Pirates Of The Caribbean

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sry Bandev, most latom hogy mit irtal, tulsagosan elmerultem a jatekba😊
Amugy jonak kell lennie. Es vki tolt is az sd2 accomrol, aszittem te vagy az. Na mind1, mostmar csak akkor kesobb tudod elkezdeni, nem fogom kikkelni a mostani user-t. Amugy telleg jonak kell lennie. ip-t beirod, aztan user es kod 1forman sd2.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Gnome
Nem kicsik ezek a hajók?...Szépnek szépek de a filmekben sokkal nagyobbnak látszanak😊..Lásd Huk hajója😛

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Kandurex
Nem, ez a mókus-I. az elejérõl😊
csak vitáztuk a madártávlatról, oszt amiatt raktam be

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Marmint a tied, ami a kepen van.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Kandurex, ez a hajo is Caravel, nem?

Fantasztikus elmeny volt megszerezni.
Meg 1 szar Galoth-al mentem ki expelni, mikor megtamadtak a kalozok. 2 hajos flotta volt. Az 1ik Caravel(a kepen), a masik Fleut. Menekultem is el rendesem mikor megboardozott a Caravel. Eredetileg a tervem az volt hogy majd en boardozok meg 1 Xebec-et, ezert 3 elsotiszt tartozkodott a hajomon, mind 6-os kozelharc skilell(+-1). A Caravel fedelzeti legenysegevel folytatott kozelharcbol mind a 4-en elve kerultunk ki, igaz 2-en alig eltek, rolam nem is beszelve. Ittam 2 eletero-italt, es nekivagtam megtisztitani a rakodoteret. Itt EPPENHOGY tuleltem, 1 szal elsotiszttel. Nagy mak volt ez. Vegig kb 200 vernyomasom volt, kurvajo erzes volt a vegso gyozelem😊) Sry hogy ilyen hosszu lett😊.

I.C.ram
Ja meg azt is sajnálom, hogy nem lehet vásárolni kincses térképeket, és keresni kincset szigeteken. Ja meg a szigetek mennyisége is elég kiábrádító! Sea Dogs 1-ben sokkal több volt.
I.C.ram
Nekem Schoonerem van, sokkal kisebb mint ez és mégis egy hajóosztályba tartozik 4-es az is.
zoli80
én is ilyet vettem,nem vagyok vele megelégedve sajna.

Kandurex
Inkább 5,5 az kettõ 😊

Sanca: Ez csoda szép...

I.C.ram
Nekem még csak Schoonerem van. 😞 Mondjuk keveset játszottam vele még.

Azt még mindig hibának vetem fel ,hogy csak az angoloknak leeht dolgozni! Sea Dogs 1-ben odaálltál ahova akartál.
Na a legujabb hajom😊:

Gnome
2 óra..

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

ost tartok a 20. fájlnál, még van kb 80, ha átlag 65kb/s-el jön akkor mennyi idõ lhet még míg lejön?

War. War never changes.

Kandurex
meg, nincs mentõ cuccc 😞

Kandurex
Kell
még nincs épkézláb kritika, de ugy általába a review-ak 80-90% -ra teszik , egy pöttyet lentebb a gta3 vice-city-nél..az valami 80-95%😊

Kell az installhoz a 2. cd is?
Hú annyira megjött a kedvem, az gész fórumot végigolvasta,. A kritikusok meg a pc-s lapok miket írnak róla?

War. War never changes.

Bandew
Ha elsüllyed a hajó, a karid is meghal? Nincs mentõcsónak vagyilyesmi?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Kandurex

Kandurex
healing potiont:

ha kint mászkálsz és vesztettél életet és van a tatyóba...akkor "enter" és válaszd és idd...és...és....hmmmm...faxt keresek itt??? ahelyett, hogy húznák játszani....

Hogy lehet meginni a healing potiont?
Egyébként meg szívesen visszaolvasnék, de 11 oldalnyi ömlengésbõl hogy milyen jó a játék (tényleg az) KICSIT NEHÉZ kiválogatni a hasznos infót ha sietsz...
Kandurex
hmmmm...vagy a világosabb kékre gondoltál?

I.C.ram
Balalul 3 csík:

Fehér: vitorla hpja
Kék: Legénység mennyisége (max=a hajó kapacitásával)
Piros: Hajótest hpja.

Ezekközül a Piros a legfontosabb, met ha a többi lemegy nullára még nincs nagy baj, de ha a piros, akkor blugyblugyblugy.
Kandurex
A kék: az ágyuk maximális lövis irányai a holtereken értelemxerûen nics

Petyus_
A kékre gondoltam! 😊)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Petyus_
Azt elírtam azt már tudom a kéket nem tudom már csak. 😊

I.C.ram
Bazz Petyus! Most mondtam el mi az a zöld csík! Az ágyúk betöltõdésének helyzetét mutatja, ha zöld, akkor tüzelni lehet vele, ha piros és kúszik felfelé az azt jelenti, hogy valszeg most löttél vele, és éppen töltik.
Kandurex
zöld csik: ágyuk állapotta

zöld: feltöltve
piros: töltés folyamatban
indikátorszerûen müködik

Petyus_
Azok gondolom az ágyúid holtterét jelölik. A kék/sárga csíkhot lövésem nincs mi lehet.

Kandurex
nagy nyíl: aktuális szélirány
kisfehér moszat: a te hajód iránya
0.0 a te aktuális sebeséged
6,5 a szélerõsség
viharban: félárbocra eresztett vitorlák és állj be szélirányba
"space" tudsz löni

ÉS OLVASSATOK VISSZA MERT MINDEN!!! LE VAN IRVA!!

A középsõ fehér gondolom a hajóm. Mik azok a halványfehér mezõk? A látószögem? Idõnként sárga csík is szokott ott lenni ott ahol a kék van.
Petyus_
Nah:

A bal oldali szám imho a szél sebessége, a jobb oldali a hajóé.

A nagy nyíl a szélirány lesz szerintem.

A zöld csíkról lövésem nincs. 😄

Ja meg még azt akartam kérdezni, hogy azt a HUDon nem jelöli mennyire van felhúzva a vitorla?

A 814-es képen lévõl jobb felsõ radar funkcióit elmagyarázná valaki? Mi az a kék csík? Mi a nagy nyíl? Mi az a 6.5 és 0.0 szám? Hogyan lehet lõni ellenséges hajóra? Mit kell csinálni hogy ne süllyedjen el a hajóm viharba és ha lövik?
Petyus_
Ja ott mond valamit de hiába nyomogatok akármit nem ad leítást. 😞

Petyus_
Thx! 😊

Egyébként ezzel a játékkal 5 percet nyomultam (igaz a Pirates! összes inkarnációja nagy kedvencem volt szóval tudom mire számíthatok 😊), és máris keztem beleszeretni..

Most nagyon kellene nekem a kézikönyv, szóval ha felállnék, beülnék a kocsiba, és meg tudnám venni a játékot, zokszó nélkül megvenném. Így viszont majd kibírom kézikönyv nélkül, végignyomom a warezt utána meg már hülye lennék megvenni.

Szóval a magyar játékterjesztõk benyelhetik. 😛

hát baze egyet se talátam, írnál ide egy urlt lécci?
I.C.ram
A skillek leírását tényleg hasznos lenne meglelni, mert a tutoriálban elmondta nekem a csávó, de azóta elfelejtettem.
I.C.ram
Ágyú újratöltés: Látod jobb fent az iránytûnél zöld csíkok vannak. A ha lõsz a bizonyos oldalú agyúval, akko lemegy annak az oldalnak a csíkja, majd szép lassan visszamegy, ha visszament és átváltot zöldre, akkor töltöddött újra.

Hajók erõsségi sorrendje: Minél kisebb a szám a hajó ikonjánál, annál nagyon osztályba tartozik (erõssebb)
Petyus_
Sajna nem, én is ott kerestem. 😊

I.C.ram
Mégsem dob ki egyet sem. szvsz még nincs szkennelt változat.
Petyus_
Miért, a Morrowindhez pl. le lehetett tölteni amikor megjelent. 😛

Csomó játék mellé meg odarakják pdf-ben. 😊

Engem a skillek, abilitiek mûködése érdekelne, néhány dolog pl. az ágyút honnan tudom hogy újratöltötték, a hajók erõsségi sorrendje, stb. 😊

I.C.ram
Az más kérdés, hogy elég közel vagyunk, de akkor is madárnézet 😊
I.C.ram
Keress rá Googlben, hogy Pirates of the Carribean Manual, tuti kifog doni egy csomó PDF-t
Kandurex
nekem is kell pluszba kérek még toronyórát lánccal....😄DD

Kandurex
de....bele állt a hûtõrácsba a kocsinkon 😊)
szal, igazad van....de azért ez így elég korrekt közelítés nem?

Petyus_
Valaki nem tud esetleg letölthetõ kézikönyvet a játékho'? 😊

I.C.ram
Én azt sajnálom, hogy nel het járkálni a hajóban. Bemenni a kapitány szobájába, az ebédlõbe, raktárba stb.
I.C.ram
Nem láttál még alacsonyan repülõ madarat? 😊
az is kicsit zavaró, hogy csáklyázás utáni fedélzeti csatánál egész korrekt hajók vannak, de hajókázás közben meg csak egy lebutított változat...vagy rosszul vettem észre? 😊

www.armed-assault.hu

Kandurex
madár...az fentebb van egy 20-30m nem?
bár nekem mindegy