1762
-
#1121 de az is lehet, hogy csak a felfűtött játék élményét akarja megosztani velünk, amit megtok érteni :)
én végigtoltam , szép volt jó volt, majd ha jön a végigjátszás újrakezdem a töménytelen(kihagyott) titok miatt.
remélem sok van :) -
#1120 Elakad egy resznel es nem hogy kicsit kinlodna hanem azzonal jon ide irni. Brr...
-
#1119 Nem is igazán értem...
Itt a világ egyik legjobb játéka. Reggel 8: hello a hangárból hova lehet menni? 10: oké kimentem a palit hogy lehet megölni? 12: oké megöltem, a nőt hogy kell megetetni? délután 2: oké megetettem, a robotot hogy kell kilőni?
Vazzeg, mi értelme van ÍGY játszani???? -
#1118 igen már én is ájánlani akartam, hogy ha ilyen nehézkes számára a game, akkor inkább tegye félre pár napig, oszt majd az 576konzolból végig nyomja. gondolom ott kilesz vesézve ától-cettig :) -
#1117 Én meg be sem merek jönni ide, mer' tele van spoiler-rel. -
#1116 Nem lenne jobb, ha nem kérdezgetnél, hanem gondolkodnál? Megölöd így a saját játékélményed! -
bobo11 #1115 már megvan most az erdöben vagyok eva-val miután felburultunk,meggyogyitottam ,,,enni hogy lehet adni neki?
köszi
üdv -
bobo11 #1114 sziasztok
ezt az áramos palit hogy tudnám legyözni a hangárban lenn ahol felkell robbantani a tankot
köszönöm
üdv -
bobo11 #1113 oké kinn vagyok már,most a bázisrol menekülök valami hidhoz asszem de merre gözöm sincs:?
üdv -
#1112 valószinleg nem, mert én normalon nyomtam és ezek közül 1ik se jó.
rémálom?? na ,ebből is kimaradtam :( -
#1111 Hya... eleg erdekes volt :DDD Kb az utobbi idoben megjelent Ps2 "akcio" jatekonak a szinvonalat erte el :D -
karfiol #1110 Snake rémálmát átéltétek a börtönben? -
karfiol #1109 Ezek normalon a frekvenciák? -
karfiol #1108 Úgy is ki lehet jutni,ha rókázól egy nagyot a cellában:-)
Akkor is bejön az őr. -
#1107 Nehézségi szintenként változnak a frekvenciák. -
#1106 yo bocsesz -
#1105 crucifx(#876) adta a healing radiokat, de 1ik se müxik!
elépzelhető, hogy a gép generálja, vagy van akinek uaez?:
140.01 - Salty Catfish / 66 Boys
140.52 - Rock Me Baby / 66 Boys
141.24 - Sea Breeze / Sergei Mantis
142.94 - Pillow Talk / Starry.K
144.06 - Jumpin' Johnny / Chunk Raspberry
147.08 - Surfing Guitar / 66 Boys
147.59 - Sailor / Starry.K
149.53 - Don't Be Afraid / Rika Muranaka
-
#1104 "beírhatnád neki."
Szerinted mi az ott alul? :)) -
#1103 ja csak feltételezem ő már ezen túl van, és nem tudja a frekvencit,
de ha te emlékszel rá beírhatnád neki. -
Jinchuu #1102 Jaja én is ezt a megoldást használtam! Csak már elfelejtettem a frekvenciát! :D -
#1101 A legegyszerübb megoldást senki nem mondja?
--S P O I L E R--
Ha kínzás közben nyomsz egy R1-et, akkor látod, amint felmutatnak egy táblát egy frekvenciával.
144.75 -
#1100 mikor jött az őr bevettem a f.death-t, az meg beszaladt.. megnyomtam az L2-t majd a revivalnál a kört oszt felkelt Snake..
nekem így volt, ha jól emlékszem -
bobo11 #1099 és utána? -
#1098 én előtte levadásztam a pakkányt a villával,
nem tom számít-e vmit -
bobo11 #1097 bake,nekem a revival no use igy állandoan kampec? -
#1096 én spec bevettem a FakeDeathPill-t, aztán mikor bejött az ör a Revival-t. csit-csat
de többféále megoldás is van -
bobo11 #1095 sajnos ott nemtudok,elkaptak ,jol megvert az áramos ficko és bevágtak egy cellába na itt vagyok
üdv -
#1094 Megvan, Cheap-nél lehet kapni.. -
#1093 Hmm sanszos, hogy akkor emiatt veszek 1 game cube-t. Maga a játék milyen áron kapható, ha még kapható? -
#1092 Ágy alatt ki tudsz mászni, ha ott vagy ahol gondolom.. -
bobo11 #1091 sziasztok
a cellabol hogyan tudok kiszabadulni
köszönöm
üdv -
#1090 Nagyon sokat ront maga a teny hogy a MGS elso reszenek mai szemmel nezve (es ugye a harmas jaccasa utan) borzalmas a grafikaja. Ezert melegen ajanlom hogy kerjel kolcson valakitol surgosen egy GameCube-ot es szerezd meg a Metal Gear Solid Twin Snakes c. jatekot ami az elso resz atdolgozott grafikaval (a MGS2-esnek a grafikajaval ami picit gyengeb mint a harome) -
#1089 Pont a sztori miatt akarom beszerezni őket (: Mondjuk csak a 2. rész van ps2-n, az első rész csak ps1-en érhető el igaz? Fogalmam sincs honnan fogom beszerezni + emu kell, mert nincs psx1-em.. -
#1088 nekem egy barátom mondta azt, hogy a Konami nyugodtan kiadhatná az első részt (változtatások nélkül) a 3 grafikájával.
és sztem baromira igaza van.
csomóan megvennék és akkor meglenne a trilógia ps2-re:) -
#1087 Mert peldaul mi eddig tudunk hogy nez ki Ocelot es mindenkinek aki mar jaccota az elozo reszeket megdobbant a szive amikor meglatta otet fiatalon :D -
#1086 Idefigyeje! Surgosen (nem erdekelsz) szerezd be az elso reszt aztan a masodikat! KOTELEZO!
Nem tudom lehet erdekesebb ugy hogy MGS 3 1 2 bar szerintem sokkalta jobb ugy jaccani hogy tudod mi fog "AZUTAN" tortenni :D -
#1085 Felcsigáztál (: Eddig is úgy érzem, hogy ez a game mérföldkő a játékok történetében. Sajnos én egyik előző résszel sem jáccottam, de ezt hamarosan pótolni fogom (:
Amúgy a sztori eddig is a tv elé szögezett, félek, hogy mi lesz ezután..
Megfogadom a tanácsod és menteni fogok, de ne lődd le a sztorit, tűkön ülve várom, hogy mi következik (:
PS: The Endnek a rucija vmi übertáp, asszem ebben fogom tolni 1 jó darabig, már csak a puskájára vagyok kíváncsi, lehet átmegyek sniperbe -
#1084 Jaj te draga :D Nem tudod mi var meg rad :D
Eskuszom az elso Volgin harc utani egy ora non-stop akcio. Es egy jotanacs. Amikor elmenekulsz EVA-val motoron ott mentsd el es csak akkor folytasd ha bisztos vagy benne hogy senki nem zavar ugy masfel orat mert kabulat hogy ott mi lesz :D
Csak szolok hogy jatekban ilyen meg nem volt mint ami autan kocetkezik. -
#1083 Thx, közben pár perc császkálással megtaláltam (: Ez volt az eddigi legjobb boss, legalábbis szerintem.. -
#1082 Ehh megvan, hát nem defaultból adta oda az öreg (: