Metal Gear Solid 3: Snake Eater
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
It\'s not my fault you suck.
Más: a Sneak Eater fõcimdal kellene honnan lehet lehuzni de nem a japánnyelvût hanem az angolt!
Szed elo a SVD puskadat es a AK47-est. Amikor neked rohan orulten forgasad az analogot es nyomd a O gombot. Azutan ketszer usd es rug meg. Erre o leesik a foldre ekkor lojjel ra parat. Azutan azonnal rohany el egy kindotott fa melle es hasajal. Vedd fel a legjobb Camo cuccod. Kapcsold be a senzort. Ha latod hogy toled messe jar akkor terdejel fel es vedd elo a SVD-et. Lod fejbe es azutan rogton tedd el a fegyvert es rohany ell ugy hogy kezdjen el lonni rad majd amikor eleg messze van megint ugorj a foldre (rohanas kozben nyomd es tards nyomva az X-et). Amikor nem lo mar es elbujik akkor megint terdelj fel es keresd meg majd loj es megint rohanyal el.
Ezt ismeteld meg addig amig birod. Ha elkap akkor a fenteb leirtak szerint cselekedjel. Csak szolok hogy kb 10 masodpercem maradt nekem amikor megoltem 😄DD
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Osztom a véleményes Sephi a legjobb játék amivel valaha játszottam hihetetlen fantasztikus!
A Fõcimdal meg......... áhhhhh kiráz a hideg annyira jó
Osztom a véleményes Sephi a legjobb játék amivel valaha játszottam hihetetlen fantasztikus!
A Fõcimdal meg......... áhhhhh kiráz a hideg annyira jó
http://www.mycoolcareer.com/bio/bio_hayterd.html
Ha lesz is kov MGS akkor mivel a MGS2 vegen Snake meg akarja keresni Olga fiat ezert ugy gondolom Olga fia lesz a kovwetkezo Ocelot ...
Tehat.
-Boss gyereket eloptak tole. Olga gyereket is eloptak.
-Ocelot kb 20 evesnek nez ki. Boss fia D-Day 1944-ben szuletett es most 1964-et irunk. Szerintem boss fia Ocelot mert mint kiderul ot nem is Orosz. Normandy-ban szuletet... D-Day...
-MGS2-ben A Patriotak "messanger" -kent nevezik Ocelot-ot. Boss aszonta hogy ok vettek el a fiat. Lehet eppen ok kepeztek ki abba a kulonleges iskolaban.
A Metal Gear Solid minden egyes ressze olyan elevezetet es emlekeket hagy no meg fiilinget hogy az leirhatattlan. Hogy egy ennyire tokeletes jatekot valaki meglakoson azert ahoz kell egy kis tehetseg. Be vallom oszinten en nem tudok egy olyan jatekot megnevezni amiota van a vilag (ugyertem a jatekvilag) aminek ennyire mely storyja legyen. Ez mar neha nem is jatek hanem film. Egyszeruen hihetettlen hogy mit tudtak kihozni ebbol a harmadik reszbol. Es ha belegondolok hogy Hideo Kojima nem is akarta a harmadik reszt megrendezni kiraz a hideg. Ez az ember egy zseni. Egyerszuen a jatek kozben neha olyan fiiling er engem mintha a vilag egyik legjobb akcio filmjet neznem. Szerintem ha ez nem jatek lett volna hanem rendes film istentelen nagy sikere lett volna. De jo hogy jatek mert bele tudgyuk magunkat elni rendesen. Nekem a MGS trilogia tobbet jelent matol mint jatek. Ez egy olyan dolog hogy szerintem orokke emlekezni fogok ezekre az arcokra es ha minden jol megy akkor remelhetem hogy talan a jovoben lesz egy ujjab ressze ennek a mesenek. Bar el nem tudom kepzelni hogy mi lenne a jobb... az hogy a MGS3 utani idoszakot irja e le vagy a MGS2 utan tortenteket. Az bisztos hogy ezt a storyt meg lehet huzni mert egyszeuen szerintem nem lehet megunni.
Attol eltekintve hogy persze nem kell elsietni a dolgot azert en nagyon remelem hogy a kovetkeo Metal Gear jatekot is Hideo fogja rendezni.
Ami engem legfobbkeppen bant az az hogy nagyon sok ember nem is ismeri ezt a jatekot es egyszeruen nem tudgya mirol marad le. Ez egy olyan jatek amit jaccani kell legalabb egyszer az eletben mert ez egy KITUNO jatek.
Az egyetlen baj meg vele az hogy meg mindig van egy ket dolog amit nem ertek de remelem SAVAGE majd felvilagosit. 😄
Kb ennyit irtok tobbet nem. Nalam ez a jatek felulmulja a FFVII -et amirol aszt hittem hogy soha jobb jatek nem lesz.
1972 - The project "Les Enfans Terribles" begins.
Thus the childs of Big Boss are born.
Ennel a jelenetnel aszitem elsikitom magam.
Most megy a cast. Majd azutan leirom mi a velemenyem errol a jatekrol.
Nemvolt tiszta teljesen most akkor Sorrow kicsoda?
MEGYEK MEGORULNI!!!!!!!
viszont a GTA:SA-ban én állok jobban😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
GIGASPOILER
Nem teljesen, de jó néhány dologra csak azután derül fény, hogy megölted.
Varj. En meg mindig nem oltem meg The Boss-t. Ezutan kiderul?
Konnyeb volt szamomra mint The Fury-t.
Savage? Akkor most a Fiolozofusok a Patriotak?!!?!?
Év játéka Hideo Kojimanak meg játékoscar díjat!!😊))
SPOILER
Vedd fel a Raikov ruhát és maszkot, miközben harcolsz ellene. A shotgun, m16, ak47 igen hatásos egyébként.
Koszi a megertest.
Spoiler!
Most vagyok ott hogy betörtem a hangárba és lekell rakni 4 helyre bombát!!!
Áhh Sorrowos rész hihetetlen volt és utána a kis intermezzo a barlangban........😄DD
Az enyemen sem volt de amikor lottem jol elvoltam bujva es igy nem vettek eszre szal nem lett ALARM.
Osszesen harom ort alttatam el , Reikov-ot es ket tudost. Nem olyan nehez az 😄
Basszus én tegnap ropogtattam a joyt megõrülök Gradban hogyan kell a bázison azt a csávót becserkészni akinek majd a ruháját kell felvenni mert mindig észrevesznek és enyhén ideges vagyok tõle! grrrrrrrr
én a krokókig mentem most...hangulat a toppon...
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
De a The Boss valami firtelem mennire nehez. Es idegesito is mert mindig kicselezi a tamadasaimat es szejeszedi a fegyvereket.
Jo de a tobbi fegyver tul lassan hat ra es eltelik az idom 😞
SPOILER
Tûz ellen tûz, avagy itt használd ellene a saját sí-kjú-sí technikáit. Ha sikerül kicsavarnod a karját, köbö tíz másodpercig mozdulatlan marad, itt már szíved joga, melyik fegyverrel eresztesz bele (RPG nagyon hatásos). Egyébként nem olyan nehéz harc, csak ismerni kell Boss támadási szekvenciáját.