Flash
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy nem tuggya valaki, hogy tudok olyan gombot csinálni ami a cursort cseréli le?😊
Azt hogy lehet megcsinalni, hogy mikor beillesztem az en kis flv lejattszomat a html oldalba, parameterkent megkapja a lejattszando file nevet?
koszi
aztán vagy az õskövület elavult frame-et használod, vagy csipetnyi php elsajátítása után rétegeket 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
a segítségeteket szeretném kérni:
Az oldalamon felül, jobbszélen és balszélen is lesznek saját készítésû beillesztett flash(mx) gombrendszerek hivatkozásokkal. Én azt szeretném hogy ezek a hivatkozások egy célkeretben jelenjenek meg az oldal közepén.
Azért hogy a háttérzene megszakítás nélkül menjen közben
(egy flash lejátszóból).
ezt hogy lehetne megoldhani vagy inkább mondjak le a zenérõl.. ? 😞
amugy frontpage-t használok
kösszi
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Inkább csináltam egy másik játékot és ebbe kérném a segítségeteket😊 Az egész abból épül fel hogy a kuzorra van állítva az emberke(felülrõl mutatja) és nem szabad neki menni a falaknak(A falak = gombok és érintés esetén Game Over képhez dob) A pályák végein van egy ajtó és ahoz kell eljutni😊 Idáig elég könnyen ment, de ott akadtam el hogy csinálni akartam pl: lézereket, õröket, mozgó falakat, kamerákat, stb..
Szóval nem tudok mozgó gombot csinálni :S. Elég sokmindent kipróbáltam de legtöbbször a gomb képe mozog de maga a gomb nem😊 De monjuk eccer sikerült az egyik, ahhoz már csak jó As kéne:/ Az volt a lényege hogy megcsináltam az õrt mint Mc aztán azon belül pedig gombá alakítottam a az õrt, utána megcsináltam a mozgását és minden egyes framen belül az õrbe benne volt az hogy ugorjon a második frame-ra(az a Game Over kép), csak hát igen ienkor az Mc-belüli elsõ framera ugrik:S Szóval nem tud valaki As-t ajánlani ehhez?😊 Hogy hogy ugorhat a Main layer-ben a 2. framera? Elõre is köszi😊
REAL MADRID
igazából az lenne a lényeg hogy +7 el elõrréb legyen 😊ö
REAL MADRID
asszem 😊
REAL MADRID
sima jpg-t hogy lehet átrakni flash be ? (az ugye .swf ?)
találkozott már valaki a következõ esettel ?
adott egy weblap amin egy txt aminek a tartalma mondjuk legyen adat=123456
Erre megfelelõen hivatkozom egy swf fileban hogy loadVariablesNum ("http://www.az_a_lap.hu/1.txt", 0); és behívopm a változókat majd egy dinamikus txt boxnak megadva hogy õ jelenítse meg az adat változótés letesztelem flashben a mozit minden tök jó tök széép kiírja, hoyg 123456.
De ha felteszem egy méásik weblapra ezt az swf filet ami itthon mûködik akkor már nem mûködik. nem tudom mennyire voltam érthetõ. lehet e valahogyan másik weblapról változót átkérni ? tehát tud e komunikálni így a flash ?
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
REAL MADRID
Köszi a segítséget, sikerült!
Így mûködik.
Zénó, a NEMZETI NINJA! http://ninja.freeblog.hu/ Saját, napi frissítésű, kézzel rajzolt képregényblog!
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Az action layeremen a következõ van:
loadText = new LoadVars();
loadText.load("test.txt");
loadText.onLoad = function() {
scroller.text = this.var1;
};
a probléma az, hogy ékezetes betûk is vannak a txt-ben, és azokat betöltés után kockának, meg minden féle szarnak mutatja, pedig a szovegdoboz betütípusa "Times New Roman" ami tudja az ékezetes betûket. A másik amit észrevettem ,hogy ha magam írok be valamit a szövegdobozba, akkor azt marha jól megjeníti ékezetesen, csak a betöltött tartalmat nem. Tudna valaki segíteni??
ha kell forrás itt van: ugux.extra.hu/text.zip
köszi
Ez lenne az mp3 lejátszóm as-e:
//
//hangobjektum létrehozása
zene = new Sound();
//
//kezelõszervek alapbeállítása
i = 0;
pos = 0;
//tracklisting
tracklist = new Array();
tracklist<0>0> = "track1";
tracklist<1>1> = "track2";
tracklist<2>2> = "track3";
tracklist❤️>3> = "track4";
tracklist<4>4> = "track5";
//
//betöltendõ számok
loadlist = new Array();
loadlist<0>0> = "file:///c:/mp3/track1.mp3";
loadlist<1>1> = "file:///c:/mp3/track2.mp3";
loadlist<2>2> = "file:///c:/mp3/track3.mp3";
loadlist❤️>3> = "file:///c:/mp3/track4.mp3";
loadlist<4>4> = "file:///c:/mp3/track5.mp3";
//A kijelzõbe kiiratjuk az elsõ zene címét.
title_txt.text = ""+tracklist;
//Indító zene betöltése
zene.loadSound(loadlist, true);
//lejátszás
play_btn.onRelease = function() {
zene.stop();
zene.start(pos, 1);
pos = 0;
title_txt.text = ""+tracklist;
};
//szünet
pause_btn.onRelease = function() {
pos = zene.position/1000;
zene.stop();
};
//egy számot elõre
next_btn.onRelease = function() {
if (i<hossz-1) {
i++;
createNewTrack();
}
};
//egy számot vissza
prev_btn.onRelease = function() {
if (i>0) {
i--;
createNewTrack();
}
};
Eleinte próbáltam, úgy ahogy az oldalon le van írva, hogy külön mc-kre raktam a gombokat, displayt stb., de úgy semmi nem mûködött, aztán újrakezdtem és egy "mp3player" nevezetû mc-re raktam mindent, külön-külön layerekre, így már legalább 2 gomb müködik. Viszont a next- és prev-track gombok nem és a title_txt sem. Ellenõriztem az instance neveket és mindnek azt a nevet adtam ami az as-ben van, és ha a "léptetõ" gomboknak más as-t adok pl. ezt:
zene.loadSound(loadlist<1>1>, true);
akkor müködik, de így akkor nem lehet léptetni a számok között. A title_txt dinamikus szövegmezõhöz viszont m1 mit írok be sosem látszik. Pls aki ért hozzá tudna adni valami tippeket mi lehet a baj! Már napok óta csak ezzel bajlódok, de se kép se hang. Elõre is THX!
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Kössz szépen!!!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
de nem a macromedia flash progit kell letölteni, hanem egy flashplayert
ezt! nemtom milyen böngészõt használsz ! ez firefoxra van
REAL MADRID
Miért, van újabb, mint a Macromedia Flash 8 Professional ???
CHELSEA FOOTBALL CLUB
nekem bejön az oldal !
szval tölts le a legujabb flashplayert
REAL MADRID
REAL MADRID
(egy szürke oldal, ezzel e tetején...)
Nem tudom, hogy ez csak nekem van e így, kérlek írjátok le, nektek mit hoz be a gomb.
Lehet, hogy én rontottam el valamit!?!?!?
Kérlek segítsetek!!! Elõre is kössz!!!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
a flash fájlodat index néven mented el majd publikálod html be is!
ezeket feltöltöd a lapodra aminek a címét e-mailben kapod
utána felmész az oldaladra és gyönyörködsz 😊
REAL MADRID
egyébként az a békás oldal nemtom miacíme oda lehet swf t feltölteni
REAL MADRID
CHELSEA FOOTBALL CLUB
tvn.hu
??????
REAL MADRID
Nem tudnátok adni egy oldalcímet, ahová fel tudnám tölteni a kész flash-emet???
Fontos lenne!
CHELSEA FOOTBALL CLUB