1762
-
Zsoldos #1000 Soundtrack letoltheto mar vhonnan ? Ugy volt decemberben jon. -
#999 -
Angyisz #998 kösz srácok, egyébként nem szenvedek nem én hanem a sógorom viszi a gammát -
#997 Hagyad mar ne sznvedjen... eleg nehez rajonni amugy is es amig ott vegig setalsz ... -
#996 áááááá, lelőtted a poént -
#995 Vagy vegyel granatokat es old meg magad.
Aztan amikor bejon hogy meghaltal... L2... es REVIVE :D -
#994 érj el a folyó végére, ahol megáll Sorrow egy hulla fölött és halj meg
többet nem árulok el:) -
Angyisz #993 Hali!
Help Me.... Mi a rákot kell csinálni amikor ballagok egy folyóban egy csomó szellem kíséretében, aztán állandóan kimúlok ??? -
Devla #992 Nekem eddig legjobban a Scrapped Princessben lévő változat tetszett. -
#991 Jaja, ilyen púp volt a hátán és az volt a kaptár (: -
#990 tényleg a ninja scrollba is volt egy ilyen méhes boss... -
#989 Szintén zenész (; -
#988 én a bossokat nem kábítottam (tehát nem a staminájukra mentem), hanem legyaktam őket... -
#987 Az a vicc én eddig nem jáccottam egyik mgs gaméval sem, de asszem pótolnom kell, ez nagyon ütős..
A sztori felépítése az enemyket tekintve hajaz a ninja scrollra, ott is jópár főmonsztert kellett kigyaknia a hero-nak (:
Amúgy 1 kérdés, gondolom ha el akarod kapni a fő bossokat, akkor staminára kell agyonverni, ez pl, Fear-nél, hogy lehetséges, aki felzabálja magát állandóan.. -
#986 én minél tovább elértem a játékban, annál nehezebben keltem fel előle:) -
#985 Nahh ennek igazán örülök, nem akarom, hogy hamar végetérjen, ultra a sztori meg az egész game (: Most értem haza melóból, szerintem nekiülök és folytatom, függő lettem -
#984 az még bőven nem a fele, de a kobrák után már jobban pörögnek az események sztem -
#983 Ehh Pain-t még csak csak elkábítottam volna, de a Fear igy is megizzasztott, kb 5-6. alkalommal tudtam csak leverni, hozzáteszem, csak normalban nyomom..
Tényleg a Fear utána csata az kb a játék fele? -
#982 mondjuk az első Volgin elleni csatában nem lesz könnyű azt az ökröt elkábítani időn belül:D -
#981 :) Minden MGS-ben így lehetett a legjobb eredményt elérni, nameg persze 0-kill-lel, ami valljuk be, az MGS3 esetében gyakorilatilag Mission Impossible. (persze van ellenpélda, de ahhoz ISZONYÚ addiktnak kell lenni) -
#980 Thx, akkor asszem az első végigvitel után újra kell kezdenem, sajna csak most tudtam meg, hogy nem muszáj kinyírni őket.. -
#979 A végső értékelésnél számít, valamint az extra cuccok (úgymint a bossok camója) felvételéhez kell. -
#978 Nah végre igy az ünnepek alatt nekem is jutott időm egy kis játékra, és elkezdtem tolni a gamét. 1 szó mint 100 nagyon tetszik a game, a sztoritól meg seggre ültem nem gyengén..
1 kérdésem lenne, én az eddigi 2 bosst /The Pain, The Fear/ akivel fightoltam megöltem, mi van akkor, ha vki elkábítja őket? -
DePreSsZYo #977 ok megvan köszi -
DePreSsZYo #976 A függő híd felé? -
#975 Ez aztan nagyon sac/kb leiras volt :D
Menyel elore a laborator fele. Felfele. -
DePreSsZYo #974 na hali elakadtam tunátok segíteni?
Ott akadtam el h ledobtak megint a repcsival az erdőben végig jártam a mocsárnál meg ahol volt az orosz manus is és nem tom merre kell menni pls help :s -
#973 Nálam KZ....ezt hozta a jézuska -
#972 hja, fonetikusan úgyis csak KKK -
Devla #971 Ah, mindig sikerül összekeverni a rövidítéseket :D Pedig még tudom is, hogy mit jelent. -
#970 Van benne eleg dolog.
De mondom pl amikor egy katonat el akarsz tavolnitani akkor ha egyedul van valamerre rohanyal neki es azzonal CQC techinkazzad mert ha megis elkiabaja magat felbeszakad a riado es meguszod :D -
Devla #969 Az nekem annyira nem jött be... ha rpg akkor Baldur's Gate és majd WoW -
#968 CQC -
Devla #967 Azért jóópár dolog van ami tetszik benne, szóval erőt veszek majd magamon :) Pld ott a CCQ, na meg az az idézet a The End-ről, hogy a hátralévő óráit a harcra tartogatja, ezért gyakorlatilag halott a köztes időkben - felállt tőle a hátamon a szőr :D -
#966 Hail :D
Nalam most nagy meno a KOTOR 2 :D -
Devla #965 Egy kis GT4 Pro, barátokkal alkalmanként Starcraft és animét nézek, meg készülök a vizsgáimra. -
#964 Pain drazs
Fear lopakodos lathatattlan
End sniperes bujocskas
Fury egetos rexlfexes
stb stb -
#963 a Pain a darazsas -
Devla #962 Hmm... ha a Fearnek vannak a darazsai akkor az után vagyok. -
#961 Mit jaccol azonkivul ?:D