Jogosítvány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Valóban 2év után már vontathatsz utánfutókat.
DE külföldre CSAK a 18. életév betölte után lehet menni. Tehát ha pl. 19 évesen tetted le a vizsgákat, a jogsi kézhezvételétõl számítva már aznap mehetsz is ki szlovákba síelni😊
Ha viszont pl a 17. év 8. hónapjában szerezted meg a jogsit, akkor várnod kell még 4 hónapot, míg 18 éves leszel, és gond nélkül átvezethetsz a határokon.
Hihetetlen, hogy sokan, még a (tisztelet a kevés kivételnek) vezetési oktatók is abba az álomvilágba ringatják magukat, hogy a 2 éves kezdõjogsis idõszakban csak Mo-n szabad vezetni. Ez fxszság, már bocsánat. Volt már rá példa nálam sajnos, amikor Dubrovnik fele vezettem nyáron horvátban, másfél éves jogsival. Kis idõbe telt, mire letisztáztam a többiekkel, hogy el lehet felejteni ezt a tévhitet.
Szerintem ki kéne gyakni bannerba hogy a kezdõjogsis személy bármikor kiautózhat külföldre, ha elmúlt 18 éves..
egyebkent szar is,meg nem is hogy nincs oktato,mert nincs aki befekez,ha meleg a helyzet,viszont a magad ura vagy.
mar lassan egy fel eve lesz meg a a jogsi,de ha leulok neha kreszt csinalni eppenhogy atmegyek. <#nyes>#nyes>
a zsaruk meg eleg szigoruak a kezdojogsisokkal.
Amúgy nekem pont a vizsga után volt könnyû, mert végre lazán nyugodtan és nem szigorúan betartva a sokszor nagyon hülyén elhelyezett, és értelmetlen sebességkorlátozásokat mehettem, és persze sokkal jobban is ment mint bármikor az oktatáson, vagy vizsgán...
Nekem ez a 3. vizsgám volt, de elõzõ kettõ nem a vizsgabiztosok miatt nem sikerült. Egyiknél egy záróvonalat kaptam el sávváltáskor, utána nem vettem észre egy egyirányút, aztán a következõ vizsgán meg belsõ sávban mentem, oktató mondta, köv keresztezõdésnél jobbra megyünk, én kiteszem az irányjelzõt, kimegyek a külsõbe, kanyarodok be jobbra, de már jelzés nélkül, ugyanis visszakattant, én meg nem vettem észre. Ott mondták is, hogy álljak meg.. Bosszantó, hogy ilyen piti dolgon buktam el, de ezért tényleg csak magam hibáztathatom. Nagy drukk volt bennem, ami nem jó, mert nem tud normálisan lazán autózni és figyelni az ember, nálam ez volt.
Most egy extrovertált vagány középkoru nõszemélyt kaptam vizsgabiztosnak, aki végig az oktatómmal beszélgetett minden félérõl, ott panaszkodtak egymásnak, szídták a rendszert, én sem éreztem magam olyan feszélyezettnek, mert az oktatóm nem fapofával mondta, hogy "köv. keresztezõdésnél jobbra", hanem miközben beszélgettek mosolyogva szólt nekem, mikor merre, meg lazábban, aztán beszélgettek tovább. Szóval elfelejtették velem, hogy vizsgázok. Végülis bele tudott volna kötni, mert volt mikor határozatlan voltam, de mondta, hogy látszik rajtam, hogy sokat dolgoztam ezért, és most ez megvan. Szóval jó napja volt.. meg nekem is 😊
De több friss jogsis (2-3 éve van nekik) is mondta, hogy ilyenkor jön a neheze, mert itt már tényleg egyedül kell dönteni, nincs ki segítsen. Bele kell jönni. Meg az oktatóm is ezt mondta.
Ami elkeserítõbb az az, hogy ma mentem okmányirodába elvinni az igazolást, hogy kovácsoljanak nekem jogsit, aztán közölték, hogy harmincadikára tudnak idõpontot adni... és onnantól még másfél hét, mire megjön. Szóval elmegyek inkább egy kisebb településre, ott gyorsabb az ügyintézés.
Még valami: Most kezdem átérezni, hogy nem túl poénos, amivel vicceltük egymást, mikor kezdtük a tanfolyamokat, hogy "na akkor most nem szabad utcára menni", meg a többi gyalogos elütéses poén.
Sokáig szeretnék baleset nélkül közlekedni, és másnak is ezt kívánom.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
behuzott egy csomo srtigulat utolag,hogy azert a presztizs meglegyen.
a masodiknal meg olyan csondben voltam,hogy a legy zummogese is felert egy nagy hangzavarral. 😄
szoval idegesito idegesito,de legkozelebb sikerul.
szerintem amikor mar azt mondja a vizsgabiztos,hogy menjunk meg egy kort,akkor tuti bukas.
az oktatom es a kresz oktatom is mondta,hogy nem kotelezo arr4a menni amerre a vb mondja.mehetsz arra is,amerre jol esik csak szabalyosan tedd.
sajna a kocsog vb ellen nem mentseg,mert aki meg akar huzni,az ugyis meghuz.akarmit csinalsz.
Igen akkor az a megoldas hogy megkened a biztost akkor tuti atmesz , talan ez a mentalitas szulte/szuli azt h csak akkor mesz at ha fizetsz, nekem elvem ellen valt nem fizettem es megis lett jogsim.
Ja ha a 13.keruletben vezetsz nehogy mar ne tudj atmenni, basszus mégsem a belvaros.