7955
Jogosítvány
-
#4795 Na túlvagyok a második vezetés órámon wáw
elég jól megy úgy érzem, és már jövő7 pénteken rutin vizsgám lesz!
kíváncsi leszek -
#4794 #4693, #4695. a kreszbe elvben belekezdhetsz már, de a rutinba majd csak a szülinapod után. de szerintem jobb ezt egyszerre letudni, a kresz tanfolyam össz-vissz 7 alkalom (legalábbis nekem annyi volt ha jól emlékszem), rá egy hétre kb meg kresz vizsga. most leteszed a kreszt novemberben, és kb fél évet várhatsz a rutinra, az alatt a fél év alatt lehet felejteni ám. -
#4793 áhh csak mégkrédezem mégegyszer,már megkérdeztem kétszer de mindig más választ kaptam:
Ha 1992.04.10-én születtem akkor mikor kezdhetek vezetni?mikor kezdhetem az eü-t meg a kreszt? -
#4792 értem köszi. -
#4791 egy rendes eü oktatás kb 4 órás. nekem egy világoskék színű könyvem van, aminek a hátuljában benne van az összes tétel, elég jó kis könvy, minden benne van ami kell. nagyjából ugyanazt montda el a vöröskeresztes fazon is az oktatáson ami a könyvben is van. de a gyakorlatok miatt érdemes elmenni, lásd mi hogyan stb. könyvben egy kép szerintem annyira nem adja vissza mint élőben. -
#4790 :D
Apropo.
Kedden lesz EÜ vizsgám.Kaptam egy könyvet osztálytárstól+tételeket, állítólag ebből is fel lehet készülni, oktatás nélkül.Na most mennyire bízzak ebben?Mert ma délután tök véletlenül észrevettem, hogy holnap eü oktatás a suliban 14:00 tól.És INGYENES ez lenne a lényeg.Érdemes ellátogatni oda, vagy elég a könyv?Jah és hány óra egy ilyen alkalom átlagban? -
#4789 mittudomén milyen volt, de rohadt gyenge :) -
#4788 én is dízelen tanulok :D Opel Meriva, szintén tdi. sok sikert, vigyázz a kérdéseknél ne gubancolódj össze, én is jól összekevertem meg olyat is mondtam amit nem kellett volna aztán bukó lett :| pedig ha sikerült volna, akkor már a jogsi felé vezető út 3/4-vel meglennék :| -
#4787 Fogadjunk hogy valamilyen új commonrail dízelen tanultál vezetni:D
Én igen...ibiza tdi.
Jah jövő kedden eü vizsga, aztán go okmányiroda. -
#4786 énis így voltam. Aztán beültem a kocsinkba, és rájöttem hogy milyen szar a fosvágen(seat), mert ez se egy izomautó(110le, 1600kg) de érdekes módon nem fullad le minden szartól. -
gotchaaa #4785 Én még 19 óra után is bátortalan vagyok. :D -
#4784 köszi. :)
na, 2 forgalomban való vezetés után vagyok már, megizzaszt rendesen :D hungária körút, népliget környékén jövök megyek, hát elég komoly. sajna kicsit stresszes még a dolog, pláne mikor megállok és bekell kanyarodni egy utcába, vagy rá egy főútra. fosok a lefulladástól nagyon, emiatt a kuplung / pedál kombót még eléggé bátortalanul kezelem. -
#4783 gratula -
#4782 -
#4781 grat:) -
#4780 siker :) gördülékenyen ment minden, szerencsére jó vizsgabiztost fogtam ki -
#4779 grat :)
na irány a rutin vizsga -
Nagy01 #4778 Hétfőn lesz a kresz vizsgám!:)
+nem lesz suli
-vizsga
:D -
#4777 nah megvan a forgalmi is:D
1. hibavonal-gyalogoscsalogatás:DD.
már csak az eü kell... -
#4776 nekem hétfőn lesz rutin vizsgám reggel :S ma volt az utolsó gyakorolgatásom, igazából megy minden, nincs olyan amit ne tudnék megcsinálni. -
#4775 szerintem az! bár nem emlékszem mi volt ráírva, de valószínűleg az!
egy sárgás színű papír, piros írással a tetején....
én augusztusban csináltam A1-et, akkor pénteken forgalmiztam és szerdán lehetett menni ezért a papírért, utána okmányiroda, aztán 1 hétre rá jött a jogsi -
#4774 kérdezed, vagy mondod...
én nem tudom...
azért kérdezem...
lehet, hogy az... lehet hogy az... -
#4773 elvileg igen, aztán majd meglátjuk! még nem beszéltem oktatóval, szóval egyenlőre a hétfő kétséges... -
#4772 szvsn:)
hétfőn kezded? -
#4771 áhh köszönöm szépen -
#4770 boldog szülinapt -
#4769 vizsgaigazolás? -
#4768 Na megvan a forgalmi vizsgám is.
(mi a hivatalos neve annak a papirosnak amit közlekedési hatóságtól kell majd elhozni? (azzal kell elvileg okmányirodába menni)) -
#4767 nekem pont 1 hét volt mire kiküldték -
#4766 Mult hét szuerdán ignyeltem M kategomat azt még mindig sehol semmi.. szánalom ez a magyar rendszer,... mit szaroznak ennyit? -
#4765 akkor én már túlleszek a rutin vizsgán :) (Okt. 2) -
#4764 ike
hajrá:D -
#4763 Hajrá! -
#4762 Okt.3.-forgalmi vizsga. -
#4761 jaok -
gotchaaa #4760 Bizony, van egy oldal ahol régi újsághirdetések vannak, ott találtam. -
#4759 mármint mi annyi? mennyi?
csak mert szerintem hirdetésben a 131 ezer forintot nem 131 k-nak írják, tehát ez 131 korona lehetne, amely 1918-1927 között volt forgalomban, és K betűvel jelölték. -
#4758 annyi -
#4757 meg szerintem nem is mostani ez a tábla. Pl. a 131 K tanfolyamdíjból ítélve. -
gotchaaa #4756 Basszus, tényleg. :O
Ezt kicsit elnéztem.