Jogosítvány

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

milk41
Mellesleg az 1.-nek az ára 1.490.000 Ft és 196lóerõs.

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

milk41
1.Minek turbó?És ez túl jó állapotban van ahoz,hogy kezdõ kocsi legyen.
2.Ezt már eltudnám képzelni kezdõ autónak.
3.Sedan...ha jól megy a parkolás akkor tökéletes.(Ár nekem nem tetszik.)

Higany
Hi! Szerintetek ez megér ennyit? Érdemes megvenni? Fiat Coupe 16V
Vagy ez megéri az árát? Opel Tigra
Esetleg még szemezek kezdõ verdának egy ilyennel.
Köszi a segítséget és az infót! Üdv és élõre is mindenkinek BÚÉK!

DJ Skyline
attól függ milyen sûrûn jársz el. kb az egész kérdést ez befolyásolja. teszem azt ha intenzíven csinálod és nagjyából minden nap elmész, akkor a ruin megvan vizsgával együtt kb 2-3 hét alatt. a forgalmi meg egy hónap kb, legalábbis nekem ennyi idõt vett igénybe, forgalomra kb minden nap eljártam

Viktor9202
Sziasztok. Január 5. én kezdeném a rutin vizsgát. Az kb mennyi idõ a forgalmival együtt h meglegyen a jogsim?😊

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

Morphin
nemtom,kicsit csúsztatja vagy nemistudom.már az elindulás sem vmi tökéletes,valszeg szar gumijai vannak<#confused> .amikor vált késõn veszi el a gázt...na mind1 énsem vagyok egy nagy gyorsuló mûvész(meg hát nincs is min gyakorolni,dízel nem erre való) én azért akármennyire erõs kocsi lenne alattam nem kínoznám így...ez a forma is hova pörgeti már<#zavart2> megyek aludni nem szakértek többet ma már...<#integet2>

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Zetorg
mi bajod a váltással? 😊
900 kiló amúgy...a videón 151 lovas motorral van, az enyém csak 115 😞

Morphin
nemrossz... a srácnak még tanulnia kell a váltást.de jól sejtettem,mennek mint a disznó!

Morphin
azok nem gyengén mehetnek akkor,havernak régi vectra gt-je van...azis szedi a lábát,de a corsa majdnem fele akkora...súlyban is 1tonna alatt van sztem. 2ezres motor OMFG

Zetorg
van egy pár 😉

Morphin
hát igen,senkinek nem tûnne fel ha egy pizzafutival kevesebb lenne...azért szerencsére nem annyira bátrak.(még) épp most olvastam egy másik topikban egy srác aláírásában ez van: ,,Az ország azé,aki teliszüli"<#idiota><#eplus2><#wow3>

Corsa-ból van 2ezres???vagy ez vmi tyúúning??<#vigyor>

Zetorg
kemény helyek azok 😄
legjobb volt este 10 körül 8ba kaját vinni. néha félig bedõlt kapun kellett átvergõdni 😊
mindenhol brazilok támasztották a falat.

Morphin
igenigen,énis járok a 8.ba...mostanában nem mert csak alkalmi melóként van az üvegezés,de nyáron egyhuzamban 1 hónap...képkeretért a 8.ker közepére járunk.egyedül menni elég necces.épp a szomszédos utcában van a cigány önkormányzat vajdahunyad utca talán,vagy vmi ilyesmi,nap utca mellett ez a lényeg.hát nem mondható hogy nagy a tisztaság arrafelé,mind etnikailag,mind úgy az utca képe.kosz,szemét mindenhol.na ott tuti nem dolgoznék sokáig,párszor rámjött a szapora, hogy egyedül vagyok sok pénzzel és a környéken senki,kivéve engem meg pár barna egyént...de szerencsére mindig jött a busz^^<#idiota><#hehe>

Zetorg
én pizzafutiztam 2-3 hónapig
napi 12 óra, 8-10 rugó maradt tisztán naponta...
aztán meguntam, hogy éjfélkor végzek minden nap meg szétbaszom a kocsimat...100x kell indítani egy nap meg stb.
jah meg élmény a havannán a 8.ra fölsétálni, mert szar a lift 😛

Morphin
hát,napi 3-4ezer az kevés...5ezer ami úgy elfogadható 8órára...én ennyit kapok,teljesítménytõl függetlenül(ismerõsnél dolgozok,üvegesmûhelyben) mert ugye vannak nehezebb és könyebb napok,egyedül ha túlóra van akkor kapok többet...ez kb 600-620as órabér, ami még ígyse valami sok.de mivel jól telik mindennap,hangulatilag,szal ismerõsök,jól elvagyunk.így szeretek is ott dolgozni...meghát a pénz mindig jóljön mindenkinek. ez a kis monológ azért kellett hogy belásd,napi 10-11 óra motorozás 3-4ezerért mazochizmus...fõleg robogóval.akkor már inkább autó...(tudom az sokat fogyaszt,de legalább nem mennek szarrá az ember izületei...<- ez fontos!)

SpeedXHUN
Amint lehet.

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Firerock
Dokihoz mikor kell elmenni alkalmassági vizsgálatra?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Zsolti9014
elolvastam én is. hát a Fiat Uno-Babetta párossal nem, de egy robogóva belevágnék lehet. azért napi 3-4 ezer ft, az nem jönne rosszul. de csak pl. nyári munka vagy suli mellett valahogy. bár úgy meg az idõ nem lenne elég se a sulira, se erre.

Hajrá Magyarország!

Morphin
jah de azért nem egy száguldó gépsárkányok azért.de ha nagy tömeget kell megmozdítani akkor verhetetlen^^ vmit vmiért<#idiota><#zavart1>

Bandi 18
Ja elõször mellett is ültek csak mert szélesebb mint egy átlag kocsi, de pár menet után hozzászoksz hamar 😄. Míg el nem adtuk szinte csak azzal jártam, mert alacsony fordulatról úgy húzott mint az állat 😄

Morphin
igen,apu szerint is õ egy IFA-t könnyebben elvezet mint akármelyik szgépkocsit...nagyobb tükrök stb...én azért félnék elõször.

Bandi 18
3.5T-s kocsit vezetni nem nehezebb mint egy sima kocsit 😊. Én friss jogsival ilyennel mentem, nagyobb élmény mint bármelyik szemkocsi 😊 szerintem

Morphin
EZT most kezdtem olvasgatni.a pizzafutis részen értem most túl éppen...haverom pizzafuti.kajak ez van...nem egy leányálom a munka,de lehet jól is keresni vele,ha jól csinálják.ettõl független semmi pénzért nemlennék pizzafuti!

Morphin
huu bennem is megfordult már a futárkodás gondolata...de budapestet kihagynám,szal kajafutár meg ilyesmi kilõve.bár errefelé vác-veresegyház környékén simán vállalnám.saját kocsi? talán.viszont nem alakítgatnám át,meg nem matricáztatnám fel az tuti..istenments...oszt.társam 3.5tonnással tolja már vagy 3-4éve.ahhoz elég a B jogsi is állítólag.bejárta már egész európát! de belföldön is lennék ilyen kólafutár meg ilyesmi.csak megkéne tanulni egy 3.5tonnással menni^^<#idiota> körbenézek énis milyen lehetõségek vannak,így 18éves fejjel. kicsit unom már az üvegezõs melót,meg veszélyes is...<#eplus2>

DJ Skyline
cég függõ is, na meg milyen futár 😄 kajafutár, vagy pl DHL, GTR jellegû cég. pl az egyik kajafutár cégnél az elsõ egy hónapban a saját autóddal kell jönni menni, a következõ hónapban kapsz csak céges autót. fel kell hívni a kinézett céget, és meg kell kérdezni hogy mik a kritériumok, ha nincsen konkrétan feltûntetve pl a hírdetésben.

SpeedXHUN
És sok helyen...😄😄😄

SpeedXHUN
Sokan mennek futárnak,személyi kell meg jogsi+kitöltesz egy adatlapot.
Sok helyen úgy szokott lenni,hogy adnak egy haszonjármût és a saját megyédbe kell fuvarozni.kb ennyi
Sok helyen 17 évesen is lehet jelentkezni

Zetorg
tudtommal fuvarozói engedély csak a sárga rendszámos teherautókra kellett, de már nincs olyan.
szerintem nem kell semmi.

Higany
Sziasztok! Én is tervezem, hogy jövõ nyáron elmegyek futárnak, ha mással nem, akkor a robogómmal. Szerintetek kell valami + dolog hozzá, a jogsin kívül? Csõ!

Banano
Tényleg , ezen én is gondolkoztam hogy szállítanék valami cuccost majd a nyáron.Mi kell hozzá?😊

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

akyyy
mennék futárnak, honlapon nem irnak semmi oylasmirõl, hogy szükséges lenne árufuvarozói engedélyre vagy mi a szöszre.

Kellhet ez? mi ez egyáltalán? hol szerezhetek?😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Banano
<#eljen><#eljen>

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Csabesz6
<#eljen>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

SpeedXHUN
<#eljen><#eljen><#eljen>

Morphin
hát de érted,itthon MINDENKI tudja h lopnak mindehol orrba-szájba...mégsem tesznek semmit,midnenki szarik rá!! kinnt az embereknek nemcsak a saját érdekeik a fontosak,hanem a köz-é is.mindenhez máshogy állnak hozzá. németo. az egyik legjobb példa mert ott mesterségesen ugyan,de kevés a "nagyorrú" (és még szépen fogalmaztam).ergo nem harácsolnak az emberek,nincs a levegõben a "bármitmegtehetek,csóróklevagytokszarva" érzés<#idiota><#eplus2>

SpeedXHUN
karácsonyi láz😄D<#alien>

Csabesz6
Miért?

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

50 új üzenet, mi volt itt? 😄

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

SpeedXHUN
jaaa én az OFFolásra írtam,hogy "így van "
Hopp sooryyy

Banano
Hát..azért nem teljesen😄.

Német ismerõsünk akiknek 3emeletes házuk van 150centis plazma tv-vel , kinti medencével stb , meg a garázs elõtt egy M6-os virított..teljesen ki volt akadva hogy a 10éves gyereküknek az osztálypénzét 1€-ról 2€-re felemelték..és az összes szülõ fel volt háborodva😄.Aztán mi meg elmeséltük hogy nálunk kb 5€ a havi osztálypénz .. erre õk ,,á-á ..azt tudod mikor fizettem volna be..a gyerek abból nem lát semmit, év végén elmennek egyszer fagyizni arra bõven elég a havi 1euro" 😄D.

SpeedXHUN
Így van<#worship>

SpeedXHUN
áhh ladaa inkább hadjuk😄😄:

Morphin
lehet kicsit általánosítottam. akkor kicsit magasabb kategóriába gondoljunk bele. 25+ millás autó tulajdonosokba. õk nem azért veszik, hogy literre pontosan kiszámolják mennyit tudnak menni.hisz a zsebükben átlagban nem 15-20ezer FT-ok vannak mint nekem.hanem fél misik.(amibõl én tudnék venni még1 autót<#idiota>) van nem 1 ismerõsöm akiknek M5,Carrera stb. van.még sosem hallottam tõlük hogy de geci drága most a benzin.nem mind1 nekik??

mostmár tényleg hagyjuk ezt a kocsi OFFolást mert ez jogsi topik...

csak szerinted szarja le...
gondolkozz el, ha mondjuk napi 500km mész, akkor mennyi különbség van 1 év alatt, ha 500km en 90l eszik vagy 40et...
eléggé nem mindegy.

amúgy nem füstöl...

Morphin
tiéd füstöl már? nemtudom megérteni ezeket a német kocsikat,mind füstöl. igaz enyém is német(Opel Astra G) de enyémben pont nem német motor van.ez Isuzu mocis.enyém egyáltalán nem füstöl...max ha sokáig poroszkálok a városban,és városon kívül megszólítom a LE-ket!

a fogyasztásról meg csak annyit,hogy írtam már,akinek van pénze 10-20millás kocsira,az MAGASRÓL leszarja,hogy 5öt eszik vagy 25öt...de tény, hogy csak jó ha egy autó keveset eszik...

hát én meg ezzel nem értek egyet...
A5 höz is szerintem pont a dízel való...
Benzinesben nincs ellenfele... az S5 is csak hajszálnyival gyorsabb és az +2 henger +1.2l +115lóerõ -60nm... És a dízel nyomatéka miatt ez csak 0.7 másodpercet számít gyorsulásnál. Fogyasztásra ez meg 8-at eszik az meg 16ot <#ejnye1> védjük a környezetet gyerekek, azzal h kevesebb naftát égetünk el <#hehe>

[HUN]FaTaL
A második felét aláírom, az elsõ fele egy faszság. Elsõ perctõl kezdve egyedül vezetek és soha egy balesetet sem okoztam, nem száguldozom, pedig 17 éves korom óta van jogsim (több mint 3 éve)

http://goo.gl/gd6Zi5

DJ Skyline
attól függ hol. haveromnak dél-afrikai jogosítványa van, de itthon nem fogadják el. de pl ha Angilában meghosszabbíttatná, akkor elvben már jó lenne. kell valami nemzetközi nem tudom mi, hogy probléma nélkül használhasd, ha olyan országban csináltatod amit itthon nem fogadnak el. szerintem az itt kapott választól függetlenül célszerû lenne felhívni a legközelebbi okmányirodát.

milk41
Ha külföldön csinálom meg a jogsimat,és 17vagyok,akkor Mo-n használhatom a jogsit?

Csabesz6
pl:
-100ló alatt nem autó az autó:
hát ha beülnél egy faszán összerakott, megépített 2101-be, asszem beszarnál😄. pedig lehet nem lenne 100 ló se

-"dízel nyomja neki az erõt bárhol"...
az "új" cr dízelek halálukon vannak induláskor, fulladósak.Aztán kicsit turbólyuk(már ahol) és tolni kezd veszettül egy adott tartományban, majd elhal.Mondjuk én elfogult vagyok a benyásokkal szemben.Dízelt mozdonyba, terepjáróba, teherautóba satöbbibe( najó utazóautóba még elfér).Szerintem.

-aki meg fölösleges nyomatja BÁRMELYIK ködlámpáját, azt szívesen pofánb@sznám általában😄DDD

Balesetmentes közlekedést!😉