Jogosítvány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sztem meg pont h a mitsubishi pajero se kapott el még egy ismeröst se, engem se, pedig csak 80-as DT-m van... jo persze lekopogom, de nem fog az utánam jönni, a nivásat meg lehagyom a gecibe olyan uton fogok menni ugyis ahol az már rég halott😉
Ahol a níva elmegy,az nekünk nem terep,igaz mi triálmotorral nyomjuk.
Engem most szombaton a balatonon jelentettek fel a gecik,mert egy hónappal lejárt a vitorlásjogsim.
3 <#kocsog>#kocsog> vizirendõr ,de jönnek még az én utcámba!<#bdead>#bdead>
Engem most szombaton a balatonon jelentettek fel a gecik,mert egy hónappal lejárt a vitorlásjogsim.
3 <#kocsog>#kocsog> vizirendõr ,de jönnek még az én utcámba!<#bdead>#bdead>
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Nyilván minimális az esély, de csak egyszer fogjon meg egy nivás 😛
Amikor én voltam utánképzésen pl volt egy srác akit így fogtak meg, pontosabban õ még rátett egy lapáttal és úgygondolta ugysem kapja majd el a rendõr. Elkapták...
Amikor én voltam utánképzésen pl volt egy srác akit így fogtak meg, pontosabban õ még rátett egy lapáttal és úgygondolta ugysem kapja majd el a rendõr. Elkapták...
'terepen is ugyanugy megfoghatnak" -<#wow2>#wow2>
'Erdei ellenõrzés jónapot kívánok,jogosítványt,forgalmi engedélyt legyen szives átadni!"<#vigyor>#vigyor>
'Erdei ellenõrzés jónapot kívánok,jogosítványt,forgalmi engedélyt legyen szives átadni!"<#vigyor>#vigyor>
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
terepen is ugyanugy megfoghatnak... ha jól tudom 125ccm és fölötte még ha csak tolod a motort, akkor is vezetõnek számítasz már! (mopednél nem)
nem megyek ilyennel uton többet, elmondták mekkora pénzbirság, pont annyit kelett volna fizetnem amennyit a mostani motormért kapnék kb! ez nekem nem éri meg, ugyhoy ilyen többet nem lesz😊 persze az más kérdés h pályán és terepen mivel megyek😛
Szia.jó hogy így ki jöttél a dologból.de tényleg tanulj belõle.mert csak a maga kárán tanul az ember,ezt tudom a fiamról.
azt mondták két évig van jelentösége, számomra ez a lényeges, amugy sem hiszem h valahol amiatt nem vesznek fel egy komoly munkára mondjuk mert 16 éves fejjel fel mertem ülni egy nagyobb motorra... remélem, de jelenleg örülök h ennyivel megusztam😊
16 vagyok, mire én melozok addigra az elévül... és akkor csak nyilvántartásban leszek😊
A priusz része nem túl jó dolog, késõbb legalábbis már egyre több melóhelyen kérik az erkölcsi bizonyítványt..
nagyon gyorsan probáltam irni, ugyhogy a hülye szavakért meg helyesirási hibákért sry
megjöttem, itt vagyok, élek😄
hát a hireszteléssel ellentétben egy hihetetlenül kedves, aranyos inkáb diatal mint középkoru nö fogadott, megbeszéltünk mindent, nagyon közvetlen volt, nagyon sokmindenröl bezélgettünk az én ügyem mellett, 2 orát kb, azt mondt a végén h mérlegel, de valoszinüleg nem fog kiszabni büntetést, egy figyelmeztetést kapok majd és lesz 2 év priuszom, amugy pénzbirságot semmiképp nem adnak mert fiatalkoru vagyok kereset nélkül, börtönt meg inkább akkor ha büncselekményt követek el. röviden ennyi, a lényeg h megusztam és azt hiszem tanultam belöle, legalábbis elém tehetsz akármilyen motort, kiprobálom, csak nem közuton😉 ti is csak olyat vezessetek amire van jogsitok, mindenkinek mondom, emrt soha nem tudni ki figyeli h mit csináltok, engem spec kifigyeltek... nah minden jot, asszem még megyek motorozok egyet😄
hát a hireszteléssel ellentétben egy hihetetlenül kedves, aranyos inkáb diatal mint középkoru nö fogadott, megbeszéltünk mindent, nagyon közvetlen volt, nagyon sokmindenröl bezélgettünk az én ügyem mellett, 2 orát kb, azt mondt a végén h mérlegel, de valoszinüleg nem fog kiszabni büntetést, egy figyelmeztetést kapok majd és lesz 2 év priuszom, amugy pénzbirságot semmiképp nem adnak mert fiatalkoru vagyok kereset nélkül, börtönt meg inkább akkor ha büncselekményt követek el. röviden ennyi, a lényeg h megusztam és azt hiszem tanultam belöle, legalábbis elém tehetsz akármilyen motort, kiprobálom, csak nem közuton😉 ti is csak olyat vezessetek amire van jogsitok, mindenkinek mondom, emrt soha nem tudni ki figyeli h mit csináltok, engem spec kifigyeltek... nah minden jot, asszem még megyek motorozok egyet😄
Szerencsére meglesz a lehetõségem a vezetésre. Ezt azért mondom, mert sokan megszerzik a jogosítványt, aztán a szülõk nem engedik vezetni, mert "féltik" (ebbõl az esetek egy részében inkább az autót féltik). Az én apám viszont azt mondta, hogy bármikor vezethetek, ha akarok, mert most már csak rutint kell szerezni, és annak a vezetésen kívül nincs más módja. <#wink>#wink>
csak sajna azt mondják h egy idegbeteg qva:S nah holnap du. megirom mi lett ha hazaérek egyben😛
söt egyáltalán nem voltam soha😛 remélem normálisan fog hozzáállni...
Sziasztok.27.én 11ó.20-kor lessz a C+E kat.kressz vizsgám.azhittem soha nem jõn el ez a nap annyit kellett várni.<#wink>#wink>
srácok, ha tudtok vmi bevált szöveget segithetnétek h az én jogsimat ne vegyék el (annyira sokáig) lentebb leirtam mi a helyzet, mély megbánást fogok tanusitani, beismerek mindent és megbánom többször és megigérem h soha nem lesz ilyen többet, sztetek lehet vmivel puhitani az elöadot?
Köszönöm mindenkitõl a gratulációt meg a jókívánságokat. Ma vezettem is 150 balesetmentes kilométert. <#vigyor3>#vigyor3>
Nagyon jó kedvem van! <#vigyor>#vigyor> Minden vizsga elsõre sikerült, a KRESZ hibátlan is lett, és ma meg is érkezett ajánlott levélben a jogosítványom! <#wink>#wink>
OJJ EMBEREK XD most olvastam el tüzetesen az egész idézést, nem is nagyon néztem, szüleim elolvasták aztán hello, megnézem, nah akkor idézem😄 :
"a 2007.08.01-jén 20 óra 30 perckor Dunaföldvár Duna - pari sétányon a hatósági jelzés nélküli Honda DETERMINATOR típusú motorkerékpárral elkövetett szabálys..." hát LOL XD jah és ügyeltem h 100 %-ig szöveghû legyek, a hibák azok igy vannak leirva a papiromon! még jo h nem kaphatok semmit, hiszen a DETERMINATOR nevû motorrol sztem semmilyen feljegyzést nem találnak😄
"a 2007.08.01-jén 20 óra 30 perckor Dunaföldvár Duna - pari sétányon a hatósági jelzés nélküli Honda DETERMINATOR típusú motorkerékpárral elkövetett szabálys..." hát LOL XD jah és ügyeltem h 100 %-ig szöveghû legyek, a hibák azok igy vannak leirva a papiromon! még jo h nem kaphatok semmit, hiszen a DETERMINATOR nevû motorrol sztem semmilyen feljegyzést nem találnak😄
Oké köszönöm a válaszokat.
megjött a papír, beidéznek kedden 2 orára, majd azután irok h mi lett, sajnos csak anyám gépéröl mert az enyémben tönkrement a videokari
korábban én 21 évrõl is hallottam, de a www.kresz.com oldalon Kotra Károly tól lehet chaten kérdezni minden autós-motoros problémával kapcsolatban, õ egy autósiskola vezetõje, vmint a KRESZ-szel és közlekedéssel kapcs. jogi kérdésekkel foglalkozik. Õ azt válaszolta erre a témára irányuló kérdésre, hogy egyenlõre nem tervezett a korhatár megváltoztatása.
Hajrá Magyarország!
nem ártana
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
Az elõbb hallottam egy olyan hírt egy havertól nem tudom igaz-e, hogy 2008 január-tól 18 év lesz a korhatárja a B kategóriás jogosítványnak. Utánna néztem de nem találtam erre utaló infót... Nah szóval ez igaz?
Sziasztok. Nekem van egy B kategóriás jogsim. Szeretnék egy A1 kategóriást is. Azt szeretném megkérdezni hogy ilyenkor is kell kresz vagy azt már nem kell letenni mégegyszer?
Értem,köszönöm!
És csak 50cm3 eset lehet vele vezetni?125öset nem?
nekem is 130 körül volt, de nálunk kevés az ilyen iskola. ezt máshol (pl. #4010) sokkal olcsóbban megúszhatod.
Hajrá Magyarország!
bpn a csigajogsinál megvan 75-80körül vizsgadijjakal együtt. Árukhoz képest korrektek és rengeteg autójuk van, ha esetleg a vezetés részén gyorsítani szeretnél mert értesz hozzá akkor dobj egy privit és adok egy oktató telefonszámot.
Hello.
130E körül van, vizsga díjakkal együtt, de ez mindenhol változó. 50cm3-ig lehet motort vezetni.
130E körül van, vizsga díjakkal együtt, de ez mindenhol változó. 50cm3-ig lehet motort vezetni.
Hello
B kategoriás jogsi kb. mennyibe kerül és hány köbcentis motort lehet vele vezetni?
B kategoriás jogsi kb. mennyibe kerül és hány köbcentis motort lehet vele vezetni?