Akváriumosok!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
utolsó hsz:2007. feb. 23
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Az uncsiméknak születtek xifó-guppi "hibridek". A hím guppi állandóan a nõstény xifónak udvarolt, de azt sosem gondoltam volna, hogy közös utódaik is lehetnek.
KoЯn
In Trance We Trust (L) GDJB (L) M.I.K.E. (L) ASOT (L) #trancefamily http://twitter.com/nojikacz
In Trance We Trust (L) GDJB (L) M.I.K.E. (L) ASOT (L) #trancefamily http://twitter.com/nojikacz
Hasznos tagja az akváriumnak, érdemes beszerezni egy-két darabot minden medencébe.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
KoЯn
A fenéktisztítók meg elég aprók.
KoЯn
Nekem 90 literben van kisebb halak melett 1 nagy Hoplosternum thoracatum harcsám és egy anci...és egyfolytában kergetik egymást...
www.koleszafoto.hu
2neon,1 szumi (majd lessz párja,ha lessz pénzem😛),2 dominóhatcsa,1 alganyaló......asszem ennyi
KoЯn
De azért a biztonság kedvéért különraktam!!!
Amúgy ugye jól tudom hogy nem kell belerakni semmien díszt vagy ilyesmit😊
A hasuk végén van egy "terhességi folt", ha annak a színe megváltozik, akkor rövidesen szülni fog.
KoЯn
Elõre is köcce!
p5bdeluxewifi,c2d e6600,2gcorsair,8800gtx www.myspace.com/lifemaster
A víz hõmérséklete, PH-értéke és keménysége a három kritikus szempont. Ezeket minden esetben meg kell nézni új hal betelepítése elõtt.
A xifók pedig nem olyan agreszívek, de lehet, hogy az egyik hullát megeszegették, de az is lehet, hogy beszorult szûrõ mögé, vagy valahová.
Perse ha nagyon ki vannak éheztetve, akkor elképzelhetõ, hogy támadnak. De a neon elég fürge, nem hiszem, hogy 2 óra alatt sikerülne elcsípniük. Persze ha egy 20 literes akváriumban van 40 xifó, akkor már megint más a helyzet.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
ha a neonokkal ilyenek akkor a többi hallal is ilyenek lesznek!!
szóval Xifó KUKA😊
vett 6db neonhalat,és berakta a xifókhoz az akváriumba....
2óra hossza mûlva 5 neonholttestet emelt ki,és 1 nyom nélkül eltûnt.....
Lehetnek ilyen agresszívak a xifók???? És ha igen,mi lehet ennek az oka??? Nekem is vannak xifók+neonok 1 akváriumba,de nem bántják egymást......
KoЯn
berakhatok 1 10literes akváriumba újszülött xifók mellé 1 nagyoon békés szülni készülõ ezüst mollyt?
Eredetileg ugyebár a mexikói kardfarkú hal zöld színû, csak, mióta akváriumban is tartják, és tenyésztik, piros lett.
KoЯn
szóval szerintem menny el és vedd meg😉
Érdekelne a véleményetek az AKVÁRIUM SHOP-ról. Szeretnék venni akváriumot (JUWEL Rekord 110) interneten, csak attól tartok, hogy nem azt fogom megkapni, estleg minõségben, mint amit kinéztem. Vásárolt már valaki interneten keresztül akváriumot? Mit tapasztalt?
KoЯn
www.koleszafoto.hu
kiváncsi vagyok mekkorára fog nõni... 6-7 hónap alatt kb a duplája lett...
www.koleszafoto.hu
Amúgy azért neveztem el õket ostobáknak, mert órákig lehet velük szenvedni,a mikor kiveszem õket az akváriumból.
Mindaddig mozdulatlan, ameddig oda nem érek a hálóval, és ahogy hozzá érek, villámgyorsan eltûnik 😊
KoЯn
www.koleszafoto.hu
Az övé lehetne JOLÁN<#hehe>#hehe><#nyes>#nyes><#vigyor>#vigyor><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor2>#vigyor2><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#taps>#taps><#rolleyes>#rolleyes><#hehe>#hehe>
www.koleszafoto.hu
"A lelki béke abból származik, ha megértjük és elfogadjuk, hogy kevesen látják pont olyannak a világot, mint amilyennek mi."