Jogosítvány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMúgy nagy hülyeség lenne, mert aki 18, és már letette, az megtarthatja?<#rolleyes>#rolleyes>
Légy jó, légy hű Magyar!
most voltam vizgyázni😄
átmentem..<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
leszarom a konfigod...
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Légy jó, légy hű Magyar!
Forgalmihoz meg annyit hogy próbálj magabiztos lenni, és határozott mint aki nem izgul😄 (bár pont jó ad neked tanácsot akinek remegett a keze a kormányom😄)
www.kreativ-otletek.eoldal.hu
www.kreativ-otletek.eoldal.hu
köszi
leszarom a konfigod...
szerintem tok mindegy melyik iskolaba csinalod a jogsidat.mindegyikbe van ilyen, meg olyan oktato.a csigat ismerem,tudom,hogy kihez kell fordulni ha van valami kerdesem.
azt tudom ajanlani,hogy kicsit nezegessed a forumokat es kesz.nem kell annyit agyalni.
szerintem
szerintem tok mindegy melyik iskolaba csinalod a jogsidat.mindegyikbe van ilyen, meg olyan.
azt tudom ajanlani,hogy kicsit nezegessed a forumokat es kesz.nem kell annyit agyalni.
szerintem
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
17 múltam... és végre letehetem a jogsit, megvan az anyagi támogatás is csak azt nemtudom hogy hol...
vkinek nicns tapasztalata budán hol érdemes probálkozni? csigavér meg mazsola bizbaz közt vacilálok 😄
A GS 500 teljesen jó kezdeni. Nem árt viszont ha régebb óta van B jogsid.
Esetleg Smkp.
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
Let the good times roll.
Persze ha tudod mit csinálsz,nem lehet gond,de ez csak a saját oldal,ez mellett még ott van az hogy rád mennyire figyelnek,vigyáznak...
Let the good times roll.
teljesen érthetõ, hoga annyi sztem a casco...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
\"You get no respect,You get no relief, You gotta speak up, and yell out your peace\" The Offspring - All I Want
Let the good times roll.
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
Közben bezárt 1 hónapra az autósiskola. Szerencsére minden ment elsõre.
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.