1762
-
#1162 Nem nehéz... The End után ő a második, akit staminára érdemes leverni a ruhájuk miatt, a többieket nem. -
#1161 Én most fogok először fightolni Volginnal, kiváncsi leszek, hogy ilyen kevés idő alatt, letudom e nyomni a stamináját.. -
#1160 Érdekes ez a kép, látszik, hogy már a motoros üldözésnél sikerült Snake-nek levennie a Shagohod életerejéből.
Hát nem tudom, már harmadszor játszom, de eddig egyszer sem sikerült még egy millimétert sem... természetesen rakétavetővel.
-
bobo11 #1159 én láttam már a 9-ik verziot is ott mind a 3-man becsapodnak kézenfogva repcsistöl a hegybe,oszt az elnök magára aggatja a kitüntetést és oroszrulettezik a vaktöltényes pisztolyal -
#1158 nálam az volt, hogy Ocelot és Snake kilökte Eva-t aki esés közben nekicsapódott a gépnek és meghalt, ezek után Ocelot és Snake kézen fogva bent maradtak a gépben és nekirepültek a hegynek -
Geroka16 #1157 Én nem láttam a 8.at de sztem senki nem ugrik ki és elmennek Skandináv Lottót játszani. -
fanatifo #1156 0 Amit én láttam a 7ik befejezésnél Snake Ocelot és Éva kézenfogva kiugrik a gépből és az üresen belecsapódik a hegybe!! -
#1155 Hat ti mind le vagytok maradva mert nem latattok a hatodikat : Ocelot es Snake megfogja Eva kezet es mind belecsapodnak a hegybe. -
#1154 Akkor te még nem láttad az ötödik (Hideo Kojima special extended director's cut remix) verziót: Ocelot és Snake kézenfogva kiugrik, Éva meg belecsapódik a hegybe... -
#1153 Van egy negyedik verzió is, de az csak az 50. végigjátszásnál jön elő, Ocelot és Eva kézenfogva kiugrik, Snake pedig belecsapódik a hegybe... :)) -
#1152 azt hiszem a GameFAQs.com-on olvastam, hogy hgyan vannak a lehetséges veziók:
jobb oldali pisztoly - Ocelot pisztolyában van a vaktöltény, miután elsül, beszél még egy kicsit, majd kiugrik
bal oldali pisztoly - itt 3 verziót írtak:
- lehetséges az előbb írt verzió is
- Snake pisztolya sül el és Ocelot kiugrik
- Snake pisztolya sül el, Ocelot elkezd színészkedni, hogy lelőtted, majd elmondja, hogy vaktöltény volt és kiugrik
az utolsóra lennék nagyon kíváncsi, mekkora lehet:DDD -
bobo11 #1151 én azt választottam,de semmi különös rálövök oszt semmi,utána ocelot kiugrik a gépböl -
#1150 Nem tudod mivel nem igazi a golyo a pisztolyban... -
#1149 abban is csak vak töltény van,
hisz mikor Ocelot rádlő te se halsz meg :) -
#1148 tom csak vicclegelek na :) -
#1147 A csaj alatt bizonyára a Boss-ra gondolt, nem Eva-ra... -
#1146 Vazz, másodszor játszom végig és megint az üres pisztolyt választottam Ocelotnál, pedig annyira kiváncsi voltam, mi van ha lelölvöm, elvégre az time paradoxon.
Vagy lehet, hogy nem is engedi a gép a töltött pisztolyt, hanem mindig az üreset adja? Valakinek sikerült? -
#1145 ha a tudós ruha van rajta a végén, akkor Snake csak az öklét tudja használni a csajnál(Éva)??..pfú ez bizar secret :)) -
#1144 :P
Nekem alapelvem hogy jatekot nem kezdek hard-nal kisebb fokozaton. Ha mar jaccom legyen ott kihivas vaze :D -
#1143 Nekem első mgs gamém ez ezért kezdtem normalon. Pontosabban a kezdő missziót easy-n, de az túl nevetséges volt, igy feljebb nyomtam. És pont azt mondom, hogy normálon is nagyon könnyű a game. Mármint az nehéz lehet, hogy ne halljanak meg és semmi riadó, de ha észrevesznek, akkor gond nélkül le tudod mészárolni az ellenséges riadó katonáit, ami úgy 10-15 ember. Gondolom hardon apró cafatokra lőnek.. -
#1142 az MGS2 very Easy fokozatara gondolsz?:DD -
#1141 Normal? Aszem a MGS elso reszet jacottam csak Normalon. Ugyertem mar ha akciot akarunk vaze akkor hagyuk a normalt es hozzuk az igazi kihivast. -
#1140 Huhh, no flame, de szerintem min normálon kell elkezdeni a gamét, easy-n nekem semmi nehézséget nem mutatott a game, lehet mészárolni , mert szinte szart se sebezne, nem nagyon hallanak meg stb, még a normál fokozat se az az adrenalin bomba..
Ha lesz időd meg kedved szerintem mindenképpen megéri végigtolni vmi keményebb fokozaton is.. -
#1139 HUUUAAAAA'!!!!
-
bobo11 #1138 easy -
#1137 Milyen fokozaton vitted? -
bobo11 #1136 bake végigvittem,én ,marha a végén a csajt tudos álruhában gyöztem le és csodálkoztam hogy nemtudok használni semmimet csak az öklöm,mindegy vége.
elég komoly volt a történet is -
karfiol #1135 Egyértelmű. -
#1134 Szerintem a legjobb a MGS3 aztan 1 es 2 -
karfiol #1133 Szerintem kicsivel jobb az MGS3 összességében az MGS1-nél. -
#1132 egy szinten van fílingre sztem az mgs1-gyel, a trilógiából sztem csak a 2 lóg ki ilyen szempontból egy kicsit.
viszont az első rész minden mozzanata baromi jó volt, én nekem a 3 néhol picit "lájtosabb" volt, de összességében ahogy halad előre a játékos, úgy válik a játék egyre izgalmasabbá és amikor visszagondol az ember az marad meg benne, hogy mekkora egy játék ez! -
#1131 Arra gondoltam en is :D -
#1130 Viccet félretéve!
Valóban,az igazi élvezetet akkor éri el az ember fia vagy lánya(NEM ARRA GONDOLOK),ha egyedül próbál rájönni a megoldásokra......Nagy szavak ezek tőlem, pláne, hogy még nem is játszottam az MGS3-mal! Epekedve várom a márciusi megjelenését!Figyelemmel kísértem hozzászólásaitokat, és úgy érzem nem csalódok majd, méltó folytatása lesz/már ez a sorozatnak.Lenne egy kérdésem:
-véleményetek szerint üti az első rész (PS) színvonalát?
/nem a grafikára gondolok hanem a ..... tudjátok, az MGS érzésre!/ -
karfiol #1129 Te jó ég,Bobo11 hogy fogja legyőzni The Bosst?:-) -
karfiol #1128 Ez gondolom nem volt komoly:-O -
#1126 Segítsetek!!!!!!!!
Elakadtam annál a résznél ahol öööööö...na,pontosan nem tudom hol,csak annyi biztos, hogy Snake-et irányítom és a dzsungelben kolbászolok.De az is lehet, hogy egy botanikuskertben vagyok.
Segítsééééééééééééééég! -
#1125 Sima ugye! Fel kell mondani , el kell kuldeni nyaralni oszt jolesz! :D -
#1124 A legnagyobb baj az, hogy meló meg asszony meg irl élet mellett nem nagyon van időm tolni, nemtom akkor mi lesz, ha emellé még bejön a WoW is.. -
#1123 En ketszer vittem vegig es boven eleg volt mindent megtudni es mindent megtalalni :D (lehet kimaradt valami de nem hinnem) -
#1122 Jópár rejtett dolog van benne. Még most sem toltam végig, de az tutti, hogy köv alkalommal utazni fogok a rejtett cumókra /camo cuccok, bossokat staminára leverni stb/, meg asszem normál nehézségi fok helyett, 1-el nehezebben fogom megpróbálni. Xtreme-t nem merem (: