732
nem kell több Flash topic, elég a linkben levő.
-
sziszak #572 Ezt egy flashes oldalról, a videó egy vicces reklám ami nekem nagyon bejött, és ezt szeretném rárakni a telefonomra. Nem tudom mennyire lehet beágyazva de remélem le lehet szedni. -
mopsar #571 hmm hát nem tom honnan akarod leszedni vagy milyen videjó? -
sziszak #570 videoget-el már próbáltam, de eddig semmi, szerinted a böngészőm miatt. Bocs kicsit nyesüge vagyok a témában. -
mopsar #569 hát van a videoget az jó ilyenre;)!!!! -
sziszak #568 Sziasztok, lenne egy kérdésem. Honlapokról szeretnék flashes videókat leszedni, és az lenne a kérdésem, hogy lehetne ez elérni. Operat használok és ott alapból van olyan wisget amivel lehet filmet "lopni" csakhogy nem működik rendesen, mármint a bannereket leszedi de a filmet amikt akarok nem. A másik kérés pedig, hogy mivel tudnám ezt átkonvertálni 3gp be, hogy fel tudjam rakni a telómra. Ha lehet monőség romlás nélkül. Előre is köszi
-
#567 Én mindig csak mp3-at importáltam be. Ha nem tudod beimportálni, a Library-be, akkor szerintem nem is lehet. -
zoxo #566 Wazze, nem működik se a therippa féle, se a macromédiás megoldás :((((( - ugyanúgy megmarad a hiba.
-
zoxo #565 Hálás THX, remélem fog működni.
Imádom az ilyen feature-kat. áááááááááááááááááááá :D
devnet.hu nem megy máshol sem? -
#564 nem bug, hanem májkroszoft fícsör, de az eredmény kb ugyanaz :/
hálistennek van megoldás :) -
#563 En egy midi file-t akarok berakni es nem tok!
irj ahogy tudsz kerlek.
-
zoxo #562 Hi!
Két kérdésem volna:
- nem tudja valaki, hogy mi van a devnet.hu -val? fél éve nem voltam rajta, és most nem jön be. Csak átmeneti hiba, vagy megszűnt?
- Két éve készült flash-es cucc, amin most jött elő IE-ben egy olyan hiba, hogy a buttonra rámenve csak a második klikket érzékeli. Firefox-ban szépen megy.
Link: http://www.artica.sk/index_valaszt.html
alul a négyzetekre rámenve kivilágosodik a button, és ha IE alatt rámegyek, simán klikkelek, baszik rá menni, csak a második klikkre.
.onRelease = function() { -al van megcsinálva, és FlashMX2004-el lett utoljára kimentve Player6-osra optimalizálva AS1-essel.
Találkozott már valaki ilyesmi buggal? -
#561 De előfordulhat.
Ha pl fáradt az ember, sokmindent elnézhet, vagy elírhat. :)
Meg ez is egy módja, hogy pl levédd a fájljaidat mások elöl. -
Monoton #560 2. az azért midurva lenne már :D -
#559 1.nincs hozzá dekódoló, ami miatt felismerné
2.nem is hangfájl
3.beimportálja, csak nem találod
használod a Library-t? Ctrl+L (ha még jól emlékszem) -
#558 Evin! azt nem tudod hogy miert nem importal be eggyes hang file-okat?
ha tudod kerlek irj mert fontos lenne! -
#557 Kossz Evin! Sokat segitettel!
Joebacsinak: menny a www.ibela.hu ra es meglatod. De asszem a jelentkezesi hatarido mar lejart. -
#556 Beimportálod a hangot, és vagy ahhoz a frame-hez rakod oda, ahonnan indulnia kell a hangnak, vagy egy külön névvel(szerintem animációba) beimportálod, és actionscript-tel vezérled, mikor induljon, vagy álljon le.
Gyakorlati példát nem tudok adni, mert most nincs előttem a Flash. Egyébként az swf.hu-n vannak ilyen tutoriálok is. -
#555 mit lehet nyerni azon a versenyen? :) -
#554 Hellp me!!!
Egy versenyre csinalk animaciot Flash mx be de nem tudom hogy kell hangot bevinni ugy hogy akkor szolaljon meg amikorra en beallitom.
(Sohase tanultam fles-t es meg 1 hetem van!!!)
HELLP!!! -
#553 Hello!
Én most kezdtem a FLASH-t tanulni suliban és gondoltam összedobok vmit itthon is.
Az a problémám hogy a geturl-el vagy a loadmovie-val hogy lehetne megértetni hogy egy bizonyos HTML frame-be töltsön eg másik .swf fájlt? -
#552 Hat peldaul az is megfelel neked mert ott is a kepeket kulon tolti be a flashbe szoval nem lesz nagy az alap flash -
#551 "JPEG képek betöltése százalék és Kbyte kijelzéssel"
erre gondoltál? vagy akkor mondd a téma címét. thx
abszolút elérés alatt mit értesz? ismerkedem a flash-sel, sok mindent még nem tudok.
köszönöm -
#550 abszolút elérés -
#549 Persze ez siman megoldhato van ra tobbfele megoldas is de inkabb latogass el a www.swf.hu weboldalra es ott a segedletek kozott megtalalod regizned kell de megeri hidd el -
#548 hi
flashes weboldalt csinálok és ehez kellene vmi. méghozzá: lesz benne képgaléria, amihez a képeket külön mappából szeretném behívni, mer amúgy nagy lesz az swf mérete. ez így kivitelezhető-e? hogyan? (érthetően pls)
köszönöm -
#547 De ha már ugy adta a sors, hogy explorert használok akkor mi ilyenkor a teendö.mindenkinek más az izlése. -
zitababa #546 Hello!
Egy olyan progit keresek, ami az flv videókat átkonvertálja avi.fájlba.
Kérek segítséget.
köszi
zita -
Monoton #545 namármost ezt elev e ott csaszted el hogy explorer
ajánlatos a firefox vagy az Opera -
#544 Nem tudja valaki hogy mi állitodhatott el ha nem játszik le az explorer semmilyen flash-t.Vagy a youtube-os videokat?Mindegyiknél csak kiirja hogy telepitsem a flashplayert amihez linket is ad, rákattintok de kiirja hogy már fel van telepitve.Az explorerben a bovitményeknél is megprobáltam frissiteni,de nem talált ujjabbat annál mint ami fenn van.
Mit lehet ilyenkor csinálni hogy lejátszon flasht? -
#543 Helló,
ez továbbra sem warez fórum.
Irány a crackkeresők (astalavista.box.sk) és a filemegosztó hálózatok (eMule, DC++, Torrent) világa. -
12wereb #542 Heló!
Van valakinek Macromedia Flash 8 professionalhoz serial kódja? Mert leírhatná nekem.
Köszönettel: veréb -
gadna #541 Hali
Ha van valakinek egy kis szabadideje, látogasson el a http://solteszperec.atw.hu oldalra. Egy kis pályázatot írtam ki. A nyeremény nem nagy, de a feladat se.
-
kimi88 #540 és aki xplorerben sasol ? :O -
Cat 02 #539 Firefox ? :) -
kimi88 #538 üdv!
flash mx-ben előre elkészített menüsorom van hivatkozásal, meg adott célkeret-kérelemmel együtt. ezt szépen benyomtam a frontpage-be (amin belül van a bizonyos keret), és érdekes hogy ha megnézem a mintát (~preview) a programon belül még működik...
de ha explorerben nyitom meg a html-t már nem reagál semelyik gomb se, és nem tölti be a hivatkozást............ please help !!! :(
köszi -
#537 Nem nehéz: Az oldaladból kell csinálni egyetlen MC-t egyetlen képkockán, és azt az egy képkockát a segédlet alapján elkészített, vagy letöltött preloadernek abba a kockájába tenni ahova azt kell... -
#536 köszi, ránézek :-) -
#535 Ht szerintem nezz korul a www.swf.hu-n es ott a segedleteket. Ha nem sikerulne az szerint akkor csinalok neked eggyet es elmagyarazom de szerintem menni fog -
#534 vki kérem, legyen olyan rendes és mutassa meg hogy lehet egy preloadert csinálni és azt beszúrni a már készen lévő oldal elé. próbáltam a flashmx.uw.hu-st, de nem jött vhogy össze. nekem csak a százalék-kiírós része kellene.
köszönöm! -
#533 Szal elkeztem most csinálni egy kurzorral mozgatható mászkálósjátékot, és előszőr megcsináltam az alapokat, hogy megvalósíthatók-e:
http://creep.uw.hu/weapon.html
És elakattam a fegyvernél, mer az Mc sokszorosító ha egy mc-n belülre teszem akkor nem műxik és a 0/0 pontra dobja az összes létrehozott mc-t:/ (Kattintsatok a fegyverre és meglátjátok) De ha ezt a sokszorosítót az mc-n kívülre teszem akkor műxik. Itt van a parancssor hátha valaki tud segíteni.
i = 1;
onMouseDown = function(){
attachMovie("kor", "kor0",0);
onMouseDown = function() {
duplicateMovieClip("kor0", "kor"+i, i);
_root["kor"+i]._x = _xmouse;
_root["kor"+i]._y = _ymouse;
_root["kor"+i]._alpha = Math.round(Math.random()*100);
i++;
};
};
stop();