Jogosítvány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Más téma. Beszéltem ma az oktatómmal, végül érdekes módon, nov.6-án mehetek vizsgázni 11-re (ezúton is köszönet a iskolavezetõjének, tanárának, aki rendes volt és intézkedett, nem csak dumált). Azt mondta egyébként a szakoktatóm(vezetés), hogy a fõnöke(iskolavezetõ) közbenjárásával sikerült intézni nov. 6-ra idõpontot. Ezekután, ahhoz képest, hogy eddíg mennyire nem ért rá(m), kérdeztem, hogy pótórákat van e lehetõségem venni vizsga elõtt, gondolom nem nehéz kitalálni, hogy tudtunk nov 3-ra idõpontot egyeztetni 5000-ért(2X45 perc)😊. Ennyit errõl. Pénz beszél, kutya meg ugat... Mostmár csak ügyesnek(illetve CaviaR szerint nem nagyon hülyének) kell lennem, egy emberibb vizsgabiztost kell kifognom és talán sikerül átmennem. Na majd meglátjuk.
\"Tudod ebben az üzletben sokan csak azért drogoznak, mert félnek, hogy a piától elhíznak. Szerintem nekik csatlakozniuk kellene a Jack Daniel\'s programunkhoz.\" /Slash \'92/ június
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
www.kreativ-otletek.eoldal.hu
De vezetési stílusom meg talán most van alakulóban apum mellett.
Fiúknál más azért 😊 De ha lehet szeretem énis ha "meglódul" az autó <#vigyor5>#vigyor5><#crazya>#crazya>
Nem is ezt mondom, de mivel sok szituációt átélsz, benned marad, és legközelebb talán másképp cselekedsz. Pl. valaki lassan, kicsit bizonytalanul megy, szint biztos befordul. Meg ne elõzz rá, ha mondjuk biciklist fog kerülni, mert sokan nem nézik a tükröt, stb. stb. Na meg autópályán nálunk, ég és föld, mint németeknél... Ott senki nem mászik ki, nincs is villogás a nagy dögökbõl, mert tudják hogy elengeded, nem maradsz bennt, amikor a következõ kamion km-ekre van...
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!
Én oktatóm is türelmes volt, nagyon jófej, sokat beszélt is hozzám, és volt hogy ha szükség volt rá hogy gyakoroljak valamit akkor rászánt annyi percet amennyit kellett, úgy hogy azt az idõt én nem fizettem.. Persze nem órákra kell gondolni 😛
Én is nagyon sokat ültem apám mellett a kocsiban, õ is a fél életét az autóban tölti, mindig megy valahova.
De nem gondolom, hogy ettõl a tanulás elõtt bármilyen kialakult vezetési stílusa lenne az embernek. Ami kell a közlekedéshez, és a forgalmi vizsgához, azt általában ott szerzi meg az oktató mellett.
Cseszegetés, tanácsok, magyarázat -ha jó az oktató -mind azért lett elmondva, hogy önállóan biztonságosan, jól tudjon közlekedni az ember.
Ha valaki túl személyesnek veszi ezeket az sokkal lassabban tanul.
Nem ezt írtad ott volt egy "vagy", és nem kell ahhoz akadályozni a forgalmat, hogy bevágjanak eléd...
"A hatalmas 7 hónapos tapasztalatoddal átéltél kemény 3 helyzetet, és most te vagy a nagymenõ?" Nemtudom. Az vagyok? :\
"Szó sincs arról ha én (vagy bárki más) tempósan halad, attól még nem elõzékeny a többi autóssal, motorossal és gyalogossal szemben."
Én nem is állítottam azt hogy így lenne, én sem megyek lassan, de figyelek a többiekre.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
2.) A hatalmas 7 hónapos tapasztalatoddal átéltél kemény 3 helyzetet, és most te vagy a nagymenõ?
3.) Szó sincs arról ha én (vagy bárki más) tempósan halad, attól még nem elõzékeny a többi autóssal, motorossal és gyalogossal szemben.
Furamód DJ BP, sz4bolcs, csekez és GabcsiManó is értték mirõl beszélek (még ha nem is értett egyet mindegyikük).
Látszik h fogalmad sincs mirõl beszélsz, mert a tempósan haladókat és a bevágós-parasztkodósakat összekevered.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Én ha így álltam volna hozzá mint te, hogy senki nem vághat be elém, akkor 7 hónap alatt egyszer vagy beleszorított volna egy 20 centis járdába, egy vadbarom vagy ha nem szorított volna bele, akkor szépen felkenõdött volna a szembejövõ sávban jövõ kocsira, és még egyszer összenyomtunk volna egy másik autóssal egy kerge, lassú nagy forgalomban piros elõtt 3 sávokat cikázó szuzikist...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Meg forgalminál hiába próbál valaki saját stílusba menni, épp elég az hogy odafigyel, meg az oktató úgyis rászól ha pölö nem visszaszedi a kormányt hanem pörgeti...
Azt meg nem kell elfelejteni hogy mindenki tanult egyszer...
(Lehet lehurrogni)
szerinem a kornyezet ugyanolyan fontos,mint az oktato megvalasztasa.csak nehez kifogni a jot.
en az elso oktatomat 5 perc utan otthagytam ugy hogy nem is vezettem.
Én is ezért váltottam oktatót. Mert éreztem, hogy 0 fejlõdés. Na az új oktatómnál viszont meg lettem hajtva rendesen.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Az ilyenekbõl lesznek a tutyimutyi mazsolák, akiktõl nem lehet haladni, vagy esetenként biztonságosan közlekedni.
Nekem olyan oktatóm volt h õ elötte kb 20 évet taxizott, és bizony ha valamit rosszul csináltam, lassan mentem, figyelmetlen voltam stb, akkor üvöltött ám keményen. Meg is tanultam közlekedni, egyszer nem dudáltak le vagy vágtak be elém még amikor a tanulókocsival mentem is.
Mégegyszer mondom a vezetés NEM szórakozásnak van, mert az utakon nem egyedül vagytok.
Ja és a vizsgabiztos nyilván nem ok nélkül buktatott meg rutinon, ott csak a nagyon hülyéket húzzák meg. 3hét ide vagy oda, ha nem bírsz 35-re felgyorsulni és/vagy nem tudod az elméletet akkor nem az oktatód a rossz.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
nagyon jo oktatoim voltak.ujpesten a mak oktatopalyajan tanultam.imadtam odajarni,meg a forgalmat is.
Duna Pláza mögé érdemes lenne elmászni rendes oktatókért, nagyon türelmesek rendesek ott.. Saját oktatóm iszonyú jó fej volt 😄 Ha gondolod tudok én is ajánlani majd ha ott tartasz..
Forgalmi meg nehezebb lesz egy olyan emberrel aki nem hajlandó segíteni neked <#shakehead>#shakehead>
\"Tudod ebben az üzletben sokan csak azért drogoznak, mert félnek, hogy a piától elhíznak. Szerintem nekik csatlakozniuk kellene a Jack Daniel\'s programunkhoz.\" /Slash \'92/ június
Köszi a gyors reakciókat 😊
Szóval úgy tervezem, hogy következõ rutinvizsgán még vele maradok akármikor is lesz. Ott ha megbukok megint, azonnal váltok, ha átmegyek, akkor szerintem leülünk és átbeszéljük, hogy akkor mi hogy legyen forgalomnál, tudunk e valami húzosabb ütemtervet tartani, vagy nem. Ha nem jutunkdûlõre, akkor csakis a váltás jöhet szóba. Majd meglátjuk. Az iskolának nem írom most még a nevét le, amúgy a blahánál van ennyi mondok azért 😉. Szóóval, igen, az iskola egyébként nem rossz, nagyon kedves családias hangulata van az egésznek, nem is túl drága,korrekt kreszoktatás, az hogy a gyakorlati oktatók ilyenek...hát ez nem tudom kinek a felelõssége. Én az gondolom az oktatóé, aki ennyi tanulót "bevállal" Egyszerûen nincs ideje senkire, semmire. Sztem ez az õ felelõssége, amig ennyi tanulót okít, addíg ez nem lesz jobb sajnos. Szerintem feleennyi "diák" bõven elég lenne, akkor talán most nem került egy kissebb idegösszeomlásomba ez a bukás. Majd meglátjuk és majd mesélek, ha ujdonság van. Amúgy megvan az eü-m is, szóval már csak a vezetésre kell(ene) koncentrálnom. Tényleg ez három hét az ami kuuurvára b@ssza a csõröm, nem is igazán a bukás, bár annak is érdekes oka volt, mint írtam, de azt még elfogadom... Na ennyi most😊
A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!
melyik iskolaba tanulsz?
ha meglesz a vizsgad,valtsal oktatot.hatha sikerul kifogni egy normalisat.
hovd fel a sulit,hogy ajanljon egyet.
Ma sikeresen megbuktam rutinon, mert a gyorsítás, lassítás feladatnál, 35 helyett, csak 30-al mentem a vizsgabiztos szerint és nála ez egyértelmû bukta. Az is kicsit vicces volt hogy az elméleti kérdéseknél már durván megizzasztott, keresztkérdés hegyek, alig tudtam kikecmeregni, végül sikerült, de minek... A vicc az, hogy az oktatóm miután megbuktam, egy büdös szót nem szólt, hogy ne keseredjek el, vagy majd legközelebb sikerül bla bla... semmi ilyesmi. Elvitt a villamosmegállóig, majd közölte, hogy a legközelebbi vizsga 3 hét múla esedékes. Itt jegyzem meg, hogy az utolsó rutinórám és a vizsga között cirka 3 hét telt el. Majd a mai elcseszett vizsga és a pótvizsga közt is ennyit kellene várnom. Ez szerintem egy hülye vicc. Nem beszélve arról, hogy a rutinórákat bõ, nagyon bõ 3 hét alatt abszorváltam, ez se semmi, erre varrjatok gombot. Felhívtam ma vizsga után a sulit, tiszta ideg voltam és valami megoldást kértem, mire az iskolavezetõ, aki amúgy jóarc, közölte, hogy intézkedik, ne aggódjak. Visszahívott egy óra múlva (beszélt az oktatómmal is) és közölte, ha szerencsém van nov. 3-án mehetek vizsgázni, érdekes, egy hét lett a háromból hirtelen? Mindegy õ nagyon rendes volt, mondta, hogy ez a minimum, hogy segít nekem, mert ezt õ sem nagyon érti és hát szóval õ sem igazán van kibékülve a vezetésoktatómmal, úgy vettem ki a szavaiból. Nem tudom milyen viszonyban leszünk ezek után, mármint én és a vezetésoktatóm, de sztem igazam volt. Na mind1, majd lesz valahogy!
Sok sikert annak, aki vizsgázik akármibõl!!!
4 nap? 😊) Én másnap már ott voltam a felügyeleten, és odadták. 😊
Köszi a válaszod!
Ma hívtam fel a közlekedési felügyeletet, mert elméletileg 4 napnak kell eltelnie hogy mehessek az igazolásért és gondoltam felhívom õket hogy a tegnapi nap az munkaszüneti volt és mehetek-e csütörtökön vagy csak pénteken, mind1 a lényeg hogy egy nõvel beszéltem és õ azt mondta csak egy vizsgaigazolást adnak, de akkor ezek szerint még nagyon korán lehetett neki, mert én is azt találom logikusnak hogy amit beadtam orvosi igazolást azt a vizsgaigazolással visszaadják és mehetek azokkal a papírokkal az okmányirodába. Köszi még1x.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Voltál vizsgaigazolásért a köz. felügyeletnél?
Most olvastam a 13. kerületi okmányiroda honlapján hogy ezek kellenek.
Elsõ vezetõi engedély:
- Személyazonosító okmány (érvényes)
- Közlekedési felügyeleti visszaigazolás
- Orvosi alkalmasság
- 4.000,-Ft csekken történõ befizetés
Na most minden rendben is van, de orvosi alkalmasság? Azt már egyszer leadtam a sulinak, most mennem kell újra a dokihoz igazolásért? Bocsi a buta kérdésekért 😊