4315
  • Joey
    kééészz..mi a honlapod arc?
  • Davidka
    Az én honlapomon majdnem megvan :) Most néztem, a kódok fenn vannak, de a fájl nincs.... (én hülye :))
  • Joey
    én probáltam azt hogy felbéreltem tüzér tiszteket, vagyis hogy vmilyen tiszteket fogadok fel, de az sem vált be.. ránéztem az erődre és 100% os sértetlenség, közbe már vagy 20x belelőttem. mekkora kész dolog már ez..aztán meg van 3 hajóm és ebből kettő elhúz, még parancskiadásra is.. ettől vagyok a legkészebb..meg ha megnyomom a tüzelés gombot, mellélövik a töltetet..:)
  • Joey
    Biztos vm trainer volt, nadehát kinek van már az meg..
    lassan fél éve hogy kiadták..kezdi idejét mulni.
  • Davidka
    Persze, hogy meg lehet, csak nehéz és egy idő után rohatt idegesítő....
    Joey: Hát valamikor én szerztem kódokat, amit aktiváltam, és utána ugyanígy deaktiváltam. Le kell hozzá tölteni vmit.
  • Johnyy
    Ha egyszer belerakták a játékba akkor cheat nélkül is meg lehet oldani (nem jött be...)
  • Joey
    Á hát akor ezt jól el**szták benne..nekem csak egy oyln kod kéne ami ezt a részét ugorja át, és enm maradando kod..tudsz olyan mondani ami működik is? mert én amit probáltam az rossz volt, nem müködött
  • Davidka
    Csak a csítelés...
  • Joey
    Én sztem ez az erőd bevehetetlen....biztos nincs más megoldás hogy kihagyjam ezt a résézt? vagy vmi..
  • Davidka
    A folytatásról mi hírek vannak?
  • Johnyy
    nem teljesen fekete de nem fehér, megpróbálom, egyébként a megyarítás is fenn van bár ez nem hiszem hogy zavarja,
    Ja a folytatást én is nagyon várom, annak elenére hogy nem dícsérték halálra, sztem sirály játék és ha folytaják az nagyon jo lenne...
  • grebber
    Én már a folytatást várom de nagyon!!!
  • Davidka
    Hát van olyan, hogy Abilities, ott kell fejleszteni az ágyút, meg a hajó erősségét.
  • Joey
    hmmm...eredeti a gamed vagy fekete?:) Ha fekete akkor lehet hibás..bár ezt nemhinném.sztem a vid kártyás dolgot probáld meg..

Davidka: Melyiket fejlesszem? már 15 ös szintü vagyok..dem ire rakjam a plusz pontokat?thx
  • Johnyy
  • Johnyy
    REménytelen , ujraraktam a játékot ( amugy a cd-n 9 es dx van) de nem lehet frissíteni 8 as directixre, vagy ha lehet világosítsatok fel hogy hogy,
    Már a szetupban álítgattam kopatibilitásoztam mindent csináltam és az a kék képergyő és totális fagyás, egy egyébként akor jelenik meg ez ha hjónézetből a térképre váltok vagy ha ki akarok kötni
    , és először egy pillanatra megjelenik a töltésképernyő, de mintha felbontást válltana úgy lesz fekete a screen majd kék, lehet hogy kiveszem a videokártyát és belerakok egy gf2-őt , de sztem fölösleges
    , Joy: egyébként a játék indulásakor a storm engine azt irja ki hogy installing dx8 , csak ha már 9.0b van fenn azt nem frissíti a régebbi verzió.
  • Davidka
    fejlezd a teheccségedeid... Vagy használj kódot... Én asszem szétlőttem az erődöt (nem csatahajóval), de az erődben már nem boldogultam...
  • Joey
    Hű megint gáz van. Megkell támadnom a Greenfort i erődöt..van 3 csatahajom, de mind visszafordul, így magam maradok egy csatahajóval és nemtudom szétlőni az erődöt egyedül,mindig meghalok...Megoldás?? Kezd bonyolodni..
  • Joey
    Na jó megprobálom a templomos adományozosdit is, bár mikor bemegyek és beszélek a pappal van egy olyan menü is,hogy bűn meggyónása vagy vmi ilyesmii, és akkor elmeséli a karakterem hogy sok hajót elsllyesztett már,meg sok embert megölt..mellesleg ez így is van. És aztán meg adok neki még pénzt. Mondjuk én úgy szerzem a lovét,hogy most a kalozhajok tetemes kifosztása után eladtam mindenem és vettem egy csatahajót, azzal megint kalozokat fosztogattam,meg kiraboltam őket, aztán felbéreltem pár ilyen tisztet, és aztán kineveztem őket a megkaparintott hajók parancsnokává majd egy szigeten kijavítottam azokat a hajókat és eladtam a hajóácsnak. így már annyi pénzem lett,hogy 3 csatahajóm van, és 70.000 aranyam. De változatlanul 7 tenger réma vagyok:D na mind1. majd megoldom vhogy.
  • PiszkosFred
    Ertem.
  • Davidka
    Egy nyelvész hapi a világítótoronyban is van, Oxbaynél...
  • Davidka
    Nem tudom, unalmas volt leírni és abbahagytam, nameg a tanulás...
  • Joey
    Hi all! Na Aurentis-t nem tudja vki hol van? Ő az a nyelvtudos aki az agyagtáblákat letudná nekem fordítani,de se híre se hamva..
  • PiszkosFred
    Miert hagytad abba?
  • Davidka
    Az az egyetlen egy megoldás... Vagy kezd újra...
  • Venom
    pedig az megoldás...
  • Joey
    van egy gondom, a játék során a karakterem hihetetlen nagy gazemberré vált, és nemtudom hogy növeljem fel a hírnevét. Már voltam hét tenger réme is:) a kereskedő semmilyen árút nem bíz rám és nem is lehet neki szállítani.. mit tegyek?? előre is köszi a választ, oi: a templomos adományozgatás nem megoldás erre..
  • Davidka
    Hát én írtam egy darabig a lapomra végigjáccást, csak nem fejeztem be.... Nézd meg, hátha rajta van: IDE KATTINCS
  • Joey
    lehet a directx ed a hibás...amikor a játék könyvtáát megnéztem ott a játék alapban dx 8 ast támogat.
  • Joey
    én most épp Auretis vagy milyen nevű ürgét keresek, azt mondják greenfortban van, közben majdnem szétlőttek mielőtt a kikötöbe kikötöttem volna,így a világítótoronynál kötöttem ki. Hol van ez a ficko? Vmi nyelvtudásával dicsekedett az van a kalandkönyvbe,de a kocsmáros nem tud semmit.
  • Johnyy
    Xp prof sp1 Dx 9.0, oké kösz , megteszem mást nagyon most már nem tudok kezdeni vele.
  • Joey
    rakd fel a legujjab drivert és a legújabb directx et is. ha így sem jó, akkor sztem szedd le a játékot és rakd fel újra, csak a mentést előtte másold ki. (save mappa)
  • Joey
    Milyen op rendszered van?
  • Johnyy
    Már nagyon felidegesítettt ez a köcsög kék képercső, hogy pusztulna meg legaláb 50szer restartoltam.
  • Johnyy
    Ati Radeon 9600xt, legújabb crystal.
  • Davidka
    Most el kell menni asszem a douweseni kalózszálláshoz és beszélgetni a kalózokkal és majd fogsz kapni egy hajót, amivel továbbmehecc a barátaidhoz.
  • Joey
    Nálam nagyon kész a dolog most. Bejött egy kis intro hogy, vihar van, és ott bugdácsol a hajóm benne. És mindenem eltünt.. 0 pénzem van és nincs hajóm. Most ilyenkor mit kell tenni? votl egy ficsur ott amikor partra vetett a hullám, azt mondta menjek be Douwesen be hátha ott vannak az embereim,de ott senki nem volt..
  • Joey
    Sztem a videokártyád driverével van a hiba.
  • Johnyy
    Csáó, figy nemtudja valaki hogy mért van az hogy maikor oxbayba kísérem az alibont amikot kikötnék a szigeten akor kilép a játék és kék képernyőt ad be és gyakorlatilag lefagy. Már ultabrutálisan felidegesített úgyhogy ha valakinek volt és megoldott ilyen problemt vagy tudja hogy kell segítsen már ki, lécccccc
  • cyrus #3676
    ha itt nem kapsz választ : pirates.srv.hu ott kérdezd a fórumon...
    Nekem ki segit ? gef4Ti és XP nem indul a játék...????