Jogosítvány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Nekem Francia autókban csak a nagy belsõ és kényelmes ülések (bár ez megtévesztõ,ezzel akarják elnyerni a tetszésedet) tetszettek,amúgy nekem inkább kinézetre nem jönnek be(halottas kocsinak hívom😄)
Hajrá Magyarország!
hahó, éppen ezt írtam én is! 😄
Hajrá Magyarország!
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
a laguna pl egy 10es skálán nálam 9es a kényelem szempontjából.legalábbis ami nekünk van abban félbõr minden ülés,szélesek,nagy oldaltartásúak.nagyon kényelmes vadászni vele az íves kanyarokat,és már emiatt is élvezet vezetni.az én opelem nem ennyire kényelmes,elég rossz ha kicsit gyorsabban veszek be egy kanyart és a testem dõl a karosszériával együtt.
egy kis kocsit közelsem ilyen jó vezetni,legyen összerakva akármilyen jól.
én opelemnek is van néha egy kis computer-hibája...vmiért akadozik a motor,mmint menet közben.szerelõhaver azt mondta h az üzemanyag miatt van.néha jön elõ csak,annyira nem is zavaró,de csak szemetszúr.
még1x mondom tökéletes kocsi nincs.lehet ha másik kocsit választunk még szarabbul járunk.ilyen szempontból necces a használt kocsi.újakra legalább van rendes gari...
De viszont vezetni élvezet és tér is van benne.
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
1.az én opelemben 2perc az elsõ két tompított kicserélése.viszont apu lagunáját szét kell szedegetni,mire hozzáfér az ember az izzókhoz,alapjáraton negyed óra.akkor pl a ködlámpát már egy autószerelõ ismerõshöz vittük mert nekünk túl nagy fejtörést okozott.akihez vittük,régóta a szakmában van,mégis neki is fél óráig tartott mire kilett cserélve az a keci ködlámpa izzó!
2.tegnap vagy tegnap elõtt,már nemtudom elmentünk a AAA autóhoz,megnézni mire lehetne lecserélni a lagunát,családi ok miatt. ok hosszas keresés után találtunk egy kacsaseggû Megane-t(az egyel ezelõtti) beindittattuk a gyerekkel,motorháztetõ fel,elsõ látásra tökjó minden.apu mondja h nézzük meg az olajat,mit mutat a pálca. elkezdem keresni.hát persze h a fél karom nem elég h lenyuljak érte,igyhát kabát ujj feltûrve és lenyultam érte.kihuzni sem egyszerû,de ami fogad...egy kb 15-20cm-es müanyag ovális sárga szar.nemis pálca.aki errõl leolvas vmit,azelõtt leborulok.a visszarakása egy külön történet lenne.
ettõl eltekintve a francia kocsik nagyon is jók,mind mechanikailag,mind komfort terén. hibátlan autó/gyártó pedig NINCS...
Az Alfa 155 Q4-ben is marelli rendszerû az elektronika, és lényegesen megbízhatóbb elektronikailag mint a Bosch-os Alfák.
BUÉK!😄
Hajrá Magyarország!
Szóval az olasz autóknál gyakran szokták említeni az elektronikai rendszer hibáját. Nos, az Unóban Bosch elektronika van, ami ugyebár német...
Semmi sem tökéletes, de mindenbõl lehet kifogni nagyon jót és nagyon rosszat.
Egyébként annyi pénzért, mint a Fiat Coupe ára, már kaphatsz VW Polót, Golf 3-at, Fiat Puntót, Bravót, Renault Cliót, meg még nagyon sok mindent.
Ha kinézel valamit, akkor használtautó.hu, aztán totalcar.hu népítélet (minél többet olvass el), esetleg teszt. Aztán szétnézni, lehetõleg olyan ismerõssel, akinek az adott autó specialitása, vagy mindenhez ért. Kipróbálni, átnézni...stb.
Sok sikert!
Hajrá Magyarország!
A rozsdára meg a leghatékonyabb megoldás talán az, hogy ha megjelenik, rögtön javíttatni kell.
Hajrá Magyarország!
A megfelelõ törõdést minden autó meg fogja hálálni.
Nálunk az utcában 4 Uno van, mindegyik megy gond nélkül.
Puntóban is ültem már, nekem tetszett.
Persze elõfordul, amit Morphin írt, másfél éves Punto rohad. De ezt a totalcaron olvastam már egy éves Suzukiról is.
Nem akarlak én Fiatra rábeszélni véletlenül sem, de azt azért kérném, hogy ne higgy el minden rosszat róluk, hiszen sok olyan ember van aki úgy utál zsigerbõl egy autót, hogy nem is látott közelrõl (mert pl. azt hiszi, hogy sikk szidni az olaszt, de ilyenek a Suzukit pocskondiázók is).
Ajánlom a Totalcar.hu népítéleteit.
Ott pl. Unókról több a jó ítélet mint a rossz.
De az 1.3 és 1.7 dízeleket szidják nagyon.
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
viszont haver fölcsavarodott vele egy villanyoszlopra :S
Hajrá Magyarország!
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Mondjuk olvassuk el,ezt még bekell járatni,gti ket alapból hajtották(biztos ezért van generálozva)
don't give a fuck
ja meg másfél milla ez a szutyok Fiat,nehogy elhidd már h 80ezer km van benne...fõleg ilyen paraméterekkel, közel 200LE,tuti nincs ám széthajtva, ha több mint 10 éves (ez a Higany-nak is szól)
ha a pénz számít, egy kis köbcentis (kb. 1150-ig) kis teljesítményû autóra gondolnék, amihez kis kasztni tartozna. és árban sem mennék nagyon magasra. így viszonylag kis biztosítás (a kezdõknek nagyon drága ez), kis fogyasztás, kevesebb az átírás, kis teljesítményadó, stb.
ha a pénz nem annyira számít, akkor mindegy, legyen megbízható, ne egyen azért túl sokat, meg legyen hozzá jó az alkatrészellátás.
Hajrá Magyarország!
a napi 600-as órabér felénk sajnos már lassan jónak számít. 😄
Hajrá Magyarország!
Higany: én a Nissant választanám, a Tigra az egy kis dugó autó, a Nissanba meg ellehet férni kényelmesen több embernek, és még pakolni is lehet bele. Fiat sem rossz, de elsõ autóért nem adnék ki másfél milliót (és akkor még nincs is átiratva). képek alapján jól néz ki a Nissan, ára sem sok, bár nekem kicsit olcsónak tûnik ezért az állapotért, de el kell menni és meg kell nézni, menni vele egy kört, megnézni hogy rohad-e, stb. most 5 képbõl még nem lesz autóvásárlás <#idiota>#idiota> esetleg ha van valami szakidani haverod akkor viheted õt is