7955
Jogosítvány
-
szurop #4275 Hol van az a jogsin, hogy kezdő vezetői engedély? -
#4274 jogsi kategoriák
Megvan a jogsi, ma hozta postás, igaz bátyám vette át mert én orvosnál voltam, de a lényegen nem változtat. :)) -
#4273 Igen,,mert meglátják az útlevelet azt már messziről átengedik.(az útlevelet mindenhol szeretik)Megnézik a képed és az útlevél lejáratát:) -
#4272 nem -
#4271 nem -
#4270 Ez igaz hogy autóra a jogosítvány letételét felakarják vinni 21 évre? -
#4269 Nem kérték az okmányirodában tőlem sem ugyanis az igazolást nem kapod meg anélkül. -
#4268 Én azzal hordom érdemes kitölteni:D
Bár én csak a vércsoportom írtam bele biztos ami biztos:D -
#4267 :D köszi -
csoxer #4266 neeem,arra még azért nem merészkedek el:)esetleg majd később..de akkor értesítelek h eltudj bújni:) -
#4265 ja, persze azért mazsolának sem kell lenni :D -
#4264 óvatosan bármit lehet. és ezt tényleg ne feledd: ne száguldozz, még akkor sem ha mögötted/előtted gyorsabban mennek. aki akar hadd menjen, és neked még azért (meg persze nekem is meg minden kezdőnek) sok-sok kilométert kell levezetni, hogy aztán tempósabban is biztonságosan közlekedhessen.
csoxer: Miskolc környéke alatt Ózdot is érted? :D -
szurop #4263 Tegnap jött meg ugye a jogsi, én ma este, sötétben, jeges úton, városon kívül nyomultam. -
#4262 Akkor még nem kell félni felénk:) Sok szerencsét baleset és hatóságmentest :D -
csoxer #4261 eleinte elég Miskolcot+környékét elkerülni,később már határ a scillagos ég:) -
#4260 Azért csak finoman:D Merre kell majd jobban vigyáznunk :)? -
csoxer #4259 köszi,irány a zországút:D -
#4258 gratula hozzá! -
csoxer #4257 ma megkaptam -
#4256 nemtom, talán okmányirodában érdeklődni lehet, de azt még az ünnepek előtt tedd meg. -
#4255 Szerintem is vissza kell kapni mert az a jogsin sehiva nem kerül bejegyzésre és ahogy mondták anélkü okmányirodába sem mehetsz :S -
#4254 pedig kell anélkül okmányirodába nem kapsz semmit -
#4253 Pedig vissza kell... -
csoxer #4252 hátja,és hogyha holnap se érkezik meg? semmit se tudok csinálni csak várni? -
#4251 gratula hozzá!
sztem nem kell azzal, én legalábbis nem azzal hordom, meg apukám sem és talán anyukám sem.
csoxer #4250: türelem. :D bár már tényleg kiküldhették volna -
csoxer #4250 én 7.én voltam okmányirodába,de még mindig nem érklezett meg...pedig lassan ittlenne az ideje nem? -
szurop #4249 A jogsit avval a kék papírtokjával együtt kell hordani? Ma jött meg -
#4248 nem kell, van akinek az igazolás kiadásakor vissza sem adták a vöröskeresztes lapot -
#4247 nem kell, mivel a jogsit alapból csak úgy adhatják meg, ha az is megvan! ergo a jogsival igazolod azt is. -
#4246 Nekem már volt ellenőrzésem és eddig nem kérték. De azt tanították hogy nálunk kell lenni de alig fér el a pénztárcában :D Hord csak magadnál ki tudja a rendőrnek milyen napja van éppen. -
lac0215 #4245 A jogosítvány mellé magammal kell hordani a Vöröskereszttől kapott igazolást (az elsősegélynyújtási ismeretek megszerzéséről)?
-
mate317 #4244 Gyors kanyarokban érezni hogy csúszik, de amúgy teljesen normálisan lehet vele menni. Bár rosszabb időben nem tudom mi lesz... -
Vlala #4243 Szerintem ne a rendőr legyen a visszatartó erő, hanem a testi épséged. Ilyenkor a nyári gumi eléggé kamikaze, reggelente a dermedt utakon - pláne, ha csak az egyik kerék nyári - úgy fog viselkedni, mintha defektes lenne, egyáltalán nem képes tapadni, elhúzza az autót. Belegondolni is rossz, ha vészfékezni kell...
Ha a rendőr szól érte, mondhatod neki, hogy éppen most kaptál defektet, És ilyen a pótkereked, de egy-két napnál tovább nem érdemes nyári gumival kockáztatni. -
#4242 Bátyám mondott valami olyat ha van érvényes útlevelem akkor kevesebb az illeték(vagy mi a szösz). Tud valaki erről valamitis ? -
#4241 sajna nem, mivel legalább az első és a hátsó 2 egyforma kell legyen, közlekedni lehet vele csak ha véletlen yard megállít és kiszúrja... -
mate317 #4240 Csao tegnap púpos lett a bal hátsó gumim, lecseréltem a pórkerékre, így ez az egy nyári rajta a három téli mellett. A pótkerék amúgy teljesen ugyanolyan paraméterű mint a többi. Közlekedhetek-e így vele -tudom hogy jogszabályilag nem- biztonságosan visszafogott tempóban? -
#4239 Szerdán meglett az elsősegély vizsga is(második neki futásra), ezenkívül minden elsőre sikeredett. Már csak a papírokat kell intézni hétfőn. :) -
#4238 Hali all.
Gondolkozom az A korlátozott jogosítvány letételén és az lenne a kérdésem hogy a rutinon milyen feladatokat kell megoldani?
Elég soakt mentem már nagyobb motorral mert van egy Mitom de ugyebár közúton nem kell szlalomozni meg ilyenekXD -
#4237 Ha a 2 evvel ezelotti rendszer nem valtozott, akkor a Kozlekedesi Fofelugyelet (illetve asszem most mar Nemzeti Kozlekedesi Hatosag) adja ki a vizsgaizgaolasokat, amit a 11. keruletben, a petzval jozsef utca 39. szam alatt talalsz. De a legegyszerubb lenne megkerdezni az oktatodat, neki hivatalbol tudnia kell az ilyet. -
#4236 a vizsgaigazolást mindig a petzválban adják?
elhagytam a jogsimat és kéne szereznem ilyen igazolást, de nem tudom hova kell menni érte :S