Akváriumosok!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
meg vann 1 kék is
2hímem van de a bettám falatozik a farkukból
vegyél már fel msn-re plz
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Nézegesd õket, ha egy szülést sikerül megfigyelned akkor legközelebb már nagy valószínûséggel megtudod állapítani h mikor van itt az ideje 😄
miyen színûek a guppik?
A vörösek strapabíróbbak, a kékek és általában az egyszínûek kényesebbek picit tapasztalatom szerint...
www.koleszafoto.hu
az jó?
mer már nagy a haa
naon nagy
www.koleszafoto.hu
és honnan zudom hogy mikor szülnek?
mer mindig nagy a hasuk😄
A szobahõmérséklett általában 23-25 fok között van... edig még mindig egészséges kifejlett példányokat eredményezett az eljárás 😄
Lényegében a halakon kívül semmi sincs az akváriumba a könnyû vízcsere érdekében... tudom h a könyvek fórumok azt írják jó ha van növényzet amibe el tudnak bújni a picik, de mivel nincs ellenség mellettük lényegtele... próbálkoztam kezdetekben berendezni vagy csak növényt ültetni de nehét volt a vízcsere, az pedig gázos, mert egyrészrõl kegyetlen büdös lessz és a pici halócák is érzékenyek a dzsuvára 😊
www.koleszafoto.hu
nekem szûrõ és minden nélkül azonnal lehül
ezellen mit tehetek?
mik voltak még a gömbaksiba?
www.koleszafoto.hu
van msneD?
vki tudna 1 képet küldeni a "szülõ akváriumról"
mert van 1 gömb akváriumom(,10L,no szûrõ)
és nemtom Lrendezni de nekem nagy segítség lenne 1 kocka akvárium is csak legyen elõre is kösz
Kizártnak tartom, hogy Magyarország ekkora felvevõ piac lenne, ergo exportra tenyészt, ami megint plusz költségeket vet fel. Lehet, hogy tévedek, de akkor is piszok nehéz lehet ekkora mennyiséget teríteni.
Különben nem azt mondtam, hogy nem lehet megélni neonhalból, csak azt, hogy "nagyon nehéz megélni, szinte lehetetlen". Ha neki sikerül, akkor gratulálok hozzá.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
A segítségetek kéne. Van valakinek tapasztalata a csigaevõ halakkal?
Nagyon elszaporodtak és kiirthatalnanok a csigáim... A történet annyi, hogy:
édi kis kúpos balatoni csigáim voltak annó, szinte láthatatlanok maradtak az akváriumban ... egy vsárolt növénnyel azomban bekerült egy sötétvörös (kifejletten köröm nagyságú) csiga fajta és elepte a növényeimet a petéivel valamint hiába szedegetem ki õket folyamatosan, 3-4 hét alatt a picik megnõnek és petéznek újra... a balatoni kis csigáimat meg kipusztították 😞
Elõre is köszi!
www.koleszafoto.hu
www.koleszafoto.hu
www.koleszafoto.hu
tervezem, hogy lesz egyszer akváriumom, és a szaporítás is érdekel.
hobbiállat-tenyésztés rulz 😊
www.koleszafoto.hu
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Pusztulnak a guppik??? Az a legigényteleneb hal a tapasztalataim szerint... nálam állandóan szaporodnak... folyamatosan adom el õket...
www.koleszafoto.hu
Azóta is megvan az akváriumom, csak újonnan kipusztulnak belõle a guppik. De csak azok. 1-2 elél benne, de ha veszek hozzájuk, meghalnak.. Nem tudom mi bajuk lehet; szerintem a xifók éheztetik ki õket :o
KoЯn
Tervezem, hogy újra tartok majd halakat, de elõbb fel kéne mérni a terepet.
Mennyibe kerül a boltokban most egy 100 literes akvárium?
És a hozzá tartozó berendezés, kellékek?
Ha a boltiak nem tetszenek, akkor szerintetek hol érdemes csináltatni?
A szokásos méretarányú akváriumok nekem ugyanis már régen sem nagyon tetszettek, és mondjuk az alsó lapot inkább drótüvegbõl csináltatnám, hogyha megreped, akkor se essen szét azonnal.
www.akvarista.hu Itt nézzél szét, jó a fórum, sok a hasznos tanács.
gamertag: kenobita
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17