1762
  • SaVaGe
    Ott van nem messze onnan, ahol kezdesz End halála után, csak keresgélni kell egy keveset.
  • Tyler Durden
    Hmm 1 érdekes dolgot tapasztaltam. Kinyírtam The End-t. Sikerült elvenni a camoját + a végén staminára győztem le, viszont a puskáját nem kaptam meg, ez ugye automatikusan hozzám kellene, hogy kerüljön? Elfogyott a staminája jött a movie, aminek a végén felrobbant és nem kaptam meg a puskát. Remélem nem a fejlövés tett be neki amivel legyőztem, igaz az is kábító stukker történt, szal most tényleg nem értem mivan..
  • bobo11
    proba cseresznye
  • CrucifX
    Van 4 ösvény - járd végig az összeset, előbb-utóbb kizárásos alapon csak megtalálod a helyeset.
  • bobo11
    bake én még igyse látom hogy merre tovább,a piros ajton kimegyek a dzsungelba és onnan messzevan?
  • Sephi
    Lol?
  • bobo11
    köszönöm
  • CrucifX
    Select Gomb, Save rádiófrekvencia - menteni akármikor lehet mint minden MGS epizódban.
  • bobo11
    sziasztok
    nem lehet sürübben menteni?mert elég ritkán lehet
    üdv
  • Sephi
  • CrucifX
    Mint a régebbi MG epizódokban a dögcédula elvétel, semmi extra.
  • Tyler Durden
    Simán annyi, hogy előkapom a stukker mikor mögötte vagyok és becélzom a búráját? Vagy ez vmi közelharci move, mint a faggatás vagy a torokmetszés?
  • CrucifX
    Mikor elaludt, lopózz a háta mögé, a fegyvert pedig szegezd a torkának/fejének, egyéb testrészeinek, cirka háromszor - utána tiéd az álca, mely napfénynél automatice regenerálja a staminád, aljnövényzetben pedig gyk. 100%-os védelmet nyújt.

bobo: menj vissza a háztól a dzsumbujba, ahonnét 3 út vezet - a keletit válaszd.
  • Tyler Durden
    Kérdés vki meg tudta szerezni The End ruciját?
  • Martin576
    Nyomd csak meg azt az R1-et a tisztelgés legutolsó fázisában...
  • bobo11
    szia
    neharagudj de nemtalálok semmit csak szikla fal van azon meg nemtudok felmenni,
    üdv
  • CrucifX
    Faháztól ha jól emlékszem keletre van egy ösvény - ha jó felé mész egy cutscenet fogsz látni, mellesleg ajánlom a térkép használatát.
  • bobo11
    sziasztok
    elakadtam tudnátok segiteni:most ott tartok hogy bejutottam a warehousban a piros ajton azon kimentem at az erdön egy tisztásra ott volt fa ház leszedtem mindenkit és most hova tovább,már viszamentem a warehousba és ott se semmi
    üdv
  • CrucifX
    Nem mondok semmit, csak megeresztek egy sokat mondó mosolyt/smileyt:

• Tyler Durden
    Várom már nagyon, remélem minden szir szarra ki fognak térni (:
  • CrucifX
    Valamint hatalamas végigjátszás is S. mester tollából...
  • UNREG
    Azt hiszem nem árulok el nagy titkot azzal, hogy a köv. Konzolban MGS3 teszt lesz személyesen Martin apótól.
  • Seth
    Rengeteg minden van még, amit érdemes kipróbálni.Itt keressétek a Secrets/Easter Eggs faq-ot.
  • Sephi
    :DD
  • UNREG
    Az ablakban a sírnál... :))
  • Sephi
    Akkor a haver felrebeszel... de nem is annyira felre.

Szal tenyleg ott van Ocelot csak nem a sirnal hanem az ablakban...
  • Seth
    Press R1 while the president puts out his hand in the final scene,
    look to the left and Ocelot is outside the window!
  • UNREG
    Ez a játék tényleg TELE van titkokkal....
    én még arra nem jöttem rá, mire valók a brekegő békafigurák.... igaz, még nem is vittem végig.
  • Sephi
    Megdobento SPOILER

Haver azt alitotta hogy a vegen amikor Snake elsirja magat Boss sirjanal akkor ha lenyomod az R1 tisztan kiveheto Ocelot ahogy neki van dolve egy fanak.

Ez igaz? (megneznem de kolcson van adva a jatek)
  • CrucifX
    Igen.
  • Tyler Durden
    Jaja ezt a robbanást vmelyik emberke mondja is..
    Még 1 kérdés a healing frekvenciákat random adják be az emberek ha faggatom?
  • CrucifX
    Nem, nem más - a staminával történő machinálásának a végeredményben van szerepe, puszta statisztika (mint azt lentebb már említettem). A robbanásra van magyarázat: a II. világháború alatt az egység minden tagjába önmegsemmisítő berendezést szereltek.
  • Tyler Durden
    Hja meg milyen csengőhangot szedtél le MGS? A Snake Eater zenét vagy melyiket? Az az 1 szám jöhetne csengőhangban is meg mp3-ban is
  • Tyler Durden
    Más a movie is, ha staminára nyomod le őket nein?
  • Sephi
    Nagyon nagyon sok turelem kell hozza de eleg szorakoztato latni ahogy kilehelik a lelkuket :D
  • Al Age
    lényegében 2 nagy csata van vele, az utolsónak van 2 nagy része és azelőtt is van egy rész, amikor már azt hinné az ember, hogy most már vége:D - így jött ki a 4:)
  • Al Age
    hát akkor el kéne kezdeni mégegyszer a gémet asszem:)))
  • Tyler Durden
    Hmm az mondjuk meredek, kiv leszek rá (: Bár most ha normálon végig nyomom, akkor kövre asszem hardon fogom nyomni, vagy ha az túl nehéz akkor normálon újra és kábítva a bossokat..
  • Tyler Durden
    Szerintem nem, ezt mondják is, hogy csak akkor robbannak mielőtt meghalnának, gondolom teljesen más moviek vannak, akkor ha staminára nyomod le őket..
  • Al Age
    sztem Volgin
    talán 4szer kell kinyírni?:D:D:D