Metal Gear Solid 3: Snake Eater

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Igen majd vedd be a revive tabletat oszt jolvan 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

SaVaGe

It\'s not my fault you suck.

Öljem meg magam?Mielött Sorrow rám szálna,igy értitek?
Sephi
😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Al Age
jól teszed😊

olvass vissza 10 hozzászólást😉

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Sziasztok!Lenne egy kérdésem,mit kell csinálni Sorrow-nál?Mert mindig meghalok<#szomoru1>
k
Martin576
Fear staminája? Lõdd le a kis színes békákat (ott ugrálnak a fûben), hadd zabálja meg azokat. Lesz rókázás olyan... 😛

koszike
CrucifX
3 hete letölthetõ, katt a topic bannerében lévõ képre.

Soundtrack letoltheto mar vhonnan ? Ugy volt decemberben jon.
Sephi
<#taps>

kösz srácok, egyébként nem szenvedek nem én hanem a sógorom viszi a gammát

PS4 PSN: angyisz

Sephi
Hagyad mar ne sznvedjen... eleg nehez rajonni amugy is es amig ott vegig setalsz ...

Al Age
áááááá, lelõtted a poént<#gonosz3><#vigyor>

Sephi
Vagy vegyel granatokat es old meg magad.

Aztan amikor bejon hogy meghaltal... L2... es REVIVE 😄

Al Age
érj el a folyó végére, ahol megáll Sorrow egy hulla fölött és halj meg
többet nem árulok el😊

Hali!

Help Me.... Mi a rákot kell csinálni amikor ballagok egy folyóban egy csomó szellem kíséretében, aztán állandóan kimúlok ???

PS4 PSN: angyisz

Nekem eddig legjobban a Scrapped Princessben lévõ változat tetszett.

Tyler Durden
Jaja, ilyen púp volt a hátán és az volt a kaptár (:

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Seth
tényleg a ninja scrollba is volt egy ilyen méhes boss...

PSN ID.: Beegabor

Tyler Durden
Szintén zenész (;

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Al Age
én a bossokat nem kábítottam (tehát nem a staminájukra mentem), hanem legyaktam õket...

Tyler Durden
Az a vicc én eddig nem jáccottam egyik mgs gaméval sem, de asszem pótolnom kell, ez nagyon ütõs..
A sztori felépítése az enemyket tekintve hajaz a ninja scrollra, ott is jópár fõmonsztert kellett kigyaknia a hero-nak (:
Amúgy 1 kérdés, gondolom ha el akarod kapni a fõ bossokat, akkor staminára kell agyonverni, ez pl, Fear-nél, hogy lehetséges, aki felzabálja magát állandóan..<#nemtudom>

Al Age
én minél tovább elértem a játékban, annál nehezebben keltem fel elõle😊

Tyler Durden
Nahh ennek igazán örülök, nem akarom, hogy hamar végetérjen, ultra a sztori meg az egész game (: Most értem haza melóból, szerintem nekiülök és folytatom, függõ lettem <#eplus2><#hehe>

Al Age
az még bõven nem a fele, de a kobrák után már jobban pörögnek az események sztem

Tyler Durden
Ehh Pain-t még csak csak elkábítottam volna, de a Fear igy is megizzasztott, kb 5-6. alkalommal tudtam csak leverni, hozzáteszem, csak normalban nyomom..
Tényleg a Fear utána csata az kb a játék fele?

Al Age
mondjuk az elsõ Volgin elleni csatában nem lesz könnyû azt az ökröt elkábítani idõn belül😄

CrucifX
😊 Minden MGS-ben így lehetett a legjobb eredményt elérni, nameg persze 0-kill-lel, ami valljuk be, az MGS3 esetében gyakorilatilag Mission Impossible. (persze van ellenpélda, de ahhoz ISZONYÚ addiktnak kell lenni)

Tyler Durden
Thx, akkor asszem az elsõ végigvitel után újra kell kezdenem, sajna csak most tudtam meg, hogy nem muszáj kinyírni õket..

CrucifX
A végsõ értékelésnél számít, valamint az extra cuccok (úgymint a bossok camója) felvételéhez kell.

Tyler Durden
Nah végre igy az ünnepek alatt nekem is jutott idõm egy kis játékra, és elkezdtem tolni a gamét. 1 szó mint 100 nagyon tetszik a game, a sztoritól meg seggre ültem nem gyengén..
1 kérdésem lenne, én az eddigi 2 bosst /The Pain, The Fear/ akivel fightoltam megöltem, mi van akkor, ha vki elkábítja õket?

ok megvan köszi

A függõ híd felé?

Sephi
Ez aztan nagyon sac/kb leiras volt 😄

Menyel elore a laborator fele. Felfele.

na hali elakadtam tunátok segíteni?
Ott akadtam el h ledobtak megint a repcsival az erdõben végig jártam a mocsárnál meg ahol volt az orosz manus is és nem tom merre kell menni pls help :s

mohus
Nálam KZ....ezt hozta a jézuska

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Al Age
hja, fonetikusan úgyis csak KKK<#vigyor>

Ah, mindig sikerül összekeverni a rövidítéseket 😄 Pedig még tudom is, hogy mit jelent.

Sephi
Van benne eleg dolog.

De mondom pl amikor egy katonat el akarsz tavolnitani akkor ha egyedul van valamerre rohanyal neki es azzonal CQC techinkazzad mert ha megis elkiabaja magat felbeszakad a riado es meguszod 😄

Az nekem annyira nem jött be... ha rpg akkor Baldur's Gate és majd WoW

Al Age
CQC<#integet2>

Azért jóópár dolog van ami tetszik benne, szóval erõt veszek majd magamon 😊 Pld ott a CCQ, na meg az az idézet a The End-rõl, hogy a hátralévõ óráit a harcra tartogatja, ezért gyakorlatilag halott a köztes idõkben - felállt tõle a hátamon a szõr 😄

Sephi
Hail 😄

Nalam most nagy meno a KOTOR 2 😄

Egy kis GT4 Pro, barátokkal alkalmanként Starcraft és animét nézek, meg készülök a vizsgáimra.

Sephi
Pain drazs
Fear lopakodos lathatattlan
End sniperes bujocskas
Fury egetos rexlfexes

stb stb

Al Age
a Pain a darazsas

Hmm... ha a Fearnek vannak a darazsai akkor az után vagyok.

Sephi
Mit jaccol azonkivul ?😄