha lelövöd, miközben Volgin-nal harcolsz.

SaVaGe
Még nincs forgalomban az MGS3 OST, csak december közepén jelenik meg, ergo mp3-ba konvertált változat sincs belõle. Van pár elérhetõ szám, többek között a Snake Eater dal, de a teljes albumra januárig ne is számítson senki.

Sephi
Valahogy azt irja hogy Ocelot-ot meg lehet olni es akkor bekiabal Cambel hogy "Snake! You just changed the future!"

Hol lehet megolni!?

Meg az kellene még amikor Oncelottal harcolok az a kis westernes beütésûûû hatalmas feelingje van