4315
  • Realtibi
    ja ezt kerestem

a letöltéseknél a hajók+tulajdonságait én nem tudtam letölteni valaki meg tudná nekem adni, elküldeni???
  • emberke
    Szerintem ezt keresed:
    Pirates of the Caribbean
  • Realtibi
    hali mindenkinek én azt szeretném kérdezni hogy van egy magyar oldal és a cime kell mert elfeljtettem

különbözö letöltések vannak rajta /módok,kiegészitések karakterek stb.........../
  • Joey
    Hali all! nekem még mindig kérdőjel van a templomba jutásnál, szóval" ? lópodszkodj be a templomba"... vagy vmi ilyen van a játékba írva és nemtudom mit kell csinálni, holott már voltam benn, sőt a fekete gyöngyöt a tengerfenékre fenékre küldtem..aztán van még1 kérdőjeles vmilyen gyerekeket kell keresni, ott emg megakadtam ott hogy a Quebradascostillas i csaposnő nem tudott több infót adni..ez szintén kérdőjeles..mit kell tenni? vki tudja? egyéb mellék küldetés van? a kormányzónak a fiát már megtaláltam, az már megtvan, van másik még? vagy vmi leírás ezekről? köszi!
  • Johnyy
    Milyen videokártyád van?
  • Johnyy
    Greenfordot nagyon egyszerű bevenni, én annakidején járkáltam a városok közt és foglalgattam csak úgy spontán el az erődöket
  • Caponee
    Nem rég vettem meg a gamet de nem találok hozzá patchet.Lehet hogy nincs is egyaltalan? Csak mert a konfig exe vagy mi nem akar elindulni és csak ablakban fut 800*600-ban ami idegesit.Tudtok segiteni ?
  • Bat
    Énis végjácottam nemrég, de sajnáltam, hogy a Barbarossa után főmenü, és nem folytathattam manowarral a hentelést, de aztán megoldottam, és most mehet a 100 ágyús lootolás :)
  • Glpetyus
    A qrva anyját az inka templomoknak!!!!!!
  • Glpetyus
    HTX!!
    Már megoldottam=elmentem kalózkodni már van 3db 1 osztályú csatahajóm,meg vagy 800 e.aranyam...
    Lassan nekiállok bevenni Greenfordot:))))
    Köszi!
  • Bat
    Íme itt elég sok infót kaphacc róla, és van letölthető walktrough
    Piratehideout
  • Glpetyus
    Mi a baj?:PP
  • Hmuda
    Van ám stílusod. :PPP
  • jerome
    Sziasztok.
    a v11 es mod hoz van magyarítás?
    Ha nincs akkor honnan lehet letölteni a v9 est?
  • Glpetyus
    Greenfold=Greenford

PLÍZ HELP MÍ!!!
  • Glpetyus
    Sziasztok!!!

Aki nyomja,segítsen!!!!!!

Hogy a fa..ba kell Greenfold-ot vagy mi az istent bevenni!!!

Tegnap ráment a fél napom,de a qrva erőd 2 sortüzzel szétlő!!!:(((((

Ha valaki már nem emléxik ez akkó' van miután a csajjal le akarjuk fordítattni az öreggel a szöveget...
    Sztem ezt lehetelen megcsinálni:((((

Ha valaki(akinek sikerült)tud valami megoldást az legyen szíves leirni!!!

Előre is THX!!!
  • Kandurex
    NA EZ A SEA DOGS2 ÉS NEM EZ!

Sea Dogs 2. Kalózbáró él és virul
    Sogun (HARDWIRED.HU)

(GenGamers) Kifaggatták az Akella script-masszírozó munkatársát - Artem Romankót - a régóta ködökbe veszett Seadogs 2-t illetően. Kiderült, hogy nagyban fejlesztik a játékot. Oroszból változatlan tartalommal akarják angolra fordítani, hacsak megint nem jön közbe mozifilmes akció, amely keresztülhúzhatja számításainkat. A Romankóból a következő infókat sikerült kihúzni: ágyúk felrobbannak, ugyanúgy, mint a Pirates of the Caribbeanban. Gépkövetelmény 750 Mhz CPU, Geforce2 lesz a speciális effektek miatt. Mindegyik hajó teljesen új. Különféle nemzeteknek dolgozhatsz. Átdolgozták a skill rendszert. Végtelen inventory figyel, mert feltételezik, hogy minden cuccodat a hajón tartod. Erődöket a szárazfölről is be lehet venni. Saját házat vásárolhatsz. Átdolgozzák a párbajokat. Csáklyázáshoz és várostromhoz speciális felszerelést vásárolhatsz. Multiplayer nagyon valószínű. Xbox verzió csak a PC változat után készülhet el.

• FREAK
    nekem jó az is, fél óra alatt megszoktam, szóval szerintem istencsászár game :)

de Galy invert mouse-t használ, miatta kérdeztem, bár állítólag már ő is megszokta
  • Hmuda
    Én megmondtam. Istencsászár gém lenne, ha az irányítás nem lenne ultrabrutálul elb*szva. Minden tökéletes csak az hibádzik.
  • FREAK
    ott van egy invert_camera, de ugyanúgy nem műxik, mint a show_fps :/
  • Hmuda
    Oxbay, Lighthouse elvileg.
  • Hmuda
    Sehogy, ez egy rakás sz*r konzolátirat. Max a configfile-ban.
  • [Walaki]D`Lair
    HEEEELPÖ!
  • FREAK
    HELP!!
  • [Walaki]D`Lair
    Bazeg nem találom azt a makkonyát aki lemásolja a kőtáblákat...HOL A FRANCBAN VAN?!
  • FREAK
    hali!

azt tudja valaki, hogy lehet beállítani az Invert Mouse-t?
  • Prof-X
    Az anonimiták barlangjába (gyerek kereséses küldi) bejutott már valaki???Az a legvége a küldinek de engem a híd útáni barlangba nem enged be hanem átrak isla muelle tenger partjára, ami a barlang tuloldalán van...
  • vigyori14
    Adakozz a papnak
  • hykao #3927
    Nyesztek:
  • Ams
    Hi!
    Segítséget kérnék:

Elakadtam a játékban.A hírnevem olyan rossz lett hogy nem tudom elhagyni redmondot :D
    Hogyan lehet megnövelni a hírnevet, hogy munkát vállalhassak,és kijussak a kikötőből annélkül, hogy szétlőnének.
    (6.szint
    jelenlegi küldetésem az áruló ügynököt megtalálni a kalózszigeten)
  • Tuvok #3925
    Azt már kizártam, újratettem a játékot, most egy másik sziget kikötőjében hajóba szállásnál indul újra. De már letöröltem, bugos dolgokkal nem foglalkozok.
  • Johnyy
    Video driver
  • Tuvok #3923
    hi
    most kezdtem a játékot, a kormányzó megbízását csinálom(nám), miszerint a francik terveit kéne kinyomozni, de amikor az Oxbay melletti kisvárosnál lehorgonyzok, a gépem újraindul, okát, ellenszerét tudja vki ?
  • Joey
    ó hát az már hol van..asse tudom már hol volt..
  • Johnyy
    LInk?
  • Joey
    én nemrég találtam vhol egy oldalt, ahol voltak fenn modok, és azok közt volt oylan hogy embereket is szállíthatsz! Azért jó lenne tudni, hogy erre van e megoldás:)
  • Negwar
    Hát igen :-( szinte mindent megprobáltam és nekem se akar feltámadni a börtön igazgató:-) Nem igaz hogy nem tudtak kinevezni ennyi idö alatt az angolok egy uj börtön igazgatót:-))
  • Johnyy
    Mármint a küldit sehogy , greenfortot elfoglaltad egy fűküldetésben és a tiéd a város ezért nincsenek benne katonák, ja és lehet hogy valahol van egy olyan mod ahol az elfoglalt városokba betelepítheted katonának az embereidet
  • Joey
    na hogy folytattad??:) oszd meg velem!
  • Johnyy
    Mármint a játékot ujjabb részekkel, sok helyen nem dicsérték agyon és okuk is volt rá ,de az a game így jó ahogy van és nekünk asszem nem1 kellemes percet (órát,napon,hetet)szerzett