Jogosítvány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
áh, azt is leírtam amit akartam 😄DD
Hajrá Magyarország!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
"A megfelelõ életkor a cselekmény elkövetésekor betöltött 14. életévet jelenti, a gyermekkorú személy ugyanis nem büntethetõ. (A 14 és 18 év közötti fiatalkorú igen, de megítélése enyhébb.)"
Félni nem kell szerintem, csak több hülyeséget nem kell csinálni😊
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
bizom bene h hamarosan kapok értesitést
és sok sikert!
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
nekem meg holnap kreszviszga^^
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
Muttert multkor úgy "kapták el", hogy csepeli temetõ mögött építették az utat, és az már kész volt, de sokáíg le volt zárva a behajtó sáv, ezt mindenki kikerülte, és mindenki repesztett mint állat, mutter monnyuk nem, de azon az útom sehogy se lehetett akkor menni, büntettek érte, meg is tették, mutter jött haza, 1 szer csak kutya ott van az út közepén, mutter megáll, erre 1 zsaruverdából kipattan 5 yard, és 5 k ra megbüntették, mert reflektorozott, mert semmit se lehetett látni+10 k ra azért amiért ott ment..-.-Keciekk..-.-
tudom különben attól is függ milyen rendõrrel van dolgom
kötözködõ,beképzelt stb...
gondolom megkérdem,mert tegnap toltuk neki 😊,és épp egy beláthatalan kanyarban állt egy rendõrautó,szerencsére nem ültek benne,csak parkolt az autó,õk egy házban intézkedtek
haverom nagyon besz@rt,mert õ is épp "teszi" le a jogsit,csak a autóiskola mindig átrakja a forgalmija idõpontját
de sztem csak figyelmeztettek volna,esetleg csekk
Hogyha közóton tolod a motorod és nincs rajtad a sisak akkor azért bûntethet a zsaru.😊
Hülyeség, de törvány; ill kresz elõírja.
Nekem M-es jogsim van(már mióta,2-3 éve)
eggyik spanom ment a babletámmal 😊,nem volt rajta a bukó,nincs is jogsija,és engem húzott bicóval
azt mondta,ha ezt meglátta volna a rendõr,elvette volna az én jogsimat
Ez igaz?
sok sikert csoxer! 😉
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
Am grat..