Flash

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shiwo
oksi, megsasolom

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

SaintSavin
Ezt nem nehéz megoldani, de mivel feltetted a kérdést gondolom nem foglalkoztál még flashel. Javaslom az swf.hu oldalt (ott segédletek) tanulmányozásra.

Shiwo
Hali !

Flashben megoldható lenne, ill ha igen, hogy oldható meg a köv ?

adott 9 kép..

az egér képhez való helyzetétõl függõen látszik valamenyik kép...
pl a képernyõ közepén van egy kép.. kinéz úgy, mint az 1-es képem.. ha felfele (északi irányba) viszem az egeret, átvált a 2-es képre.. ha elviszem jobbra is, akkor a 3-ra, stb.. tehát az 1-es lenne akkor, ha az egér a képen van, és a maradék 8 az égtájaknak megfelelõen lenne "legfellül" attól függõen, hogy hol van épp az egér

(lényegében vmi olyasmi lenne, mint az admirálisban a fejecske, csak nem 2 irányba fordulna a fej, hanem mind a 8 irányba..)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Free
a flash 8 topicban is feltettem a kérdést elõre elnézést ha ez így túl sok de nagyon kéne az infó:

Sziasztok!
Lenne egy olyan Kérdésem , hogy készítettem egy flash-es Shoutcast playert.
Tök tutin veszi az adatokat szerverrõl mindenhogyan . ezzel nincs is gon . fainúl szól is a zene.
De fél óra zenehallgatás után belassúl mint atom. gondolom azért mert ami adatokat vesz a shoutcasttól azt õ eltárolja. ezt onnan lehet tudni hogy pl egy görgetõ sávon vissza tudok lapozni akár az elejére is a sztreamnek.

A kérdésem az lenne, hogy hogyan lehetne ezt az adatmennyiséget valahogy korlátozni, gondolok itt arra , hogy pl belövök egy adatmennyiséget, és az állandó. amit épp vesz hozzáírja az adatokhoz amimeg már nem kell folyamatosan törli magából
amolyan data buffer szerûség kellene. nem tudom mennyire voltam érthetõ.
elõre is köszönöm

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

nah sikerült?

hát szóval a chace ban van egy php fájl amit az oldal betölt oda menti és amikor kilépsz törli na most ha fogod és kimásolod amikor betöltött az oldal és átnevezed flv re meg is van a dolog😊 ez müxik videa nál is😊😉 már csak kell egy flv avi konverter és készis a mû

Na és tudnál nekem segiteni? Mármint hogy le tudjam szedni valahogy?
Ehh ezt már láttam sokféle helyen😊

Ja😛 Azt hittem, hogy azt kérded milyen maga az oldal. Itt a linkje ha ez bármiben segit neked. pcbosszu
Jól vann már de melyik vagy hol???

Ezt egy flashes oldalról, a videó egy vicces reklám ami nekem nagyon bejött, és ezt szeretném rárakni a telefonomra. Nem tudom mennyire lehet beágyazva de remélem le lehet szedni.
hmm hát nem tom honnan akarod leszedni vagy milyen videjó?

videoget-el már próbáltam, de eddig semmi, szerinted a böngészõm miatt. Bocs kicsit nyesüge vagyok a témában.
hát van a videoget az jó ilyenre😉!!!!

Sziasztok, lenne egy kérdésem. Honlapokról szeretnék flashes videókat leszedni, és az lenne a kérdésem, hogy lehetne ez elérni. Operat használok és ott alapból van olyan wisget amivel lehet filmet "lopni" csakhogy nem mûködik rendesen, mármint a bannereket leszedi de a filmet amikt akarok nem. A másik kérés pedig, hogy mivel tudnám ezt átkonvertálni 3gp be, hogy fel tudjam rakni a telómra. Ha lehet monõség romlás nélkül. Elõre is köszi
Evin
Én mindig csak mp3-at importáltam be. Ha nem tudod beimportálni, a Library-be, akkor szerintem nem is lehet.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Wazze, nem mûködik se a therippa féle, se a macromédiás megoldás 😞(((( - ugyanúgy megmarad a hiba.

Hálás THX, remélem fog mûködni.
Imádom az ilyen feature-kat. áááááááááááááááááááá 😄

devnet.hu nem megy máshol sem?

joebacsi
nem bug, hanem májkroszoft fícsör, de az eredmény kb ugyanaz :/

hálistennek van megoldás 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Soldier666
En egy midi file-t akarok berakni es nem tok!
irj ahogy tudsz kerlek.

Hi!

Két kérdésem volna:
- nem tudja valaki, hogy mi van a devnet.hu -val? fél éve nem voltam rajta, és most nem jön be. Csak átmeneti hiba, vagy megszûnt?

- Két éve készült flash-es cucc, amin most jött elõ IE-ben egy olyan hiba, hogy a buttonra rámenve csak a második klikket érzékeli. Firefox-ban szépen megy.
Link: http://www.artica.sk/index_valaszt.html
alul a négyzetekre rámenve kivilágosodik a button, és ha IE alatt rámegyek, simán klikkelek, baszik rá menni, csak a második klikkre.

.onRelease = function() { -al van megcsinálva, és FlashMX2004-el lett utoljára kimentve Player6-osra optimalizálva AS1-essel.

Találkozott már valaki ilyesmi buggal?

Evin
De elõfordulhat.
Ha pl fáradt az ember, sokmindent elnézhet, vagy elírhat. 😊
Meg ez is egy módja, hogy pl levédd a fájljaidat mások elöl.

2. az azért midurva lenne már 😄

REAL MADRID

Evin
1.nincs hozzá dekódoló, ami miatt felismerné
2.nem is hangfájl
3.beimportálja, csak nem találod
használod a Library-t? Ctrl+L (ha még jól emlékszem)

Soldier666
Evin! azt nem tudod hogy miert nem importal be eggyes hang file-okat?
ha tudod kerlek irj mert fontos lenne!

Soldier666
Kossz Evin! Sokat segitettel!
Joebacsinak: menny a www.ibela.hu ra es meglatod. De asszem a jelentkezesi hatarido mar lejart.

Evin
Beimportálod a hangot, és vagy ahhoz a frame-hez rakod oda, ahonnan indulnia kell a hangnak, vagy egy külön névvel(szerintem animációba) beimportálod, és actionscript-tel vezérled, mikor induljon, vagy álljon le.
Gyakorlati példát nem tudok adni, mert most nincs elõttem a Flash. Egyébként az swf.hu-n vannak ilyen tutoriálok is.

joebacsi
mit lehet nyerni azon a versenyen? 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Soldier666
Hellp me!!!

Egy versenyre csinalk animaciot Flash mx be de nem tudom hogy kell hangot bevinni ugy hogy akkor szolaljon meg amikorra en beallitom.

(Sohase tanultam fles-t es meg 1 hetem van!!!)

HELLP!!!

Fejes021
Hello!

Én most kezdtem a FLASH-t tanulni suliban és gondoltam összedobok vmit itthon is.
Az a problémám hogy a geturl-el vagy a loadmovie-val hogy lehetne megértetni hogy egy bizonyos HTML frame-be töltsön eg másik .swf fájlt?

http://www.panoramio.com/user/518310

Atika :o)
Hat peldaul az is megfelel neked mert ott is a kepeket kulon tolti be a flashbe szoval nem lesz nagy az alap flash

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

eNiX
"JPEG képek betöltése százalék és Kbyte kijelzéssel"
erre gondoltál? vagy akkor mondd a téma címét. thx

abszolút elérés alatt mit értesz? ismerkedem a flash-sel, sok mindent még nem tudok.

köszönöm

keine Signatur

sufnituning
abszolút elérés

For sale: thedronewebshop.com

Persze ez siman megoldhato van ra tobbfele megoldas is de inkabb latogass el a www.swf.hu weboldalra es ott a segedletek kozott megtalalod regizned kell de megeri hidd el

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

eNiX
hi
flashes weboldalt csinálok és ehez kellene vmi. méghozzá: lesz benne képgaléria, amihez a képeket külön mappából szeretném behívni, mer amúgy nagy lesz az swf mérete. ez így kivitelezhetõ-e? hogyan? (érthetõen pls)
köszönöm

keine Signatur

repvez
De ha már ugy adta a sors, hogy explorert használok akkor mi ilyenkor a teendö.mindenkinek más az izlése.
Hello!

Egy olyan progit keresek, ami az flv videókat átkonvertálja avi.fájlba.
Kérek segítséget.
köszi

zita
namármost ezt elev e ott csaszted el hogy explorer

ajánlatos a firefox vagy az Opera

REAL MADRID

repvez
Nem tudja valaki hogy mi állitodhatott el ha nem játszik le az explorer semmilyen flash-t.Vagy a youtube-os videokat?Mindegyiknél csak kiirja hogy telepitsem a flashplayert amihez linket is ad, rákattintok de kiirja hogy már fel van telepitve.Az explorerben a bovitményeknél is megprobáltam frissiteni,de nem talált ujjabbat annál mint ami fenn van.
Mit lehet ilyenkor csinálni hogy lejátszon flasht?
Dj Faustus
Helló,
ez továbbra sem warez fórum.
Irány a crackkeresõk (astalavista.box.sk) és a filemegosztó hálózatok (eMule, DC++, Torrent) világa.

Heló!
Van valakinek Macromedia Flash 8 professionalhoz serial kódja? Mert leírhatná nekem.
Köszönettel: veréb
Hali

Ha van valakinek egy kis szabadideje, látogasson el a http://solteszperec.atw.hu oldalra. Egy kis pályázatot írtam ki. A nyeremény nem nagy, de a feladat se.

és aki xplorerben sasol ? 😮
Firefox ? 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

üdv!
flash mx-ben elõre elkészített menüsorom van hivatkozásal, meg adott célkeret-kérelemmel együtt. ezt szépen benyomtam a frontpage-be (amin belül van a bizonyos keret), és érdekes hogy ha megnézem a mintát (~preview) a programon belül még mûködik...
de ha explorerben nyitom meg a html-t már nem reagál semelyik gomb se, és nem tölti be a hivatkozást............ please help !!! 😞
köszi
Slipknot14
Nem nehéz: Az oldaladból kell csinálni egyetlen MC-t egyetlen képkockán, és azt az egy képkockát a segédlet alapján elkészített, vagy letöltött preloadernek abba a kockájába tenni ahova azt kell...

eNiX
köszi, ránézek :-)

keine Signatur

Ht szerintem nezz korul a www.swf.hu-n es ott a segedleteket. Ha nem sikerulne az szerint akkor csinalok neked eggyet es elmagyarazom de szerintem menni fog

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

eNiX
vki kérem, legyen olyan rendes és mutassa meg hogy lehet egy preloadert csinálni és azt beszúrni a már készen lévõ oldal elé. próbáltam a flashmx.uw.hu-st, de nem jött vhogy össze. nekem csak a százalék-kiírós része kellene.

köszönöm!

keine Signatur

Slipknot14
Szal elkeztem most csinálni egy kurzorral mozgatható mászkálósjátékot, és elõszõr megcsináltam az alapokat, hogy megvalósíthatók-e:

http://creep.uw.hu/weapon.html

És elakattam a fegyvernél, mer az Mc sokszorosító ha egy mc-n belülre teszem akkor nem mûxik és a 0/0 pontra dobja az összes létrehozott mc-t:/ (Kattintsatok a fegyverre és meglátjátok) De ha ezt a sokszorosítót az mc-n kívülre teszem akkor mûxik. Itt van a parancssor hátha valaki tud segíteni.

i = 1;
onMouseDown = function(){
attachMovie("kor", "kor0",0);
onMouseDown = function() {
duplicateMovieClip("kor0", "kor"+i, i);
_root["kor"+i]._x = _xmouse;
_root["kor"+i]._y = _ymouse;
_root["kor"+i]._alpha = Math.round(Math.random()*100);
i++;
};
};
stop();