Jogosítvány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Azt szeretném kérdezni, hogyha betöltöttem a 15,5 évet akkor neki állhatok
az A1-es jogsinak? fontos lenne tudnom, köszi!
én csak hallottam, és szeretném tudni hogy van-e valami valóságalapja
BMW 325 iX Rallye Car :)
nincs semmi tema?
ma jo kis balesetek voltak az arpad hidon.el is hataroztam, hogy ha lesz kocsim veszek egy 10es villas kulcsot,meg kerekcsavar kulcsot onvedelmi eszkoznek. <#idiota>#idiota>
Ebben a hozzászólásban nagyjából leírtam.
\"Tudod ebben az üzletben sokan csak azért drogoznak, mert félnek, hogy a piától elhíznak. Szerintem nekik csatlakozniuk kellene a Jack Daniel\'s programunkhoz.\" /Slash \'92/ június
\"Tudod ebben az üzletben sokan csak azért drogoznak, mert félnek, hogy a piától elhíznak. Szerintem nekik csatlakozniuk kellene a Jack Daniel\'s programunkhoz.\" /Slash \'92/ június

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
meg volt csak ujra lett nyomva a windows és meg tudná valaki mondani hogy honnan tudnám letölteni
elõre is kösz
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Bár én vidéki okmányirodába vittem, egy nagyon kis városba. 😊
Mert Pécsen is 1 hétre rá tudtak idõpontot adni, miután bementem, és ez még csak az idõpont.
De lassan megjön, és vezethetsz. 😊
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Isten nem létezik, nem létezhet, nem is fog...
Ötletek? Neked ugye van ilyen a hozzászólásodból ítélve.
Isten nem létezik, nem létezhet, nem is fog...
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
- az autóbusz és a trolibusz kivételével a 3500 kg megengedett legnagyobb össztömeget meghaladó gépkocsi, valamint az ilyen gépkocsiból és könnyû pótkocsiból álló jármûszerelvény
Életkori feltétel a kategóriába tartozó jármû vezetésére: 18. betöltött életév.
A "C" kategóriába, a "C1", "D1" alkategóriába tartozó gépjármû vezetésére jogosító bejegyzést annak a személynek lehet érvényesíteni, aki "B" kategóriába tartozó jármûvek vezetésére érvényesített bejegyzéssel már rendelkezik.
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
www.kreativ-otletek.eoldal.hu
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
2. nem vettem észre, remélem nem 😊)
3. igen annyiba, 45 perc 2500 jóerõs magyar HUF, így élünk😊 sajnos...
Mit csinált az oktatód a kötelezõ órák alatt???
Verte a f*szát?
5000 Ftba kerül másfél óra? Nem is emlékszem, hogy ilyen drága volt. 😊
#3054: gyorsításhoz annyit, hogy legközelebb nyomjad meg neki, nekem a jelszó erre oktatómtól: "Nyomjad neki cicaaa, nyomjad" volt <#nevetes2>#nevetes2>
és csak azért is mutasd meg hogy megy ez neked 😊