Jogosítvány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
köszönöm a tanácsaitokat, remélem kitartanak a vizsgákig! :) :)
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
ha figyelek, az elindulás-megállás megy, utána a hirtelen fékezés is nagyjából, csak mindig elõbb kezdek el fékezni (jobban mondva lassulni, gáz elvétellel) aztán a szlalom lassacskán megyeget, tolatás is rendben mostamár, és végre ki tudtam engedni a kéziféket az emelkedõn való elindulásnál :)
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
don't give a fuck
az izguláson van inkább a hagsúly :(
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
egy hét múlva kedden vizsgázom, pont a névnapomon... szép kis ajándék lesz, ha megbukom... az a baj, hogy túl izgulok :(
don't give a fuck
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
de akkor is félek :( így a 2. (2x2) óra után még nem megy úgy, ahogy szertném, hogy menjen. Pl. amikor 2. fokozatba váltasz, ott már nem kell csúsztatni a kuplungot, nem?
ebben le van írva minden részletesen...
don't give a fuck
pontosan mik is a kötelezõ gyakorlatok rutinon?
elindulás, majd parkolás, aztán hirtelen fékezés, szlalom, egyenes tolatás, meg a parkolások közül mi?
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Ott van a petzval mellett, bátran menjetek oda ha intézni kell!
Valójában nem egy bonyolult feladat. 1,a gázpedált addig benyomni, hogy legyen egy stabil 2 ezres fordulat, és ott megtartani. 2, a kuplungot finoman addig felengedni, hogy a fordulatot lefojtsa kb 1500-ra. 3, a kéziféket kapkodás nélkül lágyan kiengedni. És meg is van a csoda, a kocsi rángatás és fulladozás nélkül finoman elidul. Elöször eltart vagy 4 másodpercig, hatodszorra már 1-2 sec alatt megvan. Az én tanulóimnak soha nem okozott ez a feladat gondot.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Elméletileg ha nem túl meredek a lejtõ/emelkedõ, akkor az 1-es sebességi fokozat is megfogja az autót.
Aki meg ügyes, az el tudja kuplung nélkül is indítani a motort sebességbe rakva, és akkor már kész is a dolog.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
valahogy nem is a pedálokkal van gondom, hanem a kézifék kiengedéssel :)
nem tudom olyan jól megemelni, hogyh benyomhassam a gombot. Sokat kell gyakorolni, az biztos.
Hondám lesz(5. vagy 6. generációs Civic), és szerintem legalább 1.6-os :D
Épp most néztem meg, hogy mi a neve annak a motornak, ami 1.6-os, és 160HP :D
B16A2
don't give a fuck
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
VW kis benzineseit ismerve, inkább Suzukira tennék :). Jelenleg tuti, de elõzõ Suzuki se volt rossz gyorsulásban, fõleg hogy könnyebb
mod.: a vw-nél mondjuk legalább van honnan lassulni... :)
don't give a fuck
a srác aki a kreszt oktatja nagyon jófej, jól magyaráz el mindent, mikor én tanultam volt asszem 12 nõ is a csoportban és közülük asszem csak 1 valaki nem ment át (nem a nõket akarom leszólni, de abban a csoportban legalábbis jóval nehezebben fogták fel a dolgokat, fõleg a mûszakiakat).
az eüt elintézi a suli, az nem nagy szám, kijön egy emberke asszem 2 alkalommal, megmutatja a gyakorlatokat, elmond pár dolgot, aztán mehetsz vizsgázni belõle.
oktatók közül pedig egyértelmûen Palkovics Ferencet ajánlom, nagyon jól oktat, nagyon jófej, teljesen korrekt. amúgy astraja van, legalábbis akkor még az volt, elég könnyen vezethetõ autó.
ha kell még vmi infó kérdezz bátran :) ja még talán annyi h eddig ha jól számolom 7 ismerõsöm csinált jogsit a stiftnél és eddig senki sem panaszkodott.
don't give a fuck
Ugye jól gondolom, hogy ez így nem stimmel !!!
Bár mondjuk szervós az is, ha megy a motor.
Amúgy ha jól tudom te fehérvári vagy.
Esetleg el tudnád nekem mondani 1-2 tapasztalatodat?
Mert én is fehérvári vagyok.
Olyasmira gondolok, hogy melyik autósiskolába jártál, jó volt -e az, merre felé szoktak forgalomban vezettetni itt, ilyesmi.
don't give a fuck
Ezt nem gondoltam volna.
De ugye csak oktatóval szabad?
Mindenesetre ennek örülök :)
Amúgy ezen a "nem hajlandó a féket felengedni."-n jót röhögtem :D
Egy valamirevaló oktató a jobb egyesbõl szinte minden hibát gond nélkül képes megoldani, amit a tanulója összehoz. Egy dolog van, amikor az oktató tehetetlen, ha a tanuló nem hajlandó a féket felengedni.
meg ugye hát neki is van fékje :)
amúgy kint jobban ment, mint a tanpályán :)