4315
-
Melyik a legjobb? Ki tudja? -
hajó nevét te ad6od meg nem ? -
pl: Falaise de Fleur csoki 6/3 --> Concceicao 27/15 ... van ennél jobb is -
Nagyon kéne pénz! Nem tudjátok melyik a legjobb kereskedelmi útvonal? /melyik szigetről melyik szigetre, és milyen áruval/ Fontos lenne. -
Kinek mi a hajo neve?
Az en fo hajom a Hergest Ridge es a masodik hajom meg Crises :)) -
Sanca #1529 Elvileg leadersippel atallnak tobben. En igy vettem eszre. -
Dns5000 #1528 ja es 7es szintu leadershipem van, de nem hiszem hogy emiatt csataban atalnanak emiatt hozzam :(
pedig valaki ezt mondta -
Dns5000 #1527 hirnevre gondolsz? Bloke vagyok :P
van egy par hero tisztem :P -
Dns5000 #1526 akkor tudsz kereskedni is, mert anelkul nem lehet -
Sanca #1525 Sztem magasabb szint kell. -
Sanca #1524 15.
En arra lennek kivancsi kinek mi a 'beceneve'. -
Dns5000 #1523 hol van jobb kard meg pisztoly ? vagy ugyan ott lesz ha magasabb szintu van leszek? vagy a fo szalon kell tovabb menni hogy jobb fegyvert tudjak venni? -
En hulye mar az elejen oszes lehete Trade es Comerce abilityt feraktam es rajottem hogy faszt se erek vetel/adas dolgokkal.!
Penzt szlitasbol csinalok azaz kiserem a hajokat! -
Dns5000 #1521 hanyadik szintuek vagytok? en 7 vagy 8 -
Mi a gep configod? -
tevedtem megse sikerult...ismet kilepett, most mar ugy is kilep ha aterkepen vagyok 2-3 masodperc es olyan gyorsan kilep hogy az csoda :( -
Nem tudná vki felnyomni FTP-re az ISO-t? -
nekem nem recseg a hang ha safe -
Uh "megusztam" !
betoltottem, ezutan letoroltem a mentest, majd urja menttem es igy sikerult atjutnom - fura :) -
Jaaa!! Tenyleg!! Koszi! megyek is megnezem mindgyart! -
A tokeletes jatekhoz szerintem egy WinXP kell plusz SP1 es Direct X 9.0a . nekem ez van es semmi erorr sehol! -
Sanca #1512 Kalozok sem tamadnak meg?:)
Azt a kalozszigetre kell vinni vmi costillas mittomenmi, itt pedig a kalozkiralynak(menj el a faluba, ott meg fast travel 'nagykovetsegbe')
Amugy meglepodtem itt, hogy a kalozkiraly megemlitette hogy az en hirnevem meg az ovenel is 'veresebb':)) -
Mondom nem biztos hogy nálad is ugyanaz van, mint ami nálam volt.
De valoszínű!
-
Sanca #1510 Ha kozelharcolsz mindenkepp, nekem most 2fele 4k-t ero kozepkori kardom van, harcoknak megfeleloen valtogatom, pisztolybol meg quadros. -

ehhe..bakter akkor eddig tartott nalam ez a game :(
-
Gyerekek en megfigyeltem hogy ha eppensegel nem olunk meg semmi ort vagy nem tamadunk meg semlilyen hajot es szepen elvagyunk a sajat dolgainkkal nem lesz rank merges senki!
Ram csak egyszer lotek az is akkor volt amikor (en hulye) Oxbay meg a Franciak uralma allat volt , es bemnetem a kikotobe:) Pontosan 10 masodpercet eltem :)
Meg mindig nem tudom kinek kell vinni a levelet amit Redmond mayora adott hogy vigyek el egy kaloznak! Help! -
Valam is volt ilyen pár játéknál. Ha elmentem egy bizonyos területre desktop. Általában ezek olyan helyek ahol muszáj elmenni a továbbjutás érdekében :D. Még az uninstall se segített, csak az új játék. Biztos a save-ben volt a hiba. Nekem ez sok játéknál volt, lehet, hogy most neked is ilyesmi van, de lehet hogy nem. -
assze, elvész,ugyhogy elötte kereskedö -
radical #1500 Ha eladok egy elfoglalt hajót akkor mi lesz a rajta levő cuccokkal és legénységgel? Beleszámítják az árba, vagy elvész? -
Huh, annyi kérdés merült, hogy így ömlesztve válaszolgatnák egy - két emberkének:
Időgyorsítás hajó csatában numerikus billentyűn a *
Video kozben szaggat a hang : végy erősebb gépet :) amúgy valszeg fent van valami hülye codec
Tiszthalál megelőzés: #1489
Zorken: Azért nem tudsz visszameni mert nem szeretnek (lelőttél egy angol hajót, hepciásoktál a városokba stb. stb. stb.) állás visszatöltés v. próbálj valahogy békét alkudni kemény arany pezóért.
többire sztem már válaszoltak.
"Rájöttem miért szarok a tisztek!!!
Mert te is szar vagy!!!
Ha erősebb vagy, erősebb tiszteket találsz!" ez így helyes :)))
-
Rájöttem miért szarok a tisztek!!!
Mert te is szar vagy!!!
Ha erősebb vagy, erősebb tiszteket találsz! -
Zorken #1492 Én is elakadtam , lefizettem az utánpótlás hajó kapitányát, mennék vissza Redmondba hogy a kormányzóval közöljem a jo hirt, miszerint a feladat elvégezve, de mindig szétlönek. -
Zorken #1491 Én is elakadtam , lefizettem az utánpótlás hajó kapitányát, mennék vissza Redmondba hogy a kormányzóval közöljem a jo hirt, miszerint a feladat elvégezve, de mindig szétlönek. -
Ha te vagy előnyösebb helyzetben (tehát te csáklyázol) akkor a csákjázás pillanata előtt nyomsz egy F2-t és cseréled a tiszteket (ekkor már nem kell se navigator se ágyus csak olyan aki fájgtolni tud). -
Olvasgatom itt a dolgokat és feltűnt mustar kérdése és keeroy válasza a több szigetel kapcsolatban.
Nálam most ezek vannak (nem foglalkozom a küldetésekkel) :
Falaise de Fleur – Isla Muelle – Conceicao – Douwesen – Redmond – Oxbay – Quebradas Costillas + Kahel Roa.
Ezekszerint kb ennyi a bejárható terület ? Mert ez nem ,hogy nem nagyobb mint az első rész volt ,de jóval kisebb. -
Sanca #1486 Ott tartok a foszalnal hogy megszereztem a Frigate-tol a aranyszobrot, meh kozben ugye lo az oxbay-i erod. Szal kimegyek, a nyilt tengerre, zene is nyugis lesz, de map mode az 1xuen ELTUNT! Szal csak siman tudok hajozni. Szal nektek is volt ilyen bug? -
Zorken #1480 Illetve bocsi, lefizettem 3000 arannyal. -
Zorken #1479 A kapitányt megöltem de könnyen távoztam és most hajóznék vissza Redmondba de ott mindig a kikütünél szétlönek. -
fucko #1478 Vagy megolod a kapitanyt helyben de akkor nehezen tavozol vagy utkozben sullyeszted el a hajojat ami a luggerel embertprobalo feladat:)
-
Zorken #1477 Ujabb help! Odaadom a levelet a kikötömestrenek amiben nem megy az utánpótláshajó Oxbaybe amit várnak. Ezután ha vissza akarok menni Redmondba szátlönek ezerrel, pedig a kormáynzónak szeretném jelenteni hogy kész a feladat amit adott. Akkor most merre?