771
Indiana Jones and the Emperor\'s Tomb
-
#731 Nem lesz folytatása??
Mert eltudnék képzelni egyet felturbozott grafikával meg több pályával! -
#730 Nincs ehez trainer vagy cheat? -
Chappy #729 Mindenki, akinek problémája van a játékkal, írjon az e-mailemre. [email protected] -
Chappy #728 Amúgy az fúró!!! -
Chappy #727 Kössz! -
nl63 #726 GRATULÁLOK EMBEREK AKI VÉGÍG TUDOTT FUTNI A TANK ELŐTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
nl63 #725 VEDD ELŐ A FÁKJÁT!!!! -
nl63 #724 gyári beállítással lehet csak himbálózni(S)majd becélzás után elugrás a láncról -
nl63 #723 menet közben kétszer is vissza kell fordulni -
Roll #722 Valaki segíthene már igazán, már 3 napja egy helyben vesztegelek. (alatta lévő kép) -
Roll #721 Itt akadok el:
Az elöttem lévő kettő kő lemegy, a harmadikat meg nem érem el. Mit kell it csinálni??? -
Roll #720 Azon már túl vagyok, nincs semmi trükk, ott átugrik. -
#719 Hát komolyan mondom 70éve azon a részen vagyok ahol az a hatalmas krokodil van és kalitkákon kell úgrálni meg láncon himbálozni nem akar átugrani az egyik kalitkára bárhogy csinálom mindig leesik a vizbe.
Van valami trükk ami egyszerűbbé teszi a dolgot?
Nem lehet valahogy helyből belökni magamat? -
Roll #718 HELP! Elakadtam: temple of kong tien.
Van egy fáklyám, meg kell gyújtanom két nagy "mécsest", és utánna egy hidon kell visszamennem. De a híd kockákból van
kirakva és elforgatták. Először minden másodikra ugorhatok,
és egy ideig mutatja hogy melyik forog át. Már majdnem a végén megváltozik a forgatás. Már kettőt kéne átugranom és az a köcsög indy mindig leesik. Egyátalán itt ugorni kell vagy valami mást kell csinálni? -
Roll #716 Na mi van skacok, senki inidana rajongó a környéken? -
Roll #715 Légyszi segítsetek elakadtam.Az egyik Istambul-i pályán, össze kéne szedni 4 darab érmét.Én 3-at találok, de hol a negyedik?
Amit megtalálok: ahol egy oszlop el van dőlve ott berobbantom a falat, van egy a vízben ott is robbantani kell, és van egy a magasba oda egy lépcsőn kell felmenni.
A végén beraktam a helyére ami megvolt és a polipos az ami hiánycikk. -
Chappy #706 1-őszőr. De vagy50-szer meghaltam! -
Chappy #705 fele! -
Chappy #704 Akkor nehéz fokozat. Tudod, oroszlán.:))) -
Chappy #701 Jó, hogy. Átvittem Hard fokozaton! -
Chappy #699 Menj közelebb hozzá! Csak az első 2 oszlopon túl e menjél! -
Chappy #696 A pálya elején balra fordulsz, úszol-úszol fel, és kimászol.
1.)Fel szeded a fegyvereket, és 2 dinamitot. Bemész a vízbe
a) ha jönnek kis sárga lények(medúzák) akkor lelövöd a szuperszigonypuskáddal őket
b)he nem jönnek, akkor a polip közepébe célzol. No meg a szemeire. (Azok narancssárgákák)
Ha elmegy a polip, 2 oszlopra ráteszel 1-1 dinamitot, és kmészol oda, ahol felszetted.
Ismételd meg az 1-es ponttól! -
Chappy #694 Mél ment! -
Chappy #693 mél megy! -
Chappy #691 100%-os jó??? -
Chappy #690 mássz kb. olyan magyasra, hogy a fejed búbja egy vonalban van a felszín aljától -
Chappy #687 ÉN átvittem 2 hónapja! -
#686 Hát végigolvasván az eddigi üziket még meg kell beszélnem magammal, hogy tényleg ennek a játéknak akarok-e nekállni :)))
Bosszankodni akarok, vagy játszani :D -
#685 Hi!
Most kezdenék el játszani a game-el, de már az elején akadályokba ütközök.
Az első résznél (találd meg a kiutat az elárasztott városból...) van egy olyan hely, ahol úszni kellene.
1x sikerült úgy beleugranom(lépnem) a vízbe, hogy tudott úszni a user, mindig elmerültem mint egy kő és nem tudtam visszaúszni a felszínre, megfulladtam.
Mit lehet tenni, ha elmerülök a vízben?
Hogyan lehet újra a felszínre jönni?
Más kérdés:
Játék közben nem lehet elmenteni az aktuális állást?
(gyorsmentés, töltés, ...) -
#683 Hmm... -
#681 nemto... én csak pár pillig mentem közel hozzá és végig úgy maradt... gondolom ha sokáig basztatod akkor unja meg:) -
#680 nekem is volt ilyen, de 1 mp-cel azílőtt, hogy lekaptam volna a képet megunta és megölt :) -
#679 LOL
beragadt a nagy krokodil :D
ott úszkált körbe-körbe és én akár tök közel is mehettem mert nem reagált semmire:) -
ricky #678 huh, ez már régen volt
valami részletessebbet nem írnál??? -
Tovi #677 Sziasztok!
a prágai 2. pályán a várban az udvarra kellene kijutnom, de nem találom az utat.
Ha valaki emlékszik a megoldásra, segítsen pls! -
#676 nm -
#675 ímél ment -
panizzi #673 Van valakinek végigjátszó leírása ? ? -
#667 Az infernal machine meg sokkal de sokkal jobb volt, es ennek egyik oka, az hogy nem voltak benne ilyen idióta Tomb raideres ugrabugrák. -
#666 Nincs valakinek egy mentése a végéről, ahol Von Beck vagy ki a bánat üldöz a járgányával, mert már teljesen kivagyok állandóan leesek vhol, aki a kameraállásokért felelős azt meg csak jól meg kéne búbolni, mi a bánatért forgatja állandóan az a szar kamerát 15 próbálkozásomból legalább 7x amiatt haltam meg. Na mindegy ha egyszer sikerül végigvinnem elhajítom a 2 CDt a fenébe többet ne is lássam, persze én vagyok a hülye miért jástok ilyen szarral. Azért a mentést ha vki tud küldhetné. Előre is köszönöm.