771
Indiana Jones and the Emperor\'s Tomb
  • grebber
    Nem lesz folytatása??
    Mert eltudnék képzelni egyet felturbozott grafikával meg több pályával!
  • DONGUBA
    Nincs ehez trainer vagy cheat?
  • Chappy
    Mindenki, akinek problémája van a játékkal, írjon az e-mailemre. [email protected]
  • Chappy
    Amúgy az fúró!!!
  • Chappy
    Kössz!
  • nl63
    GRATULÁLOK EMBEREK AKI VÉGÍG TUDOTT FUTNI A TANK ELŐTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • nl63
    VEDD ELŐ A FÁKJÁT!!!!
  • nl63
    gyári beállítással lehet csak himbálózni(S)majd becélzás után elugrás a láncról
  • nl63
    menet közben kétszer is vissza kell fordulni
  • Roll
    Valaki segíthene már igazán, már 3 napja egy helyben vesztegelek. (alatta lévő kép)
  • Roll
    Itt akadok el:
    Az elöttem lévő kettő kő lemegy, a harmadikat meg nem érem el. Mit kell it csinálni???
  • Roll
    Azon már túl vagyok, nincs semmi trükk, ott átugrik.
  • grebber
    Hát komolyan mondom 70éve azon a részen vagyok ahol az a hatalmas krokodil van és kalitkákon kell úgrálni meg láncon himbálozni nem akar átugrani az egyik kalitkára bárhogy csinálom mindig leesik a vizbe.
    Van valami trükk ami egyszerűbbé teszi a dolgot?
    Nem lehet valahogy helyből belökni magamat?
  • Roll
    HELP! Elakadtam: temple of kong tien.
    Van egy fáklyám, meg kell gyújtanom két nagy "mécsest", és utánna egy hidon kell visszamennem. De a híd kockákból van
    kirakva és elforgatták. Először minden másodikra ugorhatok,
    és egy ideig mutatja hogy melyik forog át. Már majdnem a végén megváltozik a forgatás. Már kettőt kéne átugranom és az a köcsög indy mindig leesik. Egyátalán itt ugorni kell vagy valami mást kell csinálni?
  • Roll
    Na mi van skacok, senki inidana rajongó a környéken?
  • Roll
    Légyszi segítsetek elakadtam.Az egyik Istambul-i pályán, össze kéne szedni 4 darab érmét.Én 3-at találok, de hol a negyedik?
    Amit megtalálok: ahol egy oszlop el van dőlve ott berobbantom a falat, van egy a vízben ott is robbantani kell, és van egy a magasba oda egy lépcsőn kell felmenni.
    A végén beraktam a helyére ami megvolt és a polipos az ami hiánycikk.
  • Chappy
    1-őszőr. De vagy50-szer meghaltam!
  • Chappy
    fele!
  • Chappy
    Akkor nehéz fokozat. Tudod, oroszlán.:)))
  • Chappy
    Jó, hogy. Átvittem Hard fokozaton!
  • Chappy
    Menj közelebb hozzá! Csak az első 2 oszlopon túl e menjél!
  • Chappy
    A pálya elején balra fordulsz, úszol-úszol fel, és kimászol.
    1.)Fel szeded a fegyvereket, és 2 dinamitot. Bemész a vízbe
    a) ha jönnek kis sárga lények(medúzák) akkor lelövöd a szuperszigonypuskáddal őket
    b)he nem jönnek, akkor a polip közepébe célzol. No meg a szemeire. (Azok narancssárgákák)
    Ha elmegy a polip, 2 oszlopra ráteszel 1-1 dinamitot, és kmészol oda, ahol felszetted.
    Ismételd meg az 1-es ponttól!
  • Chappy
    Mél ment!
  • Chappy
    mél megy!
  • Chappy
    100%-os jó???
  • Chappy
    mássz kb. olyan magyasra, hogy a fejed búbja egy vonalban van a felszín aljától
  • Chappy
    ÉN átvittem 2 hónapja!
  • KranaZoli #686
    Hát végigolvasván az eddigi üziket még meg kell beszélnem magammal, hogy tényleg ennek a játéknak akarok-e nekállni :)))

Bosszankodni akarok, vagy játszani :D
  • KranaZoli #685
    Hi!

Most kezdenék el játszani a game-el, de már az elején akadályokba ütközök.

Az első résznél (találd meg a kiutat az elárasztott városból...) van egy olyan hely, ahol úszni kellene.

1x sikerült úgy beleugranom(lépnem) a vízbe, hogy tudott úszni a user, mindig elmerültem mint egy kő és nem tudtam visszaúszni a felszínre, megfulladtam.

Mit lehet tenni, ha elmerülök a vízben?
    Hogyan lehet újra a felszínre jönni?

Más kérdés:

Játék közben nem lehet elmenteni az aktuális állást?
    (gyorsmentés, töltés, ...)
  • shaba23 #683
    Hmm...
  • Ron Ragm
    nemto... én csak pár pillig mentem közel hozzá és végig úgy maradt... gondolom ha sokáig basztatod akkor unja meg:)
  • shaba23 #680
    nekem is volt ilyen, de 1 mp-cel azílőtt, hogy lekaptam volna a képet megunta és megölt :)
  • Ron Ragm
    LOL
    beragadt a nagy krokodil :D
    ott úszkált körbe-körbe és én akár tök közel is mehettem mert nem reagált semmire:)
  • ricky
    huh, ez már régen volt
    valami részletessebbet nem írnál???
  • Tovi
    Sziasztok!
    a prágai 2. pályán a várban az udvarra kellene kijutnom, de nem találom az utat.
    Ha valaki emlékszik a megoldásra, segítsen pls!
  • shaba23 #676
    nm
  • shaba23 #675
    ímél ment
  • panizzi
    Van valakinek végigjátszó leírása ? ?
  • Shep
    Az infernal machine meg sokkal de sokkal jobb volt, es ennek egyik oka, az hogy nem voltak benne ilyen idióta Tomb raideres ugrabugrák.
  • Shep
    Nincs valakinek egy mentése a végéről, ahol Von Beck vagy ki a bánat üldöz a járgányával, mert már teljesen kivagyok állandóan leesek vhol, aki a kameraállásokért felelős azt meg csak jól meg kéne búbolni, mi a bánatért forgatja állandóan az a szar kamerát 15 próbálkozásomból legalább 7x amiatt haltam meg. Na mindegy ha egyszer sikerül végigvinnem elhajítom a 2 CDt a fenébe többet ne is lássam, persze én vagyok a hülye miért jástok ilyen szarral. Azért a mentést ha vki tud küldhetné. Előre is köszönöm.