732
nem kell több Flash topic, elég a linkben levő.
-
barata #652 Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Flash8-ban szeretnék egy radiobuttont csinálni, aminek az eredménye egy dinamikus szövegbe kerülne. Sehogysem sikerül, csatolom az általam létrehozott fájlt. Segítséget előre is köszönöm
radiobutton_fla -
soslajos #651 Köszi Joebácsi! :D Istenkirály vagy! Örök hálám ezért!!!!!!! :) -
havast #650 hello!lenne 1 nagyon alap kerdesem,de nagyon sok mulik rajta...szoval animalnom kellene 1 olyasmit,amit ugy kepzeljetek el,mint 1 fotot,ami ha az eger ramegy,akkor atfordul,a hatoldalan szoveg van,meg 1 link.swishmax 2 ben nagyjabol kesz a cucc,csinaltam szoveget,ratettem 1 kepet,amit effectel kiforgatok onnan...de azt nem tudom,h hogy kellene megoldani,h csak akkor tunjon el a kep,mikor az eger rajta van.mose roll over,vagy hasonlo kent kerestem,nem tudom,h hogy kellene megoldani...aki ismeri a progit,az plz help!thx elore is! -
#649 cseréld ki az swf-et, és örülj :) -
#648 getURL -
soslajos #647 Szal nem magának a flashnek lesz a tartalma hanem egy külön oldalnak. Személy szerint amin a Flash van azaz index.html...Amire pedig hivtkozni kell az az index3.html... -
soslajos #646 Majdnem... Annyi volna a funkciója a képre kattintásnak mintha a Flash alatti Belépés gombra kattintanánk...De viszont nem tudom melyik részt kell hozzá módosítanom h jó is legyen :S:S:S:S -
Zsottybobo #645 Így?
http://pixel-team.hu/Ajto.html -
Zsottybobo #644 SZia!
A "következő oldal" is ennek az SWF-neke lesz a tartalma?
Ezt írtad: "A következő oldalon található flash-t úgy akarom megoldani ... hanem a következő oldalra irányítsa át az oldal látogatóját"
Kicsit pontosíts, ha lehet! :)
A gomb script-jét kell az utolsó oldalon mósosítani.
Ez a gomb cseréjével lesz elérhező...
Ha másik html oldalra linkelnél, akkor : getURL("");
Ha az SWF-en belül egy másik keyframe-re, akkor : gotoAndPlay(""); vagy stop... attól függ...
-
soslajos #643 Sziasztok!
Sürgős segítségre volna szükségem ActionScripthez. A következő oldalon található flash-t úgy akarom megoldani hogy ha kinyílik az ajtó utána a képre kattintva ne becsukódjon hanem a következő oldalra irányítsa át az oldal látogatóját
Flash a főoldalon
És itt az .fla is: Ez az .fla -
#642 Ó ilyen könnyen nem úszod meg :)
Csak kódból, és onnan is csak akkor, ha megírtál magadnak egy dwg olvasót as-ben...vagy megbízol valakit rá :)
Kezdésként fusd át ezeket. -
#641 és ha van egy dwg fájlom, akkor az abban lévő 3d-s objektumot 3d-ben tudom csesztetni a flash-sel? :)
[kicsit hülye még a flash-hez] -
#640 Persze, csak as3 (flash cs3 felett) kell hozzá -
#639 Sziasztok!
Segítségre volna szükségem!
Egy weboldalt kellene készítenem egy adott termékről. A lényege az lenne, hogy a terméket 3D-ben kellene forgatni a tengelye körül ÉS akár real-time szinezni is, hogy a user láthassa, hogy különböző szinekkel hogyan fog kinézni a cucc.
Ehhez mindössze egy AutoCAD-es modell áll a rendelkezésemre. Meg lehet ebből flash-ben valósítani a fentieket?? -
#638 punci :D
ja amugy koszi segitseget -
#637 első frame-re:
this.createEmptyMovieClip("punci", this.getNextHighestDepth());
punci.beginFill(0x000000);
punci.moveTo(0, 0);
punci.lineTo(Stage.width, 0);
punci.lineTo(Stage.width, Stage.height);
punci.lineTo(0, Stage.height);
punci.lineTo(0, 0);
punci.endFill();
punci._alpha = 0;
punci.onPress = function(){
getURL("http://www.oldalad.com", "_blank");
} -
#636 Igen, mikor szerkeszted az mc-t, akkor jelöli azt a pontot, ami az mc-n belüli 0;0 koordinátát jelenti. Ugyanez a pont az mc középpontja is. A képet pedig tudod hozzá képest relatívan mozgatni, így változik a középpontja is. -
tyrent #635 Sziasztok!
Egy flash intróba szeretnék egy url hivatkozást beszúrni. Tehát magából a flash-ből szeretnék elérni egy oldalt, nem a html-ből.
Hogyan tudom ezt megjátszani. Eddig sehogy sem jött össze. -
#634 Sziasztok ha pl egy kepet atkonvertalok mc-nek es a regisztracios pont az pont kozepre valasztom azt utolag meg lehet valtoztatni valahogy???? -
cbr1983 #633 Sziasztok!
A következő probléma megoldására vagyok kíváncsi:
A weboldalamon a képek megjelenítésére java galériát használok. Az a gond, hogy ha megnyitok egy nagyobb méretű képet, akkor nem fedi le a flasht, hanem a flash fedi magát a képet, vagyis a java galériát. Hogyan oldható meg, hogy a flash legyen a háttérben, és ne pedig fordítva? Tudja valaki erre a megoldást?
Kösz előre is, ha valaki tud segíteni! -
#632 a linkben lévő scrollt kéne legyártani, teljesen úgy csináltam, ahogy itt készült, kivéve, hogy a képeim nagyobbak, de nálam a nyíl azonnal kiugrik baloldalra, az értékeket pedig nem tudom úgy megadni, hogy működjön. lehet hogy az a baj hogy nálam a vonalzó 0-től kezdődik, és nem középen van a 0, ahogy a feladatban. Ötletek?
-
#631 de lerederelem amit masknak akarok hasznalni kimentem jpg -be es ugy flashben nem lehet hasznalni mask-kent :(
egy mas dolog van ez a tutorial ami alapjan megcsinaltam egy kepgaleriat na ezt a kepgaleria.swf -et en ugy toltom be a fo flashbe egy loadmc vel es akkor mar nemukodik a galeriam ez mitol lehet??? -
#630 rendereld le ae-ben, és tedd be flashbe -
#629 fenebe after effecben van nekem egy nagyon jo kis mask olyasmi mintha egne papir olyan fasza kis atmenetes es azt akartam hasznalni de akkor lemondhatok rola :( -
#628 sehogy, át kell tenned vektorgrafikába -
#627 sziasztok! netről Flash filmet le tudok valahogyan tölteni?? -
#626 Sziasztok jpg kepet tudok hasznalni mask nak flashben??? -
leshtian #625 srácok a feladat a következő... aki tud kérem segítsen
egy shape-re akarok ráigazítani pár mc-t... valaki mondja meg nekem hogy a Math.atan2 metódusba hogy tudom dinamikusan beletolni a shape formáját
...
PLS valaki segítsen...
ha tudtok valamit akkor pls akár ide, akár msn en szóljatok
msn: [email protected]
thx
-
adjust28 #624 Sikerült a Flash decompilerrel szétbontani és szerkeszteni is az introt, de amikor elakartam menteni vmi baja volt, sztem az hogy nem teljes változat vagy nem eredeti, nem tom, vki help meee!! -
#623 Valaki tudna segíteni??? Flash-be csináltam (oktató lecke alapján) egy bejelentkezést (Macromedia Flash MX 2004) és szeretném úgy átalakítani, hogy a mySQL adatbázisban keresse a felhasználót meg a jelszót.
Itt van a kód:
stop();
submit_btn.addEventListener(MouseEvent.CLICK, subClick);
var myName:String;
var myPass:String;
function subClick(event:MouseEvent):void{
myName = name_txt.text;
myPass = pass_txt.text;
trace(myName + myPass);
if(myName =="user" && myPass =="pass"){
gotoAndStop("ok");
}
}
Előre is köszönöm a segítségeket. -
boomba #622 Sziasztok!
Kezdő vagyok ezen a területen és lenne egy pár buta kérdésem hozzátok.
1, Letöltöttem egy programot, aminek a neve: IncrediFlash XTreme 2.0. Az vele a bajom, hogy az ékezetes betűket nem jeleníti meg rendesen, mert mindenféle jelek jelennek meg helyette. Ha tudja valaki a problémát, akkor kérem, ossza meg velem.
2, Ha tud valaki esetleg olyan programot, ami teljesen kezdőknek való, és esetleg még vannak benne "template"-ek is, akkor kérem segítsen rajtam.
3, tud-e valaki nekem olyan oldalt mondani, amiről tudok ingyenesen letölteni jó minőségű képeket meg .gif-eket.
4, Tud e valaki mondani nekem olyan oldalakat, ahova a banneremet fel tudom tenni díjmentesen?
Remélem valaki tud nekem segíteni a problémáim megoldásában.
-
adjust28 #621 Sziasztok!
Van egy flash videom, amit szépen beteszek az SWF Decompiler-be, és tökéletesen szét is bontja a részeit(képek, szöveg, zene....)
Csakhogy, én a szöveget szeretném megváltoztatni benne, de még enm jottem rá hogyan .....
Ha valaki tud ebben segíteni, azt megköszönném. Köszi:) -
Bugge #620 Sziasztok!
Itt találtok Flash videókat.
http://docler.hu/videos/search?query=flash
Azoknak ajánlom akik még nagyon az alapot tapossák, mert nekik ez nagy segítség. -
cleomedes #619 Sziasztok! Az lenne a kérdésem, tudna-e valaki segédkezni egy multimédiás lemez elkészítésének flash-es részében (azon belül is leginkább az interaktitás megalkotásában). Director-ban való jártasság előny! Ha érdekelnek a részletek, kérlek írj privátba
köszi szépen előre is -
bence880829 #618 Sziasztok!
Csinálok egy egyszerű kis flasht, amiben kellene mozgatni egy movie clip-et. Amikor egy gombra rákattintok, akkor utánna lehessen a mc-t mozgatni, de amíg a gomb látszódik, akkor a mc nem.
Beírtam a gomb action-jába hogy :
on (release) {
startDrag(_root.bir, true, 20, 63, 180, 63);
_root.play();
}
mi lehet a gond, amiért nem tudom mozgatni a bir nevű mc-et?
Előre is köszi! -
sucha #617 Megtaláltam :)
on (release){
getURL("http://link.hu/", "blank");
}
Azért köszi! -
sucha #616 Üdv!
Egy Flash bannert készítettem egy oldalra, ahol i-frame-mel ágyazták be.
A probléma viszont az, hogy amennyiben a bannerre kattint valaki, akkor nem új ablakban hozza be az oldalunkat, hanem a banneren belül. Ez gondolom azért van, mert a get url scriptnél nem adtam meg neki, hogy új ablakban legyen.
Ha ez így van, tudnátok segíteni, hogy ezt hogyan tudom megadni?
Köszi -
Lumpy85 #615 hello mindenki
remélem tud valaki megoldást a bajomra, az tuti hogy létezik :D
flash alatt szeretnék megjelentetni egy youtubeos videót de csak a videó jelenjen meg. A videó embed kódjával kell valamit csinálni de mit? Valaki pontosan leírná? köszönöm előre is
bye -
torzito #614 Sziasztok!
Kéne egy kis segítség!Próbálkozom de nagyon a flash sablonokkal, milyen is lenne egy honlap amit szeretnék de nemigazán megyen:)
Tud valaki olyan programot ami működik is ha letöltök egy sablont és a szövegét átírjam?
Próbálkoztam az Eltima Flash decompiler programmal, az nem engedi.(vásárolt,jogtiszta!)
A Macromedia Flashmx4-ben pedig fogalmam sincs, miként tudnék a szövegeken módosítani. Az is full vásárolt és jogtiszta.
Valaki segítene?
Köszi,
Zoli -
Giorgio881 #613 Sziasztok! Az lenne a problémám h van egy gombom ami nem szabályos alakú és azt szeretném megoldani h amikor feléviszem az egeret csak az alakzatom körvonalától jelezze h ott egy gomb van. Remélem érthető voltam :) Előre is köszi a segítséget!