4315
  • Joey
    [email protected]
    ide küldd
  • Johnyy
    Oké, melyik címre?
  • Johnyy
    Hmm , tudok gyónni! Hanyas szintű vagy? Én 34 ki van felylesztve az összes képességet kivéve 1et a kamikázét meg már mindenből kivéve 3at 10 es vagyok
  • Joey
    küldd el a mentésed, megnézem mit tehetek . ha sikerül, akkor visszaküldöm..
  • Joey
    Hát én elküldhetem a mentésem ha kell, így más 5 letem saja nincs..nemtudsz gyónni??
  • Johnyy
    Hi, 7 tenger rémérő egyálltalán fel lehet valahogy jönni??
    Van valakinek tapasztalata?
  • Johnyy
    Haha, az a csávó ugyan ott van de a hírnevemre hicatkozva elhajt a pics..ba, ez a rohadt hírnév semmit nem tudok tenni ellene
    Amugy oybayben is meg redmondban is a katakombában szerintem azok a csonvázak ujratermelődnek mert csépelhetem őket estig és nem fogynak el..
  • Joey
    Menj az Oxbay-i kriptába:DDD Ha kijösz élve, ügyes vagy! Az oxbayi kripta ott van ahol egy kőlépcsős ház van. a Kőlépcső fehér színű.. ASkkor van egy barlang közvetlen a douwesen i vizesés mögött.. Bal oldalt egy kis résen betudsz menni. Van egy Catacomb is Douwesenben, egy oldalházas kijárónál, közvetlen egy házban. ott is van sok érdekes dolog:DD
  • Joey
  • Joey
    Hello Jonny, én Joey öccse vagyok, és én is nagy pirates játékos. Nem kell lefordítanod, mert már megcsináltam azt a küldetést. Egyébként nem vihető végig mert amikor Quebradas Costillas-ra küldenek, a gyerekeket megkeresni, onnantól nem lehet tovább menni, tehát felesleges a küldetés. Viszont helyette menj be az Isla Muelle-i városházára, és szólitsd le az ablak mellett álló öreg admirálist, aki el fog küldeni a fia megkeresésére. Lukast-t mindenképp keresd meg, nehéz küldetés lesz, össze vissza kell majd járni, de megéri mert a végén a tiszted lesz, és jó katona...
  • Johnyy
    Máskülönben ezt kell csinállni a gyerekkeresésnél:( Majd lefordítom ha lessz kedvem )
    Strange things in Arperchio

Go to the Town hall of Donuwesan and you will see three women are stand-ing. Talk to them and you will know about the kidnapping of the children and Governor doesn't take any action. You can promise them to talk to the Governor yourself. If it is at night, sleep until morning and talk to the Governor. He will ask you investigate yourself. You can start your investigation from the Pirates in the jungle which is the same way now you are going to look for the ship.
    Go to the jungle and search for the pirates den. Now go to the pirate chief's house and ask about the Black Frigate that kidnapped the children. He will tell you that this ship doesn't belong to the pirates and it is heading to the Greenford.
    Talk to the guy on your right in the Greenford Tavern. He will tell you that the ship is going to Pirate Island. Follow to the Island and talk to the Tavern Keeper woman. She will tell you that the ship really was here on the Island but she doesn't know where it left. You have to investigate your own again.
    Most people has lost track of this quest after talking to the old lady at the pirates island. The fact is that you have to go to Redmond church and do favor to the priest in order to continue this quest. Go to Redmond church and talk to the priest. He will ask you to do a favor which is to investigate about the priest of Greenford.
    Go to the Greenford and ask the two priests. Then go to the Tavern and talk to the Tavern keeper and the waitress. You will have to find a man who makes fake writing of the priest. He is living in the house just behind the Tavern. Talk to him and your quest will be updated. Go back to the Redmond Church and talk to the Priest. Now you can ask him about the black frigate.
    He will now ask you another favor. You have to bring the letter to the Isla Mulle church. As soon as you are near to the Isla Mulle Island, you will be landed on the shore and faced men with red robes. You will be in a small fight but this is not that difficult. You will get a medallion and your quest is updated. Go to the church and give the letter to the priest. When you go back to Redmond and continue talking about black frigate with the priest, his assistance will attack you and your quest is updated.
    Go back to Isla Mulle and talk to the Tavern Owner. Then go out and find a man that the Tavern Owner tells. You will get information from him that the leader of the black frigate is now in Greenford.
    Go to Greenford and talk to the Tavern owner. The leader is now in the prison. You will have to talk to the Warder to meet with him. The warder won't let you see the guy unless you pay him 5000 gold. The only option is to go back to Redmond church and talk to the priest. The priest will give you document and you can show that document to let the Warder let you see the man.
    After you free the red robed man, sail to Isla Mulle. Immediately, you will be in a cut scene with Red robed man in the Tavern room. You will have to kill him after you try to get the information from him. The information you get is where about the hide out of 'Animists', those Red Robed men. It is located at the small island near Isla Mulle. Sail to that shore and walk straight until you see a cave.
    You will be fighting with at least 10 Red Robed men. Their boss is hiding behind the big chair in the main room. Kill him and your quest will be updated. Go back to your ships to fight with 'Mefisto', black frigate. After that all the problems are solved and all you have to do is go back to Donuswan and Redmond to collect rewards.

• Johnyy
    A Hajókkal semmi az a jó hogy jók és ha elfoglalod kapsz értük zsét....
    MENJ EL Redmondba és a uzsorástól a templom felé vezető úton van egy ajtó ami előtt a talaj lejt, ez a várbörtön és menj be ,ha túléled akkor ügyes vagy!!!
  • Joey
    hogyhogy túlélni????? eztr nem értem! magyarázd meg. Mibajod az angol hajokkal? Neked is az van:) A manovar az az asszem.
  • Johnyy
    Kalózok
    Angolok ,csak a jó hajóik miatttttttt
  • Johnyy
    Nem lehet , most már jóban vagyok az összes néppel kivéve kalózokkal és adományoztam blabla és még mindig....
    Apropó: Próbáltátok már túlélni a redmondi várbörtönt,,( sztem lehetetlen) és hogy lehet a kalózokkal jóba lenni?
  • Joey
    akkr neked kurva szar a kereskedelmi pontod...a kereskedelemre is kéne tenni:) Kölönben meg én imádom akalozokat írtani. Dehogy kell velük jóban lenni:D olyan simán kilehet mindet nyírni mint atom:))))) ezt nektek kalozok KALÓZOK!
  • PiszkosFred
    A kalózokkal és egyéb tengeri haramiákkal mindig jóban kell lenni, hidd el eheh
  • Johnyy
    A kalózokkal jóba kell lenni?
  • Johnyy
    Jahhh Angolokkal rosszba vagyok de csak azért mert 1 . osztályú hajóikat lehet csáklyázni mint az atom,, jahh nekem most 700 000 a kibékítési összeg
  • Joey
    hol jársz te??:) F @F ben ott az a fasz avval a izével a nyakában.. a kormányzó szobályában. a Mephistot én sem találtam.. Douwesenbe nicns templom bocsi. Kibékültél már az angolkkal?????? Addig nem lépsz rankot! Nekem összesen 8700 aranyért kibékített a brittekkel. Ha vmi gáz van még írj!
  • Johnyy
    A gyerekes küldiben a quarbados cosstilas vagy mi sziget után hova kell menni, met senki nem tud semmit a mepfistóról..
    Hmmm, én igencsak 7 tenger réme maradok mert még az adományaim mellé vagy 50szer megbántam bűneim , ja és dousenben hol van a templom?
    Amúgy ff ben azt a küldetést adja a kormányzó hogy süllyesszek el egy angol hajót, na eltűztem és a szigetkörnyéki vagy 20 angol hajót elsüllyesztetem
    aztán visszamentem és nem volt jó, aztán még ezt párszor eljátszottam és visszamondtam a külditt,, na meg bohócrucis pasas meg nincs is csak abban a szép züld tapétályú
    szobában feszít a kormányzó
  • Joey
    figyelj! Az egyik küldetés adja a Flalais de Fleuri városházában lévő bohocjelmezes pasi, a másikat meg a Deuwesen ben a városháza előtt álló asszonyokal kel beszélni..onann van a második. a 3. at már em is tudom..

Gyúnni a F de F ben , Deuwesenben is lehet. Sok sikert!
  • Johnyy
    Joey: mejik templomban lehet gyónni? És lia adta azt a 2 mellékküldetést? Amugy nekem van 3 millám + 7 7 százat költöttem az népekkel való jóbalevésekre tehár ez összesen 4.5
  • Joey
    Srácok vki talált a végigvitel után is mellékküldetéseket?:) Én már 2 őt igen, amikor az asszonyok gyerekeit keresem ez volt az egyik. Hány van belőle? Remélem van még 1 pár!:PPPP Kár hogy ezt a Manovar Hajót nem lehet emgvenni..Van 1.123.000 em, elkültem még 1 re:)
  • Negwar
    Akarom mondani Hajójával
  • Negwar
    ok. Köszi szépen Végre mehetek a kormanyzó hajjával ezért már érdemes ujra végig vinnem:_D
  • Joey
    nem jön hátbe, mert elbasztam a linkelést itt a jó ---> Végigjátszás
  • Joey
    csak az írás amit először írtam oda szal a hiperhivatkozásos link nem, a másik viszont jó!
  • Negwar
    Köszi de nekem nem jön be semmi:-(
  • Joey
    bocsi, a link nem jó!
  • Joey
    Magyarosítás
  • Joey
    Hallod Johny Menj gyónni is! Necsak adományozz!

NECWAR: http://free.srv.hu/p/i/pirates/download.php?list.4 ide menj el és az itt lévő fájlt szedd le!
  • Negwar
    Sziasztok tudtok a játékhoz valami magyarositást?? lehet már volt rla szó csak lusta vagyok átnézni 1000 oldalt. Elöre is köszi a segitséget.
    Ja linket kérnék ahonnan le tudom tölteni
  • Johnyy
    200 ezret adományoztam a "szent" egyháznak és nem változik a hírnevem, legalább hét tenger réme ne lennék....
    Már nem azért de ennyi pénzből 20templomot a köbön lehetne építeni és 10 papot üzemeltetni magas fizin....
  • Johnyy
    Ne a főgóréhoz menj hanem a kocsmába és ott egyik csávóhoz, Douwsen sztem nem angol gyarmat mert oda beengednek ésa az angolokkal rosszben agyok
  • Joey
    már sztem nem. Ne az isla mulaleinek adománnyozz, hanem a Douwesen i nek, probálj..ami mondjuk angol gyarmat. Én nekem meg az a faszi nem akar segíteni, vagyis a Deuwewsen i kaloz tanya-ban bementem a főgóré házába, és azt mondta takarodjak ki:DDDD
  • Johnyy
    Hogy vagy te barátségos én 150 000 et adományoztam az islae mulei templomnak és még csk hét tenger réme vagyok és nincs kedvem tovább ötezrenként adogatni.
    A városok vezetőitől lehet küldetéseket kapni?

• Johnyy
    Nekem senki sincs Quebradas costillas on nem tudom miért, aki segít az Dou.... szigetén a gyungelbe van egy kis kalóztábor ott segítenek most már népenként600 000 ért
  • Joey
    Gyerekek, mérnem települnek be a koloniára senki sem?:D egy r**adt lélek nincs ott, miután felrobbantottam az erődöt..Sajnálatomra, az erődben mindig vannak, így azt újra és újra szét kell lőnöm. Amúgy a Rankom: Barátságos:)
  • Joey
    melyik erődöt stewee?? :) Sztem szétlehet lőni egy csatahajóval is amid van, az egészet...csak vegyél fel egy tüzért, tölts be bombát, rakj 24 s es ágyúkat a csatahajódra, és menni fog. Nekem most 1.026.000 van, de nem tudok micsinálni a két kopasz gyarmattal:DDD