1762
-
#1081 Ott van nem messze onnan, ahol kezdesz End halála után, csak keresgélni kell egy keveset. -
#1080 Hmm 1 érdekes dolgot tapasztaltam. Kinyírtam The End-t. Sikerült elvenni a camoját + a végén staminára győztem le, viszont a puskáját nem kaptam meg, ez ugye automatikusan hozzám kellene, hogy kerüljön? Elfogyott a staminája jött a movie, aminek a végén felrobbant és nem kaptam meg a puskát. Remélem nem a fejlövés tett be neki amivel legyőztem, igaz az is kábító stukker történt, szal most tényleg nem értem mivan.. -
bobo11 #1079 proba cseresznye -
#1078 Van 4 ösvény - járd végig az összeset, előbb-utóbb kizárásos alapon csak megtalálod a helyeset. -
bobo11 #1077 bake én még igyse látom hogy merre tovább,a piros ajton kimegyek a dzsungelba és onnan messzevan? -
#1076 Lol? -
bobo11 #1075 köszönöm -
#1074 Select Gomb, Save rádiófrekvencia - menteni akármikor lehet mint minden MGS epizódban. -
bobo11 #1073 sziasztok
nem lehet sürübben menteni?mert elég ritkán lehet
üdv -
#1072 -
#1071 Mint a régebbi MG epizódokban a dögcédula elvétel, semmi extra. -
#1070 Simán annyi, hogy előkapom a stukker mikor mögötte vagyok és becélzom a búráját? Vagy ez vmi közelharci move, mint a faggatás vagy a torokmetszés? -
#1069 Mikor elaludt, lopózz a háta mögé, a fegyvert pedig szegezd a torkának/fejének, egyéb testrészeinek, cirka háromszor - utána tiéd az álca, mely napfénynél automatice regenerálja a staminád, aljnövényzetben pedig gyk. 100%-os védelmet nyújt.
bobo: menj vissza a háztól a dzsumbujba, ahonnét 3 út vezet - a keletit válaszd. -
#1068 Kérdés vki meg tudta szerezni The End ruciját? -
#1067 Nyomd csak meg azt az R1-et a tisztelgés legutolsó fázisában... -
bobo11 #1066 szia
neharagudj de nemtalálok semmit csak szikla fal van azon meg nemtudok felmenni,
üdv -
#1065 Faháztól ha jól emlékszem keletre van egy ösvény - ha jó felé mész egy cutscenet fogsz látni, mellesleg ajánlom a térkép használatát. -
bobo11 #1064 sziasztok
elakadtam tudnátok segiteni:most ott tartok hogy bejutottam a warehousban a piros ajton azon kimentem at az erdön egy tisztásra ott volt fa ház leszedtem mindenkit és most hova tovább,már viszamentem a warehousba és ott se semmi
üdv -
#1063 Nem mondok semmit, csak megeresztek egy sokat mondó mosolyt/smileyt:
-
#1062 Várom már nagyon, remélem minden szir szarra ki fognak térni (: -
#1061 Valamint hatalamas végigjátszás is S. mester tollából... -
#1060 Azt hiszem nem árulok el nagy titkot azzal, hogy a köv. Konzolban MGS3 teszt lesz személyesen Martin apótól. -
#1059 Rengeteg minden van még, amit érdemes kipróbálni.Itt keressétek a Secrets/Easter Eggs faq-ot. -
#1058 :DD -
#1057 Az ablakban a sírnál... :)) -
#1056 Akkor a haver felrebeszel... de nem is annyira felre.
Szal tenyleg ott van Ocelot csak nem a sirnal hanem az ablakban... -
#1055 Press R1 while the president puts out his hand in the final scene,
look to the left and Ocelot is outside the window!
-
#1054 Ez a játék tényleg TELE van titkokkal....
én még arra nem jöttem rá, mire valók a brekegő békafigurák.... igaz, még nem is vittem végig. -
#1053 Megdobento SPOILER
Haver azt alitotta hogy a vegen amikor Snake elsirja magat Boss sirjanal akkor ha lenyomod az R1 tisztan kiveheto Ocelot ahogy neki van dolve egy fanak.
Ez igaz? (megneznem de kolcson van adva a jatek) -
#1052 Igen. -
#1051 Jaja ezt a robbanást vmelyik emberke mondja is..
Még 1 kérdés a healing frekvenciákat random adják be az emberek ha faggatom? -
#1050 Nem, nem más - a staminával történő machinálásának a végeredményben van szerepe, puszta statisztika (mint azt lentebb már említettem). A robbanásra van magyarázat: a II. világháború alatt az egység minden tagjába önmegsemmisítő berendezést szereltek. -
#1049 Hja meg milyen csengőhangot szedtél le MGS? A Snake Eater zenét vagy melyiket? Az az 1 szám jöhetne csengőhangban is meg mp3-ban is -
#1048 Más a movie is, ha staminára nyomod le őket nein? -
#1047 Nagyon nagyon sok turelem kell hozza de eleg szorakoztato latni ahogy kilehelik a lelkuket :D -
#1046 lényegében 2 nagy csata van vele, az utolsónak van 2 nagy része és azelőtt is van egy rész, amikor már azt hinné az ember, hogy most már vége:D - így jött ki a 4:) -
#1045 hát akkor el kéne kezdeni mégegyszer a gémet asszem:))) -
#1044 Hmm az mondjuk meredek, kiv leszek rá (: Bár most ha normálon végig nyomom, akkor kövre asszem hardon fogom nyomni, vagy ha az túl nehéz akkor normálon újra és kábítva a bossokat.. -
#1043 Szerintem nem, ezt mondják is, hogy csak akkor robbannak mielőtt meghalnának, gondolom teljesen más moviek vannak, akkor ha staminára nyomod le őket.. -
#1042 sztem Volgin
talán 4szer kell kinyírni?:D:D:D