Jogosítvány

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HiPPoNaX
Nekiallni elvileg nekiallhatsz, de tudtommal 15 ev 9 honapig nem vizsgazhatsz elmeletbol, 16 eves korod elott pedig nem kezdheted el a gyakorlati oktatast (ha tevednek javitsatok ki)

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

Hi all!
Azt szeretném kérdezni, hogyha betöltöttem a 15,5 évet akkor neki állhatok
az A1-es jogsinak? fontos lenne tudnom, köszi!

csm
mit tudtok arról hogy a B kategóriás jogsinak a megszerzését, kitolják 21 évre, januártól?
én csak hallottam, és szeretném tudni hogy van-e valami valóságalapja

BMW 325 iX Rallye Car :)

mi ez a halodas?
nincs semmi tema?
ma jo kis balesetek voltak az arpad hidon.el is hataroztam, hogy ha lesz kocsim veszek egy 10es villas kulcsot,meg kerekcsavar kulcsot onvedelmi eszkoznek. <#idiota>
H. Peti
Szia!
Ebben a hozzászólásban nagyjából leírtam.

\"Tudod ebben az üzletben sokan csak azért drogoznak, mert félnek, hogy a piától elhíznak. Szerintem nekik csatlakozniuk kellene a Jack Daniel\'s programunkhoz.\" /Slash \'92/ június

bertino
mit rontottál elõször ? :\

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

H. Peti
Másodszorra csak összejött a rutinvizsga! 😊 Most mehetek forgalomba...

\"Tudod ebben az üzletben sokan csak azért drogoznak, mert félnek, hogy a piától elhíznak. Szerintem nekik csatlakozniuk kellene a Jack Daniel\'s programunkhoz.\" /Slash \'92/ június

Count Adyn
nem tudom megállni, ez van:

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

CoD23
hali volt 1 program az volt a neve hogy kresz ... nem tom tovább
meg volt csak ujra lett nyomva a windows és meg tudná valaki mondani hogy honnan tudnám letölteni
elõre is kösz

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

sz4bolcs
az gáz 😞

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Éppen ideje lenne már, nekem melóhoz kell egyébként és minden egyes nap míg ezek ülnek a jogsimon, nekem az veszteség. 😞

Szép! Úgy látszik csak engem szopatnak!

Sanyix
Én budán beadtam, és 4 nap múlva hozta a postás.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

sz4bolcs
Ejj. nekem 4 munkanap alatt megjött.
Bár én vidéki okmányirodába vittem, egy nagyon kis városba. 😊
Mert Pécsen is 1 hétre rá tudtak idõpontot adni, miután bementem, és ez még csak az idõpont.
De lassan megjön, és vezethetsz. 😊

Több mint másfél hete beadtam az okmányirodába az igénylést, és még nem jött meg a jogsi, azért ez botrányos, egy plasztikkártyát ilyen sokáig tart elkészíteni?

sz4bolcs
értem. köszi

Azért mert ha ezt a jogsit lerakod 16 évesen akkor 18évesen már mehetsz korlátlan nagy A-ra ami annyit tesz hogy ha nem lenne A1-es jogsid csak pl kocsi vagy moped akkor 21évesen kezdhetnéd el...😊 tehát az "A1"-s jogsid megvan mehetsz két év után nagymocira vizsgázni ééés a nagymocin már nem kell leraknod a kreszt kevesebb órát kell vezetned a rutinon és a forgalmin...szerintem ezért jó

Isten nem létezik, nem létezhet, nem is fog...

sz4bolcs
Engem inkább az érdekel, hogy mire kell az embernek egy ilyen jogsi.
Ötletek? Neked ugye van ilyen a hozzászólásodból ítélve.

125ccm és azt tartalmazza hogy várhatólag egy 125ccm-es MZ-n fogsz tanulni magamból és az oktatómból kiindulva...körübleül eü-vel együtt 75,000 ha jól csinálod!😄 ha nem akkor 85,000 vezethetsz vele moped-et is😊 kerti traktor meg szántó izéket udvari hódúrót meg tökömtudja...😄

Isten nem létezik, nem létezhet, nem is fog...

Kroati
Csõ! Mit tartalmaz az A1-es jogsi? Mennyibe kerül kb. elõre is thx.

köszönöm

Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!

sz4bolcs
vizsgadíj.. az nem semmi

a v.ati iskola c jogsihoz az áraik:
elmélet: 20000 ft
BÜ(biztonsági ellenõrzés és üzemeltetés): 20000 ft
Gyakorlat(óradíj): 3200 ft
Gyakorlat(kötelezõ óraszám): 30 óra
Vizsgadíjak: 20200 ft
Összesen: 156200 ft.

v.ati

jogsis kategóriák:
jogsi
"C" kategória

- az autóbusz és a trolibusz kivételével a 3500 kg megengedett legnagyobb össztömeget meghaladó gépkocsi, valamint az ilyen gépkocsiból és könnyû pótkocsiból álló jármûszerelvény

Életkori feltétel a kategóriába tartozó jármû vezetésére: 18. betöltött életév.

A "C" kategóriába, a "C1", "D1" alkategóriába tartozó gépjármû vezetésére jogosító bejegyzést annak a személynek lehet érvényesíteni, aki "B" kategóriába tartozó jármûvek vezetésére érvényesített bejegyzéssel már rendelkezik.
sz4bolcs
amúgy engem is érdekel, mi kell hozzá?

sz4bolcs
pénz 😊

c-s jogsihoz mi kell, hogyha b már megvan?

Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!

GabcsiManó
mással mit csinál <#nemtudom> engem nem zavart 😄 de a hülyeségei ellenére okos ember 😊 jó ideje a pályán van, ezek szerintem vagy mást nem cicáz, vagy mindenkinek bejön 😄

www.kreativ-otletek.eoldal.hu

hûû, azért ha mindenkinél ezt játsza el, elõbb-utóbb valakinek nem tetszik majd 😄DD

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

GabcsiManó
😄 "Cica, leszel a feleségem 100 év múlva?" "Leszek. Merre kell menni???" Apám lehetett volna 😄

😄DDDDD

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Count Adyn
Ez nagyon jó<#hehe>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

GabcsiManó
Körülbelül igen.. <#szomoru1>

NSTSpider
Lassan 10 éve 😊 Most gondolom min. a duplája.

GabcsiManó
mikor vizsgáztál?

GabcsiManó
jaja, fizettetik..

NSTSpider
Nekem az egész jogsi megvolt anno 50-bõl és szerncsére minden elsõre ment nem buktam meg.

H. Peti
1. nagyrészt azért rinyált, hoy ne lehessen hallani ahogy sebességet váltok(nem a fogaskerekek megszámolására gondolok), hanem amúgy, finoman, szinte kisujjal váltsak, tök ideg voltam, leszek ettõl még.
2. nem vettem észre, remélem nem 😊)
3. igen annyiba, 45 perc 2500 jóerõs magyar HUF, így élünk😊 sajnos...

sz4bolcs
Csatlakozom. Bár csak a forgalmira emlékszem ott volt 100 perc 4 ezer Ft, rutin pályán a pálya használatát is fizettetik, nem?

GabcsiManó
5000??? nekem 100 perc volt 4 😄 ocsóbb 😛

sz4bolcs
:-)))

sz4bolcs
Te meg ne oktasd ki CaviaRt, mert õ tudja, hogy Te hülye vagy. 😛

Mit csinált az oktatód a kötelezõ órák alatt???
Verte a f*szát?
5000 Ftba kerül másfél óra? Nem is emlékszem, hogy ilyen drága volt. 😊

NSTSpider
Befelé meg mindig van traffipax 😊

GabcsiManó
Az is igaz.. 😊

NSTSpider
Nem szoktam száguldozni amúgy. Az M1-M7 autópálya kivezetõn nincs gyalogos.

GabcsiManó
az hogy cica? 😄 akkor szerintem villámgyorsan szálltál volna ki a kocsiból 😊

sz4bolcs
Szégyenlem magam, de fingom sincs. 😄 Nem húzott valami hûdenagyon.

H. Peti
Ez jóó😊 köszi, tudod ha nekem is mondta volna az oktatóm, akkor lehet hogy már a forgalomra készülheték😞

GabcsiManó
Na majd gondolj erre vissza ha rohangálnak elõled a gyalogosok, lehet hogy én is... <#vigyor><#wow2>

#3054: gyorsításhoz annyit, hogy legközelebb nyomjad meg neki, nekem a jelszó erre oktatómtól: "Nyomjad neki cicaaa, nyomjad" volt <#nevetes2>
és csak azért is mutasd meg hogy megy ez neked 😊

NSTSpider
Nem volt az vészes 😄