Pirates Of The Caribbean

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

barret
manowar csaló kóddal lett meg ugye?

Bérbe vehet? reklámfelület...

Bandew
Ugye miután eladtad, nem mentedted el?
Azt nem oda kell vinni, hanem a csempészekhez. Menj a kocsmába és keresd meg a smugler nevû fickót. Vele beszélj meg egy találkát, elmondja hova kell menned. Elviszed oda az árut és akkor ok lesz.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Az igazából nem barlang hanem bánya, és Greenfordból kijövet találod meg. De tudtommal a küldetés második fele, az az, hogy beszélned kell egy kémmel Oxbay kocsmájában.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Elkísértem az Albion-t Redmond-ba és az ördög sziklánál találkoztam azzal a hapsival aki elvezette a katonákat a barlangba.
A kalandkönyvbe az van hogy fejezzem be a küldetés második felét, de nem találom a barlangot ahol a katonák vannak.
Egy barlangot tudok de ott nincsenek (oxbay barlang).
Van valahol másik?

Bandew
Hát a gyorsutazás gomb!
Egybõl odavisz az ellenséges hajóhoz idõveszteség nélkül.

barret
???

Mi az a teleport?

Bandew
Ja! Csak a teleporttal. 😄

barret
közel kell menni hozzá,és közvetlen közelrõl oldalba lõni! csak egyszer kell...messzirõl ne puffogtass,mert akkor már nem mehetsz mellé!

Bandew
Hát ne hagyd magad. Vagy ne csáklyázd meg. Ha meg õ csáklyáz meg, akkor nem menj annyira közel hozzá.

Elkezdem ágyúzni, utánna átmegyek a fedélzetre és egy csapással kinyírnak!

Bandew
Lek kell lõni.
Nem tom mit nem értesz.

Bandew
Ell kell vágni a torkát. 😄

Amikor el kell kísérnem a francia hajót, akkor hogy kell kicsinálni?

barret
lõdd szét...aztán credit.

barret
......................

Bandew
Az csak egy simpla dungeon. Csak XP szerzés céljából van.

[Walaki]D`Lair
Hááát....PotC jobb...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Hát szerintem jobb a sea dogs 2.

dikki*yysw
Ez a kalózos gama sem néz ki rosszul.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Merre találom az oxbay kolóniát?
Ott ahol a két õr egybõl kinyír, ott kéne bemenni?

Akkor minek kellett lemenni a bányába, ha ugyanott jutok ki? Össz-vissz egy kard miatt?

[Walaki]D`Lair
de lehet választani, hogy mit mondj a nõnek...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Bandew

CSAK ott tudsz kimenni ahol bejöttél.

Össze vissza mászkálok abba a rohadt oxbay barlangban, de nem jutok ki.
Van egy létra ami a plafonig ér,de ott jöttem be.Ezen kívül egy kis létra van, de az semmire se jó.
Merre jutok ki? Légyszi segítsetek!

Bandew
Olyan tudtommal nincs.

[Walaki]D`Lair
Megégetéstõl...😉

Amúgy mivan, ha nem mented meg?

Bandew
Csak a hajó fedélzetén lévõ létrán lehet mászni.

barret
csak az a létra jó,ami a plafonig ér! a kis létrára nem lehet felmenni! ugy megy fel hogy vagy akciógomb,vagy enter és az elõugró menüben:kinyitni.

Nekem nem ment ki a létrán,pedig végignyomtam mindent.
Mi a fenével mászik rajta fel?

Köszi, rájöttem tegnap este én is, csak éppen hogy átmentem a kapun, elszállt a tápegységem, eh! Majd ma folytatom! 😊

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Nem tudom, de azt írja ,hogy õ dicsekedett nekem a nyelvtudásával.Hozzá kellene mennem Daniellel, hogy lefordítson nekünk valamit. Az inka szobor is nálam van már.

Gray, a magyarítás okozza. Vagy töltsd le a legutolsó magyarítást, vagy állítsd vissza az eredeti angolt (uninstall magyar felirtat), átmész ezen a részen angolul aztán viszateszed a magyart.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Ki az az Aurentist?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Azért az Oxbay barlang nem olyan nagy és több helyen ki lehet menni. Álltalában ott egy létra ha jól emléxem.

Hol találom Aurentist?

[Walaki]D`Lair
száksz...

Sziasztok Srácok!Kéne egy kis segítség, már az elején elakadtam, oxbay barlangba nem találom a kiutat.
Merre kell menni? Mindig elõre,jobbra vagy balra?

Csinálta az valakinek, mikor Oxbay-bõl kell elkísérni a francia tisztet (aki föladja magát), hogy kilépek a kapun a kikötõbe, erre odajön az egyik kapu õr és kérdez, viszont válaszolni nem tudok, mert nem jelenik meg semmi lehetõség. Ekkor nyomok egy space-t és kiakad.
Ha a Dungeon-ön keresztül próbálok kimenni a kikötõbe, akkor is jön a tiszt, miközben én vígan lubickolok. Eredmény ugyan az 😞

Lehet, hogy a magyarítás miatt? Nah, majd este megnézem...

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

[Walaki]D`Lair
az mi a rák?😄DD

Manovart a legutolsó csatánál a titkos kalózszigetnél lehet szerezni (és érdemes is). Elõtte nem (max csíttel).
A Black Pearl-t azt a szakadt, tróger hajót állítólag meg lehet csákjázni, de nekem nem sikerült, pedig profi csákjázós voltam.

[Walaki]D`Lair
Hoppá bazegh....félreértelmeztem a játékot némileg....😄DDDDD

Az elsõ küldetést, amikor vissza kell foglalni Oxbay-t nem tudtam megcsinálni, mert amint odamentem szétlõtték a kis hajómat....mondom anyátok, elkezdtem pénzt gyûjteni, majd flottát fejleszteni, végül eladtam az összes hajót és vettem egy Spanyol Battleship-et (szép fehér-kék-arany)...Visszamentem Oxbay-hez, elsüllyesztettem azt a 3 hajót utána nekiugrottam az erõdnek....és lõttem...vagy 10 percen keresztül aprítottam de karcolás nem volt rajta...viszont annyi XP-t szereztem, hogy na...és ezt még 3x eljátszottam...szal most tartok ott, hogy a kalózoknak el kell vinni a levelet, hogy kapják el azt a faszit(kb.3. küldetés), van egy Csatahajóm 24fontos ágyúkkal, 22-es szintû Nathanielem, szal bármi megtámad szinte egy sortûz és blugy blugy....

barret
majd akkor lesz vége,ha elsüllyesztetted a fekete gyöngyöt!

A másik ágon pedig erõdöt foglaltam el, azt hiszem Greenfordot. ez azt jelenti, hogy vége a játéknak, vagy még van tovább?

Help meee!A halhatatlan kalózok elvették tõlem a ládát, amit velem küldtek el. Azt írja a napló, hogy a pasi aki mindent tud az ügyrõl a Falance de Fleuron(biztos nem így kell leírni)él.Merre????

Eh, na megpróbálok pontosan válaszolni. A fõfaszinak kétféleképpen lehet növelni az értékeit, két különféle pontszámmal. Az egyik a normál értékei (közelharc, navigálás, hajóreparálás,stb), illetve a képzetségeit lehet fejleszteni pl. normál célövõ, ebbõl fejleszthetsz mesterlõvõvé. Meg van adva, hogy egyes képzetségek megszerzéséhez minek kell már meglennie.
Tisztet a kocsmában tudsz felvenni, de nem tisztnek hívják õket (kivéve az elsõtisztet), hanem pl. tûzér, navigátor, stb ez mind alkalmas hajó vezetésére csak a navigációs képessége legyen legaláb egy (ha jól emlékszem) különben elsülyed hajóstul mindenestül. Igen magad mellé tudod venni, de nézd meg milyen a muki közelharcban (az elsõtisztek elég jók), mert egyébként hamar levágják õket, és ha levágják akkor azt már nem tudod kapitánnyá kinevezni természetessen. Ha nem akarod nem viszed magaddal a csatában (attol még kinevezheted kapitánnyá).

Tudtommal a kocsmában nem árulnak hõsöket, max hõsies matrózokat lehet felbérelni 😊. Mondjuk én jó morálú matrozoknál jobbat még nem tudtam felvenni, de mindegy mert nem túl drága, hogy jobb harci morálra bírd õket (max a csatahajón, de addigra ugy is annyi lóvéd van hogy az meg se kottyan). A tiszetek (ha éppen van a kocsmában), az asztaloknál iszogat és ha dumálsz vele, rögtön ajánlkozik bizonyos (egyszer kell kifizetni) összegért.

barret
igazat szóltál!

TopGun
vedd a faradtsagot es olvasgass vissza kicsit ebben a
topic-ban, szinte minden kerdesedre megtalalod a valaszt!!

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

TopGun
Tedd fel a magyaritast es maris konyebb minden!!

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

És ne felejtsd el, hogy legyen legalább egy tiszted, met ha elfoglalod a hajót és nincs kit rá kinevezni elsüllyed.
A fegyvervásárlás attol füg nyomtál e a fegyverhasználati képzetségre. Pl.: a négycsövü pityuhoz már mesterien kell tudnod lõni.