771
Indiana Jones and the Emperor\'s Tomb
-
Waix #665 Ugyanaz a metódus. Daruval a fej fölé nyomulsz, nyomsz egy klikket és fölemeled vele. Ezután lendítesz. -
#664 Urak, ott tartok, hogy lezuhantam a nagy szoborfejjel, elúszkáltam a cápák között, megszereztem a dinamitot, visszamentem, az elejére a daruhoz, gondolom a falat kéne jobb oldalt betörni vhogy, de hogyan? Belimbálni a markoló részt sehogy nem tudom, szóval mit kéne csinálni? előre is kösz. -
todvard-cimbi #663 Nincs meg valakinek az Indy(infernal maschine)
Ha meg írjon a kov címre:
[email protected]
Elore is koszz -
Waix #662 Bocsi a szóismétlésekért, szóhasználatért és a ragzási hibákért, de "mérges vagyok és fáradt" :) -
Waix #661 Na már a legvégén vagyok. 3 nap után csak egy helyen akadtam meg. Azon a gusztustalan ugrálós részen, mikor a német a páncélautóval kerget. Végülis kb. 20 próbálkozás után sikerült. Az a gáz ott, hogy néhány helyen(amikor épp előtted omlik le a kő) rövidebbeket kell ugrani, mint egyébként. Ott egyszerűen előbb el kell engedni a gombot, hogy Indi ne rugaszkodjon el olyan messzire és így ne ugorjon a mélységbe. Azzal, aki ezt kitalálta azzal nagyon gonosz dolgokat kellene csinálni én mondom.
A játék összegészében nagyon igényes, de lehetne benne több "kocsmai" bunyós rész asztallábbal, üveggel, székekkel, kitörhető üveggel. Például ahelyett a rengeteg illúzióromboló, jellegzetesen idióta konzolos arcade-részek helyett, amikor egy német vadászgépszázadot kell szarrá lőnöd egyetlen géppuskával, vagy autókkal és oldalkocsis motorokkal száguldó üldözők elől kell GYALOG menekülni, miközben szintén egy teljes német gyalogsági ezredet kell kiírtanod. Ezek és a földöntúli, már teljesen irreális, túlvilági lebegő helyszínek és az ostoba csapdás rész a végén nagyon lenyomják a játék színvonalát sajnos. Mondom ezt annak ellenére, hogy alapjában véve nagyon tetszett. Csakhogy a vége a régi Sega megadrive-os Indiana Jonesra emlékeztetett, amit japán hülyegyerekeknek készítettek, akiknek van idejük napi 12 órát a gép előtt tökölni és próbálgatni mentés, illetve hiba nélkül végigugrálni egy 2,5 kilóméter hosszú akadálypályát úgy, hogy közben a gonosz főellenség egy páncélozott dózerrel a seggében röfög és valahogy nem esik bele a 4 méter széles szakadékokba, amiken ugye Indy kötéllel átlendül.
Ha a játék végig olyan lenne, mint az első néhány pálya és nem menne át a végére nagyon komoly arcade fossá, amiben már semmi kaland nincs, csak amolyan ősprimitív konzolos platform-reinkarnáció 3D-ben, akkor valószínűleg vetekedne a Jedi outcast-el. Így viszont felejthető. Az első pálya még nagyon bizalomgerjesztő és az ember azt hiszi, hogy az egész ilyen lesz, de egyszercsak (a szó szoros értelmében) azt veszed észre, hogy egy konzolos szarral játszol. Ez nagyon gáz:( -
#660 ok megnézem, thx -
#659 ha átkonfigurálod a billentyűket, nem tudsz himbilimbizni. Rakd vissza alapbeállításra a kiosztást, és akkor a W-S betűvel lehet behimbálni. -
#658 Urak, még a játék elején, mikor a vízben a nagy krokodil van és meg kell szerezni W akárkinek a szivét a víz közepén található létesítményről, a krokodilt bezártam kart meghúztam lejött a két ketrec, első láncra átugrok, de a másodikra nem tudok ,mert ahhoz hogy irányba álljon a karakter, ahhoz abba kell hagyni a hintázást, de ha abbahagyom, akkor már nem tudom megint elkezdeni ill. nekem nem sikerült, rávennem. A kérdés tehát az lenne, hogy a bánatba lehet átugrani? Előre is kösz. -
Hoz_Hun #657 Jah csont nélkül uninstalláltam (nálam fenn volt a patch). -
Hoz_Hun #656 Kadtak egy patchet. Ted azt fel lehet javítja az uninstal dolgot...mindjár megnézem nálam működik -e... -
Hoz_Hun #655 Nah végigvittem. Törlöm is lefelé.
Hát azt kell hogy mondjam a nyomába sem ér az infernal machinak. Az idióta mentési rendszerrel akarták nővelni a játékidőt? Mitmondjak sikerrel. Imádtam amikor egy pályán az utolsó ugrást basztam el.
A logikai részek nevetségesek voltak. Sőt azok nem is voltak, hisz gondolkodni nem kell, de hát amerikaiaknak készült ezen nem is kell csodálkozni.
Aki meg a furós részt kitalálta nyeljen üveget. Olajba mártanám. Ma legeláb egy órát csak azzal a pályával szenvedtem. -
Nagyitó #654 Gyerekek küldjön már valaki egy mentést a furós rész utánról mert már teljesen be vagyok fordulva!! Tudom, hogy béna vagyok meg fakezü de akkor is, légyszi!!!
[email protected]
Köszi -
Gbr #652 Hello!
Nekem nem a játékba lenne kérdésem hanem azzal hogy nem megy az uninstalozása,se vezérlőpultban se cdjéről.Valaki kérem segítsen,hogy tudnám eltávolitani! -
Hoz_Hun #649 Tomb Raider féle Lara Croft az isten(nő). Mint játék nekem a Tomb Raider a csúcs, de azért az Indy sem rossz csak meg kell szokni(Lara azért könyedebben mozog).
Ami engem kicsit zavar, hogy olyan öregesen liheg 100m futás után. Mondjuk a filmeken nem figyeltem meg, de az Infernal M.-ben is feltünt: tényleg ilyen rövid a lába Indynek?
Az ökölhar az viszont nagyon király benne. :))) -
Málnaszörp #648 B-Bird!
Köszi az infót, gondoltam valami ilyen f*szság van a dologban. Ha nem lenne így elcseszve az irányítás felvehetné a versenyt a Tomb Raiderrel, de így csak a hangulata közelíti meg.
Málna. -
Málnaszörp #646 Sziasztok!
A náci szigeten vagyok ott, amikor átmotorozok a legénnyel egy garázsba.
Itt felmászok, leállítom a ventillátort, és átmozgatom az állványt. Ostorral átjutok a, most már álló ventillátorhoz. Az a bajom, hogy nem tudok a ventillátoron átjutni. Ha le tudnék guggolni, az lenne az igazi, de így állva nem tudok elmenni se mellette, se alatta az álló lapátnál.
Aki végigvitte nyomjon egy infót, ez bug, vagy van még valami, mielőtt át tudnék menni a ventillátoron.
Előre is köszi.
Málna.
-
Hoz_Hun #645 A patch azért dobott a dolgon. Sajnos csak a key configomon segített a game továbra is "ugrig a Jones bácsi...ja nem ugrik..akkor kezd elölről az egészet..." -
Hoz_Hun #644 Nah a tököm kezd tele lenni az egész Indyvel. Ez végig ilyen ugra bugra láncon le áncon fel. Valami gondolkodtató rész esetleg? A bunyó az nagyon korrekt, de a többi, pfh.
1. a gombokat átkonfigoltam magamnak, de van egy két gomb amit nem lehet átállítani, ilyen a láncon fel le mászás. Én alapvetően a nyilakkal szoktam nyomulni, de ha jön egy láncos rész előtte át kell konfigolni. Na és persze jön, még egy kibaszott kastély is tele van pengékkel láncokkal, szvsz eddig tiszta ugra bugra. Tele a tököm, hogy ki kell számítanom hanyadik láncszemnél kell elkezdenem lengedezni, hogy elkapja a párkányt. Ha köv mapp sem javul uninstall lesz. -
Hoz_Hun #643 Köszi. Lol. Én átálítottam a gombokat a le fel nyillal le fel mászik, visszaállítóttam, így már leng. Köszi szépen. :)) -
Hoz_Hun #642 nekem csak le fel mászik rá. Vagy nyomogatnikel ismételten? -
#641 W-S nyomogatása segít. -
Hoz_Hun #640 SEGÍTSÉG KÉNE!!
Krokodilos rész: bezártam a krokodilt, ugrálok a rásokon. DE ha megáll limbálózás közben Indy a láncal, hogy a fészkes fenébe lehet újra lendületbe hozni. Ha megált onnantól fogva csak le fől mászik nekem. HELP!!
Ha nem tudom mozgásbahozni hogy a genybe fordulok vele a helyes iránba?? Lengés közen, meg forulni nem tudok, ha meg megált akkor meg min1 már. -
#639 Ahh nem lehettek ilyan benak!!!!
Mi olyan nehez? Csak rohanni kell es jokor ostorozni! Pahh! -
Nagyitó #638 Rajtam is kifogott a fúros rész, ha kaphatnék én is egy mentést azt megköszönném!
[email protected]
Üdv. -
chadi #637 khhm!!!!
Én viszont nem találok sehol,s bizony nekem is jó volna egy save game :o(
Hátha valaki megszán:o)
peng lai lagoon:the u boat base part 2.
köszke -
vrob7173 #635 Kaphatnek en is egy furos resz utáni mentest?
[email protected] -
#634 Köszi a mentéseket!Ez télleg életmentő!
-
#633 Annak a playanak a jo reflex a titka! Nekem 3-madszorra sikerult :) -
#631 Ahm szal most vittem vegig. Szal tobbet kinlodtam egy atlagos katonaval mint az utolso fooelenseggel vazz. rohelyes volt.
A jatek maga nekem szemely szerint teccet de hianyoltam a mystikumot belole , a jatek hangulata a keleti dolgok miat szar volt es sajnos mesze nem volt jobb mint az elodje.
De azert egyer vegig lehet vinni halistennek :) -
#630 A hüje lóf***jóska náci még a patkányokat is
elgázolja! -
#627 Az emperor's tombban a villámló gömbök között hogy kell átmenni? -
Deajka #626 Neked ez segített ? -
Deajka #624 Isten vagy! -
Deajka #622 Hello!
Emberek a qrva fúrógépes pályán csúnyán elakadtam.
Egy mentést, please !
köszi. -
#613 Crack az 1.01- hez http://dl.gamecopyworld.com/dl.cgi?gruijtet101cd!rar -
#611 Sziasztok! En meg nagyon az elejen vagyok es maris elakadtam, az elso kuldetesnel nem tudok bejutni a sirboltba?! at kellene ugrani egy nagy lyukat, hogy tovabb jussak, de sehogy nem sikerul, machetem pedig nincs, hogy alul jussak be! Tud valaki segiteni? -
Lada #610 Yes! Én is végigvittem. Nem volt rossz, kicsit túlerőltették ezeket a túlvilági arcokat. Jobb lett volna, ha náci katonák is ott lettek volna a végén, ahogy a filmekben is.
A végén semmi extra, azt hittem, hogy lesz egy bónusz pálya, vagy valami meglepi.
Pá! -
Shawn1 #609 Indiana Jones and the Emperor's Tomb Patch v.1.01
The v1.01 patch:
Fixes a crash that occurred when attempting to start the game on a system with a Matrox Parhelia.
Fixes a crash that occurred when using advanced graphical settings on some video cards.
Fixes various intermittent crashes in the game.
Fixes various graphical issues on non-VS/PS cards.
Fixes various graphical issues that occurred on some cards.
Fixes various gameplay issues.
Fixes an issue with the music continuing to play when tasked out to the desktop.
Fixes a sound issue that occurred when using certain items.
Adjusts the sensitivity settings for game controllers.
Fixes certain game controller configuration issues.
NOTE: If you have remapped your controller before patching, you will need to remap after installing this update.
http://www.avault.com/pcrl/patches_temp.asp?patch=indyemp -
Szirob #608 Abban a szobában ahol a kardot szerezted, ugyanott menj ki, ahol bejöttél.Vigyázz a gépfegyveres emberekre. Lejössz a létrán és asszem jobb oldalt van egy kifüggesztett kötél. Aláálsz, használat gomb és indy lecsúszik az ostor segítségével.Vigyázz mert amikor a lyukba leugrol, a 2. szinten géppityus német!Azután ujra órabeállitás. -
Szirob #606 A külső gyűrűn vannak a horoszkóp jelek.Amit ábrázol az ajtón levő kép pl. két harcos, ez iker, van még skorpió mérleg meg még valami.Ezeknek a jelképét a 12-eshez kell vinni, a karikába.Az órára utalást tesz a tárgyak állása.Például a harcosnál a kard mutatja, a skorpiónál ugyszintén, a mérlegnél egyensúlyban van a 10-esen.Az