4315
  • Realtibi
    csá mindenkinek
    marha régen voltam itt azóta letöröltem a potc-t sajna
    aztán kellene megint
    nemtalálok semilyne warezt ahonnan le tom szedni
    segitsen má valaki megszerezni!!!
  • McCartman
    Hali!
    Lenne egy kerdesem. Egyik tag adta nekem ezt a bergyilkos kuldetest. Annyibol all h el kell mennem a kalozszigetre es meg kell olnom valami Bertillon nevezetu csempeszt. Idaig rendben is van , elmegyek , megolom. De a kalandkonyvben vagy miben nem jelenik meg h elvegeztem volna a kuldetest. Ha visszamegyek a megbizohoz , az meg kioszt h amig meg el a celszemely addig nincs mirol targyalnunk. De hat akkor mar nem el!!! Addig szenvedtem h vegulis lejart az egy honapos hatarido is. Visszatoltottem mar parszor , es megoltem meg parszor azt a csempeszt , de mindig ez van.
    Jartatok ti is igy? Ez valami bug lehet? Ha igen , nem is akarmekkora...
    Mit tegyek szerintetek? Nincs valami patch a bugok ellen?
    Elore is koszi:
    McCartman
  • grebber
    Az első netes tehát kilöve a második meg nagyon cool lesz:)
  • a.carkey
    :)
    :)2
  • grebber
    ÁÁ legyen már ennek folytatása!!!!!!
  • Kandurex
  • Kandurex
    Meg ami a csatában erősíti a tisztjeimet mert ahogy elnéztem őket már abba belehaltak ha csak rájuk nézett az ellen...htx.
  • Kandurex
    Hi, valaki nem hallott olyan módról ami a tengeren lévő hajó viszonyokat realizálja? Úgyértve, hogy amikor kezdő voltam akkor tele volt a tenger mindenféle alaphajóval, ám, ahogy múlt az idő (tápolódtam) a szintemnek mindig megfelelő hajókkal találkoztam (hülyén nézett ki, hogy csak fregatt osztályú hajók voltak még a legkoszosabb kikötőbe is), szal a kérdés az, van e olyan mód ami visszaállítja a tengerbe a valós hajó osztályokat, vagyis realizálja a valóságot és nem pedig man - o -war típusú hajók flangálnak.
  • grebber
    Végigjátszás ehhez???Simán végiglehet vinni anélkül is.Én egyetlen segítségem a magyarosítás volt :)
  • Hentes Bill #4026
    igen, és itt hol, mert én itt csak angolt találtam
  • emberke
    Van de van :)
    Pirates Of The Caribbean HUN
  • Hentes Bill #4024
    szóval nincs?
  • RUDKO
    Nem tudom de ténleg jó a játék! Csak idegesit hogy elakadtam és nem tudom mit kéne csinálni.
  • grebber
    Ennek nem akarnak folytatást csinálni ,mert jó lene???
  • RUDKO
    Sziasztok! van egy kis gondom. ott tartok amikor a csajnak meg kéne fogni azt a gömböt ahol a nagy szobor madár van. idáig semmi gondom nem volt a játékkal de most nem tudom mit csináljak. már többször elkezdtem az utvesztő elejéről de nem csinál semmit a csaj. van valakinek valami ötlete? help!!
  • Hentes Bill #4020
    na, ejött az oldal... magyar végigjátszás van a gémhez? vagy ne is keressem?
  • Hentes Bill #4019
    magyar oldallal mi van? mert nekem nem akar bejönni. :(((
  • vigyori14
    Mivan senki se játszik ezzel a király játékkal?
  • Andie
    Sziasztok!

én most ott akadtam el, hogy a greenfordi börtönböl ki kéne hozni a sátánista vezért. Elmentem a redmondi paphoz, adott egy papirt, azzal tudom kihozni az ürgét. Megyek a börtönbe, de igazgató sehol. 2 faszi áll a börtönajtóban, azok nem szólnak semmi értelmeset, bemegyek ott kéne balra ülnie a "warder"nak, de csak az üres széke van ott. Bent, a börtön mélyén meg áll egy faszi, az meg elküld a sunyiba, nem lehet vele beszélni.
    Most akkor micsináljak?? Ez bug?
  • Joey
    azt nemtudom...de isla mullen hol van barlang???
  • Botrány Rules
    A másik . Mikor telepíthetek én be valamelyik szigetre embereket ?
  • Botrány Rules
    köszi Joey :)siker.
    Most más problémám van az ellopott gyerekek után kajtatok .
    Isla Muellé-n meg is találom a barlangot , ott végig csinálom a küldit . Most jön a bug ! Amikor beszállok a hajómba , és kitenne a nagytérképre kivág a progi ! Ismert ez a bug ? Ha elöző mentés visszatöltök és kiszállok a partra és vissza a hajóra , akkor NINCS gond ! Ha végig csinálom a küldit , akkor kivág !
    Van ötlet ?
  • Realtibi
    mivan már nincs karbantartás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Realtibi
    nem kell már jó
  • Realtibi
    nem küldenéd el azt a filét amit a modmaker csinált?

vagy adj egy mentést amin manowarod van
  • SacroSanctus
    Úgy lehet felrakni, hogy elindítod a Mod Patchert....valamelyik konyvtárban bennevan egy exe, valami Mod Patcher vagy Mod installer vagy ilyesmi a neve.
    Abban tallózol és megkeresed azt a modot aminek a neve valami olyasmi hogy NK Reinitialize mod.
    Azt felinstallálod és kész.
    Ezzel tuti nem lesz gond még akkor se ha te valamilyen magyarított verzióval játszol, mert ez semmi újdonságot nem tesz a játékba - a magyarítás meg csak a questszövegeket meg hasonlókat írja magyarrá, a program beállításának nyelvét nem.
  • Realtibi
    de várjá ez nem magyar ez angol nincs valami következménye???
  • Realtibi
    letöltöttem a módokat de ez rengeteg hogyan kell felrakni ezeket?
  • SacroSanctus
    Szerintem az lehet a gond, hogy a játék kezdetén a gép elmenti az effajta beállításokat, és utána már azt irogatsz át, amit akarsz, a gép akkor is a korábban elmentett beállításokkal fog dolgozni.
    Ahhoz, hogy a Man'O'War-ok bentlegyenek, vagy indítanod kell egy új játékot (ezt csak azért ajánlom, hogy kipróbáld, jól állítottad-e be a dolgokat és valóban ott vannak-e - nem kell végigjátszanod ezt az új játékot csak hajózgass egy kicsit és néhány flottával csapj össze, van-e bennük Man'O'War - ha úgy kb a 15. flottában sincs akkor valamit rosszul állítottál be)
    Ahhoz, hogy az eddig játszott játékkal is működjön le kell szedned a Reinitialize mod-ot a játékhoz, ami újratölti a már futó játékba a jelenlegi beállításokat. Ahhoz pedig, hogy modot installálj kell a mod installer.

http://www.piratehideout.com/

Ezen az oldalon, a Patches részben vannak a modok, töltsd le az Allmods v.1.4 -et. Ebben minden mod bennevan. Nagyon sok jó mod van közte, de most csak a mod installer kell meg az NK Reinitialize mod - ez utóbbi telepítsd fel a mod installerrel és a játék közben nyomd meg az 'I' billentyűt és kész.
  • Realtibi
    még 1x visszatérek erre a manowaros dologra
    én átirtam minden filét de 40 perc alatt egy darab manowar nem jött nekem

ha elküldenéd nekem azt a filét akkor nagyon megköszönném

/ha lehet erre a cimre küld [email protected]
    de ha akarsz akkor msnenen is megkereshetsz
    [email protected]/
  • Joey
    igen...kövessed a földre rajzolt mintákat, és az a fő hogy ott ahol ellenséges katonák vannak oda ne menj be,mert az valszeg 89% hogy nem a helyes út.keress egy világos termet, aminek a padloján egy nagy fehér lap van..oda kell ráhelyezned az aranyszobrocskát, hogy kiniljon a tovább vezető ut... ui: célszerű itt sokszor menteni..mire ide eeljutsz..mert kurva nehéz még1x visszatalálni:)
  • Botrány Rules
    Hi All!

Főküldi: Greenford után visszavertem az angol hajóhadat , és el kell mennem Khael Roa szigetére , ott szétvertem az ellenséges hajóhadat .
    Most az ottani labiban vagyok , de nem tudom , hogy mit keressek , csak tekergek ide-oda a labiban .
    Van valakinek ötlete , hogy ott mit kell megtalálnom ?
  • Joey
    nemérdekel minket a 4000 dik hozzászólás...ha ísz mit akkor a témával kapcsolatban írj légyszi ne ilyen hülyeségeket..köszi
  • Davidka
    eltékelni a 4000. hozzászólást :P
  • Joey
    mit muszály?
  • Davidka
    hm... Bocs, de ezt muszáj!
    #4000 :)
  • Joey
    rakd ki a kurvát a világítótoronynál, beszélj vele aztán úgy ronts neki az erődnek, különben irthatod, csak a legénység fog sebződni, de ami fontos (vagyis az erőd)az nem..
  • munyez
    Cső! Lenne egy kérdésem hozzátok. Én is épp itt tartok a világítótoronyos faszinál, valahogy ki kellene szabadítani.Nekem az a dolgom, hogy tengeren támadjak, de nem tudok mert mindig szétlőnek! Ha van valakinek valami ötlete, hogy hogyan kéne elfoglalni a várost írja meg! előre is köszi
  • Joey
    nem erre gondolok, ezen már jócskán tulvagyok, amiről én beszélek ez már mellékküldetés, legalábbis én mindig csak a játék végigvitele után szoktam megcsinálni, de most elakadtam..sőt a templomba bemenéshez is még kérdőjel van rakva, pedig kénének azok az inka kincsek, meg aztán főleg a pénz..vajon milehet ott bent?
  • SacroSanctus
    Hmm már régen játszottam - most a főküldetésről beszéltek, ahol a világítótornyos mukit bebörtönzik az angolok?
    Vagy pedig még annál jóval előbb amikor asszem a redmondi kormányzó akarja, hogy átszállítsatok hozzá egy bűnöző mukit.

A világítótornyossal nem lehet gond mert az rendesen a börtönben csücsül.
    A másik viszont elvileg a történet szerint megszökött.
    Most nem vagyok biztos benne, hogy ez az akire gondolok, mert már nem emléxem túl jól, de asszem ezután vissza kell menni a Redmondi kormányzóhoz és közölni vele a rossz hírt, hogy az ürge olajra lépett. Ő meg ezután közli veled a másik rossz hírt, hogy találd meg.
    Ekkor el kell menni a kalóz szigetre, ott beszélni a kocsmáros banyával, aki persze aztmondja, hogy gőze sincs hol van a muki akit keresünk, és hogy menjünk a picsába stb....Ezután amikor csalódottan kimegyünk a kocsmából odajön hozzánk egy faszi aki felajánlja, hogy megmondja hol van a delikvens akit keresün némi pénzért.
    Itt vagy odaadjuk neki a pénzt és akkor megmondja melyik szigetre kell menni, vagy kinyírjuk. Ha elmented előtte, odaadod neki a pénzt, megkapod az infót, load-olsz és kinyírod akkor megspórolod a pénzt és megtudod hova kell menni. Annak a szigetnek a nevére már fejből nem emléxem, de asszem C-vel kezdődik, persze nem biztos, a lényeg, hogy ott sem találjuk meg a mukit, csak egy naplót. Ezután megint vissza a redmondi kormányzóhoz és megint közölni vele, hogy peches napja van mert nem találjuk a mukit. Ő ezután visszaküld minket a kalózokhoz hogy az ő nevében bízzuk meg őket a muki megtalálásával és gondolom kinyírásával, hátha nekik sikerül. Ezzel vége ennek az embervadászatos résznek.