4315
  • Sanca
    Hero!:))
  • air23
    előfordul hogy belépsz és nem a saját usered kapod.. na az kicsit kemény :)
  • Sanca
    Amugy igy milyen faszan be lehetne szopatni a masikat ha rosszindulatu lennek:F
  • Sanca
    Ja, tudom. Ez nalatok is igy van vagy csak en vagyok ilyen 'szerencses'?
  • Kandurex
    LOL..már a múltkor is más nick-el voltál bent :)))
  • air23
    én az elején raktam 1-et (hogy 2 legyen) rá, és a bárban 4-500-2000 eket nyertem alvás után a részegektől kockán :) sajnos már rájöttek, hogy én vagyok a legjobb kockás a szigeten szal már nem állnak ki velem.. mondjuk már nem kockázásból szedem a lét :)

én swindler után terror of the seas -t kaptam.

az imátkozások, adományok után milyen besorolást kaphatnék?
  • Sanca
    Mar megin bukzik ez a szar sg. #1619 es #1618 by Sanca.
  • Tyler
    Telleg a szerencse mennyiben befolyasolja a dolgokat?
  • Tyler
    En asszem a swindler utan kaptam a horror if high seast 1bol, sztem mer szotlottem+elfoglaltam par erodot:)
  • air23
    hát úgy néz ki hogy jöhet a c64 emu és a jó öreg Pirates! ..
  • air23
    de a nép akarja!!!! :)

szal ez a sid meyers pirates lesz a következő csemege? hallott már róla vmit vki?
  • hiba
    sea dogs1-et sehonnan - az csak a legendakban el :)
  • air23
    értem. honnan tom leszedni? ;)

mer gondolomo azokon az ftp-ken amelyeken a legfrisebb cuccokZ ;) vannak ott nem lesz meg :/ valaki esetleg feltoolná vhova?

szal ezek szerint sokkal élvezetesebb az 1. viszont a 2 grafikájától tényleg le vagyok halva.
  • Fasee
    Nem tudom, én még nem tartok olyan "magasan", de eddig mindig átvették a csomagot, csak ez a dezinformáció zavart be. Szvsz érdemes a párbeszédeket figyelni mert lehet, hogy ott elhangzik valami más, ami eltér a megszokottól és a rutinos space nyomogatás közben nem tűnik fel.

A naplóban csak a beszélgetések rövid tartalma jelenik meg, egy csomó info nem sajnos.

Persze aztán tényleg lehet, hogy egy bug.
  • air23
    figy én programozó vagyok nekem nem kell mesélni hogy működik, viszont ha ilyen userekből 10-20 emberkének kiadnák a játékot akkor azt nem hiszem el hogy ezeket nem vették volna észre és nem tudták volna kijavítani. tom a határidő szopás, de így meg kiadnak egy 75% ban kész játékot.. nemszép.
  • CS@
    No akkor én is leírom a véleményem (próbálom kihagyni azon problémákat amit mások leírtak :tisztek,legénységSTB):
    Akarva akaratlanul hasonlítgatom az előző részhez és a látványon kívűl semmi extrát nem találok a régihez képest.
    Sőt a hajók még látványban sem sokat fejlődtek. A bugok borzalamasan rombolják ennek a remek játéknak a hangulatát.
    Ezzel nem azt akarom mondani ,hogy a játék rossz lenne ,de az első részhez képest nem is kiemelkedő.
    Ezek alapján ebben az állapotban nálam biza nem jár több neki 75% -nál a bugok javítása után +10%.
  • Kandurex
    Mondom, hogy nem csúnya!+!!!!

És hogy mennyivel jobb???

Oké.

Nos:

Csatában:

A sea dogs1-ben kurva sok függöt a legénységtől (ugy volt megoldva, hogy a hajóban amikor megy a kardozás a legénység létszámától függően nagyobb volt a sebzés pl: 1000 létszámmal +100hit!!!!! Ezt nem kell ecstelenem mekkora erőt is képvisel, bárki egy vágás és hali volt, persze ha hasonló mennyiségű ellenfél ellen nem sokat ért.
    hogy mi a faxért nem hozták át ebbe a részbe nem értem. így semmi értelme a legénységnek + a csatának se, hisz egy tápos karakterrel le lehet verni egy 600 Battle shipet is akár!!!

Kereskedelem:
    Ha valamit import-ba szereztek meg a szigetiek azoknak az áruknak VALÓBAN magas volt az eladási rátája. Ergo: lehetet kereskedni, nem úgy, mint ebben

Tisztek: Nem vitted a tiszteket a csatába! A harcban a legénység és a Te tudásod volt a mérvadó... természetesen ha fel akartál venni egy tisztet annak még megvásárlása előtt láttad a SKILL-jeit! és nem csak annyit, hogy ő egy jó tengerész :)

A sea dogs1 -ben helyre áll a tenger realitása.. vagyis nem fogsz csak mindig nálad erősebb hajókkal találkozni. Ergo: élvezni fogod a játékot nem pedig load-olni rögtön ha belebotlasz pár hajóba

Ha a nagy térképen mászkálsz és találkozol egy hajóval: 1. a program felajánlja a menekülés lehetőségét,2. tájékoztat az ellenség hajóiról (azoknak létszámáról, ha nem támadó hajó akkor rögtön lehetet üzletelni velük stb. stb. szemben ezzel a résszel ahol semmit nem látsz.

Ugye milyen idegesítő ha megtámadnak és menekülöre fogod és te vagy a gyosabb még is 10 percen keresztül kell egy írányba hajóznod, hogy elmenekülhes. Erre szolgál az idő gyorsítás. Csak éppen ez a 1,5X lehetőség vérgyenge szemben a SEA DOGS1el ahol 4X!-volt.

És mégegyszer elmondom a játék grafikailag csak a víz megvalósításában nem egyezik + talán a texturák sem ennyire sem élesek. VISZONT%!
  • hiba
    Talan jon majd egy pecs ami helyrehozza.
    De a tenyek nem ezt tamasztjak ala. Ugyanis altalaban olyan pecseket szoktak elosre kiadni, amik ezernyi bugot kijavitanak! Csak eppen az emlitett problemak kozul egy sincs benne es kb majd a #3-as pecsbe beleteszik :)

Masik problema meg az, ha kapnanak idot akor tesztelnenek sokmindent, de az honapokig eltartana es akkor jo ha karacsonyra kint lenne a program :)
  • Fasee
    Erre én is kiváncsi lennék...
  • air23
    harcba nem veszi elő?
  • air23
    lol .. nemértem... ménem normális teszterekkel dolgoznak ezek a cégek..
  • BaziJoe
    Hali Magyarosítás létezik már a játékhoz???????
  • Fasee
    Mindig átveszik, ha a jó helyre mész. Nálam csak az fordult elő, hogy rossz sziget jelent meg a Quest Bookban. Még jó hogy figyeltem a párbeszédre a kereskedővel és így rémlett, hogy mintha teljesen mást mondott mint ami be van írva.

• Bandew
    És hol lehet megkaparintani a sea dogs 1-et?
    Amugy az mivel jobb? Nem annyira monoton? Több felé lehet menni?
  • air23
    amikor megláttam hogy milyen a seadogs2 -potc- videója meg akartam szerezni a seadogs 1 et, de sajnos nem tudtam :(
    most meg a grafika miatt már ki sem merem próbálni.. nem szeretem a csúnya játékokat :(

szerintem nem lehet, legalábbis én még nem tudtam. mondjuk utalás van rá, hogy cannoner, boardsman, navigator, first mate, stb.. ha jó sokat kér akkor meg vlsz elég magas szintű.. kb ezekből lehet megtudni.
  • Kandurex
    MINDENKI aki úgy érzi, hogy bejön neki a játék csak idegesíti a hatalmas baromságok (tisztek,csata stb.), ajánlom, hogy próbálja ki az első részt (SEA DOGS1). A víz megvalósítáásán kivűl nem fog érezni változást (legfeljebb annyit, hogy nem bugos, normális csata, tisztek, stb.)

Apropó.. Egy kérdés.

Valaki rájött, hogy hogyan lehet megnézni a tisztek tulajdonságait mielőtt felveszem a hajóra (újabb baromság, szemben a SEA DOGS 1-el)... mer kissé idegesítő, hogy tőthetem vissza az állást mert a célszemélynek csak a szerencséje nagy minden másban gyenge (bár sok értelme nincs, mert így is - úgy is leverik őt, mint vak a poharat.
  • Kandurex
    Esetleg nézd meg a karakter lapon a jellemzésed, ha valami olyasmi van, hogy swindler, horror of sea akkor nem fognak veled bótolni mert félnek tőled v. nem szeretnek.

tipp: járj templomba, gyilkold a kalózokat, csenges ki a béke pénzt
  • air23
    nabazz... hát az elég gyökér... (pirates, port royale -t addig játszottam míg jólesett)
  • air23
    :(
    legyél igazi kalóz, hajók mindenhol vannak :)
  • Kandurex
    Nem ha vége a főszálnak, kányec...
  • air23
    egyébként ez a game open-end ű? ,szal a főszál után még azért hajókázhatunk? vki befejezte már?
  • air23
    gondoltam.. ezért tartok fenn most két hajóót de azok a fránya matrózokk 13000 körül kérnek havonta.. még jó hogy az elsőtisztek csak egyszer :) (bár olyan sokáig nem élnek mert nem tudnak kardozni...)
  • Kandurex
    Sajna ja, mikor kijött a game a legtöbb review 8-9/10 magasztalat, aztán ahogy szépen teltek a napok, tesztelve lett a drágaszág, bizony ám kiderültek a hatalmas ostobaságok...Hogy miért csinálta ezt az Akkela még csak senkinek sejtése sincs, a fejlesztők se tudják megmondani, hogy mire jó a legénység, a tisztek, lehetetlen játékmenet, hasznavehetetlen kereskedelem. 6/10 ahogyan olvastam majdnem minden hol. szal, ez van ..pedig én nagyon nagy rajongója voltam az első résznek és ennek is 5-6h óráig. Remélem az Akkela kiad valami formás patch-ot...:)
  • air23
    egyéb battlefield 1942 és pirates elvetemülteknek:

http://www.innerempire.com/bfpirates/download.html
  • Bandew
    Nekem tetszik a játék. Eddig nálam nem voltak bugok.
    A legénység azért fontos, mert gyorsabban végrehejtják a parancsokat. Egyszer egy csatánál, már csak 4 emberem maradt életben. Ha mondtam nekik, hohy vitorlát fel, marha lassan csinálták. Az ágyu újratöltésének ideje is nagyban függ tőlük.
  • air23
    Sid Meier’s Pirates!

http://www.firaxis.com/company_showrelease.cfm?releasenum=42

erről valaki tud vmit?
  • air23
    "Managed to capture 2 ships today... with 8hrs playing time and almost none spent on land"

na ja .. mire sikerül az első hajót elfoglalni.... (persze tom én vagyok gyökér :)
  • air23
    hmm.. névcsere az elején? na majd ha másodszor is nekifutok a game nak :)

http://www.subsim.com/ssr/tip_pirates_caribbean.html
  • elmo
    Thrustworthy Lad képességgel nem kell menekülnötök a 'csempészvadász' katonák elől... Simán beadja a kereskedőnél a csempészárut is, igaz kisebb haszonnal, mintha menekülnénk, de így is szép fuvarokat lehet lebonyolítani. Pl. ebony-t veszek 15 körül, ahol exportálják és 60 körül adom el, ahol contraband terméknek számít (greenford, redmond). Nem beszélve a kávéról, dohányról, stb. Igaz, ezzel sikerült kivívnom a rendkívül tiszteletreméltó 'swindler' becenevet. :) Sebaj, majd feljavítom egy kis szolgálattal a koronának.
  • Kou
    Haladj a történettel ha Inca templomot akarsz:)