Pirates Of The Caribbean

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha jól emlékszem új játékot kell kezdeni

még egy kérdés ha lehet,be lehet tenni Jack Sparrow karakterét az enyém helyére,és a Fekete Gyöngyöt,mit az én hajóm?
sziasztok!
elmondhatná esetleg valaki hogy miért nem mûködik az,ha átállítom a CHARACTERS/characters_init fájlban a dolgokat,akkor az miért nem megy?pl. a lugger helyére betettem a fekete gyöngyöt, és tesztelés képpen a pénz összegét is megváltoztattam,de minden maradt a régiben
segítsetek kérlek
elõre is köszönöm
egyébként nagyon cool a játék😊))
Szia Turan
HY ALL!!!
Valaki tudja honnan lehet leszedni 1.20 patchet?
Naon megköszönném!!!
CSÁCSÁ
Valakinek van végigjátszása? mert ha igen akkor küldjétek el nekem erre a címre:

[email protected]

Elõre is köszi!!!!
Hy, az elözõ kérdésemet is megoldottam <#nyes><#nyes>
Gondolom a Pirates Ahoy-ról töltötted le a Build-ot.
Ott hibás.Azt ajánlom, hogy innen szed le:http://mods.moddb.com/9269/potc-build-mod/downloads/
Sziasztok,ezt a hibaüzit írja ki:c/Bethesda Softvorks/Pirates of the Caribbean/Engine.exe
abnormal program termination
megköszönném ha valaki tudna segíteni,Turan7 hogyan sikerült megoldanod a problémát? elõre is köszömet:-)
Ok, kösz. A build-ba át tudtad írni a kezdõ pénzöszeget?
Van egy fájl a Program mappában az a neve, hogy internalsettings és ott vannak felsorolva dolgok hajók, karakter neve stb. Én ott írtam át a luggert blackpearlre vagy , ha megvan neked valamelyik build akkor írd azt, hogy theblackpearl mert az már teljesen élethû és hasonlít a filmbeli hajóra.
Hogyan raktad be a Fekete Gyöngyöt a játékba?
És a pénzt is át tudtad írni mert én nem.
?
Megtudja valaki mondani nekem, hogy melyik fájl a szökõkút textúrája vagy modellje? Mert nekem nem nagyon szewreti azt a gõzt amit a szökõkút csinál és nem akarom leszedni a grafikát, mert az így jó. És így inkább kiszedném a játékból.
Én a fekete gyönggyel járom a tengereket és Jack sparrow bõrében.
Vagy hogy lehet -e a kiegészítést valahogyan testreszabni?
Nem tudja valaki, hogyan kell bekapcsolni a cheatet a build14 -es verzióhoz? Vagy, hogy honnan lehet leszedni a cheatet hozzá?
Kösz! Bejött azelööt egy lugger kapitánya voltam most meg már 1 corvette és 3 fregatt boldog tulajdonosa vagyok. <#eplus2>

De lenne még valami: alig bírom megcsáklyázni a hajókat.
Pedig az összes csáklyázási tudása megvan minden.
És 4 hajóból alig hogyha 1-et megtudok támadni így<#rinya>
Ez egy bug vagy van valami trükkje<#conf><#conf>
Nem tudjátok, hogy melyik fájl a karakter a model és a texture mappákban?
A nagy pénz a csempészésben van.

Hy! A Black Pearlt Belehet Rakni valahogyan a játékba???
Hy! Megoldottam a gondot úgyhogy minden visszavonva<#taps>
Viszont a Build 13 modban tudtok adni egy-két tippet trükköt, hogyan lehet rövid idõn bellül sok pénzt szerezni?
Már megint én vagyok <#buck><#buck> Amikor felraktam a build 13-at azt írta ki, hogy: Runtime error
Program:...c/Bethesda Softvorks/Pirates of the Caribbean/Engine.exe
abnormal program termination
Na ez mi? segítség!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kösz!😄
A build 12-õt nem tudom letölteni mert ahogy fellépnék arra honlapra kiadja a 404 error nevû lapot. el tudod küldeni? e-mail:[email protected]
És mégegyszer thx
Hy! Van egy gondom: én is megvettem a cdgalaxis-ból a Pirates of the Caribbean-t. Azt szeretném kérdezni, hogy mit szerkesztettél át Fallout, hogy fell tudtad rakni a magyarosítást? és hogy valaki tudna adni egy linket vagy átküldeni a build 12 illetve a build 13-at. lécci fontos lenne elõre is kösz
3P
Hát igen most már csak azt sajnálom, hogy így ismét angol lesz. No de hát ez van.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

igen, elõröl kell kezdeni, túl sok mindenen változtat és ezért az alapjáték mentései nem mûködnek vele

3P
Köszi a választ. Hát én picit rácsesztem, mert nem vállaltam be a bérgyilkos küldit. Ez van...
Végül is úgy ~30 próbálkozás után meglett így is. Onnan már séta galopp volt a vége.

Hülye kérdés, de ha a Build modot leszedem, akkor ugye tök elõrõl kell kezdenem? Végül is mindegy mert a Black Pearl a tenger mélyén van és ugye mod nélkül még csak folytatni sem tudom.

A legjobb kard a Conquistador, az Isla Muelle-es bérgyilkolós küldertésnél lehet csak összeszedni ha megkegyelmezel a vívóbajnok célpontnak, beveszed a csapatodba és adsz neki egy nagyobb sebzésû kardot.

A Conquistadornak 90-es blokkja van, na AZON már csak nagyon ritkán tudnak átütni a genyák, az összes többi karddal a játék vége felé már nem is éri meg blokkolni mert mindenki überkardokkal rohangál amik a kimaxolt szkilled mellett is 3-ból 1-szer úgy is átütnek a védelmeden.

(töltsd le a Build modot, abban már normálisabb a rendszer, a boltok is árulnak minden kardot és mellvértet is lehet venni <#eljen>)

PJack
az mien kard amit találtál?
sztem a Jatagán a legjobb, bár nemtom... lehet h jobb is van benne, nem emléxem pontosan, régen jáccottam már a game-el.

Pain is inevitable. Suffering is optional.

3P
Merre vannak jobb kardok a játékban? Én csak egyet találtam asszem Douwsenben, ahol egy lányt szabadítottam ki a kalozoktól, de úgy tudom, hogy van ettõl jobb kard is.
Az Oxbay-i erõdnél tartok, az ostrom az sima ügy, de a kardozás utánna már rázos, az elsõ udvar mindig megvan, a 2. 50%-ban, de a 3. nem sikerül, ezért kellene oda jobb kard. Egyébként a kardozásom 10-es a perkek is megvannak, a roham is.
Emlékeim szerint ez régen is nehéz csata volt, de talán nem ennyire, mint ahogy most érzem.

Miért csak az uccsó pályán van Manowar?
3P
Kérdé törölve. Meglett a megoldás, csak elfelejtettem beszélni a bányaparancsnokkal... Bocsi 😊

3P
Egy apró kérdés. Ott tartok, amikor Danielle egy törrel leszúrt (amikor rátaláltam Rheimsre Douwsenbe), majd utánna indultam, hogy megkeressem, Egy templom könyvtárában találtam egy írást, miszerint Oxbay bányájában valami kõtáblát kellene megkereseni. Én elmentem Oxbay-be, ott a bánya felé két fickó rámtámadt meg is õltem õket. Szóval a bányában nem találtam a táblát, csak néháyn rabszolga dolgozik bent, meg néhány angol katona örzi õket.
Emlékeim szerint a néger muki mondan valami fontosat, de õ most csak azt mondja, hogy dolgozik, vagy valami hasonló, szóval semmi segítõt.
Már nagyon régen vittem végig, így totál elfelejtettem, hogy itt mit kell csinálni. Szóval mi a teendõm most kb? Mit kellene itt a bányában találnom, vagy valami?

Hello,már a benszülöttek szigetén elakadtam, nem tudom hogy kell megõlni a benszülöttet amikor Sparow fölöttem egy hídon áll kókuszdióval.Lécci segítsetek
PJack
#4218 plz.thx.

3P
Ha még aktuális, akkor ITT.

vki vegyen fel MSN-re, nem tok vmit de így hosszú lenne naon😄
[email protected]

Kis telepítési útmutatás, a downloads menü alatt pedig minden ami kell.
http://mods.moddb.com/9269/potc-build-mod/
3P
Megoldottam 😊.
A CD Galaxisban most kapható változat file szerkezete eltér attól a változattól, amihez a honosítás készült.
Egy picit szerkesztgetni kellett, de mostmér mûködik. 😊

3P
Ja igen. A magyarítás feltelepítése után tûnik el a menü szövege.

3P
Sziasztok!
Ismét elõvettem a PotC-t. Van egy olyan problémám, hogy a menübe nem jelennek meg a szövegek. Emlékeim szerint régen is volt vele valami trükk, de már nem emlékszem rá. Szóval mit kell csinálni, hogy megjelenjenek a menü szövegek?
Ja igen. A játék eredeti 2 CD-s verzió.

hello!
vki meg tudja mondani, hol tudom megvenni vagy letölteni az alap játékot?? naon örülnék neki!!
Csan.

senki nem játszik a karib tengerrel?
Pluskast
Inkább ezt tessék játszani: www.voyagecenturyonline.com
online, teljesen ingyenes. Nem gagyi. Amerika kivételével (mivel még új a game) minden benne van. Kereskedhetsz, kalózkodhatsz, felfedzhetsz. Hajót építhetsz. Rengeteg fajta skill-t tudsz össze szedni. Egyszóval nagyón jó game!

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

most kezdtem el játszani a játékkal, de nem tudok tovább menni már az elsõ pályán, nem tudja kinyitni a kaput, mindig visszaejti a reteszt. Miért. Nyomom a halálfej megjelentével a 6-ost, majd a 2.-est, de visszaejti.
Kongy
Megvan a gém de 600x800-as méretben jelenik meg + nemtom mit kell csinálni rögtön az elsõ pályán...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

PJack
hi!
nagy potc rajongó vok ígyhát nem csoda, h lenne egy kérésem, illetve kérdésem😊
na szal, csak az, hogy régen még (2-3 éve) rátaláltam egy oldalra ahol volt egy Jack Sparrow skin (van ez biztos, mert emléxem rá) csak most már napok óta keresem és nem találom! szal, ha vki tudna nekem segíteni, lekötelezne!😊

elõre is köszi!...

Lockheed
Most nincs fönn a játék, de nagyjából elmondom hogy kell berakni kezdõhajónak... Megkeresen a játék könyvtárában a (már nemtudom, hogy a program, vagy a resource mappában) a SHIPS nevû mappát, azon belül is a ships_init.c nevû fájlt. Rákeresel a BLACK nevû szóra, (asszem alulról a 4-5 -ik körül van) és kimásolod a pontos nevét a vágólapra. Aztán egy szinttel följebb a Characters mappában megkeresed a Characters_init.c nevû filet, és ott valahol a közepe velé (keresõvel könnyû) van fölsorolva egymás alatt kb 4-5 hajó, az egyik a Lugger, a kezdõhajód. Azt kicseréled a vágólapon lévõ Black Pearl -al és ez lesz a kezdõhajód. Itt egyébként részletesen le van írva a kezdés, tehát a szint, nemzetiség, szabad skillek és pontok, kezdõáruk a hajón, minden... Csinálj biztonságimásolatot, és lehet próbálkozni.

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

valaki nem tudna egy 100%-os mentést felnyomni nekem? hol lehet a feketegyõngyöt megtalálni vagy megvenni?thx.fbd195