Jogosítvány

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolti9014
én 90%-ban magamnak fizettem, arra gyûjtögettem évek óta. 😄

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
gratulálok

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Sikerült!!!

Elfelejtettem a vizsga napján ide is írni, a nagy boldogság miatt csak most jutott eszembe. Tehát 28-án megvolt a vizsga, most szerdán be kellett mennem Miskolcra (Ózdról) a közl. felügyelethez, aztán az ózdi okmányiroda. Azt mondták másfél két hét és megérkezik. Nagyon örülök, hogy elsõre sikerült minden vizsga, de a forg.-nál a vizsgabiztossal szerencsém volt. Normális vizsgabiztosom volt, de a vezetés is jobban ment, mint bármely gyakorlásnál. Hibavonalam volt egy pár, de már nem érdekel. Elég hosszú vizsgaköröm volt, és nem is a legkönnyebb, de tökmindegy. Mostmár csak várom a jogsit.
Nemcsak az autózás miatt, hanem a Babettám is vár már. 😄D

Hajrá Magyarország!

Yulcsa
Gyõr az a bizonyos vidék 😊 De nem gond, mondom, ráérek addig 😊
Köszi mindenkinek! 😉

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

shad0w
mennyire vidék? 😊 csakmert mi itt (székesfehérvár) anno 3an egyszerre csináltunk jogist és mindhármunknak egy héten belül megérkezett.

mod.: ja írtátok h vmi idõpontot kell kérni vagymi, ilyesmi akkor nem volt, besétáltam aztán heló...

don't give a fuck

Yulcsa
sajna nem 😞 de nem olyan fontos, addig legalább élvezem a vezetés mentességet, mert utána aztán én fogok furikázni mindenkit remélhetõleg 😊

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Lammer
jah upsz ^^

ez a puzi pestcentrikus gondolkozas... 😄
pedig meg gondoltam is ra, hogy esetleg nem vagy (b)pesti ^^

(es nem is jarsz pesten??? mert vegulis csak beadod, otthon meg varod 😄)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Yulcsa
köszi, jó neketek, csak én vidéken lakom. Ma vittem be az elsõsegély igazolást, 19.-én mehetek az okmányirodába, és talán 25.-e körül már a kezemben lehet a papír.

[HUN]FaTaL
Vagy a 13. kerületi központi irodában is el lehet intézni 😊 Bár nálunk szerencsére rögtön másnap tudtam menni mert akkor még nem kellett idõpontot kérni (Szigetszentmiklós) 😊 Hétfõn voltam bent és csütörtökön már hozta is a postás a jogsit 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Lammer
jo akkor szepen beslattyogsz a 8ik keruleti okmanyirodaba es megvan fel-3/4 ora alatt(IGEN AKAR MA! es MEG TUDOD CSINALNI!)... gg
sokan nem tudjak de a 8ik keruleti irodaban nem is nagyon kell sorbaallni es mindig van idopont(MEG idopontot sem kell kerni 😄 enis ugy csinaltam)... en is a sajat irodamba(XIV.ker) kb 2 het mulva kaptam volna idopontot, kollegam meselte, hogy o is igy jart anno utlevvel(sajat irodajaban 1 honap mulva kapott volna idopontot, LOL addigra haza is jott volna franciabol erre masnap bement es elintezte 😄DDDDD) es a VIII.kerben meg 30 perc alatt megvolt 😉

(VIII. Baross u. 59. hetfo:8.15-18, Kedd:8.15-16, Szerda:8.15-16.30, Csuti:8.15-16, Pentek:8.15-16 tel:459-2190)

Yulcsa
19.-re van idõpontom az okmányirodába, és utána is még lesz egy hét minimum amire kipostázzák a jogsit, így szerintem kb 3 hét még mire ideér. De türelem rózsát terem ugye 😊

Yulcsa
nagyon köszönöm! 😊 😊 😊

Lammer
GRANULALOK A HOLGYNEK enisch!!!44445 <#vigyor2> <#vigyor3>

Yulcsa
köszönöm! 😊 hát ezen ne múljon, türelmes vagyok én, nehogy aztán gáz legyen!
köszi mindenkinek! 😊

Istencsászár
Grat!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Count Adyn
Grat, nemigazán, várhatod a jogsit😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

[HUN]FaTaL
avval nem lehet, meg kell várnod amíg postán érkezik a jogosítvány😊 gratulálok 😊

holnapután jár le a kezdõm yeah😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Gabor1990
#3663<#nezze>

Yulcsa
sikerült!!!!! 😊 😊 😊 olyan boldog vagyok! 😊 tök rendes VB volt, végre 😊
köszi mindenkinek aki drukkolt! 😉
ezután mi a teendõm? okányiroda 3 nap múlva, ott kapok valami igazolást, de azzal lehet vezetni?

Yulcsa
igen, ettõl félek én is, de amennyit adni kéne az már 10x-es vizsgapénz. akkor még mindig van 9 próbálákozásom 😊
köszi! 😉

Istencsászár
Ne fizessen... inkább vizsgázzon még1szer abból max tanulhat még egy kicsit... de ne adjon pénzt senkinek...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Sanyix
fizess, akkor nem húznak meg. Más választás nincs 😞 Mondjuk ha mákod van, kifogsz egy tisztességes vb-t, aminek viszont nem nagy az esélye.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Istencsászár
Csináld a legjobb tudásod szerint szabályosan ahogy tanultad, abból baj nem lehet. Sok sikert!

Yulcsa
holnap lesz a következõ próbám... van egy olyan érzésem, hogy meghúznak mégegyszer is...

PLackó
Akkor rendben van,azt hittem az a 3-4-5 nap az átlagos,amiket sokan írtak itt.

HiPPoNaX
nekem bp-n is kb ennyi ido volt, szoval a gyorsasag nem kotheto ossze a fovarosi lettel :]

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

PLackó
Phhogy beírtam ide,csöngetett a postás..
WÁÁÁÁÁ De boldog vagyok 😄

múlthét szerdán voltam okmányban,szóval annyira nem siették el.
Bár én vidéki vagyok.

PLackó
hogy sikerült?

Istencsászár
Ha nem akarod akkor ne csináld... csak nem kényszerít...

Én mondjuk szívesen megyek ide oda bárhova bármikor... mióta jogsim van énvagyok az itthoni futár a családban😊

De ha sokat ugráltat, szerintem megfogom mondani neki, hogy elégetem a jogsit.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Rátapintottál majdnem. Apám jólmenõ vállalkozó. Van teherautónk, targoncánk, 2 személyautó, kisbusz... .Az utcánkban is van több ingatlanunk(meg még pár a város többi részén), és még így, hogy nincs jogsim, már a teherautóval kell szaladgálnom egyik helyrõl a másikra az utcában. És már mondta elõre, hogy jó lesz ha lesz jogsim, tudok neki fuvarozni... .A vezetés, meg nem fog akkor élvezetet jelenteni, mert 14 éves korom óta vannak terepjáróink, és azokkal járjuk a környéket, buckázunk. Már vezettem jó pár száz kilométert. Ez az amiért valamennyire van kedvem segíteni neki, hogy buckázhassak.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

shad0w
mer? maga a jogsi nem kötelez semmire, ha van akkor van lehetõséged vezetni, de nem kötelezõ... hacsak nem pont attól tartasz, h mostantól neked kell fuvaroznod a szüleidet ide-oda 😊

don't give a fuck

Sziasztok.
Van olyan hülye mint én még a világon? Anyámék fizetik a jogsit, de én nagyon nem akarom hogy legyen.

Yulcsa
sok sikert! én is így voltam, megvolt mindenem elsõre, de sajna kifogtam egy ilyen vizsgabiztost... olvass vissza egy kicsit, talán tanulsz a "hibámból".

Zsolti9014
Holnap vizsgázok forgalomban, de egyik vizsga elõtt sem izgultam ennyire.
KRESZ megvolt max. ponttal, elsõsegély, rutin elsõre, de most nagyon fosok. <#szomoru1><#dumcsi><#conf><#rinya><#ijedt>

Hajrá Magyarország!

Yulcsa
😊
igen, sajnos ilyen világban élünk.. ez van, nem mondom, hogy ezt kell szeretni, de ez van 😞 nagyon pénzéhesek.
de ha ugyanezt a VB-t fogom ki hétfõn is, én beszólok neki valamit, az tuti!

Lammer
jah igaz 😄 en mar elkanyarodtam riöllájfba <#buck>

az eletben ki megy 30as tablanal 30al??? 😄DDDDDDDD

Vizsgáról volt szó... Ennyi erõvel jobbra fordulásnál ki néz tükörbe? 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Lammer
ez teny!
de en hiaba tartanam be a szabalyokat, ha ledudalnak a 30as tablanal(es megyek ~35el), mert nem szeretnek futomuvet cserelni 5 percenkent(rulez utepitesek es bemaratasok <#wilting>)
(es tok igaz! de azert ne legyunk alszentek, azert odapakolsz te is, ha lehet <#buck>)

Freedom88
de a vizsgán be kell tarntani! és amikor jogositványod van akkor is! Ez szabály!

(ez a magyar társadalom baja, h b@sznak a szabályokra, aztán csak a baj van belõle)

T.T.

Lammer
jo! az eletben ki megy 30as tablanal 30al??? 😄DDDDDDDD
SENKI! csakha dugo van 😄
lof%/!/sz sem tartja be a tablakat... evvel remelem nem vitatkozol 😄

Istencsászár
Attól hogy valaki tud autót vezetni nem azt jelenti hogy ismeri a forgalmi jelzéseket.

Ha 30asnál többel ment akkor meg is érdemli, erre azért lehet figyelni meg erre kell is figyelni.

Lammer
jajj szegenyke <#szomoru1> ez 1ertelmu, hogy penzre mennek...
nekem a forgalmi vizsgan az oktato mondta elotte, hogy most r@basztunk mert kifogtuk a legpenzehesebb VB-t... :[ (a storyhoz hozzatartozik, hogy celtudatosan mentem az isibe, mert legjobb baratom barati korebol ismerte az oktatot, szal kezdettol fogva jo hangulat volt az oktatas is es nem nagyon kamuzott 😄)... meg is mondta, hogy 3unk kozul szerinte csak en fogok atmenni(mert vittem penzt, szigor mi?)... vegulis atmentunk 2en... ami durva volt, hogy a bukott srac mar stikaba 7 eve vezetett, amikor gyakoroltunk o kezelte az autot legjobban stb... es amin megbukott -> kicsivel tobbel ment a 30as tablanal(persze nem adott penzt)

fel a fejjel holgyem, szerintem tessen vinni piiizt, mert ebben a genyo penzehes vilagban nagy a mazlifaktor, hogy rendes VBt fog ki az emberfia(lanya^^)

Freedom88
én elsõre letudtam a forgalmit, meg a rutint is

T.T.

Engem felhívott az oktatóm, hogy inkább ne menjek vizsgázni, mert szemét vizsgabiztos van...
Viszek orvosi igazolást, és akkor a vizsgadíj is megmarad.
Freedom88
C kategóriás jogositvány szerzésérõl vmi infótok van? Vizsgák, egészségügy stb...

thx

T.T.

Yulcsa
igen, ez sajnos igaz 😞 csak a pénzre mennek, illetve hogy szivassák az embereket. A legtöbbje szerintem megnézi, hogy jéé, ez elsõre van itt, na, találkozunk még!

Istencsászár
Én nem szoltam neki egy szót se azután hogy félre állított... viszont a 2. vizsgán mikor elmondja hogy milyen sokszor és milyen jó hogy a tükörökbe néztem és azután ráirja a vizsgalapra, hogy a tükröket nem elég intenzíven használtam megkérdeztem tõle hogy miért... mikor 3adszorra tettem fel a kérdést akkor se tudott ép magyarázatot adni és inkább nem égettem tovább... ritka hülye embereke a vizsgabiztosok egy része.

Sanyix
Elvileg sárgán simán át lehet menni, ha már nem tudsz biztonságosan megállni, és mindenki meg is teszi. Úgyhogy ami után így megbuktattak, simán elküldhetted volna a vb-t a jó édes k**** anyjába. Én bánom hogy nem tettem meg, amikor hasonlóan megszivattak, bár nem jelzõlámpával, hanem csak fizikai lehetetlenséggel. Talán ha kap pár szép szót magába néz az ilyen köcsög.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

5w0rdf15h
most igen sok olyan vizsgabiztos van aki szeret a legapróbb kis hibákba is belekötni sajnos....amúgy szerintem teljesen jól csináltad csakhát ugye a szemetek szeretik szivatni az embert hogy minnél több pénzt fizess vizsgára és az oktatónak

a zebrán meg meg lehet állni és körülnézni simán kanyarodás elõtt 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"