Pirates Of The Caribbean
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amugy jonak kell lennie. Es vki tolt is az sd2 accomrol, aszittem te vagy az. Na mind1, mostmar csak akkor kesobb tudod elkezdeni, nem fogom kikkelni a mostani user-t. Amugy telleg jonak kell lennie. ip-t beirod, aztan user es kod 1forman sd2.
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
csak vitáztuk a madártávlatról, oszt amiatt raktam be
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Meg 1 szar Galoth-al mentem ki expelni, mikor megtamadtak a kalozok. 2 hajos flotta volt. Az 1ik Caravel(a kepen), a masik Fleut. Menekultem is el rendesem mikor megboardozott a Caravel. Eredetileg a tervem az volt hogy majd en boardozok meg 1 Xebec-et, ezert 3 elsotiszt tartozkodott a hajomon, mind 6-os kozelharc skilell(+-1). A Caravel fedelzeti legenysegevel folytatott kozelharcbol mind a 4-en elve kerultunk ki, igaz 2-en alig eltek, rolam nem is beszelve. Ittam 2 eletero-italt, es nekivagtam megtisztitani a rakodoteret. Itt EPPENHOGY tuleltem, 1 szal elsotiszttel. Nagy mak volt ez. Vegig kb 200 vernyomasom volt, kurvajo erzes volt a vegso gyozelem😊) Sry hogy ilyen hosszu lett😊.
Sanca: Ez csoda szép...
Azt még mindig hibának vetem fel ,hogy csak az angoloknak leeht dolgozni! Sea Dogs 1-ben odaálltál ahova akartál.
War. War never changes.
még nincs épkézláb kritika, de ugy általába a review-ak 80-90% -ra teszik , egy pöttyet lentebb a gta3 vice-city-nél..az valami 80-95%😊
Hú annyira megjött a kedvem, az gész fórumot végigolvasta,. A kritikusok meg a pc-s lapok miket írnak róla?
War. War never changes.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
ha kint mászkálsz és vesztettél életet és van a tatyóba...akkor "enter" és válaszd és idd...és...és....hmmmm...faxt keresek itt??? ahelyett, hogy húznák játszani....
Egyébként meg szívesen visszaolvasnék, de 11 oldalnyi ömlengésbõl hogy milyen jó a játék (tényleg az) KICSIT NEHÉZ kiválogatni a hasznos infót ha sietsz...

Fehér: vitorla hpja
Kék: Legénység mennyisége (max=a hajó kapacitásával)
Piros: Hajótest hpja.
Ezekközül a Piros a legfontosabb, met ha a többi lemegy nullára még nincs nagy baj, de ha a piros, akkor blugyblugyblugy.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
zöld: feltöltve
piros: töltés folyamatban
indikátorszerûen müködik
kisfehér moszat: a te hajód iránya
0.0 a te aktuális sebeséged
6,5 a szélerõsség
viharban: félárbocra eresztett vitorlák és állj be szélirányba
"space" tudsz löni
ÉS OLVASSATOK VISSZA MERT MINDEN!!! LE VAN IRVA!!
A bal oldali szám imho a szél sebessége, a jobb oldali a hajóé.
A nagy nyíl a szélirány lesz szerintem.
A zöld csíkról lövésem nincs. 😄
Ja meg még azt akartam kérdezni, hogy azt a HUDon nem jelöli mennyire van felhúzva a vitorla?
Egyébként ezzel a játékkal 5 percet nyomultam (igaz a Pirates! összes inkarnációja nagy kedvencem volt szóval tudom mire számíthatok 😊), és máris keztem beleszeretni..
Most nagyon kellene nekem a kézikönyv, szóval ha felállnék, beülnék a kocsiba, és meg tudnám venni a játékot, zokszó nélkül megvenném. Így viszont majd kibírom kézikönyv nélkül, végignyomom a warezt utána meg már hülye lennék megvenni.
Szóval a magyar játékterjesztõk benyelhetik. 😛
Hajók erõsségi sorrendje: Minél kisebb a szám a hajó ikonjánál, annál nagyon osztályba tartozik (erõssebb)
Csomó játék mellé meg odarakják pdf-ben. 😊
Engem a skillek, abilitiek mûködése érdekelne, néhány dolog pl. az ágyút honnan tudom hogy újratöltötték, a hajók erõsségi sorrendje, stb. 😊
szal, igazad van....de azért ez így elég korrekt közelítés nem?
www.armed-assault.hu