Indy (Emperor\'s Tomb)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az elöttem lévõ kettõ kõ lemegy, a harmadikat meg nem érem el. Mit kell it csinálni???
Van valami trükk ami egyszerûbbé teszi a dolgot?
Nem lehet valahogy helybõl belökni magamat?
Next PC upgrade: 2022
Van egy fáklyám, meg kell gyújtanom két nagy "mécsest", és utánna egy hidon kell visszamennem. De a híd kockákból van
kirakva és elforgatták. Elõször minden másodikra ugorhatok,
és egy ideig mutatja hogy melyik forog át. Már majdnem a végén megváltozik a forgatás. Már kettõt kéne átugranom és az a köcsög indy mindig leesik. Egyátalán itt ugorni kell vagy valami mást kell csinálni?
Amit megtalálok: ahol egy oszlop el van dõlve ott berobbantom a falat, van egy a vízben ott is robbantani kell, és van egy a magasba oda egy lépcsõn kell felmenni.
A végén beraktam a helyére ami megvolt és a polipos az ami hiánycikk.
1.)Fel szeded a fegyvereket, és 2 dinamitot. Bemész a vízbe
a) ha jönnek kis sárga lények(medúzák) akkor lelövöd a szuperszigonypuskáddal õket
b)he nem jönnek, akkor a polip közepébe célzol. No meg a szemeire. (Azok narancssárgákák)
Ha elmegy a polip, 2 oszlopra ráteszel 1-1 dinamitot, és kmészol oda, ahol felszetted.
Ismételd meg az 1-es ponttól!

Bosszankodni akarok, vagy játszani 😄
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Most kezdenék el játszani a game-el, de már az elején akadályokba ütközök.
Az elsõ résznél (találd meg a kiutat az elárasztott városból...) van egy olyan hely, ahol úszni kellene.
1x sikerült úgy beleugranom(lépnem) a vízbe, hogy tudott úszni a user, mindig elmerültem mint egy kõ és nem tudtam visszaúszni a felszínre, megfulladtam.
Mit lehet tenni, ha elmerülök a vízben?
Hogyan lehet újra a felszínre jönni?
Más kérdés:
Játék közben nem lehet elmenteni az aktuális állást?
(gyorsmentés, töltés, ...)
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
beragadt a nagy krokodil 😄
ott úszkált körbe-körbe és én akár tök közel is mehettem mert nem reagált semmire😊
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
valami részletessebbet nem írnál???
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
a prágai 2. pályán a várban az udvarra kellene kijutnom, de nem találom az utat.
Ha valaki emlékszik a megoldásra, segítsen pls!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ha meg írjon a kov címre:
[email protected]
Elore is koszz
A játék összegészében nagyon igényes, de lehetne benne több "kocsmai" bunyós rész asztallábbal, üveggel, székekkel, kitörhetõ üveggel. Például ahelyett a rengeteg illúzióromboló, jellegzetesen idióta konzolos arcade-részek helyett, amikor egy német vadászgépszázadot kell szarrá lõnöd egyetlen géppuskával, vagy autókkal és oldalkocsis motorokkal száguldó üldözõk elõl kell GYALOG menekülni, miközben szintén egy teljes német gyalogsági ezredet kell kiírtanod. Ezek és a földöntúli, már teljesen irreális, túlvilági lebegõ helyszínek és az ostoba csapdás rész a végén nagyon lenyomják a játék színvonalát sajnos. Mondom ezt annak ellenére, hogy alapjában véve nagyon tetszett. Csakhogy a vége a régi Sega megadrive-os Indiana Jonesra emlékeztetett, amit japán hülyegyerekeknek készítettek, akiknek van idejük napi 12 órát a gép elõtt tökölni és próbálgatni mentés, illetve hiba nélkül végigugrálni egy 2,5 kilóméter hosszú akadálypályát úgy, hogy közben a gonosz fõellenség egy páncélozott dózerrel a seggében röfög és valahogy nem esik bele a 4 méter széles szakadékokba, amiken ugye Indy kötéllel átlendül.
Ha a játék végig olyan lenne, mint az elsõ néhány pálya és nem menne át a végére nagyon komoly arcade fossá, amiben már semmi kaland nincs, csak amolyan õsprimitív konzolos platform-reinkarnáció 3D-ben, akkor valószínûleg vetekedne a Jedi outcast-el. Így viszont felejthetõ. Az elsõ pálya még nagyon bizalomgerjesztõ és az ember azt hiszi, hogy az egész ilyen lesz, de egyszercsak (a szó szoros értelmében) azt veszed észre, hogy egy konzolos szarral játszol. Ez nagyon gáz😞
(nálam fenn volt a patch).- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Hát azt kell hogy mondjam a nyomába sem ér az infernal machinak. Az idióta mentési rendszerrel akarták nõvelni a játékidõt? Mitmondjak sikerrel. Imádtam amikor egy pályán az utolsó ugrást basztam el.
A logikai részek nevetségesek voltak. Sõt azok nem is voltak, hisz gondolkodni nem kell, de hát amerikaiaknak készült ezen nem is kell csodálkozni.
Aki meg a furós részt kitalálta nyeljen üveget. Olajba mártanám. Ma legeláb egy órát csak azzal a pályával szenvedtem.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
[email protected]
Köszi
Nekem nem a játékba lenne kérdésem hanem azzal hogy nem megy az uninstalozása,se vezérlõpultban se cdjérõl.Valaki kérem segítsen,hogy tudnám eltávolitani!
Ami engem kicsit zavar, hogy olyan öregesen liheg 100m futás után. Mondjuk a filmeken nem figyeltem meg, de az Infernal M.-ben is feltünt: tényleg ilyen rövid a lába Indynek?
Az ökölhar az viszont nagyon király benne. 😊))
Köszi az infót, gondoltam valami ilyen f*szság van a dologban. Ha nem lenne így elcseszve az irányítás felvehetné a versenyt a Tomb Raiderrel, de így csak a hangulata közelíti meg.
Málna.
A náci szigeten vagyok ott, amikor átmotorozok a legénnyel egy garázsba.
Itt felmászok, leállítom a ventillátort, és átmozgatom az állványt. Ostorral átjutok a, most már álló ventillátorhoz. Az a bajom, hogy nem tudok a ventillátoron átjutni. Ha le tudnék guggolni, az lenne az igazi, de így állva nem tudok elmenni se mellette, se alatta az álló lapátnál.
Aki végigvitte nyomjon egy infót, ez bug, vagy van még valami, mielõtt át tudnék menni a ventillátoron.
Elõre is köszi.
Málna.
1. a gombokat átkonfigoltam magamnak, de van egy két gomb amit nem lehet átállítani, ilyen a láncon fel le mászás. Én alapvetõen a nyilakkal szoktam nyomulni, de ha jön egy láncos rész elõtte át kell konfigolni. Na és persze jön, még egy kibaszott kastély is tele van pengékkel láncokkal, szvsz eddig tiszta ugra bugra. Tele a tököm, hogy ki kell számítanom hanyadik láncszemnél kell elkezdenem lengedezni, hogy elkapja a párkányt. Ha köv mapp sem javul uninstall lesz.