Jogosítvány

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tufa
mert priviben is kérte

Sanyix
Miért priviben? :)

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Tufa
priviben elküldtem

nem tudja valaki hogy mi a neve annak a proginak amivel miskolcon vizsgáztatnak kreszbõl?
nagyon kellene
icepick16
hát az nagyon jó lenne. el tudnád küldeni erre a cimre: [email protected]

Markus Schulcz - The New World \"Nézd, nem mindig jó megoldás az egyetlen megoldás, de még mindig jobb mint nem...\"

Tufa
Én a csigánál csináltam a jogsimat. Teljesen korrektek voltak, sõt sikerült 2hét alatt befejeznem a gyakorlatot is(elsõ rutinnál már bejelentettek vizsgára, gyakorlaton pedig 3-4 alkalom után), sürgõs volt a dolog... Az elõadó a keletinél is élvezhetõen tanított, humoros volt, nem volt iskola feeling. Nyugodtan menj oda, ha kell az oktató számát is megtudom adni(190 2.0 szívódiesel mercin tanít)

icepick16
pfff. akkor ott vagyok ahol elkezdtem. valaki tudna ajánlani egy jót, ahol nincsenek ilyenek?

Markus Schulcz - The New World \"Nézd, nem mindig jó megoldás az egyetlen megoldás, de még mindig jobb mint nem...\"

[HUN]FaTaL
Én is ezt hallottam a csigáról.

http://goo.gl/gd6Zi5

HiPPoNaX
Csigara panaszkodtak mar tobben is az ismerosi korbol (sok tanulot akarnak megszerezni --> lenyomjak az arakat a beka hatso fele ala --> az oktato gyakorlatilag semmit se lat ebbol --> az oktato marhara motivalatlan, inkabb a potorara jatszik), igaz ennek kb 2 eve, azota boven lehetseges, hogy valtozott a helyzet. Vagy csak nekik volt pont pechuk :]

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

icepick16
hát nem nagyon jött segítség, ezért magam vetettem össze az ajánlatokat. nekem a csiga jött be a legjobban. szerintetek jól járok vele?

SpeedXHUN
:D ok bocs akkor

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

dante3
Én is nagyon izgulok vizsgákon, és elsõre átmentem mindenbõl! Persze szerencsén is múlik, amikor vizsgáztam gyér forgalom + rendi vizsgabiztosom volt! Emlékszem kresznél teljesen leblokkoltam, sok kérdésre csak tippelni tudtam, pedig a suliban nagyon ment, erdményhirdetésnél lepõdtem igazán: 3 hibapont! <#wow1>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

icepick16
sziasztok. biztos volt már ilyen kérdés, de azért szeretném ha válaszolnátok. most szeretném elkezdeni a jogsimat, de nem tudom h kinél csináljam. mármint melyik iskolánál. tudnátok ajánlani valami jót? csiga, táltos, tigris citrom. én ezekrõl hallottam, de nem tudom h melyik a legjobb. lehet h valamelyiknél szívoznak vagy ilyesmi? elõre is kösz

shad0w
ezzel biztos megnyugtattad :) van aki izgulós, de úgy is simán sikerülhet, nekem szerencsém van és alapból nem izgulok egyáltalán vizsgákon, de tesóm igen, és mégis simán megcsinálta, pedig a végére csupa víz volt a kormány :)

don't give a fuck

SpeedXHUN
ha izgulsz nem fog sikerülni,vmit találj ki

Sanyix
Detto, bár én csak 2-t, de abban a vizsgabiztos szemétsége is benne volt.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

[HUN]FaTaL
ne csüggedj én az idegesség miatt 3 vizsgát csesztem el

de ez 2 éve volt és azóta sem volt balesetem kopp-kopp:)

Goruck
sajnos nem sikerült, saját hülyeségbõl, nem láttam egy jobbkezest és 2x lefulladtam(nem szoktam lefulladni soha)
nembaj majd legközelebb(feb 7én)
a vizsgabiztos ma 7bõl 2t engedett át....
Sok sikert a többieknek!

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

kalappal:d

[HUN]FaTaL
gl

Goruck
Üdv mindenkinek, ma megyek forgalmi vizsgára és izgulok is :D:D:D

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

Sziasztok! Egy kicsit visszaolvastam, de sokat nem volt türelmem, tehát bocsi ha olyat írok amit már rengetegen kérdeztek.
Egy haveromtól hallottam ( elvileg a Superbike-ban olvasta), hogy 2009-tõl úgy lesz hogy tök mindegy hány éves vagy, csak úgy mehetsz nagymotor vizsgára ha elõtte megszerzed 50ccm-re aztán A korl.-ból is és csak utána mehetsz nagymotorra. Ez nekem nagy érvágás lenne mert 19,5 vagyok és alig várom, hogy legyen egy rendes legalább 600-as motorom. Ha ez tényleg így lenne, akkor az álmom jó sok "jogsipénzbe" és rengeteg idõbe tellene :S:S.
Bandi 18
Én úgy tudom hogy ha huzamosabb ideig kinn tartózkodsz akkor ott is le kell tenni a vizsgát (2 évig használhatod a jogsid) mivel ott minden fordítva mûködik

Hello!
Vezetni vezethetsz vele kint is, de csak ha be töltötted a 18. életévedet, addig csak Magyarországon!
Szevasztok
azt szeretném kérdezni h 17 éves vagyok meglett Magyarországon a jogsim de közbe kiköltöztünk Angliába és hogy itt most használhatom e hivatalosan ezt a jogsit vagy itt ujra kell csinálnom ?
Magnumrolcsi
Vannak furcsa részek benne.

shad0w
A témában valamilyen szinten kompetens barátom azt mondta, h egy esetleges ellenõrzés során megnézik a jogsi 10es pontjánál található vizsga idõpontját és ahhoz képest számít a 2 év, nem kell kérelmezni semmit. Természetesen nem 100%-os infó, de sztem elég röhelyes lenne ha még ezzel is szórakozni kéne.

don't give a fuck

Bandi 18
Igen mi úgy tanultuk hogy nem kell kérni semmit sem hogy töröljék autómatikusan 2 év után azzá válik.

shad0w
Hm, a "Kezdõ vezetõi engedély" résznél van egy ilyen mondtad, h "A kezdõ minõsítést a két év elteltével a jogosult kérelmére törlik, kivéve ha a minõsítést a lejárat elõtt meghosszab-bították".
Sosem hallottam ilyesmirõl h kérni kellene a törlését. Tudtommal csak a jogsi kiállításának idõpontját nézik ( vagy ahogy Bandi írta, a vizsga idõpontját? ), és ha az több mint 2 éve volt akkor már nem számít kezdõ jogsinak.

don't give a fuck

Bandi 18
Sehol nincs rajta a vizsga idõpontjából állapítják meg.

Hol van az a jogsin, hogy kezdõ vezetõi engedély?

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Magnumrolcsi
jogsi kategoriák

Megvan a jogsi, ma hozta postás, igaz bátyám vette át mert én orvosnál voltam, de a lényegen nem változtat. :))

SpeedXHUN
Igen,,mert meglátják az útlevelet azt már messzirõl átengedik.(az útlevelet mindenhol szeretik)Megnézik a képed és az útlevél lejáratát:)

SpeedXHUN
nem

Csabesz6
nem

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Viktor9202
Ez igaz hogy autóra a jogosítvány letételét felakarják vinni 21 évre?

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

[HUN]FaTaL
Nem kérték az okmányirodában tõlem sem ugyanis az igazolást nem kapod meg anélkül.

Attila8805
Én azzal hordom érdemes kitölteni:D
Bár én csak a vércsoportom írtam bele biztos ami biztos:D

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Zsolti9014
:D köszi

Hajrá Magyarország!

neeem,arra még azért nem merészkedek el:)esetleg majd késõbb..de akkor értesítelek h eltudj bújni:)

Zsolti9014
ja, persze azért mazsolának sem kell lenni :D

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
óvatosan bármit lehet. és ezt tényleg ne feledd: ne száguldozz, még akkor sem ha mögötted/elõtted gyorsabban mennek. aki akar hadd menjen, és neked még azért (meg persze nekem is meg minden kezdõnek) sok-sok kilométert kell levezetni, hogy aztán tempósabban is biztonságosan közlekedhessen.

csoxer: Miskolc környéke alatt Ózdot is érted? :D

Hajrá Magyarország!

Tegnap jött meg ugye a jogsi, én ma este, sötétben, jeges úton, városon kívül nyomultam.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Bandi 18
Akkor még nem kell félni felénk:) Sok szerencsét baleset és hatóságmentest :D

eleinte elég Miskolcot+környékét elkerülni,késõbb már határ a scillagos ég:)

Bandi 18
Azért csak finoman:D Merre kell majd jobban vigyáznunk :)?

köszi,irány a zországút:D

Zsolti9014
gratula hozzá!

Hajrá Magyarország!

ma megkaptam<#szeret>

Zsolti9014
nemtom, talán okmányirodában érdeklõdni lehet, de azt még az ünnepek elõtt tedd meg.

Hajrá Magyarország!