Jogosítvány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok!
Szerintetek 18 éves kortól lehet-e hivatásos, úgynevezett PÁV jogosítványt szerezni, és a 2 éves próbaidõ alatt lehet-e ezzel már munkát vállalni? Mondjuk futárként? (Apropó, szerintetek a futároknál feltétel az érettségi?)
Válaszaitokat elõre is köszönöm.
Üdv:
DJviolin
Ha alszom megéhezem, az evéstõl meg elálmosodom! Szép az élet!
az a gondom hogy a zöldkártyamatricám nem tapad fel a rendszámtáblára és azt mondták ki kéne cserélnem.. hol tudnám ezt megoldani?
köszi
leszarom a konfigod...
Az elmélet az 6+1 alkalom. A vizsgák és a gyakorlati vezetés nem az iskolánál történik.
Ha valahol 60-80 ezerrel olcsobban uszod meg, akkor ha ezét 6-8 alkalommal többet utaztál, számoldk ki mennyit "kerestél" igy óránként.
Nem kell mindent újrakezdeni. Mindössze csak egy frissitõ vizsgát kell tenned, 3760 Ft-ért.
Ha a második év is letelik csak akkor van a gond.
Nagyobb probléma, ha esetleg az 5. forgalmi vizsgád is sikertelen, mert akkor jön a PAV.
Én is gondoltam erre, mikor már elküldtem az üzenetet, csak késõn. 😊
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
én is emiatt vizsgáztsm késõbb forgalomban
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Mindegy, van még bõ 2 hónapom befejezni, csak meglesz addig, csak kiváncsi voltam mivel kell szembenéznem, ha esetleg mégsem😊
Én 2005. májusában tettem le az eléméleti vizsgát, azonban a forgalmit a mai napig nem sikerûlt teljesítenem:S
Amennyiben letelik az elémleti vizsga letételétõl számított két év, akkor kezdhetek mindent elõrõl?
www.kreativ-otletek.eoldal.hu
Jelenleg egy ismerõs sem tanul sehol, hogy megossza velem jó/rossz élményeit, ezért próbálok az interneten érdeklõdni/olvasgatni, hogy melyiket válasszam.
Tudnék néhány jóbb iskolát felsorolni, de ez nem biztos, hogy túl etikus lenne.
A legrosszabb eredményt azok az iskolák produkálják, akik nagyon olcsot hirdetnek, de valójában a jogsit náluk lehet a legdrágábban megszerezni.
Amelyik iskolát nagyon sok helyen hirdetik ott lehet a legnagyobbat pofára esni.
http://lapforum.lap.hu/topic.php?id=14606188
én nála tanultam vezetni.. nagyon jófej és fiatal.. és enged érvényesülni
kresszt is oktat..
adom a számát priviben ha érdekel
leszarom a konfigod...
Vagy melyiket nem? Miért pont azt?
komolyan?? hát én hajintanám vissza a kereskedõnek ilyen esetben...
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
1:18 Gyûjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
nem a vizsgázásra gondoltam amit még rutinnál csinálnak!
hanem a kocsinak a mûszaki vizsgája asszem 4 évente van
ott mi van?
leszarom a konfigod...
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Régen kérdeztek egyet - szóban - pl mondd el hogyan cserélnéd ki a kereket. Utána mutasd meg az autóban ezt meg ezt.
Most nem tudom hogyan folyik.
Egy kis infó kellene, mondok egy példát:
Ha mondjuk tavaly év vége felé lett véve egy autó és lett kötve kötelezõ biztosítás, év végén biztosító váltás volt. Akkor a Bonus A0 nem A1 ?
Hogy van a Bonus emelkedés (károkozás nélkül) ?
1 teljes év károkozás mentes kell legyen, vagy hogy van ?
Köszi !
mész egy olyan úton ahol nincs világítás.
amég semmi nem jön, addig távolságit használsz.
Ha jön valami, akkor lekapcsolod, és mindketten csak két kis pöttyöt láttok.
A kérdés:
Hány éves a kapitány?
ja nem...
Hol az út?
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Elõször egy feltáráson kell résztvenni, ahol kitalálják, hogy a hat program közül melyiket kell végigcsinálnia. A programokban elég jelentõs eltérések vannak, mind anyagi, mind idõbeni téren.
Aztán végig kell ülni a programot és ezután kep egy papirt amivel mehet a jogsiért. Van olyan prog. ami után vizsga is van.
Mikor elõször megy valaki célszerû vinni az ûggyel kapcsolatos összes papirját, a végzést is, és egy marék zsozsot.
Ott különben kifejezetten emberien bánnak az ûgyfelekkel!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Én rövidlátó vok és ezért az esti vezetésnél jobban vakítanak a fények.
Esetleg valaki aki egy cipõben jár velem és van egy két trükje az segíthetne.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
A problémám, hogy megálltam az autóval egy helyen ahol semmi tábla nem jelezte, hogy várakozni vagy megállni tilos... Rajtam kívûl még 6 autó volt ott és csak engem büntettek meg... De nem is azt a piros csomagot kaptam hanem egy kis papírlapot 5000ft-os bírsággal, meg a rendszámommal...
Jogtalanul büntettek meg.... Most mit tudok tenni? Mert, hogy befizetni nem fogom/akarom az tuti...
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
Egy jó ismerõsömnek bevonásra került a jogosítványa.
Valamilyen utánképzésen kell résztvegyen. Tudnátok infórmációval szolgálni, hogy pontosan mi a menet az egésznek, részletesen !!!
Esetleg weboldalt tudtok ezzel kapcsolatba, ahol ezzel kapcsolatos információk vannak ?
Köszi !!!
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Párizsba vagy Rómába rengetegen közlekednek motorral és persze autóval is, de ott hozzá szoktak, meg hát egy olyan zsufolt városban lényegében csak motorral lehet normálisan közlekedni, mennek össze vissza, de vigyáznak egymásra... ez egy magyar ember szemével nézve káosz és MOn elképzelhetetlen lenne...
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Mondjuk ilyenkor inkább a motorosnak kell jobban odafigyelnie mikor téged elõz!