Metal Gear Solid 3: Snake Eater

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Al Age
aztán tovább ne folytassuk mert télleg nem játsza végig, ha lelõjük az összes pojént😄😄

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Én sajnálom a legjobban... az elõzõ részeket jópárszor végigvittem. Valszeg majd nekiugrok megint, de most nincs túlzottan elõl a listámon.

Sephi
igen a Pain utan Fear majd End es Fury 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Al Age
sztem Pain után Fear jön...

akkor nem is kell hozza vegigjatszas,mert nem egy kinai labirintusos gyilkolos orult tudosos klonozos?vagy?...

Sephi
Ugy a The Fury utan kezd el igazan izgalmas lenni a jatek.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Nem ANNYIRA az elején vagyok már
Megöltem a Pain-t, és most -elvileg- The End-et fogják rámuszítani.

Sephi
Olyan jatek ez amit nem lehet... nem lehet elfelejteni soha 😄

hm...en most kezdtem el letolteni...biztos fincsi game lesz...
ugy mint az elozo 2...

Sephi
RULEZ!

Sephi
Most ertem mire mondjak azt hogy izlesek es pofonok...

Nekem a MGS3 egy orok emlek marad mert egy tokeletes jatek. Soha a budos eletben nem fogom elfelejteni mert a LEGESLEGJOBB-ban megirt jatek ami valaha letezet ezena foldon.

En azt mondom neked kollega hogy ne add fel hanem kezd el es szenvedjel az elejen mert meglatod nem banod meg.

Plane ha teccet az elozo resz vaze.

Al Age
mondjuk a legfrenetikusabb hangulata a végén van
a vége meg videjókkal együtt kb másfél óra?<#nyes><#nyes><#worship><#worship>

Aha, így értem. Igazából a dzsungeleket se szeretem, pont emiatt nem szerettem sose a vietnámi háborús játékokat, a kémfilmekkel együtt egyszerûen csak sok.

Sephi
Nem fogom mirol irsz. Ugyerted a MGS3-nak nem jott be a hangulata?

Sajnos nekem nem jött be a hangulata, azóta se vittem végig :/ Pedig vártam nagyon, MGS2 és MGSTTS a kedvenc játékaim közé tartozik. Igazából titkon erre számítottam, mert mindig rühelltem ezeket a kémfilmeket, amiket egy az egyben leutánoz a játék. Már az intro alatt is majdnem elaludtam, kevés dolog tudna rávenni, hogy mégyegszer végignézzem/meghallgassam.

Sephi
En azert elkepzelem par ev mulva hogy megfilmesitik. Mondjuk ha a mester rendezi akkor meg van ra esely 😄

Al Age
ja ebben is van igazság
nagyszerû alkotás ez a játék az tuti<#worship>

CrucifX
Az MGS maga egy film - maximum csak próbálkozni lehet reális színészekkel, tökéletesen átültetni: lehetetlen.

Sephi
En is aszontam 😄

Al Age
sziasztok!
végigjátszottam én is elõször a gémet, sztem nagy isten lett
a sztori, a grafika, az irányítás és a többi...
egyedül Para-Medic filmelemzéseit nyomtam el néha😊
de abban is voltak hasznos infók elrejtve😊

hihetetlen jó filmet lehetne csinálni a játék alapján...

jézusom hulye luuuser ...
😄

Afe
de, ott fent az a szép zõd gyep METAL GEAR SOLID 3 felirattal 😊
csak kattincs rá és már ott is vagy.

nincs valami kis magyar site ami leirja a tortenetet meg egy par hasznos inf-t?

CrucifX
14 óra 1 perc 53 másodperc elsõ nekifutásra.
Másodszorra 8 óra 4 perc és 32 másodperc.

Sephi
18- aszem...

vidike
köszi
végig vittem cool game csak kicsit rövid szerintem
télleg ti hány óra alatt toltátok végig elsõre?
nekem 14 óra volt

aszt a baziklafásat vidike voltam

CrucifX
V ott a review pill, esetleg hányj egy nagyot - jópár lehetõség van a kijutásra.

Sephi
The Sorrow mutatja meg neked a frekvenciat amiutan elkaptak a negy bombas jelenetnel a hangarba csak R1-el Volgin fele kell nezni 😄

vidike
jah
ok

SaVaGe
144.75 - rádiófrekvencia.

It\'s not my fault you suck.

vidike
144,75?

SaVaGe
144,75...

It\'s not my fault you suck.

vidike
sziasztok
elakadtam a cellából nembírok kijönni már vagy 20 perce szenvedek kaptam az õrtõl valami altató cigit de ennyit nemtudom mit csináljak please valaki segítsen

Sephi
Pruuhh

mohus
😊))

Hideo Kijekov

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

UNREG
"ha rajtam mulna akkor befigyelnék egy 100 emeletes felhõkarcolóban lévõ terrorista támadást, és a folyosók, vagy liftaknákban való terrorista megközelíítést megjáccanám.)))"

Még szerencse, hogy nem rajtad múlik, ez nem a Die Hard vazze!

Hát öregem bazzeg nemvagy semmi nekemis megvan a warez verzio ami fullos és semmi nem hiányzik belõle de ha kiis maradna belõle valami én végig sem vinném mert ennek a játéknak a sava borsa az átvezetõ párbeszédek videok amik nélkül nemlehetne megérteni az egészet!De mivel ez MGS megrendelem énis mert ez a játék nem egy a sok közül hanem A JÁTÉK!!!Nah mindegy én aztmondom pihizzé😊))
Sephi
Aszem egy eve nem voltam igyu felhaborodva. Anyamat szidjak akor sem leszek ilyen ideges.

Sephi
<<(kibirom hogy ne irjak , kibirom hogy ne irjak , kibirom hogy ne irjak)>>

Seth
azért egy "TE JO EG" befigyelt ...ez mindent elárul a véleményedrõl 😄

PSN ID.: Beegabor

Sephi
En azert nem irtam a #916-ra semmit mert a szerecsetlent ugy elkuldtem volna valahova hogy onnan meg a joueg sem hozzata volna vissza...

Es megigertem magamnak hogy tobbet nem leszek ideges a forum miatt de most sikerult.

Seth
"És persze engem nagyon nem izgat hogy ez milyen verzió, hogy kevesebb benne a videobejátszás meg stb stb"

Ha akármi hiányozna belõle én tökön lõném magam...

PSN ID.: Beegabor

Sephi
Te jo eg. TE JO EG!!!!

<#falbav>

CrucifX
MGS4-rõl SEMMI, de SEMMI infomárció sincs, azt leszámítva, hogy tervbe van véve (s nagy eséllyel készül).

Nah egy kicsit kifejtem a gondolatmenetemet, ha lehet 😊))
Szóval eléggé megdföbbentõ, hogy az emberi tülkönülés hogy csal ki egyesekbõl 60 $-t plussz postaköltséget, amikor mondjuk remélem nem számít reklámnak, a pecsában dvd-n az mgs3 as cd borítóval meg mindennel együótt alku nélkül is 1500 Huf 😊)
És persze engem nagyon nem izgat hogy ez milyen verzió, hogy kevesebb benne a videobejátszás meg stb stb, a játékmenet a lényeg és maga az élmény, az meg nekem megér 1500-at😊
A másik hogy most tartok a vízes jelenetnél amikor halak meg aligátorok uszkálnak a vízben és ilyen elektromos kerítést kell meglõni a tulparton, nemtudom sztem ez a játék 20%-a szóval felénél se vagyok, viszont itt ennél a résznél mikor elered az esõ, és átcsapom elsõ személyû nézetbe és közbe áttekintem a tájat akkor enyhén ha nem is beszaggat de másabb a kinézete a játéknak, amit nem neveznék hibának csak nemtudom,.... mi errõl a véleményetek?.)))
Végezetül leköteleznétek hogyha tudnátok valamit arról, persze ha tudtok, hogy az mgs4 hol fog játstzódni, mert címet már hallottam hogy milesz, de elsem tudom képzelni hol játszódhat.... de ha rajtam mulna akkor befigyelnék egy 100 emeletes felhõkarcolóban lévõ terrorista támadást, és a folyosók, vagy liftaknákban való terrorista megközelíítést megjáccanám.)))
Amugy jó a fórum, meg királyok vagytok..
Sziasztok
sziasztok
mohus
mielõtt mindenki elélvezne...
szóval maxi életerõ vagy kifogyhatatlan rpg nincs?😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Sephi
Absolute'!

CrucifX
Ez a tipikus "MGS kipörgetése utáni döbbenet" szindróma - gyógyíthatatlan.

Sephi
Meg azt is igen nekem aszem volt is. Habar nalam inkabb az volt hogy neztem a Tv-et es nem jott hogy elhigyem hogy ilyen lehet jatekba es aztan kaptam eszbe es leraktam a joy majd felszedtem a pofamat a foldrol.