Jogosítvány

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PLackó
köszi nektek,akkor komolyabb gond akkor nem lehet :)

SitatiS
Kérhetsz ideiglenest is,pár 1000,ha nem bírsz várni,megéri.<#smile>

Let the good times roll.

shad0w
:) én nem tudom amúgy, de hallottam már olyat h valakit igazoltattak így, de nem kapott semmiféle büntetést, mert azt mondta h a jogsit otthonhagyta, az adatbázisban már szerepelt, csak még nem kapta kézhez, de ezt ugye nem ellenõrizték le...

don't give a fuck

PLackó
Üdv,egy fura kérdésem lenne.
Ma vizsgáztam sikeresen forgalomban autóra,tehát még kb. 2 hét amíg papírom is lesz róla.
Kérdésem az lenne,hogyha addig vezetnék és igazoltatnának, milyen büntetésre számíthatok? "csak" pénz?

Sziasztok biztos volt már kérdés de nem olvastam vissza, augusztusban megyek motorból korlátlanra, akkor lesz 2 éves a 125-ös jogsim. Ha jól tudom csak pár órát kell vezetni, páv vagy vmi kell hozzá?

Forza Milan! Forza Ferrari!

Lammer
^.^

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Yulcsa
nos, 25-én vizsga.. ajjajj...

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Count Adyn
Igen, ha az ember elkezdi maga fizetni a benzint akkor már nem olyan szívesen pörgeti:D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

shad0w
nálam a probléma úgy módosult, h ha normálisan vezetek akkor nem élvezem, ha sportosan akkor meg nincs elég pénzem a benzinre...

don't give a fuck

Istencsászár
Veszel egy erõs kocsit, jóval 100 paci fölött, mondjuk van benne turbó is és élvezd... de csak addig amig a fára fel nem csavarodsz... ahhoz hogy élvezd a vezetést nem az számít hogy mész mint az állat, lehet ugyis hogy dinamikusan mész, persze a kocsi határait ismerve magyarul sportosabban. Ha nem élvezed hát nem élvezed, erre van a gokart ott bárki ki élvezheti magát, persze a kettõt ne hasonlítsuk össze mert ha mész mondjuk 160al az fel sem mérhetõ egy 8 lóerõs gokart élvezetével, teljesen más a kettõ, míg az egyikben a kényelem a lényeg és ezzel a többi háttérbe szorul a gokartba a sebesség érzet az erõhatás a lényeg...

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Count Adyn
Majd jogsi után üljetek át egy 1200 es ladába aztán meglesz az élvezet:DD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Yulcsa
Igaz, nekem is csak elsõre volt fura, hogy jéé, autót vezetek, de aztán most abban az állapotban vagyok, hogy ennyi mindenre figyelni egyszerre nehéz. Állítólag késõbb már jobban fogom élvezni :)

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Sanyix
Nemtom ki hogy van vele, de én a jogosítvány megszerzésének folyamatának megkezdése elõtt(azta micsoda fogalmazás :D), úgy gondoltam, milyen király érzés lesz autót vezetni, meg milyen élvezetes lesz... hát nem így lett, dögunalom, legalábbis városban. Komolyan 1000x jobban élvezem egy pár méteres gokartpályán a gokart kõkemény pár lóerejét, mint az a sima autóvezetést :) bár talán azért, mert ott tolhatom neki ahogy jólesik :D

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Lammer
enmeg holnap megyek be a vizsgapapirert...
ezt a szivast...
ha 1-2 hettel elotte vizsgazok akkor mehettem volna be a komocsyba... gyalog is 10 perc tolem... helyette utazhatok ki szigetszentmiklosra hudejoooo(kocsog koltozesuk) <#levele>
na kivancsi leszek, holnap onkormi, bead cucczok... postazast nem kerek, kivi vagyok mikor jon meg a plasztik^^

Yulcsa
na megvolt az éjszakai vezetés is :) hétvégén letudom az országútit, majd aztán még ha jól emlékszem 4 órám van, és vizsga... nameg ki tudja még hány pótóra...

Én egyszer december 27-én csináltattam személyit, és 30.-án már hozta a postás.
Úgy gondolom, hogy ugyanúgy készül a jogsi, mint egy személyi, szóval ha szerencséd van, akkor 3 nap, mint nekem a személyi. Bár az is lehet, hogy azért küldték ilyen hamar, mert csak én vagyok képes arra, hogy Karácsony és Szilveszter között elmenjek személyit csináltatni<#idiota>
Mhosah Myth
Nekem 1 hét alatt megvolt...

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

5w0rdf15h
türelem jogsit terem minthogy csináljá vmi faszságot jogsi nélkül

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Istencsászár
Meglepetés ereje:) nekem mikor hozta a postás tök nem készültem rá, azt mondja jött valami hivatalos levél, akkor már sejtettem:)

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Lammer
"pár napot"

ahh orulok ha meglesz 3 het mulva... :CCCCCccc
par nap... :CCCCCccccccccc

mrbaba
csá all! Mennyibe kerül egy 125ös motorvisza kb?:S És azt 16éves kortól lehet lerakni ugye?

Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB

Mhosah Myth
Ezt a pár napot már csak kibírod, utána meg annyit vezetsz amennyit akarsz... :)

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Lammer
hátéix ^.^

Dedede en akkoris akarok ma' vezetni!444 :D

Nincs esetleg valakinek ismije onkormiba pesten??? mittomen meghalalnam nekije a kedvesseget, hogy kezhezkaphatnam gyorsba-e! (virag, bon-bon stb) <#vigyor2><#vigyor3>

btw megerdeklodtem ezt az ideiglenest konkretabban... vegulis kategoriabovitesnel kap6cc :CCCCCCCCCCCccc

Istencsászár
Gratu!!

Pár héten már nem múlik semmi, addig szimezz:))), amúgy amit írnak logikus, sztem reklamálj, mer lehet a hölgyike baszott a dolgora és nem akart veled folalkozni...

Lammer
Gyerekek!

Megvan vegre nekem is(mindenbol elsore ^^) :D

viszont tok dillemaban vagyok, mert felhivtam az egyik onkormit es rakerdeztem az ideigelenes jogositvanyra... persze a holgyike lebeszelt, hogy uj vezetoi engedelynel nem kapthatok ideiglenes engedelyt...

kicsit lelohadtam es tovabb keresgeltem es ezt talaltam!

II. keruleti onkormi honlapjan a szentiras!

"Ideiglenes vezetõi engedély a vezetõi engedély eltûnése, megsemmisülése, megrongálódása esetén, valamint a képzés és vizsgáztatás tekintetében a jártassági feltételhez kötött kategória megszerzéséhez a vezetõi engedély kiállításáig állítható ki.
Az ideiglenes vezetõi engedély a kiállításától számított 60 napig – de bizonyos esetekben legfeljebb 6 hónapig – érvényes."
de katt...

namostakkor hogyisvanez? <#confused><#conf>
tok konfjuz a egesz :\
en mar vezetni akarok!!!!!!!444nééééégy <#vigyor2><#idiota>

Count Adyn
Szerencsére én Nyíregyházán vizsgáztam, át is mentem elsõre forgalomból, pedig ritka béna voltam igy visszatekintve:)

Sanyix
Így van. Úgyhogy szerintem mindenki csúsztasson egy tizest a vizsgabiztosnak a forgalmi vizsgánál, mert akkor lehet hogy jobban jár az ember, mintha 3szor megpróbálná.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Istencsászár
Ez igy van... engem azért húzott meg mert a sárgán átmentem és nem toltam satu féket, ami biztos huzos lett volna, és akár belém is jöhettek volna háturól, de õt ez nem érdekelte... azért visszapörgetve az idõt kiváncsi lennék ha befékezek mit szól az öreg, akkor meg az lett volna baja hogy beveri a fejét az ülésembe... a pénz a pénz, ezért egy bukta megérni nekik, csak találjanak egy ici pici okot.

Yulcsa
hát akkor igyekszem erre majd odafigyelni, de 1.-re szinte senkinek nem megy :(

5w0rdf15h
khm pest, iskola nevére nememlékszem csak oktatóéra :D szankó lajos

Sanyix
Melyik városban, mi az autósiskola neve? :)

5w0rdf15h
igen énis tapasztalatból mondtam szintén ezért húztak meg :D egyirányú utca annyi hely h 1 kocsi épp elfér és akkor nem húzodtam ki a szélére...

Count Adyn
passz, én már nem emlékszem:)

Sanyix
Ha jól emléxem úgy van, hogy 3 kis hiba és vége. 10 a kresznél van.

Count Adyn
meg amugy pontoznak ien kisseb hibákért és 10 után vége asszem:)

Sanyix
Igen engem ezért húztak meg. Az utszélén álló autó odébblökése nélkül nem tehettem volna meg hogy kihúzódok az út szélére, gondoltam nem is várta volna el a vizsgabiztos, hogy összetörjem a kocsit(ezért meg sem fordult a fejemben hogy odébblökjem), de tévedtem, úgylátszik ezt várta volna el mert rögtön megállított, és mondta hogy nem húzódtam le. Ezen bizony felröhögtem, valamit be is szóltam neki :)
De már hallottam szépeket hogy gyarapítják az államkasszát az ilyen vizsgáknál, szóval nem lepett meg a kamu indok. Azoknak volt igazuk akik mondák hogy egybõl menjen a kenõpénz, mert bp-n a vizsgabiztosok nagy része ilyen.

5w0rdf15h
pl egyirányúból mikor kanyarodsz nem húzodsz ki a szélére...ilyenér meghúznak

Yulcsa
azért én félek a megfordulástól! nameg a parkolástól is! :)
mik számítanak olyan durva, (vagy akár sok kisebb) hibának, amiért megbuktathatnak?

Count Adyn
Jah, mindenképp van 1 megfordulás meg egy parkolás. Be fogrok járni vagy 20 fajta útvonalat, a vizsgán meg választanak egyet és ennyi:)

Yulcsa
köszi! ma lesz a 2. vezetés órám. És mik a kötelezõ feladatok? Azt hallottam, hogy meg kell fordulni, meg parkolni, meg ilyesmik?

ez tényleg érdekes, ideális még egy vezetéstechnikai tréning lenne, de az piszok drága, legalább mint a jogsi. Én egyszer voltam Audis ismerõs jóvoltából a Hungaroringi tesztpályán, de az tulajdonképpen a jégen autózásra fókuszál, (vízfalkerülgetés, kirántják alólad az autó hátulját stb.) tehát ez is inkább bohóckodás, van haszna azért, de tapasztalatot nem ad, a sok vezetés ad egyedül tapasztalatot, ahhoz meg már nem kell oktató

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

A forgalomban 14 óra a kötelezõ, és kell még orszáûton és éjszaka is vezetni kettõ,ill.négy órát.
Ez majdnem olyan sok óra, mint amenyit valaki két nap alatt a munkahelyén eldolgozgat. Nem sok olyan gépet ismerek, amelyiken két nap alatt meg lehet tanulni profi szinten dolgozni. Van aki szerint a személyautó ilyen.
Mhosah Myth
Hát az tényleg valami nagy balfasz lehetett... :) Én nem szoktam hátragurulni... De nem tudom hogy tudott 3 métert hátragurulni! Alap dolog ha érzem hogy elkezdek hátrafelé gurulni benyomom a féket! :D Na de mind1 az ilyennek nem adnék jogsit...

Yulcsa
köszi! :) :)
de még csak most jön majd a neheze :) hány óra kötelezõ forgalomba?

Istencsászár
Na erre van egy jó példám... 7végén voltunk Etyeki borfesztiválon. A parkolóból egy hídról kellett kijönni ami kicsit emelkedõs volt. Megálltam olyan 3 méterre az elõttem levõtõl, aki 1szerûen visszagurult... és nekem jött, szerencsére enyhe emelkedõ volt és nem lett semmi, de akkoris, faxláma nem tudott elindulni emelkedõn.

HiPPoNaX
gratula :]

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

<#taps><#taps><#taps><#taps><#worship>

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Yulcsa
sziasztok! meglett a rutinom, köszönöm szépen mindenkinek a tanácsokat!!! :) :)

Mhosah Myth
Nekem mióta megvan a jogsim még soha nem használtam a kéziféket (emelkedõn)... :) Bármilyen emelkedõn el tudok indulni anélkül! Viszont más esetekben szívesen használom... <#vigyor1>

Yulcsa
na, ma megyek az utolsó rutinpályás vezetésre, mert holnap aztán vizsga... asszem én leszek az elsõ az osztályból, aki megbukik ezen :D