Pirates Of The Caribbean
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a krapekot meg nemtom hogy lehetne megszöktetni
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
és slussz, A oxbay-i v toronynál nincs senki, ott holl kellene lenie a faszinak, mondjuk még kövek se meg azok az átiratok se vannak meg azokat meg kell szerezni vagy nem
a torony ajtai meg zárva vannak,,,, ha eljutnék az ostromig akor tudnánk együtt szemvedni de nem tudok, váááá

HÁt ez az erõd... 

A rangom: Hét tenger Réme
!!!!!!!!!!: könyû pénzszertési lehetõség: alkudjatok a kapitányoknál adig lehet alkudni amíg õ fizet neked azért hogy nállad szolgálhasson én aszem egy 10 000 et fizettetem mindegyikkel( hehe) az uzsorásnak nem kell visszafizetni, ha nem fizetsz idõben akor jól lehord és annyi, vehetsz ujjabb kamukölcsönt fel,, hehehe
u.i: nem kerültél viharba és úgy estél redmondra?
ott akadtam most el, hogy befenyítettük redmond kormányzóját, silehardot, és a csajszival a redmondi tengerpartra menekültünk a vallatás után.azt mondja menjek a greenfordi börtönbe és szabadítsak ki vkit, ami ugye oxbay-en van, de a hajó nincs sehol.se ott a tengerparton, se a kikötõbe.hová lett?
Next PC upgrade: 2022

Jonny! neked meg azt javaslom, ha nem félsz belevágni,hogy támadj meg egy olyan kalozhajót, ami jó nagy, és foglald el. (elõtte persze vegyél fel egy tisztet). Aztán miután a hajót csákjázás után elfoglaltad, nevezd ki kapitánynak oda az egyik tiszted. Aztán köss ki vhol egy kolonián, és a hajóácsnál ad el a megszerzett hajót😊 ez nagyon egyszerû és gyors pénzkeresési lehetõség, én így tudtam már szert tenni, 4 csatahajóra😊 pedig az asszem 200.000 arany.
Más: A greenforti erõdöt hogy foglaltad el steweee? én most ott vagyok, de nemtudok továbblépni..ha tudsz segyíts! thx
Next PC upgrade: 2022

Problem megoldva nagyon érdekes egy letöltött ilesztõprogram ,( legujabb) nem jó de a gamerrõl leszedett meg jó volt a pirateshez ezaz!!!
Az mért van hogy amikor megbíz a kormányzó hogy keresem meg az árulót akkor nem tudok se eladni se venni a hajómra mért van ez, mondjuk ha jól emlékszem a hajómat greefortban hagytam
MÁs: Megprobáltam hogy felveszek egy tüzért a hajómra, így el is találok minden sortuzre egy ágyút, de amit kilõttem újra "visszanõ". Meddig kell ezt a szart lõni? én már tényleg nem értek semmit. Ez volt az utso menedék, de ez sem vált be..
névszerint valami ilyesmit :page_fault_in_nonpaged_area ..... biztos,,, ezen a kátyán mûködnie kell mivel zsír új
és csúcstechnika ,(kivéve a 9800 asokat, de az nem érdekes), na most videokártyaproblem vagy másik játékot tegyek fel, amugy most menyiért lehet meg venni ?
Más: Ha például leütök pár embert azért nem kapokxp-t mert kiirtottam oxbayt(ha már halyón elhagyni nem tudom) és nem nagyon felylõdtem le, és mivel lehet kaszítozni xp-t
Egyébként volt olyan hogy felkínálták hogy vigyek el valakit valami szigetre 800 aranyért , majd visszatöltötem az állást és már egy másik fickó ugyanazért az útért 3000-ajánlt...