Pirates Of The Caribbean

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zoli80
sanca esetleg?ugyanolyan hajonk volt:)

zoli80
valaki

zoli80
az összes savem beszart

zoli80
valaki valami fasza savet küldjön nekem pls,kurva sokat csinaltam de beszart,má megint hétszázmilliom van:(

zoli80
asszem igen.

Bandew
szóval a harc?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Titan
...addig amíg le nem csarélem a hajóm?

zoli80
aztán késöbb már nem fog vacakolni!

zoli80
ez sokunkal elöfordult,ne vigyél fát meg vitorlaanyagot az elején.

Köszi, igy már Ok.
Titan
A térképen a W,A,D gombokkal irányitd a hajót!

Titan
#894-esre légyszi reagáljatok, mert felrobbanok

Hát a f*om kivan. Hogyan kell elöször átjutni Redmondba. Meglógóomk az elején a francia hajók elöl aztán csak hajózok hajózok, de a térképen egy kb fél óra alatt teszek meg 1/4-nyi utat Redmondhoz aztán semmi. Ha térképmódban váltok utána megtámad nemis egy hanem 2 kalózhajó és elsüllyedek. egy kicsit idegesitö 1 ora játék után és mivel a tengeren nem lehet menteni igy kezdhetem elölröl. Valaki pls, valami brutál fokozaton kezdtem el játszani vagy mi a gáz? (Mentségemre szolgáljon nem játszottam az elsö résszel, ez a második tetszik csak...)
zoli80
lehet hogy a rossz 7es kavart be?

zoli80
lehet hogy kezdem elörröl,egy csomo küldit is ugy tüntet fel mint amiket még nem csináltam meg pedig már végigszenvedtem magam rajtuk:(

Bandew
Tényleg ugye a harc nem olyan monoton mint a morrowindben? Ott már néha ugy éreztem robotok harcolnak.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

zoli80
franca,mér pont nálam:(

Kandurex
Tényleg Zole.-...a legtöbb BUG-ot még csak tõled hallottam, ugy látszik valami nagyon nem klappol nálad :(

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

zoli80
nomeg valahonnan megint került +40000 pénzem,de kell a ráknak,meg akarok küzdeni érte:(

Kandurex
:(((

A haveromat is rászokattam a sea dogs-ozásra csak a hülye nyávog az invert mouse miatt, néztem de van ott vagy ezer db ini-file ..valaki tudja melyik a nyerõ???

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

zoli80
en 7es szintu voltam aztan egyszercsak ujra 5os lettem,tele van a f***** a hülye bugokkal:(

Bandew
Okeszáré :D

Bandew meg 30-35 perc es felgyorsul

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

na abilitykrol tudtok mar leirast?

May the force serve you well!

hú ez kár... 2003-ban már meg tudták volna csinálni, nem?!

War. War never changes.

AndrewCB
na most megnézem! :)

Köszi a válaszokat!

nem igazan, egnek de nem latszik meg hogy mennyire van szetlove

May the force serve you well!

Bandew
Figyu Sanca! Nem tudom hogy érdemes-e letöltenem rólad. A wc-rõl már majdnem a felénél vagyok. Ha nem gyorsul fel a letöltés akkor nem sok értelme van nem? Ha a 3. személy lelép felgyorsul? Vagy szerinted haggyam, és töltsem tovább a wc-rõl, és akkor a maradék személy nagy sebességet élvezhet?

A favazon asszem nem, a vitorlakon igen.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

AndrewCB
:)

Meglátszanak a sérülések a hajókon?

War. War never changes.

Titan
A kocsmákban napközben..2000 arany körül van!

Kocsmaban vannak neha tisztek(nem mindig)
Meg irc-n irtam, szal eleg 'gyerekes':):
Kocsmaba bemesz ha lesz elotsizt akkor mentesz, szal meg azelott mentesz mielott megszolitod, ha nincs akkor loadolsz taverna ele, addig amig ott nem fog ulni, szal mentesz meg a beszed ELOTT, igy ahanyszor ujra loadolsz, masok lesznek a tulajdonsagai, szal 10 perc alatt igy 20 elsotisztet tuc megnezni..., a lenyeg hogy jol kardozzon.

AndrewCB
Hogy kell tisztet felvenni? Mert én csak a legénységet tudom növelni! :(

Hmuda:küldtem mailt(nem Sea Dogs 2 témában:)

\"Life is around you and in you.\"

Meglátszanak a hajókon a külsõ sérülések?

War. War never changes.

Erre en mar irtam. Rakattintasz a 4 kocka 1ikere, es utana a passangerre, es visszajon(ezzel szoptam 4 orat!).

I.C.ram
Szerencsére az elsõtisztemnek hála 7-es a közelharc, az most elég?
I.C.ram
Nemtudom hogyan, de mérleg jelecske van franciáknál, ami ugye a semleges. Így nem támadnak meg.

ti már láttátok a Black Pearl kalózhajót? Amirõl az egész játék szól! Mert én igen, és kurva jól néz ki!
Ja hogy meg nem csakjaztal:)) Akkor valszeg meg 'lama' vagy benne. Ajanlom akkor hogy a vitorlait baszd szet eloszor, azutan 2-ot belelohec crew-apritoval kozelrol, azutan csakja. En most csak siman mellemegyek es csakja(mar vagy 10hajot elfoglaltam). Mondom, a kozelharc a legfontosabb ilyenkor.

I.C.ram
De én felvettem 2 elsõtisztet, de valamiért csak az egyik van ott a 4 kockában. A másik passengerként van. És csak annak az egynek veszi figyelembe a tulajdonságait.
Amugy a fracniakkal is joban vagy??? Hogyan?!

I.C.ram
Megpróbálom én is. Ugye akkor csak odamegyek megcsáklyázom, azt elfogalom, nem nagyon érdemes aprítani a hajóját mivez az az enyém lesz ugye? Illetve a Grapples-sel meglõhetem párszor? Hogy foggyon a legénység.
Nincs uberjo kereskedelmi ut. A szandalos a legjobb, ennyi. Aztan cimannon NINCS MAS!(ami eleg jo).
Amugy sztem ahol most te vagy ott en is voltam. Jacottam 3 orat, es szarabbul altam mint elotte, szal visszatoltottem:) Azt ajanlom vegyel fel 3 elsotisztet, osszed legalabb 6os legyen kozelharcban.(fejleszd te is sajatod). Es igy mar lesz eselyes megutni a 3-4-es szintu hajok legenyseget. Sztem mashogy nem lehet ebbol kijonni, csak igy(meg mellette expelj, lodd szet a 4-5-os hajokat ha tudod, legyel vagy 7-es mikor elkezded boardolni a 3-4-eseket.

Jaj de lol volt!Mentem a szar luggeremmel latom csataznak kalozokkal angolok,gondoltam segitek.1 galleonnal volt a kaloz en meg melleteremtem,gondoltam na itt man vege tolthetem be a savet.Erre meg megcsaklyazott a kaloz es jott 4 katonaja akiket lenyomtam es enyem lett a bazi nagy galleon:DCsak rohadt lassu ugyhogy el is adtam.
Viszont a luggerem meg vmiert elsullyedt ahogy attettem a faszit a galleonba,azert mer nem volt kapitany beleteve?

Eredetileg 2 usert engedek max. Ez kivetel, de hagyjuk mer bonyolult:)

AndrewCB
Én elvettem valakiét! :)

AndrewCB
Azt én is tudom. :) De lehet, hogy a hajóm szar! :)

I.C.ram
Jó csak már szeretnék venni hajót.
na még 53*14.7 mb és lejön

War. War never changes.