4315
-
Realtibi #3955 ja ezt kerestem
a letöltéseknél a hajók+tulajdonságait én nem tudtam letölteni valaki meg tudná nekem adni, elküldeni??? -
emberke #3954 Szerintem ezt keresed:
Pirates of the Caribbean -
Realtibi #3953 hali mindenkinek én azt szeretném kérdezni hogy van egy magyar oldal és a cime kell mert elfeljtettem
különbözö letöltések vannak rajta /módok,kiegészitések karakterek stb.........../
-
Joey #3952 Hali all! nekem még mindig kérdőjel van a templomba jutásnál, szóval" ? lópodszkodj be a templomba"... vagy vmi ilyen van a játékba írva és nemtudom mit kell csinálni, holott már voltam benn, sőt a fekete gyöngyöt a tengerfenékre fenékre küldtem..aztán van még1 kérdőjeles vmilyen gyerekeket kell keresni, ott emg megakadtam ott hogy a Quebradascostillas i csaposnő nem tudott több infót adni..ez szintén kérdőjeles..mit kell tenni? vki tudja? egyéb mellék küldetés van? a kormányzónak a fiát már megtaláltam, az már megtvan, van másik még? vagy vmi leírás ezekről? köszi! -
#3951 Milyen videokártyád van? -
#3950 Greenfordot nagyon egyszerű bevenni, én annakidején járkáltam a városok közt és foglalgattam csak úgy spontán el az erődöket -
Caponee #3949 Nem rég vettem meg a gamet de nem találok hozzá patchet.Lehet hogy nincs is egyaltalan? Csak mert a konfig exe vagy mi nem akar elindulni és csak ablakban fut 800*600-ban ami idegesit.Tudtok segiteni ? -
Bat #3948 Énis végjácottam nemrég, de sajnáltam, hogy a Barbarossa után főmenü, és nem folytathattam manowarral a hentelést, de aztán megoldottam, és most mehet a 100 ágyús lootolás :)
-
#3947 A qrva anyját az inka templomoknak!!!!!!
-
#3946 HTX!!
Már megoldottam=elmentem kalózkodni már van 3db 1 osztályú csatahajóm,meg vagy 800 e.aranyam...
Lassan nekiállok bevenni Greenfordot:))))
Köszi! -
Bat #3945 Íme itt elég sok infót kaphacc róla, és van letölthető walktrough
Piratehideout
-
#3944 Mi a baj?:PP -
#3943 Van ám stílusod. :PPP -
#3942 Sziasztok.
a v11 es mod hoz van magyarítás?
Ha nincs akkor honnan lehet letölteni a v9 est?
-
#3941 Greenfold=Greenford
PLÍZ HELP MÍ!!! -
#3940 Sziasztok!!!
Aki nyomja,segítsen!!!!!!
Hogy a fa..ba kell Greenfold-ot vagy mi az istent bevenni!!!
Tegnap ráment a fél napom,de a qrva erőd 2 sortüzzel szétlő!!!:(((((
Ha valaki már nem emléxik ez akkó' van miután a csajjal le akarjuk fordítattni az öreggel a szöveget...
Sztem ezt lehetelen megcsinálni:((((
Ha valaki(akinek sikerült)tud valami megoldást az legyen szíves leirni!!!
Előre is THX!!! -
#3939 NA EZ A SEA DOGS2 ÉS NEM EZ!
Sea Dogs 2. Kalózbáró él és virul
Sogun (HARDWIRED.HU)
(GenGamers) Kifaggatták az Akella script-masszírozó munkatársát - Artem Romankót - a régóta ködökbe veszett Seadogs 2-t illetően. Kiderült, hogy nagyban fejlesztik a játékot. Oroszból változatlan tartalommal akarják angolra fordítani, hacsak megint nem jön közbe mozifilmes akció, amely keresztülhúzhatja számításainkat. A Romankóból a következő infókat sikerült kihúzni: ágyúk felrobbannak, ugyanúgy, mint a Pirates of the Caribbeanban. Gépkövetelmény 750 Mhz CPU, Geforce2 lesz a speciális effektek miatt. Mindegyik hajó teljesen új. Különféle nemzeteknek dolgozhatsz. Átdolgozták a skill rendszert. Végtelen inventory figyel, mert feltételezik, hogy minden cuccodat a hajón tartod. Erődöket a szárazfölről is be lehet venni. Saját házat vásárolhatsz. Átdolgozzák a párbajokat. Csáklyázáshoz és várostromhoz speciális felszerelést vásárolhatsz. Multiplayer nagyon valószínű. Xbox verzió csak a PC változat után készülhet el.
-
#3938 nekem jó az is, fél óra alatt megszoktam, szóval szerintem istencsászár game :)
de Galy invert mouse-t használ, miatta kérdeztem, bár állítólag már ő is megszokta -
#3937 Én megmondtam. Istencsászár gém lenne, ha az irányítás nem lenne ultrabrutálul elb*szva. Minden tökéletes csak az hibádzik. -
#3936 ott van egy invert_camera, de ugyanúgy nem műxik, mint a show_fps :/ -
#3935 Oxbay, Lighthouse elvileg. -
#3934 Sehogy, ez egy rakás sz*r konzolátirat. Max a configfile-ban. -
[Walaki]D`Lair #3933 HEEEELPÖ! -
#3932 HELP!! -
[Walaki]D`Lair #3931 Bazeg nem találom azt a makkonyát aki lemásolja a kőtáblákat...HOL A FRANCBAN VAN?! -
#3930 hali!
azt tudja valaki, hogy lehet beállítani az Invert Mouse-t? -
Prof-X #3929 Az anonimiták barlangjába (gyerek kereséses küldi) bejutott már valaki???Az a legvége a küldinek de engem a híd útáni barlangba nem enged be hanem átrak isla muelle tenger partjára, ami a barlang tuloldalán van... -
#3928 Adakozz a papnak -
#3927 Nyesztek:
-
#3926 Hi!
Segítséget kérnék:
Elakadtam a játékban.A hírnevem olyan rossz lett hogy nem tudom elhagyni redmondot :D
Hogyan lehet megnövelni a hírnevet, hogy munkát vállalhassak,és kijussak a kikötőből annélkül, hogy szétlőnének.
(6.szint
jelenlegi küldetésem az áruló ügynököt megtalálni a kalózszigeten) -
#3925 Azt már kizártam, újratettem a játékot, most egy másik sziget kikötőjében hajóba szállásnál indul újra. De már letöröltem, bugos dolgokkal nem foglalkozok. -
#3924 Video driver -
#3923 hi
most kezdtem a játékot, a kormányzó megbízását csinálom(nám), miszerint a francik terveit kéne kinyomozni, de amikor az Oxbay melletti kisvárosnál lehorgonyzok, a gépem újraindul, okát, ellenszerét tudja vki ? -
Joey #3922 ó hát az már hol van..asse tudom már hol volt.. -
#3921 LInk? -
Joey #3920 én nemrég találtam vhol egy oldalt, ahol voltak fenn modok, és azok közt volt oylan hogy embereket is szállíthatsz! Azért jó lenne tudni, hogy erre van e megoldás:) -
#3919 Hát igen :-( szinte mindent megprobáltam és nekem se akar feltámadni a börtön igazgató:-) Nem igaz hogy nem tudtak kinevezni ennyi idö alatt az angolok egy uj börtön igazgatót:-)) -
#3918 Mármint a küldit sehogy , greenfortot elfoglaltad egy fűküldetésben és a tiéd a város ezért nincsenek benne katonák, ja és lehet hogy valahol van egy olyan mod ahol az elfoglalt városokba betelepítheted katonának az embereidet -
Joey #3917 na hogy folytattad??:) oszd meg velem! -
#3916 Mármint a játékot ujjabb részekkel, sok helyen nem dicsérték agyon és okuk is volt rá ,de az a game így jó ahogy van és nekünk asszem nem1 kellemes percet (órát,napon,hetet)szerzett