Indy (Emperor\'s Tomb)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Petyus_
W-S nyomogatása segít.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

SEGÍTSÉG KÉNE!!
Krokodilos rész: bezártam a krokodilt, ugrálok a rásokon. DE ha megáll limbálózás közben Indy a láncal, hogy a fészkes fenébe lehet újra lendületbe hozni. Ha megált onnantól fogva csak le fõl mászik nekem. HELP!!
Ha nem tudom mozgásbahozni hogy a genybe fordulok vele a helyes iránba?? Lengés közen, meg forulni nem tudok, ha meg megált akkor meg min1 már.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Sephi
Ahh nem lehettek ilyan benak!!!!
Mi olyan nehez? Csak rohanni kell es jokor ostorozni! Pahh!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Rajtam is kifogott a fúros rész, ha kaphatnék én is egy mentést azt megköszönném!
[email protected]
Üdv.
khhm!!!!
Én viszont nem találok sehol,s bizony nekem is jó volna egy save game :o(
Hátha valaki megszán:o)
peng lai lagoon:the u boat base part 2.
köszke
Kaphatnek en is egy furos resz utáni mentest?
[email protected]
tier
Köszi a mentéseket!Ez télleg életmentõ!

I can\'t remember anything Can\'t tell if this is true or dream

Sephi
Annak a playanak a jo reflex a titka! Nekem 3-madszorra sikerult 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Ahm szal most vittem vegig. Szal tobbet kinlodtam egy atlagos katonaval mint az utolso fooelenseggel vazz. rohelyes volt.

A jatek maga nekem szemely szerint teccet de hianyoltam a mystikumot belole , a jatek hangulata a keleti dolgok miat szar volt es sajnos mesze nem volt jobb mint az elodje.

De azert egyer vegig lehet vinni halistennek 😊

tier
A hüje lóf***jóska náci még a patkányokat is
elgázolja!

I can\'t remember anything Can\'t tell if this is true or dream

Örm
Az emperor's tombban a villámló gömbök között hogy kell átmenni?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Neked ez segített ?
Isten vagy!
Hello!
Emberek a qrva fúrógépes pályán csúnyán elakadtam.
Egy mentést, please !
köszi.
Örm
Crack az 1.01- hez http://dl.gamecopyworld.com/dl.cgi?gruijtet101cd!rar

TopGun
Sziasztok! En meg nagyon az elejen vagyok es maris elakadtam, az elso kuldetesnel nem tudok bejutni a sirboltba?! at kellene ugrani egy nagy lyukat, hogy tovabb jussak, de sehogy nem sikerul, machetem pedig nincs, hogy alul jussak be! Tud valaki segiteni?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Yes! Én is végigvittem. Nem volt rossz, kicsit túlerõltették ezeket a túlvilági arcokat. Jobb lett volna, ha náci katonák is ott lettek volna a végén, ahogy a filmekben is.
A végén semmi extra, azt hittem, hogy lesz egy bónusz pálya, vagy valami meglepi.
Pá!
Indiana Jones and the Emperor's Tomb Patch v.1.01

The v1.01 patch:
Fixes a crash that occurred when attempting to start the game on a system with a Matrox Parhelia.
Fixes a crash that occurred when using advanced graphical settings on some video cards.
Fixes various intermittent crashes in the game.
Fixes various graphical issues on non-VS/PS cards.
Fixes various graphical issues that occurred on some cards.
Fixes various gameplay issues.
Fixes an issue with the music continuing to play when tasked out to the desktop.
Fixes a sound issue that occurred when using certain items.
Adjusts the sensitivity settings for game controllers.
Fixes certain game controller configuration issues.
NOTE: If you have remapped your controller before patching, you will need to remap after installing this update.

http://www.avault.com/pcrl/patches_temp.asp?patch=indyemp
Abban a szobában ahol a kardot szerezted, ugyanott menj ki, ahol bejöttél.Vigyázz a gépfegyveres emberekre. Lejössz a létrán és asszem jobb oldalt van egy kifüggesztett kötél. Aláálsz, használat gomb és indy lecsúszik az ostor segítségével.Vigyázz mert amikor a lyukba leugrol, a 2. szinten géppityus német!Azután ujra órabeállitás.
A külsõ gyûrûn vannak a horoszkóp jelek.Amit ábrázol az ajtón levõ kép pl. két harcos, ez iker, van még skorpió mérleg meg még valami.Ezeknek a jelképét a 12-eshez kell vinni, a karikába.Az órára utalást tesz a tárgyak állása.Például a harcosnál a kard mutatja, a skorpiónál ugyszintén, a mérlegnél egyensúlyban van a 10-esen.Az
Hunnenkoenig
De igen :-)))
Attol meg szetzilalta az idegszalaimat! Mivel nincs benne mentes, egy billentyüzet banta :-)

Biszke
Hunnenkoenig: Azt a köcsög Mafiat nem te fordítottad le?

WiZZaRD
mafiaval? na akkor itt az ideje, hogy megnezzem ezt a gamet:-))) az mar nem lehet rossz....

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

Hunnenkoenig
Ilyen köcsög egy jatekot en meg nem b**tam! Ez mar csak a Mafiaval vetekedik!

Azt hiszem hagyom a francba, van nekem eleg bajom, minthogy meg ezzel is tepjem az idegeim.
Majd ha kiadtak hozza egy patchet, amivel lehet menteni, talan ujrakezdem.

Meg jo hogy nem vettem meg. Az ilyesmit nem szabad vasarlassal tamogatni.

de lehet a láncon himbálózni. Csak akkor nem megy ha az eredeti billentyûzetbeállítrást megváltoztattad. Ha igen , akkor állítsd vissza, ha nem akkor meg kellene tudnod a nyilakkal vagy a W,S,A,D vel!!!
Részletesen én nem emléxem mert már nagyon régen jártam ott!!!

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

Beúszol balra a termbe, kimászól a vízbõl, fejjebb mész egy szinttel, követ dobálva a vízbe becslod a krokkot és a kar meghúzásával leewngeded a rásot. Ezután nyugodtan ugrálhatsz krokk nélkül!!! 😊

Az a cápa nem egy krokodil??? 😊))) Az már a Ceylon-i pálya legeslegvége. Arra kell menni amerre mész. Miután bezártad a krokkot ugrálni kell a láncokon, majd miután kinyílt középen az oszlop felveszed az ékszert, aztán kimész ott ahol bejöttél a terembe!!! (Itt lesz majd egy kis izgi videó!!!)

Örm
Kösz már én is az emperor's tombban vagyok.

Válcs kamera nézetet és akkor látod a kõr körül a mintákat a földön. Úgyanúgy állítsd be!!!!

Végre ítt vagyok az emperor's tomb-ban. Azt a repülõ sárkányon nem volt túl nehéz átjutni. Nehezebbre számítottam. Mondjuk ha célozni is nekem kellett volna akkor már izgibb lett volan. 😊))

Örm
Kong Tien Templomában van egy szerkezet amin van három tárcsa különbözõ jelekkel ezt hogy kell beállítani?

Majd megszokod!!! Engem is zavart eleinte fõleg az úszásnál. Azt sem tudta, hogy kell. Eleinte meg is haltam 😞(( De már megy rendesen. Már a cápát meg a krokodilt is simán lehagyom úszásban. Lassú csigák. 😊))

Hunnenkoenig
Köszi! Közben megoldottam. A biosban kicsit nagyobb volt-mennyiseget alitottam a vdimm-re es mar megy is. Jatszottam vele vagy 2 orat, de eleg idegesitö a Kamera kezelese es az iranyitas meg föleg.

Néha nekem is csinál ilyet, de nagyon ritka. Utána újra elindítom aztán megy rendesen!!!

Hunnenkoenig
Beleolvasgattam itt a forumba, de ugy latom csak nekem van olyan bajom, hogy a jatek minden szo nelkül kilep a desktopra egy error üzenettel...

Igy lehetetlen jatszani, hisz nincs benne mentes. Az elsö palyat mar vagy 5x elkezdtem. Tököm kivan.

Van valakinek megoldasa a bajra? A gep tök szüz installal van (WinXP) es minden jatek megy rajta.

Örm
Kösz még azt mond meg hogy utána hogy kell beállítani a jeleket a gépen.

Örm
És utána a következõ ajtó mögött tök sötét van és nem lehet látni semmit át kéne jutni szembe de állandóan leesek még a fáklyával sem lehet látni semmit.

Köszi Kornél!!! 😊)

Küldjön nekem valaki egy mentést a tengerqalattjáróbázi sután mert itt a gépfegyvernél mindig kinyírnak és nincs gyógyszerem. Elkezdtem hongkongtól újra, de a pálya végén elvette a gyógyszereimet és nem tudom megcsinálni. Nincs kedvem mégegyszer a cápánál uszkálni 😊))
Elõre is köszönöm
itt a címem: [email protected]

Ricky

Örm
A láthatatlan platformokat hogy kell kivilágítani?

Örm
A vége felé amikor kék fáklyával kell meggyújtani a lámpákat.

Örm
Én már a végén vagyok egy kék fáklyával kell világítani akkor láthatóak a hídon kék és piros jelek, a kékre lehet lépni a pirosra nem, de a közepétõl csak piros jelek vannak.

Örm
Valaki segítsen a templomos pályán amikor egy hídon kell átmenni eljutok kb a közepéig de innen csak olyan elemek vannak amik leszakadnak hogy kell itt átjutni?

Tud vki egy FTP cimet, ahonnan le lehetne szedni?
Nagyon megköszönném.

Elkezdtema Hong Kong-i pála elejérõl újra hogy legyen gyógyszerem. Na ott aztán annyit találtam, hogy nem is tudtam már felvenni mert csak max 3-t enged!! 😞(( Nwem is ez a lényeg, hanem hogy mikor a hajózás után ott vagyok a vízben, kimászok, és szomorúan tapasztalom hogy nincs egy gyógyszerem se!!! 😞((((( Ez minden pálya végén így volt vagy csak itt akartak nehezíteni, és alig rakna le gyógyszert meg "csapot" a pályán???

mássz fel teljesen rajta, majd egyet vissza. Sikerülnie kell. A visszaolvastál volna ott is ez van írva!!!

I.C.ram
Ezt mondom!!! hogy a csillár lánc nem leng ki eléggé, hogy felugorjak balkonra.
Ott van egy karika egy láncon lóg a kar mellett. Ostorral rá, majd a csillárláncra!!!! Onnan meg tovább!!!

I.C.ram
Na elakadtam megint!! Prágában vagyok. Ott ahol a csillárt kell ráengedni a fritzekre a kerekasztalnál, ettõl õk megfekszenek, maradékot agyonverem. De most merre?? Az erkélyre sehogy sem lehet felugrani, mert a lánc nem leng ki eléggé. Minden ajtó zárva! 😞 Merre tovább?
I.C.ram
Hát pedig sokkal jobb!!!! Én nem magáról a játékról beszéled, hanem magáról a törénetõl! Sokkal jobban szeretem Indyt. Larat csak lekoppintották, és kb 60 évvel elõre raktak.
shaba23
Veszélyes ilyeneket írni 😊)