Pirates Of The Caribbean
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem találom sehol😞 Eseteleg egy linket tudnál adni, vagy vhogy elküldeni? Köszi elõre is.
build 13-hoz nincs és nem is lesz magyarítás szal ha nem tudsz angolul akkor inkább az eredeti + magyarítás a jobb
Hogy érdemes szerinted játszani eredeti + magyarítás, vagy evvel a build 13-assal?
ez
Szerintetek ez a jobb játék vagy az age of pirates?
Van vkinek mentése? lécci köszi
TDU:Kamarov:HUN
Huuhhh végül ráleltem a lényegre (Build 13 Full Version) úgyhogy már csak az utolsó kettõre lenne szükségem... 😊)
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
Üdv!
Nemtudná nekem valaki kirakni/feltölteni valaki a következõ 3 packot valahová kb addig míg leszedem?
1. Build 13 Full Version(368 M😎
2. Build 13 Update 2 (5,08 M😎
3. Pirates of the Caribbean Music Pack (62,1 M😎
Fõleg az elsõ kettõ lenne fontos... Múlt hét közepén sajnos elhalálozott a vinyóm és magával ragadta ezeket is. Azóta naponta többször checkolom az oldalt, ami többször volt már linkelve, hogy onnan letölthetõ. Nem nem találja a filet a megadott helyen... Googleban oda-vissza keresgéltem egy jódarabig, de sajnos nem találtam meg sehol. Egyedül azthiszem a német GS szerveren, de németül egy szót sem tudok, így azt sem tudom, hogy ott megvan -e. Ha valakinek módjában áll pls help me! 😊
Köszi.
Nemtudná nekem valaki kirakni/feltölteni valaki a következõ 3 packot valahová kb addig míg leszedem?
1. Build 13 Full Version(368 M😎
2. Build 13 Update 2 (5,08 M😎
3. Pirates of the Caribbean Music Pack (62,1 M😎
Fõleg az elsõ kettõ lenne fontos... Múlt hét közepén sajnos elhalálozott a vinyóm és magával ragadta ezeket is. Azóta naponta többször checkolom az oldalt, ami többször volt már linkelve, hogy onnan letölthetõ. Nem nem találja a filet a megadott helyen... Googleban oda-vissza keresgéltem egy jódarabig, de sajnos nem találtam meg sehol. Egyedül azthiszem a német GS szerveren, de németül egy szót sem tudok, így azt sem tudom, hogy ott megvan -e. Ha valakinek módjában áll pls help me! 😊
Köszi.
Az egy elavult verzió, ha mégis azt akarod használni,
akkor le kell töltened a BUILD 12,1 verziót,
aztán alõször azt kell feltelepíteni és utána a
Pre Build 13 verziót.
De sokkal jobban jársz, ha a legújabbat töltöd le :
Build 13 Full Version (368 M😎, az a legjobb.
LETÖLTÉS
Honlap :
http://pieter.piratesahoy.org
akkor le kell töltened a BUILD 12,1 verziót,
aztán alõször azt kell feltelepíteni és utána a
Pre Build 13 verziót.
De sokkal jobban jársz, ha a legújabbat töltöd le :
Build 13 Full Version (368 M😎, az a legjobb.
LETÖLTÉS
Honlap :
http://pieter.piratesahoy.org
Szevasztok,felraktam az alap eredeti játékra a
Pre Build 13 Base Version (296 M😎modot be is másolgattam de amikor tölti be a játékot egy ilyen hibát ír ki hogy:Runtime error program/bethesda/pirates of the caribbean/ENGINE.exe
mit kell ilyenkor csinálni??elõre is köszönöm
Pre Build 13 Base Version (296 M😎modot be is másolgattam de amikor tölti be a játékot egy ilyen hibát ír ki hogy:Runtime error program/bethesda/pirates of the caribbean/ENGINE.exe
mit kell ilyenkor csinálni??elõre is köszönöm
Hááát lehet én is visszaállok arra! Nagyon jó így a játék, ez tény! 😊 Végigjátszottam régen többször is, de most így sokkal többet/jobbat nyújt! 😊 Fõleg az tetszik, hogy miután vége a fõsztorinak és MEGVAN a gyöngy nincs vége a játéknak! Mert régen is beraktam már kezdõhajónak a characters_init.c átírásával, de ez így jobb sokkal! Meg végre lehet hajót "lerakni" késõbbi felhasználásra... Ez is nagyon pozitív! 😊
Vagy talán itt:
c:\Program Files\Bethesda Softworks\Pirates of the Caribbean\Program\InternalSettings.h
Amúgy passz, én az 13-al +patch tolom azzal nincs semmi gond <#nemtudom>#nemtudom>
c:\Program Files\Bethesda Softworks\Pirates of the Caribbean\Program\InternalSettings.h
Amúgy passz, én az 13-al +patch tolom azzal nincs semmi gond <#nemtudom>#nemtudom>
Igen, azon átrágtam magam, de erre vonatkozóan semmit sem találtam.
inkább ebben a fájlban kezdjél állítgatni:
c:\Program Files\Bethesda Softworks\Pirates of the Caribbean\BuildSettings.h
Ebben lehet finomhangolni az egész modot <#smile>#smile>
Az 14 még csak alfa úgyhogy tele van bugokkal.
c:\Program Files\Bethesda Softworks\Pirates of the Caribbean\BuildSettings.h
Ebben lehet finomhangolni az egész modot <#smile>#smile>
Az 14 még csak alfa úgyhogy tele van bugokkal.
Sziasztok! Arra lennék kíváncsi, hogy miként lehet kikapcsolni, hogy a kalóz és "egyéb" flották (amikkel éppen hadban állok) megtámadjanak a worldmapon. Build 13-at írtam felül Build 14 -el és így lett aktív nálam ez a dolog, mert eddig gondolom inaktiválva volt... Próbáltam "buherálni" a PROGRAM\WorldMap\worldmap_events.c file-ban, ahol ki is kapcsoltam az ÖSSZES hajó láthatóságát a worldmapon, dehát nem ez lett volna a célom teljesen, de a problémám végülis megszûnt...<#crazya>#crazya> Csak így nagyon nagy a "csönd". THX.
Ha jól emlékszem akkor minden városban az uzsorásnál(loan shark) lehet.
A 13-as modban hogyan lehet szétosztania zsákmányt (divide the plunder), hogy visszaállhass arra, hogy fizetést kapjanak?
Nincs, és nem is lesz.
hali valaki tudna segiteni felraktam a 13 modot.van hozzá magyaritás?köszi szépen fontos lenne.
Hi! Valaki tudna küldeni nekem egy max grafikára beállyított engine.ini fájjlt??? Nekem nem mûxik sajna a "Configure Pirates Of The c..."
cím:
[email protected]
cím:
[email protected]
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
nem tom megölni a hajón a piros ruhás embert
Csasztok!
Nem tudjátok mikor jön ki a játék új része??
Nem tudjátok mikor jön ki a játék új része??
\"You never call me Godfather...and now ask me to kill those guys?\" -Vito Corleone-
HALI VAN VALAKINEK EGY MAGYAR NYELVÛ VÉGIGJÁTSZÁSA VAGY LEHET VALAHONNAN SZEREZNI
Hali, játszik itt valaki pre13 mod-al?
Van egy olyan problémám, hogy a boardolás végén, amikor ki kéne nevezni a kapitányt akkor csak a tengert látom, és nem tudok semmit csinálni, csak a fõmenübe lépni. Amúgy nagyon faja modok vannak a packban, emiatt nem szeretném letörölni õket.
Van egy olyan problémám, hogy a boardolás végén, amikor ki kéne nevezni a kapitányt akkor csak a tengert látom, és nem tudok semmit csinálni, csak a fõmenübe lépni. Amúgy nagyon faja modok vannak a packban, emiatt nem szeretném letörölni õket.
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
help pls nekem naon sötét a játék alig látok a házakba miért?????
Hello!
Végigvittük a játékot!!
A legend of Jack Sparrow-t ha valakinek kellene segítség akkor az ezekre a emailcimekre írhat!
[email protected]
vagy
[email protected]
Szivesen segítünk!!!
Végigvittük a játékot!!
A legend of Jack Sparrow-t ha valakinek kellene segítség akkor az ezekre a emailcimekre írhat!
[email protected]
vagy
[email protected]
Szivesen segítünk!!!
Hello!
Valaki nem tudja hogy az utolsó pályán hogykel megölni azt a három embert???
Aki tudja az írjon pls!
Valaki nem tudja hogy az utolsó pályán hogykel megölni azt a három embert???
Aki tudja az írjon pls!
Császtok!
Vlaki nem tudja h az elsõ pályán h kell kinyítni a kaput??
Elõre is köszönöm!
Vlaki nem tudja h az elsõ pályán h kell kinyítni a kaput??
Elõre is köszönöm!
Nem tudja valaki mgmondani hol a az eredeti játék magyarosítása???
Végigvittem.<#hehe>#hehe> Köszönöm a a játék alatti segítséget. <#worship>#worship><#worship>#worship>
Ha nem megy a kardozás akkor a pisztollyal lövöldözz (a Scraper a legjobb erre) miközben újratölt rohangálj körbe-körbe <#gun>#gun>
kösz a sok segítséget az erõdöt bevettem csak a kardozásnál meghaltam.<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#sir>#sir><#sir>#sir><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
Ja és tüzért a legkönnyebben úgy szerezhetsz ha keresel egy békésebb szigetet pl ha a spanyolokkal jóban vagy akkor Isla Muelle-re menj.
Menj be a tavernba és ha nem találsz tüzért akkor fast travelozz a kikötõbe és rögtön utána fast travel vissza a tavernba (ez így csak pár másodperc) és nézd meg újra hogy van-e felfogadható tüzér, ha megint nincs akkor folytad ezt amíg nem lesz végre egy.
Ezzel a módszerrel kb 5-10 perc alatt biztos hogy találni fogsz egy tüzért.
Menj be a tavernba és ha nem találsz tüzért akkor fast travelozz a kikötõbe és rögtön utána fast travel vissza a tavernba (ez így csak pár másodperc) és nézd meg újra hogy van-e felfogadható tüzér, ha megint nincs akkor folytad ezt amíg nem lesz végre egy.
Ezzel a módszerrel kb 5-10 perc alatt biztos hogy találni fogsz egy tüzért.
közben már én is végigvittem 😊
Nem teljesen értem hogy neked miért nem megy az erõd lezúzása <#fejvakaras>#fejvakaras>
Pár tipp:
Ne fast travellel menj az erõdhöz mert akkor szinte biztos hogy rögtön lõni kezd rád, messzebbrõl hajózz oda és ahogy lõtávolba kerül rögtön állj meg és szép nyugisan messzirõl lõdd szét.
Nem kell feltétlenül tüzérnek lennie akit felveszel, lehet akárki a lényeg hogy az accuracy-ja nagy legyen sõt az is elég ha neked elég nagy az Accuracy szkilled.
Hányas szintû vagy?
Melyik szkilljeid erõsek?
Milyen extra tulajdonságokat választottál szintlépéseknél?
Nem teljesen értem hogy neked miért nem megy az erõd lezúzása <#fejvakaras>#fejvakaras>
Pár tipp:
Ne fast travellel menj az erõdhöz mert akkor szinte biztos hogy rögtön lõni kezd rád, messzebbrõl hajózz oda és ahogy lõtávolba kerül rögtön állj meg és szép nyugisan messzirõl lõdd szét.
Nem kell feltétlenül tüzérnek lennie akit felveszel, lehet akárki a lényeg hogy az accuracy-ja nagy legyen sõt az is elég ha neked elég nagy az Accuracy szkilled.
Hányas szintû vagy?
Melyik szkilljeid erõsek?
Milyen extra tulajdonságokat választottál szintlépéseknél?
Te hogy vetted be greenfordot? Leírnád mert nekem nem megy. Haxoror nem találok tüzért a kocsmákba csak más tiszteket de azértmég keresgélek.
végigvittem
Ne te célozgass a hajóról hanem automatán hagyd hogy a tüzéred lõjön.
Ugye van tüzéred?
Ha nincs akkor fogadj fel vkit akinek az "Accuracy" szkillje legalább 8-10
Mod nélkül 24-es culverin-ekkel simán szétlõttem az erõdöt úgy hogy az nem tudott rám visszalõni.
Ugye van tüzéred?
Ha nincs akkor fogadj fel vkit akinek az "Accuracy" szkillje legalább 8-10
Mod nélkül 24-es culverin-ekkel simán szétlõttem az erõdöt úgy hogy az nem tudott rám visszalõni.
hiába rakok rá hosszúcsövüt nem éri el a célzó piros de hiába lövöm el nem ér el oda. Ha közelebb megyek akkor már az erõd ér el. Neked fenn van vmi mód? mert egyszer azt írtad hogy az erõd ágyúi erõs kaliberûek de gyenge a lõtávjuk. hát ezeknek elég nagy.
Javítás:
Nem ágyút használj hanem culverine (hosszú ágyú)-t, annak sokkal nagyobb a lõtávolsága
Nem ágyút használj hanem culverine (hosszú ágyú)-t, annak sokkal nagyobb a lõtávolsága
Figyelj.
Akkoriban azért építettek erõdöket a kikötõk mellé mert egy hajónak gyakorlatilag SEMMI esélye sem volt egy erõd ellen.
Csak messzirõl van esélyed illetve közelrõl esetleg 2-3 csatahajóval még meg lehet próbálni de fölösleges mert 12-es ágyúkkal és sima ágyúgolyókkal simán szarrálõheted messzirõl.
Akkoriban azért építettek erõdöket a kikötõk mellé mert egy hajónak gyakorlatilag SEMMI esélye sem volt egy erõd ellen.
Csak messzirõl van esélyed illetve közelrõl esetleg 2-3 csatahajóval még meg lehet próbálni de fölösleges mert 12-es ágyúkkal és sima ágyúgolyókkal simán szarrálõheted messzirõl.
Te hol tartasz Tibi?
de odamegyek a világítotoronyhoz. ott dumálok vele és akkor kirak a tengerre. de egyszerûen nem tudom lenyomni
kilövök pár tornyot de elsüllyedek. még azt megpróbálom hogy rakok fel nagy lõtávolságú ágyút és akkor messzebbrõl.
kilövök pár tornyot de elsüllyedek. még azt megpróbálom hogy rakok fel nagy lõtávolságú ágyút és akkor messzebbrõl.
lol
azért nem tudod mert elöte el kell menni a világitotoronyhoz
és beszélni kell danielle-el
ha meg nem kapsz csatahajot akkor menj neki konvojoknak és csákláyzd meg
azért nem tudod mert elöte el kell menni a világitotoronyhoz
és beszélni kell danielle-el
ha meg nem kapsz csatahajot akkor menj neki konvojoknak és csákláyzd meg
egyszerûen nem igaz. nem tudom bevenni greenfordot. van 1 fregattom és 2 corvettem.de mindig lelõnek. csatahajót mért nem lehet kapni?