732
nem kell több Flash topic, elég a linkben levő.
-
Monoton #492 a fórumban asszem le van tiltva a békás oldal ! -
Na, szóval én csináltam egy gombot, de ha rákattintok, akkor nekem nem a zidane.fr-t, hanem ezt hozza be:
(egy szürke oldal, ezzel e tetején...)
Nem tudom, hogy ez csak nekem van e így, kérlek írjátok le, nektek mit hoz be a gomb.
Lehet, hogy én rontottam el valamit!?!?!?
Kérlek segítsetek!!! Előre is kössz!!! -
Kössz szépen!
:D -
Monoton #489 regelsz!
a flash fájlodat index néven mented el majd publikálod html be is!
ezeket feltöltöd a lapodra aminek a címét e-mailben kapod
utána felmész az oldaladra és gyönyörködsz :) -
De az uw-ra hogyan lehet feltölteni??? -
Monoton #487 nemértem miért nem jó az uw
egyébként az a békás oldal nemtom miacíme oda lehet swf t feltölteni -
Én olyanra gondoltam, mint pl a képfeltöltés.hu (szóval nem kell regelni) , csak arra nem lehet flashet feltölteni... -
Monoton #485 uw.hu
tvn.hu
?????? -
Hello!
Nem tudnátok adni egy oldalcímet, ahová fel tudnám tölteni a kész flash-emet???
Fontos lenne! -
Inkább nem gondolok bele, hogy mennyi időt spórolhattam volna, ha ezt előbb tudom :) -
fasza ;) -
műxik
-
javárj, ugye nem mindet akarod beilleszteni?
mert akkor ráteszi 1 frame-re az összes képet egymás alá...
csak az első képet illeszd be, és ekkor kérdez rá, hogy akarod é a többit is...sry, ezt elfelejtettem leírni :) -
Valamit nem kell csinálni az idősávon? Mert nekem nem csinálja, pedig azt teszem, amit írtál. -
pedig jónak kell lennie... -
tfb0000.jpg ez egészen 100-ig -
hát ha kep001.jpg, kép002.jpg, kép003.jpg ...
akkor csinálsz egy üres mc-t és import to stage, és elvileg bedarálja szépen...
mik a konkrét filenevek? -
Sziasztok. Probléma a következő. Vannak képfájljaim: kép001, kép002, kép003 stb, egészen 100-ig. Mit kéne csinálnom ahhoz, hogy csak beimportálom, és már animáció is. Egy leírásban azt olvastam, hogy a prog automatán felismeri. De nekem nem ismeri. MX2004 Prof edition. -
thx -
így
(reg szükséges) -
Hi,
Hogyan lehet kommunikációt létesíteni flash és js között? Tehát, ha flashbe beírom, egy mezőbe hogy 5, és ezt az értéket JS megkapja, és beírja egy adatmezőbe. Tehát az kéne, hogy a flash egy form eleme, és az ott beállított éerékekekt leadja aegy JS szkriptnek, ami berakja a form megfeleő adatmezőibe. -
Nem pont a 8-hoz, de Flash:
[url=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1045876329&mit=%23420]#420-as hozzászólás[/url]
-
Tud vki magyar útmutatót Macromedia Flash 8-hoz ? -
akmot #469 hi
nekem lenne egy olyan kérdésem, hogy már megcsináltam a gombokat /buttonok nem pedig movie clippek/ és szeretném úgy megcsinálni hogy ha rákattintok az egyikre akkor egy betöltés-jelző kiírja a százalékot mondjuk vagy valahogy jelzi a betöltést és megjelenik az adott movie clip. Na és nem tudom hogy kell összekapcsolni ezt a három dolgot, szal aki tudja segítsen légyszi:) -
Itt már leírtam.
Itt pedig olvashatsz arról, hogy mi a teendő, ha nem megy IE alatt rendesen...
Ja és továbbra is ajánlom a [url=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1045876329&mit=%23420]#420[/url]-as hozzászóláson ajánlott oldalakat, illetve ezeket:
-
péntek józsef #467 Hogy tudom behelyezni a flash-t a weblapomra??? -
péntek józsef #466 Jó köszi!De te tudsz nekem küldeni egy flash-t hogy megnézném te milyent tudsz szerkezteni?! -
1. A Macromedia Flash-hez feltelepül a Flash Player is, ami képes lejátszani/megnyitni az swf kiterjesztésű állományokat.
2. Ha rendesen fel van telepítve a Flash plugin a webböngészőhöz, akkor a webböngészővel megnyitva az is lejátssza.
3. Képnézegető programok (Irfanview, XNView) is képesek megnyitni az swf animációkat.
4. Control/Test movie menüpont alkalmas az elkészült Flash-dokumentum tesztelésére.
5. És továbbra s ajánlom a #40-as hozzászólást, és az alábbi linkeket:
-
péntek józsef #464 Nem igazán mnnek de egy most sikerült de hogy mentsem le mert ha elmentem pl így:flash.swf néven akkor nem jó mert nemtudom megnézni semmivel........??? -
"nagyon "hüje" vagy!!!!!!"
"...aki mondja!"
Forrest Gump
"Küldjetek nekem már valami flash-t mert nekem nem sikerül semmi se!!!!! [email protected]"
Nem küldünk (agresszív kismalac módon)! Tessék kísérletezgetni és olvasgatni.
Lásd a #420-as hozzászólást, vagy lásd az alábbi oldalakat:
-
péntek józsef #462 Küldjetek nekem már valami flash-t mert nekem nem sikerül semmi se!!!!! [email protected] -
péntek józsef #461 Jaj bocsi már meg van nagyon "hüje" vagy!!!!!! -
péntek józsef #460 Kínos nekem is már de megint nem találok valamit mégpedig a Hitframe-t azt hol találom??? -
péntek józsef #459 Jó köszi nagyon rendes vagy csak az a gondo hogy angolul nem értek! -
"115x35méretű négyzetet csinálok"
Sehogy. 115*35-ös méret alapvetően nem lehet négyzet - maximum téglalap.
Egyébként ajánlanám figyelmedbe a Paint tüzetesebb tanulmányozását - abban is lehet téglalapot rajzolni. Ha abban megvan, hogyan rajzoltál vele téglalapot, akkor keresd meg Flash-ben is a hasonló eszközt rá. A pontos átméretezés pedig megtalálható az Align & Info & Transform panelen az Info fülön.
Lásd: itt.
És legyél szíves olvasgass egy kicsit... #420-as hozzászólásban adtak két remek forrást - no meg ott van az angol nyelvű súgó is, és végül tessék kísérletezni... -
péntek józsef #457 Azt hogy tudom megcsinálni hogy pl.:115x35méretű négyzetet csinálok::(kező vagyok)?? -
Új gyors alkotásom;
Remélem tetszik,és véleményt pls,thx;
(Nálam valamiért az egész flash szürke,ha nálatok is,kérlek jelezzétek,mert akkor valami hiba van a flashal :SSSS
kabuto flash -
kösz :) -
A flashből való videóimportálás amúgy egy kész katasztrófa.
Csak a main timeline-on lévő animációkat játsza le, ha beszúrsz egy MC-t amiben animácio van azt már nem rendereli le, a kódot meg egyaltalan nem veszi figyelembe.
Ezért használom a lennti progit.
Troubleshooting:
http://www.adobe.com/cfusion/knowledgebase/index.cfm?id=tn_14041 -
Quicktime-al nekem is volt már gondom Win alatt.
Előfordult már, hogy a Flash sem indult el, csak miután deinstalláltam a QT-t.
Az egyik megoldás, hogy letorrenteled a legújabb QT Pro-t, a másik megoldás egy swf2avi converter.
Én az utóbbit használom különböző okok miatt.Nálam ez bevállt és jól működik.
http://www.effectmatrix.com/swf2gif/index.htm