4315
  • Bandew
    Melyik a legjobb? Ki tudja?
  • ReTeK
    hajó nevét te ad6od meg nem ?
  • ReTeK
    pl: Falaise de Fleur csoki 6/3 --> Concceicao 27/15 ... van ennél jobb is
  • Bandew
    Nagyon kéne pénz! Nem tudjátok melyik a legjobb kereskedelmi útvonal? /melyik szigetről melyik szigetre, és milyen áruval/ Fontos lenne.
  • Sephi
    Kinek mi a hajo neve?

Az en fo hajom a Hergest Ridge es a masodik hajom meg Crises :))
  • Sanca
    Elvileg leadersippel atallnak tobben. En igy vettem eszre.
  • Dns5000
    ja es 7es szintu leadershipem van, de nem hiszem hogy emiatt csataban atalnanak emiatt hozzam :(
    pedig valaki ezt mondta
  • Dns5000
    hirnevre gondolsz? Bloke vagyok :P
    van egy par hero tisztem :P
  • Dns5000
    akkor tudsz kereskedni is, mert anelkul nem lehet
  • Sanca
    Sztem magasabb szint kell.
  • Sanca
    15.
    En arra lennek kivancsi kinek mi a 'beceneve'.
  • Dns5000
    hol van jobb kard meg pisztoly ? vagy ugyan ott lesz ha magasabb szintu van leszek? vagy a fo szalon kell tovabb menni hogy jobb fegyvert tudjak venni?
  • Sephi
    En hulye mar az elejen oszes lehete Trade es Comerce abilityt feraktam es rajottem hogy faszt se erek vetel/adas dolgokkal.!
    Penzt szlitasbol csinalok azaz kiserem a hajokat!
  • Dns5000
    hanyadik szintuek vagytok? en 7 vagy 8
  • Sephi
    Mi a gep configod?
  • hiba
    tevedtem megse sikerult...ismet kilepett, most mar ugy is kilep ha aterkepen vagyok 2-3 masodperc es olyan gyorsan kilep hogy az csoda :(
  • Hmuda
    Nem tudná vki felnyomni FTP-re az ISO-t?
  • Bandew
    nekem nem recseg a hang ha safe
  • hiba
    Uh "megusztam" !
    betoltottem, ezutan letoroltem a mentest, majd urja menttem es igy sikerult atjutnom - fura :)
  • Sephi
    Jaaa!! Tenyleg!! Koszi! megyek is megnezem mindgyart!
  • Sephi
    A tokeletes jatekhoz szerintem egy WinXP kell plusz SP1 es Direct X 9.0a . nekem ez van es semmi erorr sehol!
  • Sanca
    Kalozok sem tamadnak meg?:)
    Azt a kalozszigetre kell vinni vmi costillas mittomenmi, itt pedig a kalozkiralynak(menj el a faluba, ott meg fast travel 'nagykovetsegbe')
    Amugy meglepodtem itt, hogy a kalozkiraly megemlitette hogy az en hirnevem meg az ovenel is 'veresebb':))
  • Bandew
    Mondom nem biztos hogy nálad is ugyanaz van, mint ami nálam volt.
    De valoszínű!
  • Sanca
    Ha kozelharcolsz mindenkepp, nekem most 2fele 4k-t ero kozepkori kardom van, harcoknak megfeleloen valtogatom, pisztolybol meg quadros.
  • hiba

ehhe..bakter akkor eddig tartott nalam ez a game :(
  • Sephi
    Gyerekek en megfigyeltem hogy ha eppensegel nem olunk meg semmi ort vagy nem tamadunk meg semlilyen hajot es szepen elvagyunk a sajat dolgainkkal nem lesz rank merges senki!

Ram csak egyszer lotek az is akkor volt amikor (en hulye) Oxbay meg a Franciak uralma allat volt , es bemnetem a kikotobe:) Pontosan 10 masodpercet eltem :)

Meg mindig nem tudom kinek kell vinni a levelet amit Redmond mayora adott hogy vigyek el egy kaloznak! Help!
  • Bandew
    Valam is volt ilyen pár játéknál. Ha elmentem egy bizonyos területre desktop. Általában ezek olyan helyek ahol muszáj elmenni a továbbjutás érdekében :D. Még az uninstall se segített, csak az új játék. Biztos a save-ben volt a hiba. Nekem ez sok játéknál volt, lehet, hogy most neked is ilyesmi van, de lehet hogy nem.
  • zoli80
    assze, elvész,ugyhogy elötte kereskedö
  • radical
    Ha eladok egy elfoglalt hajót akkor mi lesz a rajta levő cuccokkal és legénységgel? Beleszámítják az árba, vagy elvész?
  • Kandurex
    Huh, annyi kérdés merült, hogy így ömlesztve válaszolgatnák egy - két emberkének:

Időgyorsítás hajó csatában numerikus billentyűn a *

Video kozben szaggat a hang : végy erősebb gépet :) amúgy valszeg fent van valami hülye codec

Tiszthalál megelőzés: #1489

Zorken: Azért nem tudsz visszameni mert nem szeretnek (lelőttél egy angol hajót, hepciásoktál a városokba stb. stb. stb.) állás visszatöltés v. próbálj valahogy békét alkudni kemény arany pezóért.

többire sztem már válaszoltak.

"Rájöttem miért szarok a tisztek!!!
    Mert te is szar vagy!!!
    Ha erősebb vagy, erősebb tiszteket találsz!" ez így helyes :)))
  • Bandew
    Rájöttem miért szarok a tisztek!!!
    Mert te is szar vagy!!!
    Ha erősebb vagy, erősebb tiszteket találsz!
  • Zorken
    Én is elakadtam , lefizettem az utánpótlás hajó kapitányát, mennék vissza Redmondba hogy a kormányzóval közöljem a jo hirt, miszerint a feladat elvégezve, de mindig szétlönek.
  • Zorken
    Én is elakadtam , lefizettem az utánpótlás hajó kapitányát, mennék vissza Redmondba hogy a kormányzóval közöljem a jo hirt, miszerint a feladat elvégezve, de mindig szétlönek.
  • CS@
    Ha te vagy előnyösebb helyzetben (tehát te csáklyázol) akkor a csákjázás pillanata előtt nyomsz egy F2-t és cseréled a tiszteket (ekkor már nem kell se navigator se ágyus csak olyan aki fájgtolni tud).
  • CS@
    Olvasgatom itt a dolgokat és feltűnt mustar kérdése és keeroy válasza a több szigetel kapcsolatban.
    Nálam most ezek vannak (nem foglalkozom a küldetésekkel) :
    Falaise de Fleur – Isla Muelle – Conceicao – Douwesen – Redmond – Oxbay – Quebradas Costillas + Kahel Roa.
    Ezekszerint kb ennyi a bejárható terület ? Mert ez nem ,hogy nem nagyobb mint az első rész volt ,de jóval kisebb.
  • Sanca
    Ott tartok a foszalnal hogy megszereztem a Frigate-tol a aranyszobrot, meh kozben ugye lo az oxbay-i erod. Szal kimegyek, a nyilt tengerre, zene is nyugis lesz, de map mode az 1xuen ELTUNT! Szal csak siman tudok hajozni. Szal nektek is volt ilyen bug?
  • Zorken
    Illetve bocsi, lefizettem 3000 arannyal.
  • Zorken
    A kapitányt megöltem de könnyen távoztam és most hajóznék vissza Redmondba de ott mindig a kikütünél szétlönek.
  • fucko
    Vagy megolod a kapitanyt helyben de akkor nehezen tavozol vagy utkozben sullyeszted el a hajojat ami a luggerel embertprobalo feladat:)
  • Zorken
    Ujabb help! Odaadom a levelet a kikötömestrenek amiben nem megy az utánpótláshajó Oxbaybe amit várnak. Ezután ha vissza akarok menni Redmondba szátlönek ezerrel, pedig a kormáynzónak szeretném jelenteni hogy kész a feladat amit adott. Akkor most merre?