Jogosítvány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valóságban persze egyértelmûbb:D
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Nyílván ha van 5-6 méter elõnyöm, visszakettõ-padlógáz és már ott sem vagyok... :)
Ha egyszerre érkezünk, akkor buszt akkor is elengedem ha táblám van az elsöbbségre, mert valszeg nem fog annyira satufékezni, h 50 utasa sérüljön meg. Rongyá tört kocsival meg már hiába jövök a táblákkal meg a kresszel.
Szal ilyen szinten úgy sincs értelme a szabályok bemagolásának.
Egyébként a vizsgán a helyes válasz: igen. Minden jobbról jövõ jármûnek elsöbbsége van, hacsak táblával nincs felülbírálva.
Szerintem azért nem, mert lehetséges hogy mind 2 en jobbra fordultok például, és igy nem zavarja egymást a 2 jármû tehát nem beszélhetünk elsõbbségadásról:)
a kresztudáshoz kell józan paraszti ész meg kis logika is pluszba és erre rá is játszanak:) Mindent 2x elolvasni! ^^
de már várom az elsõ órát! :)
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
Pl:
Elsõbbséget kell-e adnom az egyenrangú keresztezödésben a jobbról érkezõ villamos-pótló autóbusz részére?
Megdöbbentõen sokan rontják ezt a kérdést.
A tesztkérdéseknél is elõfordult már, hogy csak egy szót változtattak meg, és egész más lett a helyes válasz.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
Ezt sokan félvállról veszik, aztán az egész tanfolyam alatt szívnak miatta. Figyelj oda már az elején is, és akkor semmi gond nem lesz.
Szoritunk Neked, de ha elakadsz, itt találsz segitséget.
Nincs záróvonal, kanyarodásra igénybevehetõ a sáv, --> egy ívû megfordulásnak semmi akadálya.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Jó, csak Vidéken nem sok villamos sínnel találkozok. <#papakacsint>#papakacsint>
Ha megpróbálod valamely általad ismert helyszinre adoptálni a kérdést, mindig egyszerûbbnek tünik a megoldás.
Ha a Piros nyíl miatt kérdezed, azt Én tettem rá, mert kíváncsi voltam.
Szabályosan közlekedik-e az "A" jelû gépkocsi, ha a villamospályával ellátott úttesten megfordul?
Igen.
Egyébként a tankönyvben is forditva szokott lenni.
Honnan másoltad ki ezt a képet?
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
És azt szeretném kérdezni hogy kell hozzá külön könyv vagy nem!!
Hivatás az Életért!
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
A szembe lévõ sinre a bekanyarodás és megfordulás kivételével ráhajtani tilos.
A párhuzamos közl.alkalmas út felezõvonalát ( zárót, terelõt, vagy képzeletbelit) átlépni szintén tilos.
"A fekete nyíl vonalába az elõzés nem megfelelõ, igaz.
(Az ellentétes irányú villamospályára elõzés céljából nem szabad ráhajtani.)
De a Piros nyílat követve jó ???
(Mivel nem érinti az ellentétes irányú villamospályát.)"
Köszi.
Igen-igen.
Nem gondoltam teljesen végig. | #3360
Amit a zsoltszeifert irt annak a lényege igaz, de nem pontosan igy.
Ha valaki végigmegy egy kacskaringós úton, akkor mozgatja a kormányt, de mégsem változtat irányt. Egy érthetõbb példa: Ha a körúton nem megyünk neki a villamos járdaszigetnek, hanem kikerüljük, azt nem kell irányjelzõvel jelezni, mert nem történik irányváltozás.
................................................................
| #3357 ???
Ha a kikerülés, vagy az elõzés nem jár irányváltoztatással, akkor nem kell irányjelzõt használni.
Ha az út szélén, a kerékpársávon, vagy akár a padkán haladó bringást elõzõd, és e nem jár beljebb-húzódással, akkor em kell jelezni.
A fekete nyíl vonalába az elõzés nem megfelelõ, igaz.
(Az ellentétes irányú villamospályára elõzés céljából nem szabad ráhajtani.)
De a Piros nyílat követve jó ???
(Mivel nem érinti az ellentétes irányú villamospályát.)
Köszi.
Több országban igy nálunk is van olyan engedmény hogy lakott t. belül, nappal bizonyos jármüvek Pl.szgk.-k nem kell hogy kivilágitsák magukat.
Ha mégis kivilágitjuk az nem baj.