4315
-
emberke #720 Bt warezhoz tudok adni felhasználónevet meg jelszót is. Ma délutánig érvényes, onnan letölthető a játék. Ha valakit érdekel akkor IRC
megtalál 10-ig:/server irc.quakenet.org
/j #emberke -
#716 Sajnos a cegnel akkora a korlat mint a lanchid!
:(( legkorabban jovo het penteken.. ha csak nincs valaki Bp-i..... -
#714 Csak nehogy úgy járjatok, mint a többiek Morrowinddel. -
#713 Hali! en segitenek szivesen mert imadtam a jatek elso reszet, de sajnos ez a resz meg nincs meg nekem! :(( -
#711 Mi van akkor, ha nem fizeted vissza? -
#709 Visszamész oda akitől kölcsönkérted! Mondod neki, hogy szeretnéd visszafizetni a moneyt, és ennyi. -
Bandeeka #708 A kölcsön kért aranyat hogyan tudom visszafizetni? Vki help pls. Thx -
#707 Na egyensben vagyok! Már 4-es szintű hajóm van. Pillanatok alatt összeszedtem rá a 40k pénzt. Kereskedéssel kb. 10 perc. Sandalt kell vinni Oxbayból Redmontba. Aza a baj, hogy elfogyott a Sandal, úgyhogy most várnom kell .:( Legjobb kereskedő út szerintem tök közel vannak egymsához. Oxbaybe meg Sailcloth-ot viszek. Így egy oda-vissza kör alatt kb 8k arany! Ha majd nagyobb hajóval megyek akkor szerintem akár a duplája is simán lehet! Kezdőknek nagyon jó ez az út, mert kalóz támadás nem gyakori a két sziget közt, ez betudható a közelségnek. -
#706 Na végre műxik nálam is ! KOPKOPKOP. -
Sanca #705 Hat mondtam hogy total commandert szedjel le. Google, es keress ra. Meg a newbie juzer is le tudja szedni. Azer kell legalabb a total, mert abban van mar letoltes folytatasa. Mivel isot fogod szedni gaz lenne pl ha 90%nal megszakad, es elolrol kell kezdeni. Remelem erted. -
Sanca #704 Barkit felveszel az elsotiszt. Ha hajot szerzel, o lesz a masik hajo kapitanya. -
#703 hülye bug lehet,jó lenne peccs hozzá. -
#702 többször kipróbáltam,pénz 14500,csaj elad pénz 146000.találtam egy házat ahol kiraboltam egy ládáát(egy szobor volt benne) utána pedig már hétszázvalahánymillióm lett:) -
#701 siman valaszdd azt hogy ott szeretnél kikötni és már kész is:) -
#700 honnan szedtem volna?nomeg csak tudnék róla:)
amugy vissza töltöttem egy régit ahol még nem adtam el csajt,ugyhogy tovább csoroskodok.szar lett volna ugy megcsinálni,leröviditette volna a jatekot. -
Bandeeka #699 Hi!
Hogyan tudom megállapitani hogy amit felvettem emberkét az a első tisztem? Akit felvettem annak a legnagyobb skilje a javitas. Vki help pls. Jah és hol tudok elso tisztet felvenni? -
#698 Kibaszott szar ez a térkép semmit nem lehet látni szinte. Tök neheéz eljutni helyekre. -
#697 Greenford merre van Redmontól vagy Oxbaytől? -
#696 Nem csíteltél? Szerintem beírhattál valami cheatet. -
#695 jó a win commander is és biztos fog müködni. -
#694 total commander? Azt meg honnan? wincommander nem jó? /vagy most hülyeséget mondtam?/
Amugy az 1cd-t a wc-ről töltöttem le. Fog működni a te 2-es cd-del? -
Sanca #693 Csak 1 total commander kell. A tobbit majd holnap elmondom, eleg 1xu. -
#692 Végre valaki észrevett!!!
Oksi, de jó lenne ha elmagyaráznád hogy kell ezt csinálni mert ebből nagyon analfabéta vagyok. -
Sanca #691 Amugy most azon morfondirozok hogy lehet jobb lenne 2 hajoval tamadni, bar ez csak sztem elsullyesztesre alkalmas, es en most inkabb a penzt reszesitem elonyben, nem az xp-t. -
Sanca #690 Hat tolem most nem lehet:(
Meg nalam egesz iso van, nincs feldarabolva. De holnap 11 korul szivesen megosztom ha csak 1 cd kell. Ha 2 akkor 16 korul. -
Sanca #689 Amugy en eddig a kovetkezo taktikaval nyomtam/nyomom: 1 hajo, aminek fo szempontja az allokepes tekno vagy mi, es a sok agyu. Harcnal van az a sail to xy ellenfel-hez opcio, ranyomok, es mas helyzetben leszek az ellenhez kepest, ekkor vitorlaszaggatoval egeszen 20-30%-osra lovom a vitorlait. Oszt mellehajozok, lovok 2-3x a crew-pusztito ammoval, es atszallok. Jo esetben max marad 1 kapitany, es 1 tiszt, ez gyerekjatek. Oszt kikoto, es eladom a hajot. -
#688 -
Sanca #687 Aha kosz. Az agyus dologban viszont nem teljesen ertek 1et. Amugyis, nagyobb agyu az a 24, 12 vagy mi az alap, bar tuti te is igy gondoltad. De 1 korrekt 24-es cannon(ami hajoszerzesre alkalmas)(a masik agyufajta inkabb elsullyesztesre) 6k. Szal az egesz hajo fele... Szal csak akkor erdemes megvenni, ha megallapodsz 1 hajo mellet, elorelathatoan jo sokaig. -
#686 há passz--..amugy meg érdemes megvenni a nagyobb ágyukat (12-14-16) a shipyard-ba...nagyot tudnak ütni és nem olyan drágák. Lehet, hogy harcba mivel ott egyedül van a tiszt számít a skill, viszont hajóra nézve egységes. ergo: olyan tiszt kell akinek van némi közelharc tudáésa -
Sanca #685 Aha, kosz, akkor ez kiraly. Csak van 1 gazos dolog. Amikor 2 elsotiszttel csataztam, az a tiszt, akinek 1-es volt a kozelharca azonnal szetesett. Akinek meg 6-os volt, azt meg alig sebeztek meg. De lehet csak veletlen volt.(az 1es kozelharunak volt tobb hp-ja...) -
Sanca #684 Most amugy nagy dillemmaba vagyok. Nem tom hogy a foszalat nyomjam tovabb, vagy inkabb hajokat raboljak, es gyujcsem a penzt Galleonra. Nem draga hajo, 90k. Nem lehetetlen penz az. Kb 5-6 ora alatt sztem megvan. -
#683 így -
Sanca #682 Amugy meg az elozo kommentjeidnel lattam hogy ma Galleonod van, oszt kicsit neztem butan:) Nekem most lesz Xebecem, Galothal fogom megszerezni. Sztem Xebec a legjobb hajo igy a foszal elejen, legalabbis jobbal nem nagyon talalkoztam. Kiveve ugye a francia 3-ast. Majd gondolom ahogy megyek tovabb a foszalba, ugy lesznek durvabb hajo ellenfelek. -
Sanca #681 Aha kosz.
Csakhogy 1ertelmu legyen:) Szal akkor pl ha nekem van 4-es leadersippem, az elsotisztemnek meg 5-os accuracija, meg 4-es kozelharca, akkor ezekhez sokkal jobban erdemes venni pl 1 4-es defenzu csakot, mint 1 4-es kozelharcost. Szal bonyolult pelda, de akkor igy van nem?:) -
#680 Mindig az a skill+ability érvényesül akinek a legnagyobb a legénységben, ez így is logikus -
Sanca #679 Kerdes: ugye az elsotiszteknek vannak kulonbozo tulajdonsagai. ezeket latni is lehet, es ha a sajat emberembe megyek akkor ilyen overally statsot ir ki, ahol a az elsotisztek es a kapitany(en) legjobb tulajdonsagai kerulnek be. Namarmost. Ezek a tulajdonsagok mindig is ervenyesulnek? Marmint az overally. Pl vasarlasnal, vagy hajocsataban, vagy kozelharcban(tehat hat-e ram a masik 6-os szintu kozelharca, mikor az enyem csak 2-es). Namarmost ha hat, akkor a legjobb tulajdonsag hat mindenkire, vagy osszeadodnak? -
#678 nem szabad eladni a csajt,hülye bug.visszatöltöttem és ott baszodik el,kapsz egy rakat pénzt viszont nem tudsz ágyugolyót venni:) -
#677 Beszart a warezcenter!!! Honan lehet még letölteni. SEGÍTSETEK!!! -
#676 Nem ágyúgolyóra gondoltam +azt amugy bárhol lehet venni, hanem nagyobb kaliberüeket lehet a hajóra rakni 12-14-16gl écsatöbbi écsatöbbi a -
#675 jah és tele van mellék küldetésekkel, abból is jön a lóvé, bár most csak kisérgetős küldiket vállalok be...pár ezres plusz se jön rosszul a legénység 1 hónapra letudva.