7955
Jogosítvány
-
#4475 Ez mind szép és jó! Csakhogy nyílt titok a korrupció...a vb-k azért kapnak fizetést h mennyi embert húznak meg...ez tisztasor.Tehát ha épp téged szemelnek ki akkor mehetsz te a legtökéletesebben is akkoris bukta.Neked szerencséd volt v szimpatikus voltál a vb-nek.Grat h átmentél
én sajnos nem voltam elsőre elég szimpi gondolkoztam megverettetem azt a f*sz k*cs*g vb-t de attol nekem még nem lesz jogsim...
Elég mocskos egy meló sztem, de hát vmiből megkell élniük nekik is. -
#4474 Erdekes, elsore atmentem, de egy fillert nem fizettem senkinek. Probalj meg higgadt, de megis magabiztos maradni a vizsgan, akkor nagy baj nem lehet. A tukroket is ajanlott latvanyosan figyelni (ne csak a szemed sarkabol nezz bele, hiszent azt a vizsgabiztos nem garantalt, hogy eszreveszi). -
Szikorszka #4473 Hát aki elsőre átment az mit mesélhetne? :D Max azt hogy hogyan fizette le a vizsgabiztost. :D -
lTommyl #4472 szerintem ha már valaki "rutinos vizsgázó" akor attól ne nagyon kérj tanácsot:D:D
de te tudod -
Szikorszka #4471 Köszi, hogy ilyen gyorsan válaszoltatok. Még lehet hogy lesz pár kérdésem. :) -
Miky90 #4470 ha lehet egy tanácsom a tükröket is figyeld.nálam azt húzta be hogy kevésszer ellenőrzi a mögöttes forgalmat(vagy vmi ilyesmit):D -
#4469 Ha megakarnak buktatni megis fognak..tökmind1 mennyire csinálod tökéletesen.Saját tapasztalat.Hogy mire figyelj...hmmm kb mindenre.És próbálj meg ne izgulni (tudom könnyű mondani), mert ha látja rajtad a vb hogy nem vagy magabiztos, már egy rossz pont nála, és ha olyan embert lát akit meglehet huzni,akkor azt ki is használja...sok sikert előre is !!! -
#4468 meg kb mindenre amit eddig tanultál... ezerféleképpen meg lehet bukni -
#4467 Parkolásnál, megfordulásnál a szegélyre:) -
#4466 a zebrákra és a sebbeségre. ezt a kettőt nagyon figyelik! (arra is figyelj hogy ne legyél túl lassú) -
Szikorszka #4465 Szerdán vizsgázom forgalmin. Már most félek kicsit.
Rutinos vizsgázóktól szeretnék tanácsot kérni h mi az amire kimondottan figyeljek????
Elég sok plusz órát vettem, szóval nagyon ciki lenne ha megbuknék. -
#4464 jó lámpával simán élvezhető sötétben, esőben is az utazás :) jódolog a bixenon.. :P -
#4463 Szerintem sötétben, esőben rosszabb. Szürkülettel nincs sok bajom. -
#4462 Ja szarok, bekapcsolják az autók, és az utca világítását, azt alig látok mert azok a hülye fények elvakítanak. -
#4461 Igen, tetszett:). -
csoxer #4460 és tetszett?:) -
#4459 Nah ma meg volt az 1. KRESZ óra.(Igazából 2., de az előző az csak ilyen tájékoztató jellegű volt.) -
#4458 is elég (ezt inkább külön) -
#4457 jaja, főleg szürkületkor még normális, ép szemmel iselég szarok a látási viszonyok. -
#4456 Hát tényleg felelőtlenség szempa nélkül nyomulni az utakon...ez jogos és egyetértek vele...de azért emberek...ő pár kib*szott betűt nemlát...nehogy már ne vegyen észre egy másfél tonnás kocsit 50méterről.Este viszont már más a helyzet...elgondolkodnék azért mielőtt beülök h tényleg nem lesz-e baj -
#4455 én sokáig jogsi nélkül vezettem szabályokat betartva
sima alap autó rendőrök sose állítottak meg szerencsére
soha még 1 bogarat se ütöttem el
most meg hogy megvan a jogsim nem is vezetek már hanem biciklizek :D
itt errefele olyanok az állapotok már biciklivel is alig lehet elmenni olyan szarok az utak :( -
#4454 én azért félnék attól ha kijönnének elém pl egy főuton csakmert a másiknak kényelmesebb szemüveg nélkül vezetnie... -
#4453 Azok is faszok:) De te is gyökér vagy hogy úgy vezetsz hogy nem látsz... -
#4452 Pedig vagyok olyan fasz. Szemvizsgálaton nem láttam az alsó 3 sort (Amit szemüvegben is nehezen látom). És beülök a kocsiba nélküle. nabummm.
Izgulnátok inkább azokon, akik részegen/drogozva vezetnek. Nem egy szar szemüveg miatt. -
#4451 Épp a kontaktlencse miatt lett eltávolítva a kód jogosítványból (szerintem). De nem hiszem, hogy van olyan fasz, aki alig lát szemüveg nélkül mégis beül kocsit vezetni... -
#4450 akkor ez hülyeség volt szvsz. ha nem írja oda h kell szemüveg, akkor attól még nyugodtan hordhatod ha szükségét érzed. ha viszont oda van írva és mégsincs rajtad akkor simán megbüntethetnek.
azt viszont nem tudom, h ez miként jelenik meg a jogosítványon, vagy mondjuk kontaktlencse esetén mivan, mert azt csak nem vetetik ki veled h mutasd meg. bár a fene tudja már... :) -
#4449 Nem is azért írtam. hanem mert Te végre rávilágítottál arra, amiről én beszéltem, csak ezt más nem fogja fel. :)
Amúgy meg mindegy, hogy szemüveg nélkül, vagy szemüvegben vezetek, mert az orvos mondta, hogy vezethetek nélküle is, és meg is kérdezte, hogy felírja-e hogy szemüveggel, vagy ne? Én meg mondtam neki, hogy nyugodtan írja oda.
Ezért gondolom, hogy van valami büntetés, ha be van írva, hogy szemüveggel vezethetsz, és nélküle vezetsz, de mindegy. -
#4448 nem emlékszem, hogy én ilyet írtam volna. -
#4447 Mindegy, a fasz így is, úgy is én vagyok. Ez tetszik, köszönöm! :D -
#4446 legalábbis az autójogász ezt írta, volt egy kérdés az említett oldalon erre irányulóan -
#4445 az a helyzet hogy az én jogosítványomban, de anyáméban és haveroméban sincs 01.01. kód, pedig mindannyiunk egészségügyijében benne volt hogy csak szemüveg:) tehát megint oda jutottunk hogy nincs benne a jogsiban:D (legalábbis az új kártyásban) -
#4444 Nem ugyanarról a kódról beszéltek :D
A kódok jelentése a következő: 101. I. egészségügyi csoportban alkalmas, 01. 01. szemüveg.
Forrás: Totalcar.hu autójogász -
#4443 Az a helyzet hogy bármilyen jogosítványba belenézel benne van a 101:) De te még nagyobb fasz vagy mint gondoltam:) -
#4442 Istenem... Az még egy dolog, hogy keménykedsz, de legalább ne faszoznád le azt, akinek igaza van. -
#4441 jaja. -
#4440 valószinüleg nem véletlenül kell szemüveggel vezetned, keménylegény -
#4439 Igazából a legnagyobb fasz Te vagy, hogy neten ugatsz, de mindegy, bújj el szarházi, és magyarázz csak. Az a baj, hogy páran már megégették így magukat. :)
a 01.01 korlát pedig csak a szemüvegeseknek van benne a jogsiban, ha nem hiszed, nézz utána... -
#4438 Nincs mit:) Én is korán kezdtem (alig voltam több mint 16,5, meg is lepődött a Kresz tanár, nem mehettem a csoporttal vizsgázni:D), de ennek az előnye is megvolt, szülinapom után 3 nappal már rutinból vizsgáztam:D -
#4437 köszönöm szépen a segítségedet -
#4436 A Kresz két év alatt jár le asszem, de csak 16,5 évesen kezdheted el (2008 okt. 10) és 16,75 évesen vizsgázhatsz (2009 jan 10). A rutint a kreszvizsga után rögtön kezdheted, de csak 17 évesen vizsgázhatsz belőle (2009. Ápr. 10.). :) Az EÜt meg lehet asszem csinálni bármikor, mert az SMKP vizsgákhoz is kell, amit 14 évesen már lerakhatsz :)