7955
Jogosítvány
-
csoola #4035 srácok, ha tudtok vmi bevált szöveget segithetnétek h az én jogsimat ne vegyék el (annyira sokáig) lentebb leirtam mi a helyzet, mély megbánást fogok tanusitani, beismerek mindent és megbánom többször és megigérem h soha nem lesz ilyen többet, sztetek lehet vmivel puhitani az elöadot? -
#4034 Lesz az még több is :D Egy a lényeg ha tudsz menjél minden nap,hogy rutint szerezzél. -
#4033 Köszönöm mindenkitől a gratulációt meg a jókívánságokat. Ma vezettem is 150 balesetmentes kilométert. -
#4032 +e -
#4031 Grat. Balesetmentes közlekdést. -
#4030 Grat! Nekem is elsőre sikerült minden anno. -
#4029 Gratula -
#4028 Grat. Balesetmentes közelekdést. És ha már megvan a jogsid menj egy kört a városban :P -
#4027 Nagyon jó kedvem van! Minden vizsga elsőre sikerült, a KRESZ hibátlan is lett, és ma meg is érkezett ajánlott levélben a jogosítványom! -
csoola #4026 OJJ EMBEREK XD most olvastam el tüzetesen az egész idézést, nem is nagyon néztem, szüleim elolvasták aztán hello, megnézem, nah akkor idézem:D :
"a 2007.08.01-jén 20 óra 30 perckor Dunaföldvár Duna - pari sétányon a hatósági jelzés nélküli Honda DETERMINATOR típusú motorkerékpárral elkövetett szabálys..." hát LOL XD jah és ügyeltem h 100 %-ig szöveghű legyek, a hibák azok igy vannak leirva a papiromon! még jo h nem kaphatok semmit, hiszen a DETERMINATOR nevű motorrol sztem semmilyen feljegyzést nem találnak:D -
Calogeero #4025 Oké köszönöm a válaszokat. -
#4024 nagyon jó lenne -
csoola #4023 megjött a papír, beidéznek kedden 2 orára, majd azután irok h mi lett, sajnos csak anyám gépéröl mert az enyémben tönkrement a videokari -
#4022 korábban én 21 évről is hallottam, de a www.kresz.com oldalon Kotra Károly tól lehet chaten kérdezni minden autós-motoros problémával kapcsolatban, ő egy autósiskola vezetője, vmint a KRESZ-szel és közlekedéssel kapcs. jogi kérdésekkel foglalkozik. Ő azt válaszolta erre a témára irányuló kérdésre, hogy egyenlőre nem tervezett a korhatár megváltoztatása. -
#4021 *diesel
18 éves korhatárról hallottam, de nem biztos a 2008 januári bevezetés. -
Easy Rider #4020 nem ártana -
#4019 Disel Suzuki WagonR+ -al tanulok :) Ebbe már Fiat motor és Opel váltó van. Nagyon megy. :) -
Calogeero #4018 Az előbb hallottam egy olyan hírt egy havertól nem tudom igaz-e, hogy 2008 január-tól 18 év lesz a korhatárja a B kategóriás jogosítványnak. Utánna néztem de nem találtam erre utaló infót... Nah szóval ez igaz? -
#4017 Köszi szépen. -
#4016 kell a kresz megegyszer -
#4015 Sziasztok. Nekem van egy B kategóriás jogsim. Szeretnék egy A1 kategóriást is. Azt szeretném megkérdezni hogy ilyenkor is kell kresz vagy azt már nem kell letenni mégegyszer? -
Ktm10 #4014 Értem,köszönöm! -
#4013 csak 50es -
Ktm10 #4012 És csak 50cm3 eset lehet vele vezetni?125öset nem? -
#4011 nekem is 130 körül volt, de nálunk kevés az ilyen iskola. ezt máshol (pl. #4010) sokkal olcsóbban megúszhatod. -
#4010 bpn a csigajogsinál megvan 75-80körül vizsgadijjakal együtt. Árukhoz képest korrektek és rengeteg autójuk van, ha esetleg a vezetés részén gyorsítani szeretnél mert értesz hozzá akkor dobj egy privit és adok egy oktató telefonszámot. -
#4009 Hello.
130E körül van, vizsga díjakkal együtt, de ez mindenhol változó. 50cm3-ig lehet motort vezetni. -
Ktm10 #4008 Hello
B kategoriás jogsi kb. mennyibe kerül és hány köbcentis motort lehet vele vezetni? -
#4007 gratz a frissen vizsgázottaknak:) -
#4006 gratu! ;) -
medawo #4005 Meglesz, köszi :) -
#4004 Gratula neked is! -
#4003 Sikerült a KRESZ vizsga, 4hibám volt. -
csoola #4002 grat:P vigyázz is rá nagyon:D(meg magadra is:P) -
medawo #4001 köszi -
#4000 gratula! balesetmentes közlekedést! -
medawo #3999 Sziasztok! Ma jött meg a jogsim. Szerencsére mindenből átmentem elsőre. Kaposváron tanultam a vezetést a Zselic autósiskolánál. -
csoola #3998 grat -
#3997 gratulálok. épp most akartam írni #3993-ra hogy ezzel mindenki így van, de így már csak azt írom, hogy GRATULA!
áh, azt is leírtam amit akartam :DDD -
#3996 haha sikerült is:P pár nap és kérhetem a jogsim:-o