Pirates Of The Caribbean
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elmondhatná esetleg valaki hogy miért nem mûködik az,ha átállítom a CHARACTERS/characters_init fájlban a dolgokat,akkor az miért nem megy?pl. a lugger helyére betettem a fekete gyöngyöt, és tesztelés képpen a pénz összegét is megváltoztattam,de minden maradt a régiben
segítsetek kérlek
elõre is köszönöm
egyébként nagyon cool a játék😊))
Valaki tudja honnan lehet leszedni 1.20 patchet?
Naon megköszönném!!!
CSÁCSÁ
[email protected]
Elõre is köszi!!!!
Ott hibás.Azt ajánlom, hogy innen szed le:http://mods.moddb.com/9269/potc-build-mod/downloads/
abnormal program termination
megköszönném ha valaki tudna segíteni,Turan7 hogyan sikerült megoldanod a problémát? elõre is köszömet:-)
És a pénzt is át tudtad írni mert én nem.
?
De lenne még valami: alig bírom megcsáklyázni a hajókat.
Pedig az összes csáklyázási tudása megvan minden.
És 4 hajóból alig hogyha 1-et megtudok támadni így<#rinya>#rinya>
Ez egy bug vagy van valami trükkje<#conf>#conf><#conf>#conf>
Viszont a Build 13 modban tudtok adni egy-két tippet trükköt, hogyan lehet rövid idõn bellül sok pénzt szerezni?
Program:...c/Bethesda Softvorks/Pirates of the Caribbean/Engine.exe
abnormal program termination
Na ez mi? segítség!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A build 12-õt nem tudom letölteni mert ahogy fellépnék arra honlapra kiadja a 404 error nevû lapot. el tudod küldeni? e-mail:[email protected]
És mégegyszer thx
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Végül is úgy ~30 próbálkozás után meglett így is. Onnan már séta galopp volt a vége.
Hülye kérdés, de ha a Build modot leszedem, akkor ugye tök elõrõl kell kezdenem? Végül is mindegy mert a Black Pearl a tenger mélyén van és ugye mod nélkül még csak folytatni sem tudom.
A Conquistadornak 90-es blokkja van, na AZON már csak nagyon ritkán tudnak átütni a genyák, az összes többi karddal a játék vége felé már nem is éri meg blokkolni mert mindenki überkardokkal rohangál amik a kimaxolt szkilled mellett is 3-ból 1-szer úgy is átütnek a védelmeden.
(töltsd le a Build modot, abban már normálisabb a rendszer, a boltok is árulnak minden kardot és mellvértet is lehet venni <#eljen>#eljen>)
sztem a Jatagán a legjobb, bár nemtom... lehet h jobb is van benne, nem emléxem pontosan, régen jáccottam már a game-el.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Az Oxbay-i erõdnél tartok, az ostrom az sima ügy, de a kardozás utánna már rázos, az elsõ udvar mindig megvan, a 2. 50%-ban, de a 3. nem sikerül, ezért kellene oda jobb kard. Egyébként a kardozásom 10-es a perkek is megvannak, a roham is.
Emlékeim szerint ez régen is nehéz csata volt, de talán nem ennyire, mint ahogy most érzem.
Emlékeim szerint a néger muki mondan valami fontosat, de õ most csak azt mondja, hogy dolgozik, vagy valami hasonló, szóval semmi segítõt.
Már nagyon régen vittem végig, így totál elfelejtettem, hogy itt mit kell csinálni. Szóval mi a teendõm most kb? Mit kellene itt a bányában találnom, vagy valami?
[email protected]
http://mods.moddb.com/9269/potc-build-mod/
A CD Galaxisban most kapható változat file szerkezete eltér attól a változattól, amihez a honosítás készült.
Egy picit szerkesztgetni kellett, de mostmér mûködik. 😊
Ismét elõvettem a PotC-t. Van egy olyan problémám, hogy a menübe nem jelennek meg a szövegek. Emlékeim szerint régen is volt vele valami trükk, de már nem emlékszem rá. Szóval mit kell csinálni, hogy megjelenjenek a menü szövegek?
Ja igen. A játék eredeti 2 CD-s verzió.
vki meg tudja mondani, hol tudom megvenni vagy letölteni az alap játékot?? naon örülnék neki!!
Csan.
online, teljesen ingyenes. Nem gagyi. Amerika kivételével (mivel még új a game) minden benne van. Kereskedhetsz, kalózkodhatsz, felfedzhetsz. Hajót építhetsz. Rengeteg fajta skill-t tudsz össze szedni. Egyszóval nagyón jó game!
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
nagy potc rajongó vok ígyhát nem csoda, h lenne egy kérésem, illetve kérdésem😊
na szal, csak az, hogy régen még (2-3 éve) rátaláltam egy oldalra ahol volt egy Jack Sparrow skin (van ez biztos, mert emléxem rá) csak most már napok óta keresem és nem találom! szal, ha vki tudna nekem segíteni, lekötelezne!😊
elõre is köszi!...
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide