Jogosítvány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
2.Ezt már eltudnám képzelni kezdõ autónak.
3.Sedan...ha jól megy a parkolás akkor tökéletes.(Ár nekem nem tetszik.)
Vagy ez megéri az árát? Opel Tigra
Esetleg még szemezek kezdõ verdának egy ilyennel.
Köszi a segítséget és az infót! Üdv és élõre is mindenkinek BÚÉK!
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Corsa-ból van 2ezres???vagy ez vmi tyúúning??<#vigyor>#vigyor>
legjobb volt este 10 körül 8ba kaját vinni. néha félig bedõlt kapun kellett átvergõdni 😊
mindenhol brazilok támasztották a falat.
napi 12 óra, 8-10 rugó maradt tisztán naponta...
aztán meguntam, hogy éjfélkor végzek minden nap meg szétbaszom a kocsimat...100x kell indítani egy nap meg stb.
jah meg élmény a havannán a 8.ra fölsétálni, mert szar a lift 😛
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Hajrá Magyarország!
Sok helyen úgy szokott lenni,hogy adnak egy haszonjármût és a saját megyédbe kell fuvarozni.kb ennyi
Sok helyen 17 évesen is lehet jelentkezni
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
szerintem nem kell semmi.
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Kellhet ez? mi ez egyáltalán? hol szerezhetek?😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Hopp sooryyy
Német ismerõsünk akiknek 3emeletes házuk van 150centis plazma tv-vel , kinti medencével stb , meg a garázs elõtt egy M6-os virított..teljesen ki volt akadva hogy a 10éves gyereküknek az osztálypénzét 1€-ról 2€-re felemelték..és az összes szülõ fel volt háborodva😄.Aztán mi meg elmeséltük hogy nálunk kb 5€ a havi osztálypénz .. erre õk ,,á-á ..azt tudod mikor fizettem volna be..a gyerek abból nem lát semmit, év végén elmennek egyszer fagyizni arra bõven elég a havi 1euro" 😄D.
mostmár tényleg hagyjuk ezt a kocsi OFFolást mert ez jogsi topik...
gondolkozz el, ha mondjuk napi 500km mész, akkor mennyi különbség van 1 év alatt, ha 500km en 90l eszik vagy 40et...
eléggé nem mindegy.
amúgy nem füstöl...
a fogyasztásról meg csak annyit,hogy írtam már,akinek van pénze 10-20millás kocsira,az MAGASRÓL leszarja,hogy 5öt eszik vagy 25öt...de tény, hogy csak jó ha egy autó keveset eszik...
A5 höz is szerintem pont a dízel való...
Benzinesben nincs ellenfele... az S5 is csak hajszálnyival gyorsabb és az +2 henger +1.2l +115lóerõ -60nm... És a dízel nyomatéka miatt ez csak 0.7 másodpercet számít gyorsulásnál. Fogyasztásra ez meg 8-at eszik az meg 16ot <#ejnye1>#ejnye1> védjük a környezetet gyerekek, azzal h kevesebb naftát égetünk el <#hehe>#hehe>
http://goo.gl/gd6Zi5
-100ló alatt nem autó az autó:
hát ha beülnél egy faszán összerakott, megépített 2101-be, asszem beszarnál😄. pedig lehet nem lenne 100 ló se
-"dízel nyomja neki az erõt bárhol"...
az "új" cr dízelek halálukon vannak induláskor, fulladósak.Aztán kicsit turbólyuk(már ahol) és tolni kezd veszettül egy adott tartományban, majd elhal.Mondjuk én elfogult vagyok a benyásokkal szemben.Dízelt mozdonyba, terepjáróba, teherautóba satöbbibe( najó utazóautóba még elfér).Szerintem.
-aki meg fölösleges nyomatja BÁRMELYIK ködlámpáját, azt szívesen pofánb@sznám általában😄DDD
Balesetmentes közlekedést!😉