26
  • Pheel
    Hivatalosan az Intelnél nincs ilyen project :)))))
  • Frenzy
    AMD 32/64 bites procecoszora szep dolog, de nem kene ahhoz valami szoftver tamogatas .. foleg az oprendszer szintjen? Bar letezik 64bites Windows, az alpha processzorokra van. Oprendszer tamogatas meg ilyesmi nelkul miert jo ha a proci tud 64 bitet? Arrol nem is beszelve, hogy a programok sem surun fogjak tamogatni szvsz ...
  • Crazy Dog
    Mert az én csinálom, kiscsákó.. Nem tudtad?
  • Pheel
    Azt hiszem nem szorul magyarázatra, főleg hogy egyből utána két megjegyzés is erről szól. Ha nem tudod mitől elavult, akkor szerencsés ember vagy! :)

Azért némi segítség: buszrendszer, megszakítások, szorzóból eredő problémák :)
  • Pheel
    Hehe! Hát csináltam némi összehasonlítást :)
  • Zsoltee_a_bator
    az egesz pc errol szol, hogy elavult dolgokat cipel.
  • Crazy Dog
    Abszolút felesleges is a 64 bites asztali proci. A szerverpiac itt a lényeg, és az AMD egy hibrid, az Intel meg egy tisztán 64 bites procival akar nyomulni. Mind a kettőnek van előnye.
  • Crazy Dog
    Azért rossz az AMD hibrid megoldása, mert egy csomó ezer éve elavult dolgot cipel magával kompatibilitás címszó alatt. Technikailag.
    Üzletileg lehetséges hogy jól szerepel majd.
  • Yeti
    Most ebből azt akarod kihozni, hogy azért rossz a Hammer mert nem szakít egyből az x86 tal??? Nem vagy te egy kicsit elfogúlt?
  • Pheel
    Az AMD sem akar architektúraváltást, hiszen kitart az x86 mellett. Az Intel legalább nem akar ilyen hibrid megoldást. A majdani asztali 64 bites Itaniumnál esetleg van esély váltásra, mert az már nem lesz x86 kompatibilis valószínűleg.
  • Pheel
    Azért azt valamelyik okos elmagyarázhatná, hogy miért kezd el ezzel mélyrepülni az Intel, mert az istennek sem látom. Mégis mivel és mire fogja a sok okos otthon használni a még nem is kapható (szerintem az évben már nem is lesz kapható) AMD x86-32/64 platformot, amire az Intel elkövetkező generációs P4-ei nem lesznek alkalmasak.

Előre is köszönöm! Meglátjuk ki mennyire alapozza érvekre ezt a nagy jövőbelátást...
  • asysoft
    Valami indokot ki kellett találni... Remélem, hogy ez az intelt még érzékenyen fogja érinteni...
  • MATRIX
    Remelem az intel most belebukik ebbe, es az AMD atveszi a hatalmat...

AMD RULEZ